Jumaat, 4 Jun 2010

Video Lucah Aksi Seks Ariel Peterpan dan Luna Maya.

Halo halo bebeh sekalian. Ada cerita hangat lagi sensasi kebaboom dush dush dush. Aku joging tadi dari blog ke blog haha. Well. Tiba-tiba aku tertahu gossip pasal Ariel Peterpan dan Luna Maya. Jeng jeng jeng. Panasss wo. Bersedia atau tidak bolos je dinding tu... Okay. Video lucah aksi seks Ariel Peterpan dengan Luna Maya dah tersebar luas kau tahu. Sila ramai ramai jerit whattt???


Luna Maya.


Apa yang kelakar tahap babunnn kuasa lima ialah video lucah tu tersebar melalui facebook!!! Haish. Rajin pulak mereka mereka nak upload ek? Tak pasal pasal sekelip mata video lucah tu jadi perhatian. Ye la siapa tak kenal Ariel Peterpan dan Luna Maya wohooo. Lebih lebih lagi dengan kuasa tag sana tag sini kat facebook tu haha.


Ariel Peterpan.


Katanya video tu dihasilkan pada 23 Mac 2009 oh dah lebih setahun usia video tu. Tapi setakat ni Ariel Peterpan dan Luna Maya dua dua tak buat apa-apa kenyataan lagi. Takpe takpe. Dah selalu cerita kontroversi spesies macam ni maka tak perlu susah susah fikir nak jawab apa. So sila recycle jawapan-jawapan seperti:
  • Oh. Dia bukan saya. Mungkin dia pelanduk dua tiga empat kucing berlari serupa. Apa yang penting ialah dia bukan saya.
  • Itu semua kerja pihak tak bertanggungjawab buat adobe photoshop walaupun video. HohO.
  • Saya tak nak komen apa-apa buat masa ni atas nasihat peguam saya iaitu Karpal Singh cewahhh. Konon konon dah buat laporan polis lepas tu ke sudahnya tak tahu apa jadi haha.
  • Saya tak tahu macam mana gossip ni boleh timbul. Saya pun pelik kenapa video tu dikaitkan dengan saya. Hadoi. Saya gelak kuat-kuat bila dapat tahu pasal video tu daripada seorang kawan. Saya malas nak layan semua ni. Fokus dan keutamaan saya sekarang ialah kerjaya.

potpetpotpet: Fuhhh... Nasib aku takde hasilkan apa apa jenis video.

61 ulasan:

AyuE berkata...

lorhh len kali post la sekali video tu...hehe

cik kuntum berkata...

ouf.kecewanya dgn ariel.srott3. *nangis sambil lap hingus* :(

Hizami Rahim berkata...

ayue:

wakakaka.
tak nak tak nak.
blog ni untuk tatapan umum.
;)

Hizami Rahim berkata...

cik kuntum:

wah.
hebat betul.
nangis sampai kuar hingus.
syabas bette...
;)

Indra berkata...

laaaaa...

mana vidnyer...
nak nengok..

hehehe..

EDDY DY berkata...

Sapa rakam? Ariel sendiri ker? x patut dorang upah orang len rakam..ish2 ish...jawapan yg disediakan oleh Hizami tu mmg cun..gerenti akan kuar salah satu jawapan tue...Ni nak tahu..Hizami tahu ker Ariel ngan Luna tu Islam ker Kristian atau Hindu?

rizal jabai berkata...

panass panass..cite panas dr kuali budak lelaki sebelah pintu..huuu
igt ade vid skali..da pejam mate da td..hahaha

ardinihumaira berkata...

kwanggg kwanggg... jawapan recycle tu memang power ah zami..


sies they all akan guna ayat2 seperti berikut.. tepok2 tangan .. yeay zami menang kes sebab jadi peguam terhebat! yeay yeayy ;p

FarhanaDr berkata...

Agak2 bagaimana laa reaksi peminat bila video saye terkeluar nanti.. Hoho.. ;p

~ ku minat peter pan.. aiyak..

I n n z berkata...

nak jerit gak .
whattt ??
xD


org buat salah, takkan nk ngaku.
lalala ~
asal rupe ariel tuh mcm kwn kite ?
haha .
xD

Nisa A. berkata...

adobe photoshop buleh edit video ke?
ngeh3~
heheee hizami bila nk publish video.. hohohoo~

Ery Farieha berkata...

haha
ingat ade videonye
kalo ade pun, play smbil tutup mate
ehh bek xyah tgk gitu
hahahaha

Nazrul berkata...

betul ker(mata terkebil-kebil).waw panas3..nasib baik den bukan peminat peterpan tue..haha..so x yah nak jerit2 terkejut..haha..wat derk jerk..haha..

Hizami Rahim berkata...

indra:

haha.
aiyoh.
dosa mata tu.
wakaka.

Hizami Rahim berkata...

eddy:

menurut khabar,
pasangan tu rakam sendiri.
boleh?
haha.
oh.
agama dorang?
i'm not a fan.
so tak tahu haha.

Hizami Rahim berkata...

rizal:

haish.
video?
sila cari sendiri.
;P

pu3iman berkata...

aaaaaaaaaa!!!

jerit tak tentu pasal.... (wpun xtau apa motif aku jerit ni?) ngeh ngeh

saje kasi gempak sket :p

Hizami Rahim berkata...

dni:

cewahhh.
biasa la tu.
haha.
;)

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:

ahha.
takpe takpe.
minat muzik that's okay.
;)

Hizami Rahim berkata...

innz:

siapakah kawan anda tu?
huhu~
bertuah sama rupa dengan ariel.
jeng jeng jeng.
ke kawan anda dalam video tu?
haha.
am joking.

Hizami Rahim berkata...

nisa:

oh.
zami akan publish video mengaji mungkin dalam masa dua tiga empat tahun lagi.
sabar sabar.
;)

Hizami Rahim berkata...

ery:

ahha.
sambil tutup mata?
yola tu.
tak baik tipu.
dosa.
;P

Hizami Rahim berkata...

nazrul:

betul la kot.
;)
berdasarkan sumber2 yang boleh dipercayai.
cewahhh.

Hizami Rahim berkata...

pu3iman:

oh.
ingatkan kena sampuk tadi.
takpe takpe.
sila jerit lagi.
;)

Mr PenyuBiru berkata...

baca entri ni teringat kisah seorang artis tu yg buat repot polis pasal terima ugutan video seksnya akan disebarkan.

Hizami Rahim berkata...

mr penyubiru:

siapa?
;)

Rowena Chasez berkata...

zami..
dah tgk ke??
ahaahahahah~

Hizami Rahim berkata...

rowena:

zami tak tengok.
tapi tahu video tu.
seriously.
;)

Din Husaifa berkata...

pasti hot...hahhahahahaa

Hizami Rahim berkata...

din:

cewahhh.
macam dah tengok je.
jeng jeng jeng.

ayie berkata...

la mane videonyee??

aku baru nak donlod..haha

Hizami Rahim berkata...

ayie:

wakakaka.
sorry.
not available.

kembatolo™ berkata...

video ko buat projek di sebelah pintu kan ada..tanak ngaku la tu..haha

joegrimjow berkata...

nak tengok video tu
erkk?

hehe

Dauspozi berkata...

bro, nak tgk video tu leh?... Luna pun cun gak... wakakaka

Zuewairy berkata...

zami,xde ke video tu.. hik3x

Hizami Rahim berkata...

kembatolo:

haha.
kau memang.
projek apa pulak aku buat sebelah pintu ni?
haish.

Hizami Rahim berkata...

joe:

erk.
tak sanggup nak paparkan kat sini.
bahaya wo.
;)

Hizami Rahim berkata...

daus:

haha.
boleh.
cari la sendiri wakakaka.
;)

Hizami Rahim berkata...

zuewairy:

ada.
bersepah kat internet.
;)

hellioz berkata...

mane link?
gwa nak siasat
gyahahahahhahaahahaha~

Hizami Rahim berkata...

hellioz:

wah.
bahaya tu.
please find it for yourself haha.

Ayie Suck Story berkata...

mengikut sumber..atau kwn2 di indonesia..vidoe tu palsu aje...mcm mirip2 saja...jom tgk peha watie leite yg gebu


http://suarapeople.blogspot.com

Qarl berkata...

nak tgk!

nak tgk!

nak tgk!

Hizami Rahim berkata...

ayie:

wakakaka.
;)
tiba-tiba watie elite.

Hizami Rahim berkata...

qarl:

haha.
tak perlu.
;P

SD berkata...

benci arr camni.....excited tahap cipan da ni...kenapa cipan??????

Hizami Rahim berkata...

SD:

aiyoh.
kenapa ni?
haish.

EIPUL berkata...

jami, nak nenot video tu, mana? mana?


haha

Aidy Shahiezad berkata...

ala.. ape nk heran sangat...
nie bkn kali pertama pun jadi...
hahaha...

Hizami Rahim berkata...

eipul:

aku tak membekalka video tu.
cewahhh.
;P

Hizami Rahim berkata...

aidy:

haha.
tak heran pun.
;)

Aidy Shahiezad berkata...

cara kau bawa entry nie macam kau teruja sakan je... ahahaha....

sila mengaku.. ;p

Hizami Rahim berkata...

aidy:

haha.
kau memang suka dengki mendengki dengan aku kan?
sabar sabar.
;P

Aidy Shahiezad berkata...

ape barang dengki mendengki dengan kau beb.. tak lelaki la cmnie... adoyai... :D

maCy berkata...

whattt?

ekeke.. dlu sgt ske ariel :((

nas berkata...

mane videonyer....nak tengok gak...ahahahaha

Hizami Rahim berkata...

aidy:

wakakaka.
sukahati la.

Hizami Rahim berkata...

macy:

huhu.
;)
suka jugak lagu2 peterpan.

Hizami Rahim berkata...

nas:

aiyoh.
tak buleh maaa.
haha~

Ariz Abdullah berkata...

dah tengok..hahaha..leh ar layan stim kejap..

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com