Jumaat, 9 Julai 2010

Krabby Patty Tiada Di Krabi Island. Harap Maklum.

Hey. Thanks to Qarl for giving me a t-shirt from Krabi Island! That's so nice of you lah. Adeh. Qarl went for a vacation there with some friends. At time when he told me that dia nak gi Krabi Island tu aku tiba-tiba nak minta KRABBY PATTY satu boleh? I thought Mr Krabs lived there. Siriyes. Eh eh kau kenal siapa Mr Krabs tak? Adeh. He is the owner of The Krusty Krab tu. Dan Spongebob Squarepants tu haaa kerja dengan dia.


The Krusty Krab takde drive-thru kau tahu.


Ni Spongebob Squarepants tengah action lebih buat KRABBY PATTY.


Masalah yang timbul sekarang ialah aku dah lari topik kau tahu. Lantak. Oh. Krabi Island ni kat Thailand. Aku dah google tadi haha. And Ao Nang has the cleanest of environments in the area. Wow. Qarl must have a great time kan kan kan? I found out that the place is less crowded and more quiet. It surely gives a more peaceful atmosphere just like you wanted. Adeh. Aku tompang gumbira je haha.


Aku dapat poskad weyh! A beautiful postcard! :')


Terima kasih daun keladi.


potpetpotpet: More than enough.

26 ulasan:

FarhanaDr berkata...

Hohoho.. Saye tak penah dengar tempat nama Krabi selain dari dalam cite Spongebob.. Haha.. :p

Hizami Rahim berkata...

@FarhanaDr

haha.
sama!!!
:D

aliesha kirana berkata...

owh i looikeeee spongebob n krabby patty.. ceh cm la penah makan... sllu bygkn rase krabby patty cm rase burger cheese McD...hohhohohoh~~

AiDa AzRyN berkata...

Wah! tahniah~ eh2 en zami suka mr. krab eh?haha~ mr krab tu,dalam otak dia mesti hengat,duit.... duit.... je.. haha~ tapi duit mmg penting pun kan kan kan?

asphaq berkata...

ok. ang amik baju. aku amik poskad tuh!!! nak poskaddddddd !!!!ahaha

Muppy berkata...

Awat tak pakai baju tu sambil pomot poskad? Kan lagi comel. hehe

Rara Nasiha berkata...

owhh,sudah lama tak tengok spongebob. :)

ardinihumaira berkata...

nak jugak baju tu! ;p hehe..

beger spongebob tu sedap betul kan.. kata kartun2 tu sekalian la.. hehehe terliur lak dni melihatnya...


ohhh zami, jemput join giveaway tu ye.. terbuka untuk semua golongan peringkat umo dan jantina hik3..

noor berkata...

haha..sempoi nya..

Hizami Rahim berkata...

@aliesha kirana

haha.
tak nak!!!
zami nak bayangkan macam burger spicy mcchicken haha.
:D

Hizami Rahim berkata...

@AiDa AzRyN

yep.
dia gila duit weyh.
:D
money is not everything.
but everything needs money.
:D

Hizami Rahim berkata...

@asphaq

siottt je!
adeh.
:P
tak boleh!

Hizami Rahim berkata...

@Muppy

oh.
takde siapa nak snap pictures nanti.
haha.
:D

Hizami Rahim berkata...

@Rara Nasiha

tahu takpe.
bukan musim spongebob dah sekarang ni.
;D

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

oh.
nak?
nanti zami fotostat kan.
erk.
boleh?
:D

Hizami Rahim berkata...

@noor

aku takde sempot.
tiba2.
:D

kembatolo™ berkata...

apsal aku taley wei?
terase la ceni..haha

LORD ZARA 札拉 berkata...

pergh!

syok tu!!

Hizami Rahim berkata...

@kembatolo™

takley apa?
erk.
:D

Hizami Rahim berkata...

@LORD ZARA 札拉

haha.
tahu takpe.
:D

Qarl berkata...

zami

hope u like it

thanx 4 d entry hahahaha

eclipse jom!!!

Hizami Rahim berkata...

@Qarl

haha.
zami mcm tak sempat nak tengok.
adeh.
:D

hans berkata...

aku nak juga
hahaha

Aidy Shahiezad berkata...

macam teringin nk gie sane plak kan... hahaha... :)

visit my latest entry:
http://aidyshahiezad.blogspot.com/2010/07/gejolak-rasa-jiwa-geraji.html

wannurfazrini berkata...

haha , nice beb :D

fiLfiL berkata...

bestnyer..
suke cite spongebob ;)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com