Isnin, 5 Julai 2010

Husna Di Mana? Husna Di Mana? Husna Di Mana?

Adeh. Husna ni N to the A to the K to the A to the L seyh. Susah betul nak layan dia. Nak itu nak ini. Tak nak itu tak nak ini. She is spoilt kau tahu mentang-mentang dia anak bongsu.


Kat Pizza Hut. Eh eh Husna suka betul dengan sup cendawan tu. Kalau tak silap dah dekat tiga pinggan sup cendawan dia belasah kau tahu.


Kat playground Jaya Jusco. Husna takut seyh nak main dengan budak-budak lain yang beraksi ganas tahap 18SG main situ.



Kat R&R Seremban. Celik IT katanya haha. Tekun betul Husna main game dia tapi tak pernah pernah nak menang main game tu. Adeh. Takpe takpe. Usaha tangga kejayaan kan Husna?

18 ulasan:

  1. wahh , comelnyee husna nihh .
    tengok pipi dia , mcm marshmallow .
    gebu jerr . ^^

    BalasPadam
  2. woiiii
    comell
    agak2 dpt tanding anak sdare ery x?
    ngahahaha!

    BalasPadam
  3. alisha:

    haha.
    kan kan kan?
    haish.
    :D

    BalasPadam
  4. ery:

    oh.
    mana dia nak tengok.
    ;D

    BalasPadam
  5. adik menggedik ngan abang..ape salahnye kan?hahahah

    BalasPadam
  6. Yang gambar first tu siapa selain dari husna? Hehehehe.. Tanye soklan tu plak yek.. ;p

    BalasPadam
  7. tembamnyeeeeeeee
    tolong cubit pipi dia utk saya
    hahhaaha

    >>___<<

    inai malam pengantin

    BalasPadam
  8. ooo..budak mariposa ni...huhu
    datang2 opis nak tengok dragonball dengan mariposa.. terpaksa bukakan youtube untuk die... adeh

    BalasPadam
  9. kembatolo:

    haha.
    tak salah.
    jangan lebih2 sudah.
    :D

    BalasPadam
  10. farhanadr:

    oh.
    that's my father.
    :D

    BalasPadam
  11. jijie:

    wakakaka.
    tu dah memang kegemaran dia.
    mariposa la.
    goku la.
    adeh.
    :)

    BalasPadam
  12. sbb dy bongsu la dy manja .
    mcm muke abg dy la ;)

    my sibs, sume muke tak same.
    =.='

    BalasPadam
  13. innz:

    haha.
    anak sulung.
    anak bongsu.
    :D

    BalasPadam
  14. tomeinyeee!


    muka abang ngan adik ni seiras la.. ^___^ wewwwitt..

    BalasPadam
  15. comelnya husna ni..

    eyh..terpuji diri sendiri lak..
    haha..
    :P

    BalasPadam
  16. cik nana:

    haha.
    ala.
    kalau diri sendiri tak puji siapa lagi nak puji kan kan kan?
    :D

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com