Rabu, 14 Julai 2010

Kejam Kejam Kejam

Adeh. Aku tak sangka pulak banyak kerja kerja nak kena buat awal awal semester neyh. Kejam siottt! Meanwhile aku tak semangat nak mulakan semua benda neyh. Siriyes. Jom tinjau senarai semak kerja kerja berkenaan.
  • Laporan ROS
  • Tesis
  • Proposal Sejahtera Bernam
  • Proposal Minggu Alam Sekitar

Buat buat jambu haha.


potpetpotpet: Jangan tangguh tangguh.

40 ulasan:

FarhanaDr berkata...

Hohohoho.. Itu sudah semestinya.. Dah lama coti2.. Badan pun dah naik lemak banyak.. Kan?? Ekeke.. :p

sHaiRA haIFA berkata...

chayok2x..

Sofia berkata...

biaselah tu... rilex le... tp, kadang2 , bila bertangguh wt assgnmnt ni, idea lagi dtg mencurah2..kekeke

Miss Izah Mohamed berkata...

buat awal2 nant xsemput di akhir2.. hohooh *based on previous experience*

Nisa A. berkata...

alahaiiiiiiiiiiiiii
cian nye dia eh~

i'm shin... i'm inesen berkata...

hi-za-mi kun : ganbate ne!!!!

ishiko berkata...

ouh, awal sem da byk keje?

I n n z berkata...

muke mcm tak sht jeh .
rindu husna eh zami ;)

Hizami Rahim berkata...

@FarhanaDr

tahu takpe.
naik semua.
adeh.
:D

Hizami Rahim berkata...

@sHaiRA haIFA

ya!
thanks.
:)

Hizami Rahim berkata...

@Sofia

haha.
that's so true!
:D
melimpah bersepah ruah.

Hizami Rahim berkata...

@Miss Izah Mohamed

haha.
suka semput2 di saat2 akhir.
adeh.
:)

Hizami Rahim berkata...

@Nisa A.

tahu takpe.
kesian kan?
huaaa~
:)

Hizami Rahim berkata...

@i'm shin... i'm inesen

yep.
thanks.
:D

Hizami Rahim berkata...

@ishiko

tahu takpe.
terkejut den.
haiyak!
:)

Hizami Rahim berkata...

@I n n z

agak la.
rindu neyh.
:)

zOuL MzMn berkata...

sabar je lah..
dah lumrah sebagai seorang pelajar kan??..
nnti masuk alam pekerjaan lagi byk kene buat.

Hizami Rahim berkata...

@zOuL MzMn

hurm.
yeah.
dah kerja mesti lagi banyak.
:D

Aidy Shahiezad berkata...

buat2 jambu atau ko rase ko mmg jambu sbenarnya ?? hehe...

weyh.. bibir ko nmpak pink.. bak sket... uhuks.... :p

neway, tak elok tangguh keje.. sbb bile ko kumpul bebanyak nnt dia jd lemak plak.. haih...

rizal jabai berkata...

ko buat2 jambu, tu lg kejam..dh memang kompem jambu kn..haha nk buat2 lak

zami..chaiyok!!!!!

[z@ck] berkata...

laporan ROS paling semak pala otak

Hizami Rahim berkata...

@Aidy Shahiezad

aku suka weyh makan jambu neyh.
sodap.
eh eh kau nak bibir pink?
gi kaler bibir tu guna krayon.
haha~
:D

Hizami Rahim berkata...

@rizal jabai

adeh.
aku buat2 je neyh.
:)

Hizami Rahim berkata...

@[z@ck]

tahu takpe.
adeh.
lagi semak daripada semak.
:)

ardinihumaira berkata...

hehe.. teringat kat cik abang dni bila kena wat semua tu...


skang dia duk ngadu tak siap lesson plan pulak... banyak keje kan cikgu ni. ;)

AdiE berkata...

my ROS report needs to be submitted next week!!
i haven't done anything!!!
help me...

http://danieldeadie.blogspot.com/

EIPUL berkata...

weh, aku pun bz gak start sem ni, nak buat proposal final year, ah mampos... huahua

kechixx berkata...

saya pun nak kena buat tesis jugak...waaaa...:)

Khairul Azmi berkata...

alamt jambunya...
haha~
baik kau buatkerja...

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

tu la pasal.
banyak seyh.
:D
neves neyh.
hehe~

Hizami Rahim berkata...

@AdiE

for sure?
gilosss.
cepat buat sekarang.
haha.
:D

Hizami Rahim berkata...

@EIPUL

that's so true!
busy betul final year neyh.
:)

Hizami Rahim berkata...

@kechixx

wah.
really?
give me 5!
:)

Hizami Rahim berkata...

@Khairul Azmi

haha.
adeh.
:)

ayie berkata...

huhu tang mana kejam tu..mcm xbyk je..hehe

Hizami Rahim berkata...

@ayie

haha.
tak kira.
kejam jugak.
:D

Qarl berkata...

zami nk komen adie tu 'for sure' ke 'for real'? hahaha

zami chekgu yg bijak pandai nespray

mst leh siap!

Hizami Rahim berkata...

@Qarl

nak komen biar betul.
haha.
mati la cikgu bi dah tegur neyh.
:P

Nisa A. berkata...

bawak bersabar ye :)

Hizami Rahim berkata...

@Nisa A.

:)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com