Sabtu, 5 Jun 2010

Tak Susah Nak Susah. Tak Senang Nak Senang. Harap Maklum.

Haiyoh. Cukup cukup gossip pasal Ariel Peterpan dan Luna Maya tu. Boleh pulak korang mintak nak tengok video tu??? Sabar je la. Tak perlu rasanya aku nak upload video kat sini macam tayangan amal kot haha.


Hey. Aku dah neves neves ayam ni. Tanggal 21 Jun 2010 ni aku nak masuk sekolah oh bukan nak jual barang-barang Avon kepada cikgu cikgi tapi aku nak join dorang macam mana rasa jadi cikgu cikgi selama dua minggu je. Dasaaattt tol.




Oh. Aku diberi peluang untuk mengajar cuma satu masa je nanti. Sebagai persediaan maka aku sedang buat ulangkaji bab-bab dalam Mathematics termasuklah Form 1, Form 2, Form 3, Form 4 dan Form 5. Eh eh termasuk Additional Mathematics okay. Fuhhh. Aku nak kena study betul-betul ni. Mati kalau dorang tanya soalan-soalan lepas tu aku tak dapat nak jawab macam mana haha. Sadis.




Selain tu ada banyak aspek kot aku kena ubah lepas ni nak masuk sekolah. Hadoi. Ya.
  • Rambut aku perlu disikat ke tepi serta leper dan penyek selain berkeadaan pendek. Ya. Rambut aku dah tak boleh nak tegak-tegak terkejut. Tak pasal-pasal aku pulak yang kena tahan dengan pengawas-pengawas sekolah nanti wakakaka.
  • Baju sentiasa masuk kat dalam seluar. Oh. Baju tak dibenarkan bergerak bebas kat luar seluar okay.
  • Banyak lagi. Malas pula aku nak tulis haha.


potpetpotpet: Bukan senang tugas cikgu cikgi pada hari ni.

59 ulasan:

  1. wah! cikgu matematik yang handsome.
    lepas nie, budak-budak dol said mesti bersemangat nak belajar matematik.
    haha. :D

    BalasPadam
  2. arol:

    wakakaka.
    yola tu.
    kalau merosot keputusan dorang habis la nanti.
    haha~

    BalasPadam
  3. Alaaaa cikgu.. Ape salahnye wat rambut pacak.. Stylo tu cikgu.. Hehehe.. ;p

    Kalau takmo jual barang avon kat cikgu cikgi.. Jual kat saye jek laaa.. Minyak wangi avon dah abes ni.. Huhu..

    BalasPadam
  4. aah arol.
    cikgu handsome.
    pasni mesty banyak dapat surat cinta eh silap, mane men surat, sms cinta.
    wahahaha ~


    selamat menjadi cikgu ;)
    skema la zami pasni xD

    BalasPadam
  5. habislah budak pempuan kat kelas kau ajar. semuanya angau tengok ko je nanti. haha!

    ajar admath kowt. Sangat mencabar (bagi aku..) Nasib C admath. kah3..

    psst: wat muke hodoh sikit. =P

    BalasPadam
  6. bgus2..aku dah experienced, seyes best...aku pun nk msuk sek gak bln 7 nih...tp student aku kecik2 skit...haha...rambut xyah pacak2...dangerous...nnti berahi segala student n cikgu cikgi...haha

    BalasPadam
  7. farhanadr:

    wakakaka.
    satu barang avon pun zami takde.
    ;)
    takpe la.
    demi doktor nanti zami beli.
    cewahhh~

    BalasPadam
  8. innz:

    takde maknanya.
    haha.
    haish.
    ya.
    skema itu yang kita cari.
    jeng jeng jeng.
    bersedia atau tidak, bolos saja dinding itu...
    jadi skema.
    kembali.
    ;)

    BalasPadam
  9. SD:

    eh eh aku dah upload gambar skema.
    sila rujuk entri2 yang lama.
    haha.
    ;)
    oh.
    2 minggu tu atas kehendak universiti.

    BalasPadam
  10. megat:

    haha.
    tak perlu kot.
    muka ni memang dah hodoh pun.
    haish.
    ;)

    BalasPadam
  11. firdaus:

    wakakaka.
    boleh pulak berahi?
    haish.

    BalasPadam
  12. tak nak aku tunjuk ajar ke bro? hehe

    BalasPadam
  13. xpo:

    ahha.
    boleh boleh.
    sila tunjuk ajar.
    ;)

    BalasPadam
  14. itu ok lagi bro...ni kalo jadi lec kena ajaq math..lagi parah kot..budak2 skang pandai..

    BalasPadam
  15. tarmizi:

    haha.
    tu la.
    ;)
    susah wo.

    BalasPadam
  16. Belah tepi mcm chow yun fatt bro..kuikuikui

    BalasPadam
  17. anak2 murid nanti asyik tanya soalan yg mencabar je nanti...

    "Cikgu...single lagi ke?"

    confirm tak perlu buat ulangkaji mathematic tu semua :p

    BalasPadam
  18. wauuu rambut skema oke!! ahhaha nnt upload gmbr rambut penyek leper oke. aha~

    BalasPadam
  19. pu3iman:

    haha.
    tak kot.
    ;0

    BalasPadam
  20. nisa:

    ya.
    nak upload banyak banyak nanti.
    tatap la puas2 haha.
    ;)

    BalasPadam
  21. bertambah susah kalo sek laki2 atau pompuan suma..mencabar gila..hehe

    BalasPadam
  22. habes nanti students perempuan mengurat ! :DD hahah.

    Btw, selamat berjaya mengajar di sekolah nanti !

    BalasPadam
  23. habesla... nnt bukan setakat murid2.. dgn cikgu2 skali sms awak zami... susun2 la number buat num tel palsu... haha

    BalasPadam
  24. satu je aku nak pesan, jangan ngorat studen ko..haha

    BalasPadam
  25. kalo shin la shin student.. dan encik hizami ni la cikgu shin.. shin akan jadi budak paling baek dan dengo kata ngee~

    BalasPadam
  26. cikgu hensem
    jage2 dgn budak2 skola skrg
    hihihihih

    BalasPadam
  27. arap dpt anak murid mcm adi putra..

    biar bedesing cikgu math nie nak kasi soklan..

    silap2 anak murid ajar cikgu..

    haha

    BalasPadam
  28. wah..cikgu..ajr sy math boley??ngeee..gud luck cikgu!!..hehe..

    BalasPadam
  29. wah..cikgu..ajr sy math boley??ngeee..gud luck cikgu!!..hehe..

    BalasPadam
  30. cekgu , saye da jatoh hati at cekgu laa .
    camne na blaja +math nih ?
    wakakaka ;pp

    BalasPadam
  31. yeah teacher,
    rambut leper, muka skema. dan x dilupakan jugak spek mata yea.
    ahahahhaha
    preparation untuk mengelakkan diri dari dikejar pelajar-pelajar perempuan.

    ahahhaha
    XD

    teacher2,what if, one of them baca your blog?
    ahaaaaa,cmne tu?

    BalasPadam
  32. ehhh.. ko nak bersikat tepi dan leper ker ??

    cube tambah cermin mata petak 4 yg kaler hitam bingkai dia tue... confirm la pastue kau boleh berlakon citer genre kemerdekaan...

    okey ???
    hizami boleh !! hahaha... :)

    BalasPadam
  33. ahahaha..selamat mengajar cikgu!
    rambut kasi penyek ok =)

    BalasPadam
  34. woooo cikgu datang..cikgu datang..
    prmpuan : fuyooo ensemnye ckgu nie..
    lelaki : .........

    haha slamat mngajar yaa ckgu..sy suka sbjek math n +math..

    BalasPadam
  35. wahh cikgu zami rambut penyek,student suka jugak..kahkah..nape la time skola dulu,bkn ko yg jd cikgu math aku..huu,lau tak bole mintak makah 100 je..hehe

    BalasPadam
  36. kalo lu jadik cikgu la kan

    lu punye student mesty jadi meong hari2
    gyahahaahahahaahah~

    BalasPadam
  37. Selamt menjadi guru yang sejati. Cuba-cubalah bawa rotan hahaha :).

    BalasPadam
  38. tarmizi:

    ya.
    diakui.
    haha.
    ;)

    BalasPadam
  39. amelina:

    haha.
    takde la.
    btw, thanks dear.
    ;)

    BalasPadam
  40. RD_PN:

    cewahhh.
    takde maknanya.
    haha.
    hadoi.
    ku beri number public phone ja la.

    BalasPadam
  41. kembatolo:

    erk.
    tu je?
    haha~
    nak lagi pesanan.

    BalasPadam
  42. shin:

    wakakaka.
    bagus la kalau macam tu.
    haish.
    ;)

    BalasPadam
  43. ery:

    haha.
    ya.
    dengan sekolah sekolah pun zami jaga.
    ;)

    BalasPadam
  44. ayie:

    kalau macam adi putra mesti dah masuk UniSel wakakaka~

    BalasPadam
  45. nurul:

    eh eh ni dah habis sekolah belum ni?
    haha.

    BalasPadam
  46. ayue:

    wakakaka.
    boleh pulak.
    takpe takpe.
    ;)

    BalasPadam
  47. kutojimedo:

    oh.
    zami jadi macam cikgu zara la.
    ;)

    BalasPadam
  48. aidy:

    cikgu kena fleksibel.
    ;)
    buat apa pun boleh.
    insyaAllah.

    BalasPadam
  49. zack:

    haha.
    thanks.
    akan ku cuba jaya rambut penyek tu.
    wakakaka~
    ;)

    BalasPadam
  50. shafaa:

    wah.
    bagus la ada orang suka math.
    keep it up!
    ;)

    BalasPadam
  51. rizal:

    aiyoh.
    sukahati nak seratus?
    ku bagi kosong terus.
    ;P

    BalasPadam
  52. hellioz:

    haish.
    jahat wo.
    sadis betul.
    haha~

    BalasPadam
  53. ilmumania:

    oh.
    tak bawa rotan kot.
    sekarang kan dah tak boleh rotan rotan ni.
    haish.
    ;)

    BalasPadam
  54. hehe..dh abes skola..tp bile tau ad ckgu mcm ckgu zami ni..rse cam smgt nk blja math blk..kik..kik..kik..

    BalasPadam
  55. mesti ramai fan kat sekolah tu nnti. cikgu paling cute. huhu.

    BalasPadam
  56. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  57. hehe.. cikgu kena penyet rambut dah... sian cikgu.. tapi cikgu.. nanti abis ngaja tak kena penyet rambut dah ;)

    Selamat Pengantin Baru | Faisal & Farehah

    BalasPadam
  58. abeslah cikgu kena
    ngorat dgn macik kantin!

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com