Jumaat, 9 Julai 2010

Krabby Patty Tiada Di Krabi Island. Harap Maklum.

Hey. Thanks to Qarl for giving me a t-shirt from Krabi Island! That's so nice of you lah. Adeh. Qarl went for a vacation there with some friends. At time when he told me that dia nak gi Krabi Island tu aku tiba-tiba nak minta KRABBY PATTY satu boleh? I thought Mr Krabs lived there. Siriyes. Eh eh kau kenal siapa Mr Krabs tak? Adeh. He is the owner of The Krusty Krab tu. Dan Spongebob Squarepants tu haaa kerja dengan dia.


The Krusty Krab takde drive-thru kau tahu.


Ni Spongebob Squarepants tengah action lebih buat KRABBY PATTY.


Masalah yang timbul sekarang ialah aku dah lari topik kau tahu. Lantak. Oh. Krabi Island ni kat Thailand. Aku dah google tadi haha. And Ao Nang has the cleanest of environments in the area. Wow. Qarl must have a great time kan kan kan? I found out that the place is less crowded and more quiet. It surely gives a more peaceful atmosphere just like you wanted. Adeh. Aku tompang gumbira je haha.


Aku dapat poskad weyh! A beautiful postcard! :')


Terima kasih daun keladi.


potpetpotpet: More than enough.

26 ulasan:

  1. Hohoho.. Saye tak penah dengar tempat nama Krabi selain dari dalam cite Spongebob.. Haha.. :p

    BalasPadam
  2. owh i looikeeee spongebob n krabby patty.. ceh cm la penah makan... sllu bygkn rase krabby patty cm rase burger cheese McD...hohhohohoh~~

    BalasPadam
  3. Wah! tahniah~ eh2 en zami suka mr. krab eh?haha~ mr krab tu,dalam otak dia mesti hengat,duit.... duit.... je.. haha~ tapi duit mmg penting pun kan kan kan?

    BalasPadam
  4. ok. ang amik baju. aku amik poskad tuh!!! nak poskaddddddd !!!!ahaha

    BalasPadam
  5. Awat tak pakai baju tu sambil pomot poskad? Kan lagi comel. hehe

    BalasPadam
  6. owhh,sudah lama tak tengok spongebob. :)

    BalasPadam
  7. nak jugak baju tu! ;p hehe..

    beger spongebob tu sedap betul kan.. kata kartun2 tu sekalian la.. hehehe terliur lak dni melihatnya...


    ohhh zami, jemput join giveaway tu ye.. terbuka untuk semua golongan peringkat umo dan jantina hik3..

    BalasPadam
  8. @aliesha kirana

    haha.
    tak nak!!!
    zami nak bayangkan macam burger spicy mcchicken haha.
    :D

    BalasPadam
  9. @AiDa AzRyN

    yep.
    dia gila duit weyh.
    :D
    money is not everything.
    but everything needs money.
    :D

    BalasPadam
  10. @asphaq

    siottt je!
    adeh.
    :P
    tak boleh!

    BalasPadam
  11. @Muppy

    oh.
    takde siapa nak snap pictures nanti.
    haha.
    :D

    BalasPadam
  12. @Rara Nasiha

    tahu takpe.
    bukan musim spongebob dah sekarang ni.
    ;D

    BalasPadam
  13. @ardinihumaira

    oh.
    nak?
    nanti zami fotostat kan.
    erk.
    boleh?
    :D

    BalasPadam
  14. apsal aku taley wei?
    terase la ceni..haha

    BalasPadam
  15. zami

    hope u like it

    thanx 4 d entry hahahaha

    eclipse jom!!!

    BalasPadam
  16. @Qarl

    haha.
    zami mcm tak sempat nak tengok.
    adeh.
    :D

    BalasPadam
  17. macam teringin nk gie sane plak kan... hahaha... :)

    visit my latest entry:
    http://aidyshahiezad.blogspot.com/2010/07/gejolak-rasa-jiwa-geraji.html

    BalasPadam
  18. bestnyer..
    suke cite spongebob ;)

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com