Selasa, 15 Jun 2010

Stacy - Jahat: Sedutan Lirik Lagu.

Stacy Angie.


Hey. Tadi aku dengar lagu baru Stacy kat radio Era ya Muzik Terkini katanya. Excited actually. Yeah. Stacy sebelum ni betul betul mantopsss dengan Aku Stacy, Gagap dan Pakai Buang. Oh. Dan single terbaru dia ni iaitu Jahat bakal mencuri perhatian peminat-peminat industri hiburan tempatan sebab Stacy still guna konsep yang sama dalam lagu ni. Well done Stacy. Eh eh bila agak agak Stacy nak keluarkan  single ballads kan kan kan? Vokal dia pun sodaaappp.


Okay. Siapa siapa minat Stacy boleh singgah laman-laman kat bawah ni. Tak rugi weyh sebab tak kena bayar pun hadoi.


Korus Lagu Jahat Oleh Stacy

Aku.
Aku bagai sudah terkena mentera.
Cinta dari manakah kau datang menyerang.
Diriku diriku yang disangka kebal.
Jahatnya kamu.
Jahatnya kamu.
Engkau.
Engkau penyebab diriku terigau-igau.
Kini ku apa yang kamu hampir setiap waktu.
Ku mahu ku mahu dengan mu selalu.
Oh jahatnya kamu.
Oh jahatnya kamu.


potpetpotpet: Aku tak pandai menari kot haha.

22 ulasan:

mR.sYaH berkata...

Jahatnya kamu.......

lagu ni bleh thn gak.. :)

Nisa A. berkata...

wahhh excited nih!!
minat tauuuu ngan stacy!!
=D

heee
perasaan : sy pon x pandai menari =_="

haha~

ardinihumaira berkata...

zami! dni dah schedulekan entry lagu ni besok. ayya.. harap zami tak pikir dni tiru entry ni. huhu.. dni setiap minggu memang ada entry lagu2. kalo tak post kat personal blog, post kat music blog.. isk.. tskut orang chop dni tiru je tu gtau awal2 :)

sukeeeeeee stacy menari. tapi dni nak tiru tak menjadi haha ;p

Qarl berkata...

i like dis song!

go ziana zain!

eh silap

go stacy!

Nazz@Purple berkata...

xdgr lagi..erm..mesti best..

Hizami Rahim berkata...

mr syah:

haha.
ya.
lagu ni sodap jugak.
;)

Hizami Rahim berkata...

nisa:

well.
give me five!
or ten!
;)

Hizami Rahim berkata...

dni:

haha.
takde la.
haish.
boleh pulak zami nak kata macam tu.
;)

Hizami Rahim berkata...

qarl:

kan?
i pun suka.
haha.
;)

Aidy Shahiezad berkata...

rugilah kau kalau diberi peluang menari dgn si stacy nie.. kau kan tak pandai menari kot... hahaha...

visit my latest entry:
http://aidyshahiezad.blogspot.com/2010/06/sebuah-perjalanan-satu-pengalaman-yang.html

Hizami Rahim berkata...

nazz:

best best.
sila dengar.
;)

Hizami Rahim berkata...

aidy:

haha.
sebab tu aku letak KOT di situ.
jangan jealous.
;)

FarhanaDr berkata...

Teringin gak nak dengar Stacy nyanyi lagu slow2. Heehee..

Dia memang talented..

MOHD FIRDAUS IBRAHIM berkata...

Best best lagu ni...
Klau msuk ajl lg, harap2 dia blh wat prubahan skit kat performance dia,huhu...anyway hidup stacy n hizami...cehh..haha

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:

kan kan kan?
sama la.
nak jugak dengar dia nyanyi lagu slow.
hehe.
;)

Hizami Rahim berkata...

firdaus:

hehe.
ya.
harap2 ada kelainan kali ni.
;)

Ery Farieha berkata...

ohhh
ade lg lagu baru die ek?
skrg dok lyn lgu ost k.i.t.a tu je
hehe

Hizami Rahim berkata...

ery:

haha.
yep.
ada lagu baru dia.
best jugak.
;)

Aizulazril berkata...

dlm album yg lepas ada dua je lagu ballad. tp mengikut katanye dlm album terbaru ada lebih banyak lagu ballad. tunggu je nanti.

Hizami Rahim berkata...

aizul:

oh.
i tahu lagu lagu dalam album tu.
tapi tak jadi single kan?
tu la.
rugi seyh suara dia tak dapat explore lebih lagi.
;)

Nisa A. berkata...

i give u twenty!! haha

[z@ck] berkata...

i wonder how she looks like when she perform ballad song.

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com