Isnin, 5 Julai 2010

Husna Di Mana? Husna Di Mana? Husna Di Mana?

Adeh. Husna ni N to the A to the K to the A to the L seyh. Susah betul nak layan dia. Nak itu nak ini. Tak nak itu tak nak ini. She is spoilt kau tahu mentang-mentang dia anak bongsu.


Kat Pizza Hut. Eh eh Husna suka betul dengan sup cendawan tu. Kalau tak silap dah dekat tiga pinggan sup cendawan dia belasah kau tahu.


Kat playground Jaya Jusco. Husna takut seyh nak main dengan budak-budak lain yang beraksi ganas tahap 18SG main situ.



Kat R&R Seremban. Celik IT katanya haha. Tekun betul Husna main game dia tapi tak pernah pernah nak menang main game tu. Adeh. Takpe takpe. Usaha tangga kejayaan kan Husna?

18 ulasan:

alisha berkata...

wahh , comelnyee husna nihh .
tengok pipi dia , mcm marshmallow .
gebu jerr . ^^

Ery Farieha berkata...

woiiii
comell
agak2 dpt tanding anak sdare ery x?
ngahahaha!

Hizami Rahim berkata...

alisha:

haha.
kan kan kan?
haish.
:D

Hizami Rahim berkata...

ery:

oh.
mana dia nak tengok.
;D

kembatolo™ berkata...

adik menggedik ngan abang..ape salahnye kan?hahahah

FarhanaDr berkata...

Yang gambar first tu siapa selain dari husna? Hehehehe.. Tanye soklan tu plak yek.. ;p

jane berkata...

tembamnyeeeeeeee
tolong cubit pipi dia utk saya
hahhaaha

>>___<<

inai malam pengantin

jijie berkata...

ooo..budak mariposa ni...huhu
datang2 opis nak tengok dragonball dengan mariposa.. terpaksa bukakan youtube untuk die... adeh

Hizami Rahim berkata...

kembatolo:

haha.
tak salah.
jangan lebih2 sudah.
:D

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:

oh.
that's my father.
:D

Hizami Rahim berkata...

jae:

okayh.
:D

Hizami Rahim berkata...

jijie:

wakakaka.
tu dah memang kegemaran dia.
mariposa la.
goku la.
adeh.
:)

I n n z berkata...

sbb dy bongsu la dy manja .
mcm muke abg dy la ;)

my sibs, sume muke tak same.
=.='

Hizami Rahim berkata...

innz:

haha.
anak sulung.
anak bongsu.
:D

ardinihumaira berkata...

tomeinyeee!


muka abang ngan adik ni seiras la.. ^___^ wewwwitt..

.Cik Nana. berkata...

comelnya husna ni..

eyh..terpuji diri sendiri lak..
haha..
:P

Hizami Rahim berkata...

dni:

hehe.
tahu takpe.
:D

Hizami Rahim berkata...

cik nana:

haha.
ala.
kalau diri sendiri tak puji siapa lagi nak puji kan kan kan?
:D

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com