Isnin, 21 Jun 2010

Shahir AF8 Datang Sekolah. Eh Eh Hizami Rupanya.



Kata pelajar pelajar:

"Cikgu, muka cikgu macam Shahir AF8 la."
"Cikgu, cikgu adik Shahir AF8 ke?"
"Cikgu, budak budak perempuan lain tu mesti kata saya nak ngorat cikgu."
"Cikgu, budak budak perempuan sekolah ni bukan boleh percaya sangat. Bahaya."


Kata guru guru:

"Dah macam Shahir AF8 pulak muka dia. Nasib tak tinggi lampai kalau tak dah betul betul Shahir AF8."
"Tadi ada pelajar pelajar tanya saya mana cikgu yang rupa Shahir AF8 tu haha."
"Wah dah handsome sekarang ni Hizami ya."
"Nanti saya nak kenalkan pelajar pelajar saya yang Hizami tu student saya dulu."


potpetpotpet: Best? Entah. Bak kata pepatah lain padang lain belalang. Dan aku tak enjoy sangat this first day.

106 ulasan:

kumbang hitam berkata...

setuju!!! memang ada rupa shahir...haha

I n n z berkata...

budak budak perempuan sekolah ni bukan boleh percaya sangat

ada org protect cikgu syahir eh cikgu hizami.
hehe ;)

AiDa AzRyN berkata...

Perghhh.. sure gombira x terkata kan?ahaks.. syabas bete! gud job~

kyoO~rEz@ berkata...

nape lak u xhepy ??
kene puji kot..
or sbb u msuk skOl lm u dlu ??hu3

Hizami Rahim berkata...

kumbang hitam:

adeh.
yola tu.
tipu seyh.
;P

Lelord berkata...

ohohoho sudah semakin femes

En iLham berkata...

abeslah cikgu hizami kene berhati2 ah pasni
setiap apa yang student tu kata ada maksud tersendiri tu
hehe.

Fiq berkata...

uishh.. cikgu ensem ada kat skolah.. tak ada la budak2 nak ponteng pas ni.. woot woott..!

JaJa'Z berkata...

melonjak2 la bebudak sekolah kalau rupa mcm ni cikgu yg dtg nak buat ROS..
"syahir! syahir!"
hehhehe

kalau bebudak sekolah akak la..sekor2 selokkkk dah ni..dapat tgk cikgu hensem..

hehhe

lupa nak bagitau..ada tag untuk hizami entry semalam...

Hizami Rahim berkata...

innz:

haha.
lebih kurang macam tu la.
adeh.
terharu sikit.
;)
eh eh yang told me perkara tu budak perempuan sendiri okay.
haha~

@yuE berkata...

erkkk budak2 tu salah tengok kot...

aku tgk xde plak muke shahir af8...


tapi ko still hensem derr..nasib le ko cikgu klu tak dah lame aku ngorat...


aisehhhh terlebih sudah....=p

Hizami Rahim berkata...

aida:

gembira jugak.
tapi ada sedih dia.
hehe.
;)

Hizami Rahim berkata...

kyoo:

oh.
ada peristiwa berlaku tadi.
;)

Hizami Rahim berkata...

lelord:

adeh.
takde la.
huhu.
;)

Megat Azfar berkata...

wah! baju tu smart dowh. ka3.
shahir? adela sikit. rambut cacak mane? kah3.

p/sa: wondering...asal cepat beno dapat name tag?

Hizami Rahim berkata...

en ilham:

cewahhh.
terima kasih untuk peringatan tu.
haha~

Hizami Rahim berkata...

fiq:

wakakaka.
yola tu.
tetap ada yang ponteng jugak kot.
adeh.
;)

ayie berkata...

huhu sian cikgu..

cikgu leh kirim salam kat anak murid x??

kirim salam kat anak murid perempuan..

pilih anak murid yang ala2 maya karin..hehe

Aidy Shahiezad berkata...

abes la bebudak tue tak jadi belajar datang skola everyday...

to be honest, kau nampak jambu !! bahaya dowh... muahahahahaha...

Hizami Rahim berkata...

cikgu jaja:

haha.
adeh.
takde la.
;)
oh.
semalam busy pulak.
tak sempat nak singgah.
sorry.

Hizami Rahim berkata...

ayue:

haha.
yep.
sebab muka zami dalam gambar lain kot.
entah.
;)

Hizami Rahim berkata...

megat:

eh eh name tag tu dah lama buat.
sebelum start lagi.
persediaan awal.
;)

Hizami Rahim berkata...

ayie:

haha.
boleh pulak.
satu kirim salam berharga RM10.
sila bank in cepat.
haha.

AiDa AzRyN berkata...

Ape yg sedihnye en hizami oi?hmmm.. xpe,i'm still behind u.. ececeh~(sungguh gedix diri hamba..) i'm sorry,chow dulu.. :)

Hizami Rahim berkata...

aidy:

adeh.
tahu takpe.
guru guru kata muka suki je.
haha.
jangan jealous.
;P

pu3iman berkata...

ah ah la cikgu, budak perempuan kat sekolah ni bkn bleh dipercaya sgt. Abis dorang ngorat cikgu nanti, melepas sy cikgu....

mungkin itu yg nak disampaikan kot :p

jom kita AFUNDI MASUK HIZAMI hehehe

alisha berkata...

budak budak prempuan semua mesti semangat nak belajar , hari hari dtg sekolah , tak der saje saje ponteng dah , nat tgk cikgu syahir , eyhh . tak , cikgu hizami .

selamat malam cikgu !
:DD

Hizami Rahim berkata...

aida:

cewahhh.
yep.
thanks.
;)

Hizami Rahim berkata...

pu3iman:

adeh.
boleh pulak afundi.
haha.
;)

Hizami Rahim berkata...

alisha:

haha.
harap harap la.
susah betul nak faham pelajar pelajar sekarang ni.
;)

a i d a ; berkata...

haha. habislah cikgu hizami ni kena kejar lepas ni. ;p

tp, tak sama la macam shahir.

FarhanaDr berkata...

Walaweh.. Shahir okeyhhhhhh.. Mau otograp.. Hik hik.. Anyway, hope u enjoy di sana cikgu zami.. =)

bukan penggoda berkata...

pehh. cikgu rupenye. cantek ah. ley same skola nt. kui kui kui.

Qarl berkata...

zami

shahir af8 tak tinggi mana yeee

I n n z berkata...

budak perempuan eh ?
haa motif la tuh ckp cmtuh.
mesty tak nak kasi student perempuan laen rapat dgn zami.
hehe xD

ardinihumaira berkata...

eh ehhh zami... betulla! dni tengok pon dah sebijik.. fuhyoo.. lindan & shahir! ^___^ zami ni kulit cerah betulla jeles dni.. hikhikhik lariiii

Nisa A. berkata...

ha ha shahir AF8 kah???
huk3~ kenapakah anda tidak enjoy first day???

faz_e berkata...

haha.. yes! memang cam shahir pon!
eheee

eqbalzack berkata...

hehe...
tumpang hepi dgn imej smart tu...maintain k...zami dah masuk sekolah ke?

Hassanah berkata...

kurang la gejala ponteng sekolah lepas ni
haha

Nazz@Purple berkata...

eleh..slm hati mesti kembang2 berbunga bunga huhuhuhu...

betoi ade sikit la same..kening kot..

kechixx berkata...

slamat menjadi guru..jangan menyanyi pulak dah dlm kelas tu..hehehehhehehe(:

anis madu berkata...

wahh!cikgu shahir..tak jadi ar nak ponteng kelas.. hahaha.

afundi hizami ke 32999..wakaka!! saje nak melawak..

Fiffy berkata...

eh mana cikgu yg macam muka lindan tu? geram la, mcm nak lempang je cikgu yg mcm muka lindan tu.


wakakak ada x budak yg cakap mcm ni?

rizal jabai berkata...

wahh..cikgu hizami,ajar math,ajar math mesti selitkan lirik2 lagu yg meletop,baru murid2 paham dan ilmu melekat tros ..nyanyi2...hehee

arin 별 berkata...

ehhh? sejak bila shahir tinggi? hehe =))

Yatre Hayati berkata...

hahaha...tang mananya yang shahir tuh?? heheee

Ejay berkata...

wah... kamu hafal semua pujian2 tuh? haha
mmg hebat cikgu kita ni ye...

ஐ Nurul-chan ஐ berkata...

hahaha,ehh..shahir af8 laa.
ops2. neh cikgu hizami yee.
kalu shahir af8 pndai nyanyi,
cikgu hizami lak pndai mengajar. bahhahaha XD

*psstt. sure kembang sket cikgu hizami bile org samekn die ngn shahir af8. hehehe :P

ko paham! berkata...

0h. itu dia! ckg shahir telah mula mengajar.

niesz berkata...

hahaha...ade2..ade cam shahir..alamak bdk2 tu xblaja la syok tgk muke cikgu die cam shahir..ekekeke..

mR.sYaH berkata...

style rambut dah bertukar.. hahah.. ramai nanti anak murid perempuan dok masuk bilik guru nanti.. hahha..

Hizami Rahim berkata...

aida:

adeh.
tak ke mana pun nak kejar.
haish.
:0

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:

so far not so good.
seriously.
;)

Hizami Rahim berkata...

bukan penggoda:

wah.
cikgu jugak ke?
sekolah mana?

Hizami Rahim berkata...

qarl:

haha.
adeh.
tu cikgu yang cakap.
not me.
;)
eh eh ku tak tahu dia tinggi mana.

Hizami Rahim berkata...

innz:

tu la pasal.
haish.
tak faham betul.
layan je la.
;)

Hizami Rahim berkata...

dni:

oh.
kulit zami takde la cerah mana.
biasa biasa je.
;)

Hizami Rahim berkata...

nisa:

adeh.
ada peristiwa berlaku.
tak best pulak tu.
;(

bukan penggoda berkata...

cekgu yg lom abes blaja. kui kui kui. dlu blaja mane? skg ngaja mane?

Hizami Rahim berkata...

faz_e:

haha.
yola tu.
;P

Hizami Rahim berkata...

abang eq:

wah.
siriyes smart?
adeh.
okay.
harap2 maintain kot lepas ni.

Hizami Rahim berkata...

hassanah:

haha.
bagus la kalau macam tu.
kalau.
;)

Hizami Rahim berkata...

nazz:

kembang?
takde maknanya.
;)
biasa je haha.

Hizami Rahim berkata...

kechixx:

haha.
takpe.
negaraku je pun kalau nak nyanyi.
;)

Hizami Rahim berkata...

anis madu:

sila undi betul betul haha.
;)

Hizami Rahim berkata...

fiffy:

alamak.
takde la pulak.
haish.
;(

Hizami Rahim berkata...

rizal:

haha.
tiba tiba lirik tu yang dihafal.
formula tak hafal.
how?

Hizami Rahim berkata...

arin:

entah.
sejak dia jadi juara kot.
haha.
;P

Hizami Rahim berkata...

yatre:

tang tang tang.
haha.
;P

Hizami Rahim berkata...

ejay:

ya.
asyik ulang benda yang sama je.
mana tak terngiang-ngiang weyh.
;)

Hizami Rahim berkata...

nurul-chan:

haha.
kembang lebih ni.
adeh.
;)

Hizami Rahim berkata...

ko paham:

cewahhh.
tipu siottt.
;P

Hizami Rahim berkata...

niesz:

takde la.
takde pun.
;)

Hizami Rahim berkata...

mr syah:

adeh.
takde meja pun.
;)
kongsi beramai-ramai dengan cikgu-cikgu baru lain.

Hizami Rahim berkata...

bukan penggoda:

oh.
zami study kat UPSI.
belum belajar lagi neyh.
;)
baru tinjau-tinjau sekolah.

bukan penggoda berkata...

ohh. upsi ke? amek kos ape? ros ke skg?

HairiAks berkata...

Zami..Slmt buat Ros k.. Tp npe ko org lmbt ek... aku dlu sem 4 dah buat.. ni yg muskil...

a i d a ; berkata...

hehe.
popular la cikgu hizami kat sekola tu eh. xp

*ada award.
amik ye. :)

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

cikguuuuuuuuuuuuuuuu

nak no ponnnnnnnnn !

aina berkata...

eh cikgu ni .suka pulak dia . hahaha :P

hellioz berkata...

aphal byk sgt komen neyh?
gyahahahahah~

Hizami Rahim berkata...

bukan penggoda:

yep.
upsi.
kos matematik.
;)

Hizami Rahim berkata...

hairi:

adeh.
fakulti tu entah apa2.
;)
terpaksa buat lewat weyh.

Hizami Rahim berkata...

aida:

haha.
really?
thanks.
;)

Hizami Rahim berkata...

miss lolly:

haha.
boleh boleh.
sila daftar kata kunci di www.nakfonboleh.com lepas ni.
;0

Hizami Rahim berkata...

aina:

haha.
salah ek?

Hizami Rahim berkata...

hellioz:

waka waka.
;)

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata...

cokgu hizami.... size kena naik satu size tak.. hehehe mengembang...? hehehehe

jgn marah..

enjoy the moment org pepuji...
best apa skali skala layan prg puji...
ucap terima kasih n alhamdulillah... :D


alert : minta delete.. ada di semua pc di dunya.. propaganda zionist ...

Ery Farieha berkata...

wahhh
ade la sikit2 shahir
i like shahir af8 :PP

Sofia berkata...

bila kita masuk sekolah, kita ni ibarat artis tau.. semua yg kita lakukan , semua orang terutama students akan tengok.. teringat pengalaman praktikum yg lepas! best!!

Hizami Rahim berkata...

mimie:

ya.
alhamdulillah.
;)
zami okay je.
cewahhh.

Hizami Rahim berkata...

ery:

adeh.
;)
itu kata orang.
tapi zami rasa zami handsome sikit daripada shahir af8 tu.
shahir af8 handsome banyak kot haha.

Hizami Rahim berkata...

sofia:

tahu takpe.
everybody pandang semacam.
malu kadang2.
;)

Nani Allen berkata...

sy dah tukar link ke http://mulutjahat.blogspot.com

woah, cikgu sekolah ke? hahaha confirm budak2 perempuan mengorat LOL

.o r k e d. berkata...

adeh. kne tmbh tgi la ek? hihi

RedBoy berkata...

laa.. ada sikit2 mcm rupa shahir.. cikgu hizami nih mana boleh jd cikgu nanti ada cikgu2 yg nak ngorat.. haha

RedBoy berkata...

laa.. ada sikit2 mcm rupa shahir.. cikgu hizami nih mana boleh jd cikgu nanti ada cikgu2 yg nak ngorat.. haha

Hizami Rahim berkata...

@Nani Allen

oh.
okay.
hehe.
:D

Hizami Rahim berkata...

@.o r k e d.

tu la.
nak tambah mcm mana ek?
haha.
:D

Hizami Rahim berkata...

@RedBoy

cewahhh.
boleh je.
:P

Fatin Aliyya berkata...

ahahaha..aritu adik lin dan skrg shahir af laks>esok lusa tulat saper laks?haha.:)

Hizami Rahim berkata...

@Fatin Aliyya

tu la pasal.
kejap.
nak cari.
haha.
:P

bella nur liza berkata...

cikgu hizami ekkk??cikgu ajar kat sklah mne cikgu...

sjer jer tanya kowt2 ada kawan kat skolah tu..=,=

cik tenggiling berkata...

tetibe teringat kes ramai gler yg pnggl ckgu sbg ckgu shahir...

Cik Lia Lomi berkata...

agak sebijilah..

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com