Ahad, 20 Jun 2010

Undi Simpati Boleh?

Adeh. Nak minta tolong boleh? Fuhhh. Malu seyh. Actually this contest tamat Khamis lepas tapi disebabkan sambutan yang menggalakkan daripada orang ramai maka contest ni dilanjutkan sampai Isnin ni. Esok la weyh!!! That's why aku nak minta tolong korang ni. For those yang tak nak tolong sila abaikan entri ni haha. Apa yang korang perlu buat ni tak la susah mana iaitu tekan LIKE button je. Adeh. Tak keluar duit pun cewahhh. Eh eh ni bukan paksaan but this is for fun. Sila ikut two simple steps below. Ops. Sebelum tu sila pastikan korang dah log in facebook korang okay? ;)


Step 1
Click LIKE button for Project O&O di sini.

Step 2
Click LIKE button for my picture to support me di sini.


Sila undi simpati pun boleh haha.


Sesenang masak megi iaitu buka bungkus dia lepas tu siram air panas dah siap. Kan kan kan? Terima kasih. :')


potpetpotpet: Belum cuba belum tahu.

18 ulasan:

Qarl berkata...

ape kejadah eh project o&o tu?

i dh like both dh

aritu lg

Epul Azimi berkata...

project ape tu,ok nanti aku like,dah menang jgn lupa kengkawan plak...

Hizami Rahim berkata...

qarl:

adeh.
thanx fren.
hehe.

Hizami Rahim berkata...

epul:

oh.
tu project one & only.
nak tahu lebih lanjut sila singgah page dia tu.
hoho.
jom la join.
;)

kyoO~rEz@ berkata...

huhuhu..
awat lmbt sGt prOmote diri kat beLog ??hu3
cepat2..tamat after 11.59pm 21june..seminit b4 my besday...mOtip je kan..hua3
gudluck cikgu zami ^^

I n n z berkata...

gud luck cikgu ! ;)

Ery Farieha berkata...

O & O?
ape tu?
ehhee

irahehe berkata...

yg step 1 tue dah klik like dah..tpi yg step 2 tue kne add as fren dlu kn bru bley klik like?

irahehe berkata...

eh..eh...x.x.x..hahaha..kne refresh jer.oke dah klik dua2!haha..

niesz berkata...

ok done!suda like 2 2..ermm..tuk ape tu ek..haha..

ஐ Nurul-chan ஐ berkata...

okay done! suda like ! hik3 :P

akufrazi berkata...

mm, dah klik byk kali dah..haha..
pic x blh thn.. hee... tu ak cam tau dmanakah? dlm changing room.. hee.. ak pn pnh bt gak.. haha..anywy good luck

Aidy Shahiezad berkata...

Zami,
gud luck la utk kau....
aku dah like dah seperti yg kau rayu... hehehe... ;p

Kyoo Reza,
since kau dah promo, so aku wish kau happy birthday in advance la ek... :D

faz_e berkata...

hihhiihiiii,,,
sdpnye meggi

AiDa AzRyN berkata...

Haha~ smoge berjaye ye en zami..

soclose2213 berkata...

hizami dijemput ke blog sc, ada hadiah menanti ^.^

joegrimjow berkata...

dah like dah
hehe
sebagai balasan (cet mintak balasan)
kena join contest ipad tu
hehe
ok ok?

Hizami Rahim berkata...

terima kasih kawan-kawan.
jasamu dikenang walaupun aku tak menang contest ni.
;)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com