Rabu, 7 Julai 2010

Dulu Hot Sekarang Cool.

Weyh. Nampak tak? Siriyes. Aku dah tukar warna tema blog Budak Lelaki Sebelah Pintu ni daripada merah jadi biru. Bak kata pepatah dulu hot sekarang cool kan kan kan? Adeh. It is hard to make this decision actually. Blog ni dikenali dengan warna merah panas panas tu. Tiba-tiba sekarang aku tukar biru sejuk sejuk pulak. Tak pasal pasal buat saspen je. Well well well. Aku nak jugak try guna pakai kaler feveret aku ni. Ya. Aku suka biru. Most of my shirts kaler biru weyh. Siriyes. Eh eh merah tu masih ada lagi sisa sisa dia tertinggal. Aku tak buang merah seratus peratus. Enough said. I hope you guys still enjoy reading my story! :')




New header. Guess what??? Aku crop muka aku tu guna Paint je haha. Lepas tu lain lain guna Photoscape semata-mata. Sian seyh. Aku takde Adobe Photoshop macam kau. Lagipun aku tak reti nak guna menatang tu weyh. Adeh.


potpetpotpet: Aku budak biru.

58 ulasan:

  1. hehe mcm pelik je header..

    nice try..haha

    BalasPadam
  2. Wahhhhh!!!! Sejuk jek.. Dah laa sini ujan.. Masuk umah cikgu zami terus beku.. Hik hik.. ;)

    Nway.. Nice.. =)

    BalasPadam
  3. mcm kepala terbang je. tkt lak aku. wakaka

    BalasPadam
  4. hehe lawa pe :DD
    boleh bace skali cite kat header tu :)

    BalasPadam
  5. @FarhanaDr

    haha.
    beku?
    adeh.
    umah zami bukan peti ais.
    haha.
    :)

    BalasPadam
  6. Mmg COOLLLL weh! Citer kat header tu pun kalo rajin, tukar2 lah tiap bulan..heh heh heh :p

    tukar sekali BUDAK LELAKI SEBELAH PINTU jadi BUDAK LELAKI SESEJUK SALJU :P dramatis weh siriyes :D

    BalasPadam
  7. ASSALAMUALAIKUM :D buat prtame kalinye sy mendropkan komen selepas brbulan2 mengikuti blog ini hehe.

    adeiii rendu la plak nak tgk blog kaler merah.weeeee..xpe2 mungkin tuan blog mahukan kelainan.
    tp tp tp bile nak try warne kuning?mane tau tuan blog suke makan jagung *hehe*

    BalasPadam
  8. @pu3iman

    haha.
    okayh.
    kalau rajin la.
    :P

    BalasPadam
  9. @izzah nasir

    haha.
    tu la.
    tak pernah nampak.
    anyway thanks.
    :)

    BalasPadam
  10. dah jadi batu bersurat ko zami skg nih..hehe

    good try..mmg cool kaler bru..tp merah lg ghairah..hehe

    BalasPadam
  11. 1st : tekejut tetiba nampak kepala jer.. aishh sib baik kepala tu ada muka org.. ngee

    2nd : wahh blue.. suka suka.. tp shin suka merah.. blue kekadang jer.. ikot mood

    3rd : terlupa nak tulis per.. td ingat.. ngee.

    BalasPadam
  12. @i'm shin... i'm inesen

    hehe.
    ya.
    tahu.
    lappy shin merah menyala kan?
    :)

    BalasPadam
  13. eh ehhhh~
    ingat kan silap blog tadi.. puas la nisa cari budak lelaki sebelah pintu yang blog nyer kaler merah ituuuuu~
    huhuuu~
    (penat mencari) oke dah jumpa. eheh

    BalasPadam
  14. haha..biru pon sudah yerk..asal wana feveret same to me nie..huhu..biru melambangkan ke coolan..hahaha..biru mmg wana kegemaranku..huhu..habis semua benda nak biru...sampai ada yg tegur, xda wana lain ker..huhu..

    BalasPadam
  15. @Nisa A.

    haha.
    nasib baik jumpa.
    adeh.
    ;D

    BalasPadam
  16. zami

    i takut!!

    xpe... if u suke.. stay je. blog u kan

    hehehe

    BalasPadam
  17. @IERA HAJERAH AZMAN

    haha.
    kan kan kan?
    suka jugak guna photoscape.
    simple.
    :)

    BalasPadam
  18. mmg semart header tu.. tp mmg nmpk pelik sket..

    Myvi Limited Edition Untuk Wanita ?

    BalasPadam
  19. header tu sumpah lain daripada yang lain,jenuh ha nak baca apa yang kau tulis dekat header kecik2 tu..lagi respek weyh kau crop guna paint kemas je muka kau tu..hebak mu hebak..kalau aku memang terpaksa guna magnetic lasso lahh jawabnya dong!hehe

    http://www.kuehtart.com

    BalasPadam
  20. @Qarl

    haha.
    adeh.
    zami nak rasa lain sebab tu tukar biru ni.
    :)

    BalasPadam
  21. @velasrizal

    oh.
    really?
    hehe.
    pelik sebab kepala tu ek?
    :D

    BalasPadam
  22. @Sendra

    adeh.
    gigih weyh nak guna paint tu.
    siriyes.
    :)

    BalasPadam
  23. mnarik gak header baru tu..
    tp asl kepala cm terlekat je..;p

    BalasPadam
  24. yay biru!! I like!.. ermm, tp apesal cam lembab ja nk loading eh?.. huhu.. well, maybe it's just the internet access here.. =P

    ur header is super wickedly freaky.. haha..

    BalasPadam
  25. @sHaiRA haIFA

    haha.
    memang lekat guna gam gajah tadi.
    adeh.
    :D

    BalasPadam
  26. @Just_najmiE

    really?
    haiyak.
    i dunno la.
    macam okay je masa loading dia.
    hehe.
    oh ya.
    header tu belum sampai tahap creepy lagi haha.
    :D

    BalasPadam
  27. sejuk mate memandang
    hehehe

    BalasPadam
  28. zami ni memang kreatif!


    memula ingatkan salah blog.. pastu tengok muka zami terpampang. kerrr ni bloh shahir? eh... atau dni ngigau (sebab skang tengah malam buta pasalnya) tengok2 betul ni blog zami.. theeeeehehe...


    comel ape biru.. dni suka kaler biru gak.. tu pasal walopon nak jadi cik pinky tapi takleh curang ngan kaler biru kegemaran.. temepk dua2 kat blog. pink ngan biru hik3


    p/s: tepok2 tangan untuk header yang sangat cantik!

    BalasPadam
  29. old header better kot...:)
    but still nice..keep it up k..;)

    BalasPadam
  30. @Ery Farieha

    hehe.
    sejuk perut ibu mengandung.
    haha.
    :P

    BalasPadam
  31. @ardinihumaira

    haha.
    thanks dni.
    puji lebih2 nampak.
    malu zami ni.
    hehe.
    :D

    BalasPadam
  32. takutnye!!ada kepala je..hehe

    BalasPadam
  33. @farhana_aziz

    haha.
    adeh.
    jangan takut.
    kepala tu tak terbang ke mana2.
    haha.
    :P

    BalasPadam
  34. HIZAMI ANAK PAK RAHIM!!!!!!!
    LAMA TAK SINGGAH BLOG ANG WEH..
    WAHHHHHH..
    SALJI SALJI TU MAINTAIN!!
    MAMAT BIRU DAH SKANG!
    HEADER WOW!!
    AWWWW
    HAHAHHAA..

    BalasPadam
  35. @farhana_aziz

    haha.
    takpe takpe.
    kepala tu tak terbang ke mana2.
    adeh.
    :D

    BalasPadam
  36. huhuu,, lamer x singgah sini.. tu la psl, tkezut gak td.. laen jjer td.. da tuka tema rupenyer..

    BalasPadam
  37. kelaka gak header nie..
    but its ok..
    unik kan??? eheheheh

    BalasPadam
  38. smart header tuh..

    wat kan leh tak????

    BalasPadam
  39. @asphaq

    haha.
    kau apahal ni?
    kena sawan ek?
    adeh.
    relax.
    chill.
    :P

    BalasPadam
  40. @ishiko

    hehe.
    tukar tema je.
    :D
    lain2 still stay the same.

    BalasPadam
  41. @nas

    haha.
    saja nak mencuri perhatian.
    :P

    BalasPadam
  42. @Adam Arjuna

    adeh.
    makan masa beb.
    boleh je.
    :D

    BalasPadam
  43. hehe. cool la kaler biru nie. and the header pon kehkehkeh.. sweet sajork! erk. camne crop gune paint? ajar muleh?? :D

    BalasPadam
  44. @♥ αmynαbillα ♥

    haha.
    crop je.
    ada kat bahagian tepi paint tu.
    :D

    BalasPadam
  45. terkejut masuk sini...nampak kepala je..hehe..anyway nampak cool.. :)

    BalasPadam
  46. @Azrul Hisham

    hehe.
    thanks.
    ni testing testing.
    :D

    BalasPadam
  47. takmo try kaler pink ker ??
    kan ko ade shirt kaler pink gak..
    ahahaa... :0

    BalasPadam
  48. apa yg akk bole katakan...

    "CANTIK sgt2"

    BalasPadam
  49. tokojut den ingtkn silp msk blog sp tdk...haha.=D..

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com