Jumaat, 11 Jun 2010

South Africa Or Mexico? SUKMA 2010. Iconos By Marc Anthony.

Hadoi. Bebola mata ni sempat lagi jeling jeling tv kat depan tu. South Africa and Mexico. Dah mula pun perlawanan pertama bagi FIFA 2010 ni. So I bet Mexico will win this match kot. Well. Mexico lagi sedap nak sebut berbanding South Africa haha. Alejandro Alejandro Ale-ale-jandro Ale-ale-jandro. Lantak.




Oh. Aku ada banyak benda nak story ni tapi macam malas pulak nak story. Kesimpulan dia tak perlu la nak story haha. Kau nak tahu jugak? Jeng jeng jeng.
  • Eh eh aku rasa rasa kan rakyat jelata negara Malaysia ni macam dah terlupa pulak kita ada SUKMA 2010 kat Melaka ni. Boleh? Hadoi. Kesian. Esok aku nak pergi tengok perasmian SUKMA kot sebagai tanda sokongan aku kan anak jati Melaka haha.
  • Tajuk khutbah pada hari ni ialah Melaka Maju Bebas Asap Rokok kau tahu. Oh. Kempen tu bersempena dengan Melaka Maju 2010.
  • Aku sambil mendengar album baru Marc Anthony berjudul Iconos. Hey. Aku gila betul dengan suara dia. Nice tone for real. I wish I have a voice like him. Seronok je dengar dia nyanyi haha. Great album you know.

 Style okay cover album dia ni.


potpetpotpet: Goreng pun sodaaappp...

41 ulasan:

syue berkata...

Sukma macam tenggelam sebab tarikh dia clash dengan world cup =)

I n n z berkata...

rase mcm x sukma pongg.
hehe xD

sape yg setup tarikh smpi clash dgn WC neyh ?
esh3.
zami kah ? xD

Hizami Rahim berkata...

syue:

haha.
tahu takpe.
nak buat macam mana.
kan?
;)

Hizami Rahim berkata...

innz:

boleh pulak.
zami suruh buat masa bulan puasa hari tuh.
tapi dorang tak nak.
takut tak larat katanya.
takpe la.
terima je.
;P

AROL DSHW berkata...

south africa vs mexico.
1-1 sekarang.
goreng pun sodap? jangan lupa lirik?
hehe. :)

MOHD FIRDAUS IBRAHIM berkata...

Melaka Maju 2010
haha Kedah pun Maju 2010
ada kimia kimia kimi-kimi-kimia (versi alehandro)...haha
syg kalu aku menang silat aritu blh g sukma...ceh berangan ya amat nk mampos...suku akhir dah terbenam...haha

Hizami Rahim berkata...

arol:

haha.
yep.
betul tu.
;)

Hizami Rahim berkata...

firdaus:

cewahhh.
tu la.
tak fokus.
lain kali sila fokus.
wakakaka~

Nisa A. berkata...

hee saya tak tengok bola la cik zami =)
(Alejandro lagu lady gaga ehh?? kui3~)

wahh tak tahu lak zami anak jati melaka. saya org pahang ehemm3~ haha tibe2 jek kannn~

wowww march anthony!! sukew2~ masih lekat di hati lagu My Baby You. ouhhh menusukkkk huk3~

Hizami Rahim berkata...

nisa:

haha.
that's okay.
oh pahang.
ada taman negara.
tiba-tiba.
;)
oh.
my baby you.
tu lagu feveret sepanjang zaman.
haha.
;)

En iLham berkata...

akhirnye keputusan seri daaa..
haha
semoga bergembira menonton perasmian sukma kat melaka k
hehe

hans berkata...

asal pic ko di blur tu?
wakakakakak
ko orang melaka ke?

Hizami Rahim berkata...

en ilham:

tahu takpe.
oh.
nak tengok la esok.
hopefully.
;)

Hizami Rahim berkata...

hans:

oh.
aurat beb.
hey.
aku mmg asal melaka.
haha~

Nisa A. berkata...

taman negara pon saya x sampai2 lagi tau. ha ha ha. genting, cameron highland, ponnnn x sampai lagi.
herherherrr~
jom melancong cik zami! ahhaha!! =P

ohhh lagu My Baby You wajib masuk song list untuk karaoke ye Zami. HARUSS... hahaha =P

FarhanaDr berkata...

Tau takfeeeeee..

Dah balik dan jejak kaki di bumi Melaka ni laa baru ku tau ade SUKMA.. Adoiyaiiii.. Ape punye rakyat malaysia derrr.. Haha..

rizal jabai berkata...

zami gi support sukma..jd pom pom boy okeh..wakaka

kaki tu di sensored,ade parut ek?hehe


*blog da x merahh..dulu merah ghairah ckit bace blog nih..huahuahua


cantik2..makin ensem ini belog :)

Aidy Shahiezad berkata...

pasal ape la buat sukma tue time world cup, sape je la nk layan nnt... ehh, jap.. zami layan la plak... hihihi...

p/s: waa... dah men censored2 bhgn bawah plak da... huhuhu... ;)

aZizoL berkata...

itulah pasal, dok sebok worldcup dah lupe ade sukma kat melake.hakhak

aliesha kirana berkata...

tu la..xsdr pn ade sukma..hehe... teruk tol... en.hizami..kenapa cili dh ilang...xske mkn cili dh ek? sembelit ek? hehe..oppsss gurau jer...

ardinihumaira berkata...

dni peserta baling belom air dalam SUKMA. yahu!!

Hizami Rahim berkata...

nisa:

haha.
jom melancong-lancong.
cik nisa jadi pemandu pelancong boleh?
hehe.
tahu takpe.
my baby you lagu wajib karok.
cewahhh.
;)

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:

kan kan kan?
jom tengok sukma nak?
hehe.
;)

Hizami Rahim berkata...

rizal:

haha.
takut ada mata terbeliak nanti.
wakakaka.
eh eh saje je kurangkan merah.
takut panas sangat.
haish.
;P

Hizami Rahim berkata...

aidy:

haha.
aurat la.
haish.
;)

Hizami Rahim berkata...

azizol:

tu la pasal.
awal awal dulu ingat.
tiba tiba dah lupa pasal SUKMA.
haha.
kesian.

Hizami Rahim berkata...

aliesha:

cili ada kat belakang gambar tu.
haha.
takut orang curi.
eh eh takut anda yang curi cili tu.
;P

Hizami Rahim berkata...

dni:

oh.
sukan tu petang ni kan?
rasa rasa la.
huhu~
;P

LORD ZARA 札拉 berkata...

lagu tema Sukma mana org Melaka?

he he he~

Hizami Rahim berkata...

cikgu zara:

haha.
alamak.
tak tahu.
;P

Nisa A. berkata...

kalau zami dtg temerloh buleh la nisa jd tour guide. wahahaa~
(ceh tibe2 dtg idea nak buat entry promote temerloh)

eh2~ dari hari tu lagi nak karok. bila nak pergi?? kui3~

Hizami Rahim berkata...

nisa:

oh.
karok?
hadoi.
bila ek?
hehe.
;)

kembatolo™ berkata...

seri je weh..tayah nak harap mexico menang..haha

hans berkata...

aurat?
bukan pakai seluar panjang?
adess
owh,melaka?
dkt mana?
paya rumput?
melekek?

Hizami Rahim berkata...

kembatolo:

weh.
ku taip sebelum habis perlawanan.
haha.
sabar je la.
haish.
;P

Hizami Rahim berkata...

hans:

aku pakai suar pendek la.
hadoi.
alooor gajah.
haha.
tahu ke?
;)

Nisa A. berkata...

bila bila zami free laa =)

Hizami Rahim berkata...

nisa:

hehe.
;)

Nisa A. berkata...

hehe balik. =P

Fatin Aliyya berkata...

ecewahh...patriotik betoi.baguih2.hehe.best eh lagu tueh?aku nk try ar dahler tgh boring thp dewa neyh.aish.tengs la jdk hero .ahha

hari2 sbagai ocelot berkata...

gilew ..
cpew yg x jtuh cintan ngan itu suara,, huhuuu
=)
nk taw x..
suara ocelot mcm marc anthony taw..
dalam mmpi la
wakakkaa

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com