Jumaat, 4 Jun 2010

Video Lucah Aksi Seks Luna Maya & Ariel Peterpan

Halo halo bebeh sekalian. Ada cerita hangat lagi sensasi kebaboom dush dush dush. Aku joging tadi dari blog ke blog haha. Well. Tiba-tiba aku tertahu gossip pasal Ariel Peterpan dan Luna Maya. Jeng jeng jeng. Panasss wo. Bersedia atau tidak bolos je dinding tu... Okay. Video lucah aksi seks Ariel Peterpan dengan Luna Maya dah tersebar luas kau tahu. Sila ramai ramai jerit whattt???


Luna Maya.


Apa yang kelakar tahap babunnn kuasa lima ialah video lucah tu tersebar melalui facebook!!! Haish. Rajin pulak mereka mereka nak upload ek? Tak pasal pasal sekelip mata video lucah tu jadi perhatian. Ye la siapa tak kenal Ariel Peterpan dan Luna Maya wohooo. Lebih lebih lagi dengan kuasa tag sana tag sini kat facebook tu haha.


Ariel Peterpan.


Katanya video tu dihasilkan pada 23 Mac 2009 oh dah lebih setahun usia video tu. Tapi setakat ni Ariel Peterpan dan Luna Maya dua dua tak buat apa-apa kenyataan lagi. Takpe takpe. Dah selalu cerita kontroversi spesies macam ni maka tak perlu susah susah fikir nak jawab apa. So sila recycle jawapan-jawapan seperti:
  • Oh. Dia bukan saya. Mungkin dia pelanduk dua tiga empat kucing berlari serupa. Apa yang penting ialah dia bukan saya.
  • Itu semua kerja pihak tak bertanggungjawab buat adobe photoshop walaupun video. HohO.
  • Saya tak nak komen apa-apa buat masa ni atas nasihat peguam saya iaitu Karpal Singh cewahhh. Konon konon dah buat laporan polis lepas tu ke sudahnya tak tahu apa jadi haha.
  • Saya tak tahu macam mana gossip ni boleh timbul. Saya pun pelik kenapa video tu dikaitkan dengan saya. Hadoi. Saya gelak kuat-kuat bila dapat tahu pasal video tu daripada seorang kawan. Saya malas nak layan semua ni. Fokus dan keutamaan saya sekarang ialah kerjaya.

potpetpotpet: Fuhhh... Nasib aku takde hasilkan apa apa jenis video.

61 ulasan:

  1. lorhh len kali post la sekali video tu...hehe

    BalasPadam
  2. ouf.kecewanya dgn ariel.srott3. *nangis sambil lap hingus* :(

    BalasPadam
  3. ayue:

    wakakaka.
    tak nak tak nak.
    blog ni untuk tatapan umum.
    ;)

    BalasPadam
  4. cik kuntum:

    wah.
    hebat betul.
    nangis sampai kuar hingus.
    syabas bette...
    ;)

    BalasPadam
  5. laaaaa...

    mana vidnyer...
    nak nengok..

    hehehe..

    BalasPadam
  6. Sapa rakam? Ariel sendiri ker? x patut dorang upah orang len rakam..ish2 ish...jawapan yg disediakan oleh Hizami tu mmg cun..gerenti akan kuar salah satu jawapan tue...Ni nak tahu..Hizami tahu ker Ariel ngan Luna tu Islam ker Kristian atau Hindu?

    BalasPadam
  7. panass panass..cite panas dr kuali budak lelaki sebelah pintu..huuu
    igt ade vid skali..da pejam mate da td..hahaha

    BalasPadam
  8. kwanggg kwanggg... jawapan recycle tu memang power ah zami..


    sies they all akan guna ayat2 seperti berikut.. tepok2 tangan .. yeay zami menang kes sebab jadi peguam terhebat! yeay yeayy ;p

    BalasPadam
  9. Agak2 bagaimana laa reaksi peminat bila video saye terkeluar nanti.. Hoho.. ;p

    ~ ku minat peter pan.. aiyak..

    BalasPadam
  10. nak jerit gak .
    whattt ??
    xD


    org buat salah, takkan nk ngaku.
    lalala ~
    asal rupe ariel tuh mcm kwn kite ?
    haha .
    xD

    BalasPadam
  11. adobe photoshop buleh edit video ke?
    ngeh3~
    heheee hizami bila nk publish video.. hohohoo~

    BalasPadam
  12. haha
    ingat ade videonye
    kalo ade pun, play smbil tutup mate
    ehh bek xyah tgk gitu
    hahahaha

    BalasPadam
  13. betul ker(mata terkebil-kebil).waw panas3..nasib baik den bukan peminat peterpan tue..haha..so x yah nak jerit2 terkejut..haha..wat derk jerk..haha..

    BalasPadam
  14. indra:

    haha.
    aiyoh.
    dosa mata tu.
    wakaka.

    BalasPadam
  15. eddy:

    menurut khabar,
    pasangan tu rakam sendiri.
    boleh?
    haha.
    oh.
    agama dorang?
    i'm not a fan.
    so tak tahu haha.

    BalasPadam
  16. rizal:

    haish.
    video?
    sila cari sendiri.
    ;P

    BalasPadam
  17. aaaaaaaaaa!!!

    jerit tak tentu pasal.... (wpun xtau apa motif aku jerit ni?) ngeh ngeh

    saje kasi gempak sket :p

    BalasPadam
  18. dni:

    cewahhh.
    biasa la tu.
    haha.
    ;)

    BalasPadam
  19. farhanadr:

    ahha.
    takpe takpe.
    minat muzik that's okay.
    ;)

    BalasPadam
  20. innz:

    siapakah kawan anda tu?
    huhu~
    bertuah sama rupa dengan ariel.
    jeng jeng jeng.
    ke kawan anda dalam video tu?
    haha.
    am joking.

    BalasPadam
  21. nisa:

    oh.
    zami akan publish video mengaji mungkin dalam masa dua tiga empat tahun lagi.
    sabar sabar.
    ;)

    BalasPadam
  22. ery:

    ahha.
    sambil tutup mata?
    yola tu.
    tak baik tipu.
    dosa.
    ;P

    BalasPadam
  23. nazrul:

    betul la kot.
    ;)
    berdasarkan sumber2 yang boleh dipercayai.
    cewahhh.

    BalasPadam
  24. pu3iman:

    oh.
    ingatkan kena sampuk tadi.
    takpe takpe.
    sila jerit lagi.
    ;)

    BalasPadam
  25. baca entri ni teringat kisah seorang artis tu yg buat repot polis pasal terima ugutan video seksnya akan disebarkan.

    BalasPadam
  26. zami..
    dah tgk ke??
    ahaahahahah~

    BalasPadam
  27. rowena:

    zami tak tengok.
    tapi tahu video tu.
    seriously.
    ;)

    BalasPadam
  28. pasti hot...hahhahahahaa

    BalasPadam
  29. din:

    cewahhh.
    macam dah tengok je.
    jeng jeng jeng.

    BalasPadam
  30. la mane videonyee??

    aku baru nak donlod..haha

    BalasPadam
  31. ayie:

    wakakaka.
    sorry.
    not available.

    BalasPadam
  32. video ko buat projek di sebelah pintu kan ada..tanak ngaku la tu..haha

    BalasPadam
  33. nak tengok video tu
    erkk?

    hehe

    BalasPadam
  34. bro, nak tgk video tu leh?... Luna pun cun gak... wakakaka

    BalasPadam
  35. zami,xde ke video tu.. hik3x

    BalasPadam
  36. kembatolo:

    haha.
    kau memang.
    projek apa pulak aku buat sebelah pintu ni?
    haish.

    BalasPadam
  37. joe:

    erk.
    tak sanggup nak paparkan kat sini.
    bahaya wo.
    ;)

    BalasPadam
  38. daus:

    haha.
    boleh.
    cari la sendiri wakakaka.
    ;)

    BalasPadam
  39. zuewairy:

    ada.
    bersepah kat internet.
    ;)

    BalasPadam
  40. mane link?
    gwa nak siasat
    gyahahahahhahaahahaha~

    BalasPadam
  41. hellioz:

    wah.
    bahaya tu.
    please find it for yourself haha.

    BalasPadam
  42. mengikut sumber..atau kwn2 di indonesia..vidoe tu palsu aje...mcm mirip2 saja...jom tgk peha watie leite yg gebu


    http://suarapeople.blogspot.com

    BalasPadam
  43. nak tgk!

    nak tgk!

    nak tgk!

    BalasPadam
  44. ayie:

    wakakaka.
    ;)
    tiba-tiba watie elite.

    BalasPadam
  45. benci arr camni.....excited tahap cipan da ni...kenapa cipan??????

    BalasPadam
  46. SD:

    aiyoh.
    kenapa ni?
    haish.

    BalasPadam
  47. jami, nak nenot video tu, mana? mana?


    haha

    BalasPadam
  48. ala.. ape nk heran sangat...
    nie bkn kali pertama pun jadi...
    hahaha...

    BalasPadam
  49. eipul:

    aku tak membekalka video tu.
    cewahhh.
    ;P

    BalasPadam
  50. aidy:

    haha.
    tak heran pun.
    ;)

    BalasPadam
  51. cara kau bawa entry nie macam kau teruja sakan je... ahahaha....

    sila mengaku.. ;p

    BalasPadam
  52. aidy:

    haha.
    kau memang suka dengki mendengki dengan aku kan?
    sabar sabar.
    ;P

    BalasPadam
  53. ape barang dengki mendengki dengan kau beb.. tak lelaki la cmnie... adoyai... :D

    BalasPadam
  54. whattt?

    ekeke.. dlu sgt ske ariel :((

    BalasPadam
  55. mane videonyer....nak tengok gak...ahahahaha

    BalasPadam
  56. aidy:

    wakakaka.
    sukahati la.

    BalasPadam
  57. macy:

    huhu.
    ;)
    suka jugak lagu2 peterpan.

    BalasPadam
  58. nas:

    aiyoh.
    tak buleh maaa.
    haha~

    BalasPadam
  59. dah tengok..hahaha..leh ar layan stim kejap..

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com