Selasa, 15 Jun 2010

Stacy - Jahat: Sedutan Lirik Lagu.

Stacy Angie.


Hey. Tadi aku dengar lagu baru Stacy kat radio Era ya Muzik Terkini katanya. Excited actually. Yeah. Stacy sebelum ni betul betul mantopsss dengan Aku Stacy, Gagap dan Pakai Buang. Oh. Dan single terbaru dia ni iaitu Jahat bakal mencuri perhatian peminat-peminat industri hiburan tempatan sebab Stacy still guna konsep yang sama dalam lagu ni. Well done Stacy. Eh eh bila agak agak Stacy nak keluarkan  single ballads kan kan kan? Vokal dia pun sodaaappp.


Okay. Siapa siapa minat Stacy boleh singgah laman-laman kat bawah ni. Tak rugi weyh sebab tak kena bayar pun hadoi.


Korus Lagu Jahat Oleh Stacy

Aku.
Aku bagai sudah terkena mentera.
Cinta dari manakah kau datang menyerang.
Diriku diriku yang disangka kebal.
Jahatnya kamu.
Jahatnya kamu.
Engkau.
Engkau penyebab diriku terigau-igau.
Kini ku apa yang kamu hampir setiap waktu.
Ku mahu ku mahu dengan mu selalu.
Oh jahatnya kamu.
Oh jahatnya kamu.


potpetpotpet: Aku tak pandai menari kot haha.

22 ulasan:

  1. Jahatnya kamu.......

    lagu ni bleh thn gak.. :)

    BalasPadam
  2. wahhh excited nih!!
    minat tauuuu ngan stacy!!
    =D

    heee
    perasaan : sy pon x pandai menari =_="

    haha~

    BalasPadam
  3. zami! dni dah schedulekan entry lagu ni besok. ayya.. harap zami tak pikir dni tiru entry ni. huhu.. dni setiap minggu memang ada entry lagu2. kalo tak post kat personal blog, post kat music blog.. isk.. tskut orang chop dni tiru je tu gtau awal2 :)

    sukeeeeeee stacy menari. tapi dni nak tiru tak menjadi haha ;p

    BalasPadam
  4. i like dis song!

    go ziana zain!

    eh silap

    go stacy!

    BalasPadam
  5. xdgr lagi..erm..mesti best..

    BalasPadam
  6. mr syah:

    haha.
    ya.
    lagu ni sodap jugak.
    ;)

    BalasPadam
  7. nisa:

    well.
    give me five!
    or ten!
    ;)

    BalasPadam
  8. dni:

    haha.
    takde la.
    haish.
    boleh pulak zami nak kata macam tu.
    ;)

    BalasPadam
  9. qarl:

    kan?
    i pun suka.
    haha.
    ;)

    BalasPadam
  10. rugilah kau kalau diberi peluang menari dgn si stacy nie.. kau kan tak pandai menari kot... hahaha...

    visit my latest entry:
    http://aidyshahiezad.blogspot.com/2010/06/sebuah-perjalanan-satu-pengalaman-yang.html

    BalasPadam
  11. nazz:

    best best.
    sila dengar.
    ;)

    BalasPadam
  12. aidy:

    haha.
    sebab tu aku letak KOT di situ.
    jangan jealous.
    ;)

    BalasPadam
  13. Teringin gak nak dengar Stacy nyanyi lagu slow2. Heehee..

    Dia memang talented..

    BalasPadam
  14. Best best lagu ni...
    Klau msuk ajl lg, harap2 dia blh wat prubahan skit kat performance dia,huhu...anyway hidup stacy n hizami...cehh..haha

    BalasPadam
  15. farhanadr:

    kan kan kan?
    sama la.
    nak jugak dengar dia nyanyi lagu slow.
    hehe.
    ;)

    BalasPadam
  16. firdaus:

    hehe.
    ya.
    harap2 ada kelainan kali ni.
    ;)

    BalasPadam
  17. ohhh
    ade lg lagu baru die ek?
    skrg dok lyn lgu ost k.i.t.a tu je
    hehe

    BalasPadam
  18. ery:

    haha.
    yep.
    ada lagu baru dia.
    best jugak.
    ;)

    BalasPadam
  19. dlm album yg lepas ada dua je lagu ballad. tp mengikut katanye dlm album terbaru ada lebih banyak lagu ballad. tunggu je nanti.

    BalasPadam
  20. aizul:

    oh.
    i tahu lagu lagu dalam album tu.
    tapi tak jadi single kan?
    tu la.
    rugi seyh suara dia tak dapat explore lebih lagi.
    ;)

    BalasPadam
  21. i give u twenty!! haha

    BalasPadam
  22. i wonder how she looks like when she perform ballad song.

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com