Sabtu, 10 Julai 2010

Cheesy Wedges. Kunci. Kool Fever.

First aku dah sampai Tanjong Malim neyh. Tadi aku singgah kat Sekolah Seri Puteri Cyberjaya tuuu... My sis asked for cheesy wedges. Sejenis produk keluaran KFC weyh. Tahu tak? Haish. Demand kan kan kan? Nasib aku tak gi beli ubi keledek bagi kat dia haha rasakannn.


 Ni haaa dia puteri raja nak cheesy wedges tu haha.


Second aku tak dapat masuk bilik kat kolej kediaman neyh. Well. Aku lewat sampai tadi dah lebih waktu pejabat maka aku tak dapat nak tuntut kunci bilik tu. Siottt!!! Tak pasal pasal aku merempat menagih simpati kat rumah kawan aku neyh. Siriyes aku dah rasa macam pelarian walaupun aku tak berlari-lari apatah lagi menari. Eh eh esok pagi pagi lagi aku nak berdiri depan pejabat nak kunci nak kunci nak kunci.


Third aku dapat MMS from my mom. Cewahhh. My mom sent a picture of my sis iaitu Husna.  Dia sedang tertidur dengan Kool Fever kat dahi dia. Eh eh dia demam seyh. Time time aku balik ni pulak dia demam. Menguji kelelakian aku betul neyh. Tak pasal pasal aku rindu rinduan haha. :')


potpetpotpet: Letih tapi gigih nak online betapa semangat waja.

33 ulasan:

I n n z berkata...

ala cean husna .
rindu abg dy sampai demam .
jgn zami plak yg demam ye xP

lilaideham berkata...

hey..
hellow..
yu stdy upsi yek??
hee=)

Aidy Shahiezad berkata...

aku dah tak tau nk komen ape tetengah malam nie...

just say hi je la ea...

visit my latest entry:
http://aidyshahiezad.blogspot.com/2010/07/gejolak-rasa-jiwa-geraji.html

Hizami Rahim berkata...

@I n n z

hehe.
tu la.
sejuk seyh kat Tg Malim ni.
hujan.
:D

Hizami Rahim berkata...

@lilaideham

hi.
ya.
study upsi.
final year.
:D

Hizami Rahim berkata...

@Aidy Shahiezad

haha.
kau memang.
adeh.

FarhanaDr berkata...

Ececece.. Sweet laa abang dia.. Heehee.. Boleh kenalan? :p

Hizami Rahim berkata...

@FarhanaDr

haha.
adeh.
siapa tu?
wakakaka.
:D

lilaideham berkata...

ouh..final year ke..
ta pena nmpk yu law..hehe

Hizami Rahim berkata...

@lilaideham

haha.
really?
adeh.
ramai kot student UPSI.
tak sempat nak jumpa semua.
cewahhh.
:D

lilaideham berkata...

haha..betowll juger..
lgpon saye bkn student ctu..juz stayin wit d fmly there..hehe

Hizami Rahim berkata...

@lilaideham

adeh.
:)

i'm shin... i'm inesen berkata...

semoga ur adik cpt sembuh eh.. and semoga esok dapat bilik cecepat ek!!

Hizami Rahim berkata...

@i'm shin... i'm inesen

tu la.
esok pejabat buka 10 pagi.
:D

hans berkata...

ko study mana entah zami>?

ardinihumaira berkata...

gerenti demam rindu ni si husna tu.. dni masa duk arau dulu, adik bongsu dni baru 4 tahun masa tu.. dia pelok kaki meraung kat stesen bas tak kasi kaklong naik bas... luluh hati weh... masalahnya orang sekeliling bukannya gelak2... tumpang sayu.. menjawab lew dalam bas nanges2 pakat rindu adik2 miahahahaha....

Hizami Rahim berkata...

@hans

upsi la weyh.
adeh.
:)

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

hehe.
sedih pulak zami dgr.
haiyak.
:)

rizal jabai berkata...

dah kembali ke pangkal jalan la ni ye zami..guud luck all the best..jgn nnt ko lak yg demam rindukan husna..smile owez :)

Hizami Rahim berkata...

@rizal jabai

haha.
adeh.
tu la pasal.
takut jugak tiba2 demam.
:D

Fatin Aliyya berkata...

nk jugak chessey wedges..

haha, cian nyer dkt ko xdpt amek kunci lg..sbarq sat no..

cewah, enth2 ko yg rindu dkt husna tu psl smp dia demm...

eqbalzack berkata...

aik?! sudah biru? tak pedas dah...hehe

[z@ck] berkata...

aku jeles tgok muka ko.suci.

Qarl berkata...

zami

nice shirt

ayie berkata...

haha

agzamry berkata...

hahahahha...pepelikk jek perangaii

Hizami Rahim berkata...

@Fatin Aliyya

oh.
boleh je.
sila gi KFC berhampiran.
haha.
:P

Hizami Rahim berkata...

@eqbalzack

tukar angin.
:D

Hizami Rahim berkata...

@[z@ck]

muka suci?
adeh.
mana ada weyh.
:)

Hizami Rahim berkata...

@Qarl

thanks.
:D

Hizami Rahim berkata...

@ayie

apahal gelak gelak neyh?
haha.
nak gelak kena bayar singgit weyh.
:P

Hizami Rahim berkata...

@agzamry

eh.
pelik kah?
takde la.
haha~

ishiko berkata...

cheezy wedges.. i like ~

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com