Khamis, 29 Julai 2010

Drama Sebabak Perempuan Terlampau Berani

Bukan Aku : Halo? Ni siapa?

Aku : Eh jap. Ni siapa pulak?

Bukan Aku : Errr... Ni siapa ek?

Aku : Haiyak. Ni tiba tiba kol saya lepas tu tanya saya siapa pulak. Hurmmm. Ni Hizami.

Bukan Aku : Oh. Ni Munah bukan nama sebenar.

Aku : Siapa pulak ni?

Bukan Aku : Takde siapa siapa.

Aku : Eh eh mana dapat nombor ni?

Bukan Aku : Ada kawan bagi.

Teeettt...


Aku matikan terus talian tu. Adeh. Aku tak suka kot spesies perempuan macam ni. Gedik gedik kol nombor entah siapa siapa lepas tu boleh pulak nak kenal kenal. The problem is kau nampak sangat sangat desperado. Siriyes. You don't know who you call on the phone, then kau senang senang nak beramah mesra selamat hari raya bagai. What if I was a serial killer. Kau tak takut ke? Okay. Aku tahu aku memang tak logik nak jadi serial killer haha.


Lepas tu kan kan kan dia hantar mesej pulak. Haiyak. Cik adik hoi sila hentikan perbuatan ni. Cewahhh. Aku ni dah la malu malu kucen kalau bab bab ni. Erk. Harap maklum. Biar aku sorang je yang gatal gatal ulat bulu. Kau tak perlu. :P


Imam Ghazali meneruskan dengan pertanyaan yang ketiga. "Apa yang paling besar di dunia ini?" Murid-muridnya menjawab gunung, bumi dan matahari. Semua jawapan itu benar kata Imam Ghazali. Tapi yang paling besar dari yang ada di dunia ini adalah NAFSU (Al A’Raf 179). Maka kita harus berhati-hati dengan nafsu kita, jangan sampai nafsu membawa kita ke neraka. Sumber di sini.




potpetpotpet: It's a man's world. :)

45 ulasan:

Khairul Azmi berkata...

huhu...
gatal kot pompuan tu..haha..
desperate giler..kui3...

Cik Wanie berkata...

hahahaha,
kalau bab2 mcm tue akk mmg dah pernah dgr dah,
sama jer lelaki atau perempuan,
hahahaaha:)

ima berkata...

haha.
memang patut letak tepon pun.

ardinihumaira berkata...

isk..

tu namanya pempuan gatai...

nak ngorat zami ler tu...

tapi kalo laki wat cemtu kat pempuan pun pempuan nyampah gak... sies... tepon tanya nama... kita la patut tanya dia sape dah kol kita...



dushhh--> kasi penumbuk namplohpatpointlimakuasatujuhbahagikosong hahaha:p

I n n z berkata...

secret admirer hizami kot ;)

Frodo Baggins berkata...

bukan mudah melawan nafsu
jom ramai2 layan nafsu ..


>>___<<

Hizami Rahim berkata...

@Khairul Azmi

huhu.
entah.
:)
dia sesat jalan kot.
nak tanya pasal peta.
erk.

Hizami Rahim berkata...

@Cik Wanie

kan kan kan?
:)
nak kongsi sajo.
huhu~

Hizami Rahim berkata...

@ima

ya.
ingatkan nak letak tanda tangan tadi.
adeh.
:)

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

tahu takpe.
adeh.
tuuu soalan matematik ke?
haha~

Hizami Rahim berkata...

@I n n z

haha.
tak la.
siapa la nak admirer zami.
adeh.
:)

Hizami Rahim berkata...

@Frodo Baggins

jom layan sajo.
:P

c-jhou berkata...

nmpknye ada peminat baru nie...
haha~~

princess_eryna berkata...

zaman skarang.... pompuan lelaki same jerrr....

Hizami Rahim berkata...

@c-jhou

haha.
mana ada.
haiyak.
:)

Hizami Rahim berkata...

@princess_eryna

wah.
:)

hans berkata...

hahahaha
aku selalu kena
cam haram kan mahkluk macam tu
kalau lah telefon leh spam
dah lama aku spam nombor2 macam tu

P/S : Dulu Bencinya! Sekarang Sukanya!>

Hizami Rahim berkata...

@hans

haha.
adeh.
kau cipta la benda tu.
mesti kaya lepas neyh.
:D

Aidy Shahiezad berkata...

kalo dia buat cmtue, maknanya dia mmg usha number ko dari org len la.. niat nk cakap ngan ko je tue...

dia minat ko kot...
ke ko plak yg tak minat perempuan ??
uhuks....

p/s: it's a man world ??? hurm...

now i'm back,
http://aidyshahiezad.blogspot.com

m!da BucHuxX berkata...

eh..desprate gler...
jgn lyan ..
sah2 pmpuan tu ta btul..

rizal jabai berkata...

wahh lg best lyn desperate houswife dr lyn menatang tuh..ahhaha

eh zami leh kenal??ahahahahaha

AiDa AzRyN berkata...

Haish.. bahaye ni.. peminat misteri...

Hizami Rahim berkata...

@Aidy Shahiezad

dia minat aku?
kalau dia minat aku,
sepatutnya dia kenal nama aku la kan?
kalau dia tak kenal,
nampak sangat dia entah apa2.

Hizami Rahim berkata...

@m!da BucHuxX

erk.
dia salah nombor kot.
tiba2 mungkin dia nak kenal.
haha~

Hizami Rahim berkata...

@rizal jabai

hey.
hy.
hey.
desperate housewives tu best.
:)

Hizami Rahim berkata...

@AiDa AzRyN

adeh.
takde la.
tu stranger call.
:)

Nur Fara berkata...

hahaha.. sian pun ada.. lawak pun ader.. menyampah ngan perempuan cam tu pun ada .. hehehe..

apa apa pun sudahlah awak pasni.. DIKEJAR peminat misteri.. ahahahah..

baik lari laju2.. =p

AyuE SurihanyOt berkata...

tu la kau..sapa suruh hot sgt..



wehhh...




meh no fon kau...




(0_o)

Ery Farieha berkata...

hakhakhak
biasala tu
jejaka kachak
auwwww

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

kamu tu ada masalah.







































masalah hencem terlampau. KEHKEHKEH

Aidy Shahiezad berkata...

dia buat2 tk kenal la dulu...
ko nie... lambat beno nk tafsir.. :p

Han$ Xy berkata...

owh...mangsa girl yg gedik and gatal lah nih....hehe..takpe at least ade gak nak kacau zami...

[z@ck] berkata...

tu la ko..
sapa suruh hensem sgt.
kan dah kena kacau

ceritaku MEMORIKU berkata...

bhaha
sempoi gila pompuan tu
adoii
-na'dz

::FAIZ FARISH:: berkata...

cara ngorat baru kot... hehehe

Hizami Rahim berkata...

@Nur Fara

haha.
adeh.
mana ada.
:)
main main kot perempuan tu.

Hizami Rahim berkata...

@AyuE SurihanyOt

wakakaka.
kau salah orang neyh.
aku neyh tak hot.
tapi kool je.
haha.
:P

Hizami Rahim berkata...

@Ery Farieha

adeh.
mana ada weyh.
:)

Hizami Rahim berkata...

@miss lolly a.k.a luvfareda

erk.
ingatkan masalah apa tadi.
wat saspen je.
huhu.
:)
masalahnya tak hencem pun.

Hizami Rahim berkata...

@Aidy Shahiezad

haha.
yola tu.
aku tak pakar dalam bab2 ni.
:P

Hizami Rahim berkata...

@Han$ Xy

haha.
haiyak.
boleh pulak macam tu?
:)

Hizami Rahim berkata...

@[z@ck]

haha.
kau biar betul?
adeh.
:)

Hizami Rahim berkata...

@ceritaku MEMORIKU

tahu takpe.
takut pulak aku tengok dia.
boleh?
haha~
:)

Hizami Rahim berkata...

@::FAIZ FARISH::

hurm.
aku rasa macam tu jugak kot.
:)

Ct SoLeHa berkata...

laki atau pompuan sama je..
dl ade mamat ni asyik msg n kol tiap2 ari..tp dia kol..dia senyap je..sol pun senyap padan muka..bg abes kredit dia..
pastu mengadu kat blog sal mamat mesteri 2,,trus ramai nak no dia..pastu bg amaran kat dia..hehe..skrg dah xde org kaco2..selamat dah..
kalo layan msg org2 camni..lagi dorang suka

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com