Selasa, 20 Julai 2010

Bukan Besi Buruk

Weyh. Weyh. Weyh. Aku gi Masjid Besi hari tuuu dan aku teruja! Siriyes. Cantik siottt!!! Rasa macam nak gegettt je tiang tiang kat situ. Fuhhh. Eh eh aku gi Masjid Besi nak solat Zohor for the first place. Tak tahu pulak tempat dia cambest gilosss. Aku gi jalan jalan Putrajaya dengan kawan kawan last Sunday. Adeh. Dah habis duit jalan jalan. Tidaaakkk!!! Nak duit lagikkk!!! Eh eh siapa tak pernah gi lagi Masjid Besi ni sila sila singgah. Jom jom buat qiamullail kat sini. Ops. Lupa nak beritahu. Untuk makluman pelancong pelancong asing sekalian bahawasanya Masjid Besi ni nama dia masa zaman batu. Sekarang dah tukar jadi Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin.










potpetpotpet: Duit bukan segalanya tapi segalanya memerlukan duit. Oh. Hampir tepat.

38 ulasan:

ayie berkata...

ohh
masjid besi ke??
nape rumput ngan jln tu xdibesi kan..
hehe

jgn mara ye org buat masjid..

zOuL MzMn berkata...

sempat lagi kan pose depan masjid??.hurm...nak solat ke nak posing nie?

kechixx berkata...

ceh...sempat lagi berposing kat masjid ek..hehehehe...

♥ shag ♥ berkata...

org putra pangil Masjid Seksi. cube dtg malam. seksi gila masjid tu ;))

I n n z berkata...

yee itu dy model masjid besi kite. hehe xP

harus bagi sultan mizan tgk neyh .
haha !~

ardinihumaira berkata...

eh ehhh...

rumput tu macam kalau wat baring-baring beshhh jugak :D


duittt... kalau tak ada duit nak makan apo.. :'( mesti makan cocopie. zami tak kasi free kat dni. so dni kena beli.. kena ada duit ;p



kan kan kan zami ^___^

Hizami Rahim berkata...

@ayie

haha.
kau sengal.
:P

Hizami Rahim berkata...

@zOuL MzMn

adeh.
dah solat.
lepas tu posing la.
haha.
:)

Hizami Rahim berkata...

@kechixx

:)
segan neyh.

Hizami Rahim berkata...

@♥ shag ♥

ye?
okay2.
nanti nak datang tengah malam.
erk.
:)

Hizami Rahim berkata...

@I n n z

waka waka.
adeh.
bahaya.
:D

Hizami Rahim berkata...

@ardinihumaira

haha.
dni suka kinder bueno kan kan kan?
:D

cik xxx berkata...

erk,
baju atas punggung.
pakguard, jgn bagi dia masuk.
sila sarung jubah ke badannya...

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

sejak bile jadi model ni...duk atas rumput tu sat g gatai baru ang tau...
~ maaf lama tak jenguk sini..bz lah hizami ~

cik SHABAH berkata...

tak leh blah weh tang kaki kat gmba yg last tu.hu3 =)

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata...

loorrr.. jenjalan masjid besi ke.. dah dekat ngan umah,.. awat tak roger.. hihihhi


// klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ... //

kechixx berkata...

wahhhh...kenapa tukar biru ke merah kembali??:)

rizal jabai berkata...

gila ar,,betol ko gigit tiang tiang tu??huu..ade gigi lg x nih?hehe
mcm biase mantap drpd biase lah ko ;p

Hizami Rahim berkata...

@cik xxx

erk.
baju atas punggung?
haiyak.
dah besar baju tu.
:)

Hizami Rahim berkata...

@Nur Hawa Mohd Zin

hehe.
saja2.
:)

Hizami Rahim berkata...

@cik SHABAH

haha.
apahal?
:D

Hizami Rahim berkata...

@miMiE aZiMaSK ^V^

yep.
jalan2 je.
oh.
dekat ke?
adeh.
:D

Hizami Rahim berkata...

@kechixx

hehe.
entah.
:D

Hizami Rahim berkata...

@rizal jabai

cewahhh.
:D
terkembang sudah.
adeh.

[z@ck] berkata...

aku tak pernah sampai lagi..

Hizami Rahim berkata...

@[z@ck]

meh sini aku bawa kau.
haha.
:D

a little less conversation berkata...

asl ak lalu masjid besi ni cnfrm ak tgk je...asl ak tgk sambil lalu cnfrm masid besi ni..hahaha

Hizami Rahim berkata...

@a little less conversation

aku tak pernah gi masjid besi.
masjid besi pun tak pernah gi aku.
hahahaha~
:P

Amir Rayyan berkata...

sgt best g sini...:)

alisha berkata...

ahha , pic last tuh dah mcam model tgk :DD

suara-sepi berkata...

salam

lama x singgah..

wah dah jadi model masjid

alhamdulilah syukran

Hizami Rahim berkata...

@suara-sepi

adeh.
:D

nurayunni berkata...

cantik pic kamo...

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata...

lorrr.. itam pulak..... kejap merah kejab biru.. meh meh cantikkan blog mie plak.. hehehehe


// klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ... //

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

dah penah berposing kat masjid besi ritu :)

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

dah penah berposing kat masjid besi ritu :)

Ery Farieha berkata...

hahaha
pose je lebih
masuk x masjid tu? :P

cik yuki berkata...

npe ta tnjuk view masjid tu abis2 ?? teruja gk nk tgk . . huhu

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com