Sabtu, 5 Jun 2010

Tak Susah Nak Susah. Tak Senang Nak Senang. Harap Maklum.

Haiyoh. Cukup cukup gossip pasal Ariel Peterpan dan Luna Maya tu. Boleh pulak korang mintak nak tengok video tu??? Sabar je la. Tak perlu rasanya aku nak upload video kat sini macam tayangan amal kot haha.


Hey. Aku dah neves neves ayam ni. Tanggal 21 Jun 2010 ni aku nak masuk sekolah oh bukan nak jual barang-barang Avon kepada cikgu cikgi tapi aku nak join dorang macam mana rasa jadi cikgu cikgi selama dua minggu je. Dasaaattt tol.




Oh. Aku diberi peluang untuk mengajar cuma satu masa je nanti. Sebagai persediaan maka aku sedang buat ulangkaji bab-bab dalam Mathematics termasuklah Form 1, Form 2, Form 3, Form 4 dan Form 5. Eh eh termasuk Additional Mathematics okay. Fuhhh. Aku nak kena study betul-betul ni. Mati kalau dorang tanya soalan-soalan lepas tu aku tak dapat nak jawab macam mana haha. Sadis.




Selain tu ada banyak aspek kot aku kena ubah lepas ni nak masuk sekolah. Hadoi. Ya.
  • Rambut aku perlu disikat ke tepi serta leper dan penyek selain berkeadaan pendek. Ya. Rambut aku dah tak boleh nak tegak-tegak terkejut. Tak pasal-pasal aku pulak yang kena tahan dengan pengawas-pengawas sekolah nanti wakakaka.
  • Baju sentiasa masuk kat dalam seluar. Oh. Baju tak dibenarkan bergerak bebas kat luar seluar okay.
  • Banyak lagi. Malas pula aku nak tulis haha.


potpetpotpet: Bukan senang tugas cikgu cikgi pada hari ni.

59 ulasan:

AROL DSHW berkata...

wah! cikgu matematik yang handsome.
lepas nie, budak-budak dol said mesti bersemangat nak belajar matematik.
haha. :D

Hizami Rahim berkata...

arol:

wakakaka.
yola tu.
kalau merosot keputusan dorang habis la nanti.
haha~

FarhanaDr berkata...

Alaaaa cikgu.. Ape salahnye wat rambut pacak.. Stylo tu cikgu.. Hehehe.. ;p

Kalau takmo jual barang avon kat cikgu cikgi.. Jual kat saye jek laaa.. Minyak wangi avon dah abes ni.. Huhu..

I n n z berkata...

aah arol.
cikgu handsome.
pasni mesty banyak dapat surat cinta eh silap, mane men surat, sms cinta.
wahahaha ~


selamat menjadi cikgu ;)
skema la zami pasni xD

Megat Azfar berkata...

habislah budak pempuan kat kelas kau ajar. semuanya angau tengok ko je nanti. haha!

ajar admath kowt. Sangat mencabar (bagi aku..) Nasib C admath. kah3..

psst: wat muke hodoh sikit. =P

MOHD FIRDAUS IBRAHIM berkata...

bgus2..aku dah experienced, seyes best...aku pun nk msuk sek gak bln 7 nih...tp student aku kecik2 skit...haha...rambut xyah pacak2...dangerous...nnti berahi segala student n cikgu cikgi...haha

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:

wakakaka.
satu barang avon pun zami takde.
;)
takpe la.
demi doktor nanti zami beli.
cewahhh~

Hizami Rahim berkata...

innz:

takde maknanya.
haha.
haish.
ya.
skema itu yang kita cari.
jeng jeng jeng.
bersedia atau tidak, bolos saja dinding itu...
jadi skema.
kembali.
;)

Hizami Rahim berkata...

SD:

eh eh aku dah upload gambar skema.
sila rujuk entri2 yang lama.
haha.
;)
oh.
2 minggu tu atas kehendak universiti.

Hizami Rahim berkata...

megat:

haha.
tak perlu kot.
muka ni memang dah hodoh pun.
haish.
;)

Hizami Rahim berkata...

firdaus:

wakakaka.
boleh pulak berahi?
haish.

Aku X-PO berkata...

tak nak aku tunjuk ajar ke bro? hehe

Hizami Rahim berkata...

xpo:

ahha.
boleh boleh.
sila tunjuk ajar.
;)

Tarmizi Abd Rahim berkata...

itu ok lagi bro...ni kalo jadi lec kena ajaq math..lagi parah kot..budak2 skang pandai..

Hizami Rahim berkata...

tarmizi:

haha.
tu la.
;)
susah wo.

nEo.. berkata...

Belah tepi mcm chow yun fatt bro..kuikuikui

pu3iman berkata...

anak2 murid nanti asyik tanya soalan yg mencabar je nanti...

"Cikgu...single lagi ke?"

confirm tak perlu buat ulangkaji mathematic tu semua :p

Nisa A. berkata...

wauuu rambut skema oke!! ahhaha nnt upload gmbr rambut penyek leper oke. aha~

Hizami Rahim berkata...

neo:

wakakaka.
i will.
;)

Hizami Rahim berkata...

pu3iman:

haha.
tak kot.
;0

Hizami Rahim berkata...

nisa:

ya.
nak upload banyak banyak nanti.
tatap la puas2 haha.
;)

Tarmizi Abd Rahim berkata...

bertambah susah kalo sek laki2 atau pompuan suma..mencabar gila..hehe

Nurul Amelina Zaidi berkata...

habes nanti students perempuan mengurat ! :DD hahah.

Btw, selamat berjaya mengajar di sekolah nanti !

RD_PN berkata...

habesla... nnt bukan setakat murid2.. dgn cikgu2 skali sms awak zami... susun2 la number buat num tel palsu... haha

kembatolo™ berkata...

satu je aku nak pesan, jangan ngorat studen ko..haha

i'm shin... i'm inesen berkata...

kalo shin la shin student.. dan encik hizami ni la cikgu shin.. shin akan jadi budak paling baek dan dengo kata ngee~

Ery Farieha berkata...

cikgu hensem
jage2 dgn budak2 skola skrg
hihihihih

ayie berkata...

arap dpt anak murid mcm adi putra..

biar bedesing cikgu math nie nak kasi soklan..

silap2 anak murid ajar cikgu..

haha

isi hati nurul berkata...

wah..cikgu..ajr sy math boley??ngeee..gud luck cikgu!!..hehe..

isi hati nurul berkata...

wah..cikgu..ajr sy math boley??ngeee..gud luck cikgu!!..hehe..

ayue berkata...

cekgu , saye da jatoh hati at cekgu laa .
camne na blaja +math nih ?
wakakaka ;pp

kutojimedo berkata...

yeah teacher,
rambut leper, muka skema. dan x dilupakan jugak spek mata yea.
ahahahhaha
preparation untuk mengelakkan diri dari dikejar pelajar-pelajar perempuan.

ahahhaha
XD

teacher2,what if, one of them baca your blog?
ahaaaaa,cmne tu?

Aidy Shahiezad berkata...

ehhh.. ko nak bersikat tepi dan leper ker ??

cube tambah cermin mata petak 4 yg kaler hitam bingkai dia tue... confirm la pastue kau boleh berlakon citer genre kemerdekaan...

okey ???
hizami boleh !! hahaha... :)

[z@ck] berkata...

ahahaha..selamat mengajar cikgu!
rambut kasi penyek ok =)

sHaFAa berkata...

woooo cikgu datang..cikgu datang..
prmpuan : fuyooo ensemnye ckgu nie..
lelaki : .........

haha slamat mngajar yaa ckgu..sy suka sbjek math n +math..

rizal jabai berkata...

wahh cikgu zami rambut penyek,student suka jugak..kahkah..nape la time skola dulu,bkn ko yg jd cikgu math aku..huu,lau tak bole mintak makah 100 je..hehe

hellioz berkata...

kalo lu jadik cikgu la kan

lu punye student mesty jadi meong hari2
gyahahaahahahaahah~

iLmuMania berkata...

Selamt menjadi guru yang sejati. Cuba-cubalah bawa rotan hahaha :).

Hizami Rahim berkata...

tarmizi:

ya.
diakui.
haha.
;)

Hizami Rahim berkata...

amelina:

haha.
takde la.
btw, thanks dear.
;)

Hizami Rahim berkata...

RD_PN:

cewahhh.
takde maknanya.
haha.
hadoi.
ku beri number public phone ja la.

Hizami Rahim berkata...

kembatolo:

erk.
tu je?
haha~
nak lagi pesanan.

Hizami Rahim berkata...

shin:

wakakaka.
bagus la kalau macam tu.
haish.
;)

Hizami Rahim berkata...

ery:

haha.
ya.
dengan sekolah sekolah pun zami jaga.
;)

Hizami Rahim berkata...

ayie:

kalau macam adi putra mesti dah masuk UniSel wakakaka~

Hizami Rahim berkata...

nurul:

eh eh ni dah habis sekolah belum ni?
haha.

Hizami Rahim berkata...

ayue:

wakakaka.
boleh pulak.
takpe takpe.
;)

Hizami Rahim berkata...

kutojimedo:

oh.
zami jadi macam cikgu zara la.
;)

Hizami Rahim berkata...

aidy:

cikgu kena fleksibel.
;)
buat apa pun boleh.
insyaAllah.

Hizami Rahim berkata...

zack:

haha.
thanks.
akan ku cuba jaya rambut penyek tu.
wakakaka~
;)

Hizami Rahim berkata...

shafaa:

wah.
bagus la ada orang suka math.
keep it up!
;)

Hizami Rahim berkata...

rizal:

aiyoh.
sukahati nak seratus?
ku bagi kosong terus.
;P

Hizami Rahim berkata...

hellioz:

haish.
jahat wo.
sadis betul.
haha~

Hizami Rahim berkata...

ilmumania:

oh.
tak bawa rotan kot.
sekarang kan dah tak boleh rotan rotan ni.
haish.
;)

isi hati nurul berkata...

hehe..dh abes skola..tp bile tau ad ckgu mcm ckgu zami ni..rse cam smgt nk blja math blk..kik..kik..kik..

Ejay berkata...

mesti ramai fan kat sekolah tu nnti. cikgu paling cute. huhu.

Ejay berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ardinihumaira berkata...

hehe.. cikgu kena penyet rambut dah... sian cikgu.. tapi cikgu.. nanti abis ngaja tak kena penyet rambut dah ;)

Selamat Pengantin Baru | Faisal & Farehah

cik ian@aH Lian~ berkata...

abeslah cikgu kena
ngorat dgn macik kantin!

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com