Selasa, 20 Julai 2010

Bukan Besi Buruk

Weyh. Weyh. Weyh. Aku gi Masjid Besi hari tuuu dan aku teruja! Siriyes. Cantik siottt!!! Rasa macam nak gegettt je tiang tiang kat situ. Fuhhh. Eh eh aku gi Masjid Besi nak solat Zohor for the first place. Tak tahu pulak tempat dia cambest gilosss. Aku gi jalan jalan Putrajaya dengan kawan kawan last Sunday. Adeh. Dah habis duit jalan jalan. Tidaaakkk!!! Nak duit lagikkk!!! Eh eh siapa tak pernah gi lagi Masjid Besi ni sila sila singgah. Jom jom buat qiamullail kat sini. Ops. Lupa nak beritahu. Untuk makluman pelancong pelancong asing sekalian bahawasanya Masjid Besi ni nama dia masa zaman batu. Sekarang dah tukar jadi Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin.










potpetpotpet: Duit bukan segalanya tapi segalanya memerlukan duit. Oh. Hampir tepat.

38 ulasan:

  1. ohh
    masjid besi ke??
    nape rumput ngan jln tu xdibesi kan..
    hehe

    jgn mara ye org buat masjid..

    BalasPadam
  2. sempat lagi kan pose depan masjid??.hurm...nak solat ke nak posing nie?

    BalasPadam
  3. ceh...sempat lagi berposing kat masjid ek..hehehehe...

    BalasPadam
  4. org putra pangil Masjid Seksi. cube dtg malam. seksi gila masjid tu ;))

    BalasPadam
  5. yee itu dy model masjid besi kite. hehe xP

    harus bagi sultan mizan tgk neyh .
    haha !~

    BalasPadam
  6. eh ehhh...

    rumput tu macam kalau wat baring-baring beshhh jugak :D


    duittt... kalau tak ada duit nak makan apo.. :'( mesti makan cocopie. zami tak kasi free kat dni. so dni kena beli.. kena ada duit ;p



    kan kan kan zami ^___^

    BalasPadam
  7. @zOuL MzMn

    adeh.
    dah solat.
    lepas tu posing la.
    haha.
    :)

    BalasPadam
  8. @♥ shag ♥

    ye?
    okay2.
    nanti nak datang tengah malam.
    erk.
    :)

    BalasPadam
  9. @ardinihumaira

    haha.
    dni suka kinder bueno kan kan kan?
    :D

    BalasPadam
  10. erk,
    baju atas punggung.
    pakguard, jgn bagi dia masuk.
    sila sarung jubah ke badannya...

    BalasPadam
  11. sejak bile jadi model ni...duk atas rumput tu sat g gatai baru ang tau...
    ~ maaf lama tak jenguk sini..bz lah hizami ~

    BalasPadam
  12. tak leh blah weh tang kaki kat gmba yg last tu.hu3 =)

    BalasPadam
  13. loorrr.. jenjalan masjid besi ke.. dah dekat ngan umah,.. awat tak roger.. hihihhi


    // klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ... //

    BalasPadam
  14. wahhhh...kenapa tukar biru ke merah kembali??:)

    BalasPadam
  15. gila ar,,betol ko gigit tiang tiang tu??huu..ade gigi lg x nih?hehe
    mcm biase mantap drpd biase lah ko ;p

    BalasPadam
  16. @cik xxx

    erk.
    baju atas punggung?
    haiyak.
    dah besar baju tu.
    :)

    BalasPadam
  17. @rizal jabai

    cewahhh.
    :D
    terkembang sudah.
    adeh.

    BalasPadam
  18. aku tak pernah sampai lagi..

    BalasPadam
  19. @[z@ck]

    meh sini aku bawa kau.
    haha.
    :D

    BalasPadam
  20. asl ak lalu masjid besi ni cnfrm ak tgk je...asl ak tgk sambil lalu cnfrm masid besi ni..hahaha

    BalasPadam
  21. @a little less conversation

    aku tak pernah gi masjid besi.
    masjid besi pun tak pernah gi aku.
    hahahaha~
    :P

    BalasPadam
  22. ahha , pic last tuh dah mcam model tgk :DD

    BalasPadam
  23. salam

    lama x singgah..

    wah dah jadi model masjid

    alhamdulilah syukran

    BalasPadam
  24. lorrr.. itam pulak..... kejap merah kejab biru.. meh meh cantikkan blog mie plak.. hehehehe


    // klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ... //

    BalasPadam
  25. dah penah berposing kat masjid besi ritu :)

    BalasPadam
  26. dah penah berposing kat masjid besi ritu :)

    BalasPadam
  27. hahaha
    pose je lebih
    masuk x masjid tu? :P

    BalasPadam
  28. npe ta tnjuk view masjid tu abis2 ?? teruja gk nk tgk . . huhu

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com