Isnin, 21 Jun 2010

Shahir AF8 Datang Sekolah. Eh Eh Hizami Rupanya.



Kata pelajar pelajar:

"Cikgu, muka cikgu macam Shahir AF8 la."
"Cikgu, cikgu adik Shahir AF8 ke?"
"Cikgu, budak budak perempuan lain tu mesti kata saya nak ngorat cikgu."
"Cikgu, budak budak perempuan sekolah ni bukan boleh percaya sangat. Bahaya."


Kata guru guru:

"Dah macam Shahir AF8 pulak muka dia. Nasib tak tinggi lampai kalau tak dah betul betul Shahir AF8."
"Tadi ada pelajar pelajar tanya saya mana cikgu yang rupa Shahir AF8 tu haha."
"Wah dah handsome sekarang ni Hizami ya."
"Nanti saya nak kenalkan pelajar pelajar saya yang Hizami tu student saya dulu."


potpetpotpet: Best? Entah. Bak kata pepatah lain padang lain belalang. Dan aku tak enjoy sangat this first day.

106 ulasan:

  1. setuju!!! memang ada rupa shahir...haha

    BalasPadam
  2. budak budak perempuan sekolah ni bukan boleh percaya sangat

    ada org protect cikgu syahir eh cikgu hizami.
    hehe ;)

    BalasPadam
  3. Perghhh.. sure gombira x terkata kan?ahaks.. syabas bete! gud job~

    BalasPadam
  4. nape lak u xhepy ??
    kene puji kot..
    or sbb u msuk skOl lm u dlu ??hu3

    BalasPadam
  5. kumbang hitam:

    adeh.
    yola tu.
    tipu seyh.
    ;P

    BalasPadam
  6. ohohoho sudah semakin femes

    BalasPadam
  7. abeslah cikgu hizami kene berhati2 ah pasni
    setiap apa yang student tu kata ada maksud tersendiri tu
    hehe.

    BalasPadam
  8. uishh.. cikgu ensem ada kat skolah.. tak ada la budak2 nak ponteng pas ni.. woot woott..!

    BalasPadam
  9. melonjak2 la bebudak sekolah kalau rupa mcm ni cikgu yg dtg nak buat ROS..
    "syahir! syahir!"
    hehhehe

    kalau bebudak sekolah akak la..sekor2 selokkkk dah ni..dapat tgk cikgu hensem..

    hehhe

    lupa nak bagitau..ada tag untuk hizami entry semalam...

    BalasPadam
  10. innz:

    haha.
    lebih kurang macam tu la.
    adeh.
    terharu sikit.
    ;)
    eh eh yang told me perkara tu budak perempuan sendiri okay.
    haha~

    BalasPadam
  11. erkkk budak2 tu salah tengok kot...

    aku tgk xde plak muke shahir af8...


    tapi ko still hensem derr..nasib le ko cikgu klu tak dah lame aku ngorat...


    aisehhhh terlebih sudah....=p

    BalasPadam
  12. aida:

    gembira jugak.
    tapi ada sedih dia.
    hehe.
    ;)

    BalasPadam
  13. kyoo:

    oh.
    ada peristiwa berlaku tadi.
    ;)

    BalasPadam
  14. lelord:

    adeh.
    takde la.
    huhu.
    ;)

    BalasPadam
  15. wah! baju tu smart dowh. ka3.
    shahir? adela sikit. rambut cacak mane? kah3.

    p/sa: wondering...asal cepat beno dapat name tag?

    BalasPadam
  16. en ilham:

    cewahhh.
    terima kasih untuk peringatan tu.
    haha~

    BalasPadam
  17. fiq:

    wakakaka.
    yola tu.
    tetap ada yang ponteng jugak kot.
    adeh.
    ;)

    BalasPadam
  18. huhu sian cikgu..

    cikgu leh kirim salam kat anak murid x??

    kirim salam kat anak murid perempuan..

    pilih anak murid yang ala2 maya karin..hehe

    BalasPadam
  19. abes la bebudak tue tak jadi belajar datang skola everyday...

    to be honest, kau nampak jambu !! bahaya dowh... muahahahahaha...

    BalasPadam
  20. cikgu jaja:

    haha.
    adeh.
    takde la.
    ;)
    oh.
    semalam busy pulak.
    tak sempat nak singgah.
    sorry.

    BalasPadam
  21. ayue:

    haha.
    yep.
    sebab muka zami dalam gambar lain kot.
    entah.
    ;)

    BalasPadam
  22. megat:

    eh eh name tag tu dah lama buat.
    sebelum start lagi.
    persediaan awal.
    ;)

    BalasPadam
  23. ayie:

    haha.
    boleh pulak.
    satu kirim salam berharga RM10.
    sila bank in cepat.
    haha.

    BalasPadam
  24. Ape yg sedihnye en hizami oi?hmmm.. xpe,i'm still behind u.. ececeh~(sungguh gedix diri hamba..) i'm sorry,chow dulu.. :)

    BalasPadam
  25. aidy:

    adeh.
    tahu takpe.
    guru guru kata muka suki je.
    haha.
    jangan jealous.
    ;P

    BalasPadam
  26. ah ah la cikgu, budak perempuan kat sekolah ni bkn bleh dipercaya sgt. Abis dorang ngorat cikgu nanti, melepas sy cikgu....

    mungkin itu yg nak disampaikan kot :p

    jom kita AFUNDI MASUK HIZAMI hehehe

    BalasPadam
  27. budak budak prempuan semua mesti semangat nak belajar , hari hari dtg sekolah , tak der saje saje ponteng dah , nat tgk cikgu syahir , eyhh . tak , cikgu hizami .

    selamat malam cikgu !
    :DD

    BalasPadam
  28. aida:

    cewahhh.
    yep.
    thanks.
    ;)

    BalasPadam
  29. pu3iman:

    adeh.
    boleh pulak afundi.
    haha.
    ;)

    BalasPadam
  30. alisha:

    haha.
    harap harap la.
    susah betul nak faham pelajar pelajar sekarang ni.
    ;)

    BalasPadam
  31. haha. habislah cikgu hizami ni kena kejar lepas ni. ;p

    tp, tak sama la macam shahir.

    BalasPadam
  32. Walaweh.. Shahir okeyhhhhhh.. Mau otograp.. Hik hik.. Anyway, hope u enjoy di sana cikgu zami.. =)

    BalasPadam
  33. pehh. cikgu rupenye. cantek ah. ley same skola nt. kui kui kui.

    BalasPadam
  34. zami

    shahir af8 tak tinggi mana yeee

    BalasPadam
  35. budak perempuan eh ?
    haa motif la tuh ckp cmtuh.
    mesty tak nak kasi student perempuan laen rapat dgn zami.
    hehe xD

    BalasPadam
  36. eh ehhh zami... betulla! dni tengok pon dah sebijik.. fuhyoo.. lindan & shahir! ^___^ zami ni kulit cerah betulla jeles dni.. hikhikhik lariiii

    BalasPadam
  37. ha ha shahir AF8 kah???
    huk3~ kenapakah anda tidak enjoy first day???

    BalasPadam
  38. haha.. yes! memang cam shahir pon!
    eheee

    BalasPadam
  39. hehe...
    tumpang hepi dgn imej smart tu...maintain k...zami dah masuk sekolah ke?

    BalasPadam
  40. kurang la gejala ponteng sekolah lepas ni
    haha

    BalasPadam
  41. eleh..slm hati mesti kembang2 berbunga bunga huhuhuhu...

    betoi ade sikit la same..kening kot..

    BalasPadam
  42. slamat menjadi guru..jangan menyanyi pulak dah dlm kelas tu..hehehehhehehe(:

    BalasPadam
  43. wahh!cikgu shahir..tak jadi ar nak ponteng kelas.. hahaha.

    afundi hizami ke 32999..wakaka!! saje nak melawak..

    BalasPadam
  44. eh mana cikgu yg macam muka lindan tu? geram la, mcm nak lempang je cikgu yg mcm muka lindan tu.


    wakakak ada x budak yg cakap mcm ni?

    BalasPadam
  45. wahh..cikgu hizami,ajar math,ajar math mesti selitkan lirik2 lagu yg meletop,baru murid2 paham dan ilmu melekat tros ..nyanyi2...hehee

    BalasPadam
  46. ehhh? sejak bila shahir tinggi? hehe =))

    BalasPadam
  47. hahaha...tang mananya yang shahir tuh?? heheee

    BalasPadam
  48. wah... kamu hafal semua pujian2 tuh? haha
    mmg hebat cikgu kita ni ye...

    BalasPadam
  49. hahaha,ehh..shahir af8 laa.
    ops2. neh cikgu hizami yee.
    kalu shahir af8 pndai nyanyi,
    cikgu hizami lak pndai mengajar. bahhahaha XD

    *psstt. sure kembang sket cikgu hizami bile org samekn die ngn shahir af8. hehehe :P

    BalasPadam
  50. 0h. itu dia! ckg shahir telah mula mengajar.

    BalasPadam
  51. hahaha...ade2..ade cam shahir..alamak bdk2 tu xblaja la syok tgk muke cikgu die cam shahir..ekekeke..

    BalasPadam
  52. style rambut dah bertukar.. hahah.. ramai nanti anak murid perempuan dok masuk bilik guru nanti.. hahha..

    BalasPadam
  53. aida:

    adeh.
    tak ke mana pun nak kejar.
    haish.
    :0

    BalasPadam
  54. farhanadr:

    so far not so good.
    seriously.
    ;)

    BalasPadam
  55. bukan penggoda:

    wah.
    cikgu jugak ke?
    sekolah mana?

    BalasPadam
  56. qarl:

    haha.
    adeh.
    tu cikgu yang cakap.
    not me.
    ;)
    eh eh ku tak tahu dia tinggi mana.

    BalasPadam
  57. innz:

    tu la pasal.
    haish.
    tak faham betul.
    layan je la.
    ;)

    BalasPadam
  58. dni:

    oh.
    kulit zami takde la cerah mana.
    biasa biasa je.
    ;)

    BalasPadam
  59. nisa:

    adeh.
    ada peristiwa berlaku.
    tak best pulak tu.
    ;(

    BalasPadam
  60. cekgu yg lom abes blaja. kui kui kui. dlu blaja mane? skg ngaja mane?

    BalasPadam
  61. abang eq:

    wah.
    siriyes smart?
    adeh.
    okay.
    harap2 maintain kot lepas ni.

    BalasPadam
  62. hassanah:

    haha.
    bagus la kalau macam tu.
    kalau.
    ;)

    BalasPadam
  63. nazz:

    kembang?
    takde maknanya.
    ;)
    biasa je haha.

    BalasPadam
  64. kechixx:

    haha.
    takpe.
    negaraku je pun kalau nak nyanyi.
    ;)

    BalasPadam
  65. anis madu:

    sila undi betul betul haha.
    ;)

    BalasPadam
  66. fiffy:

    alamak.
    takde la pulak.
    haish.
    ;(

    BalasPadam
  67. rizal:

    haha.
    tiba tiba lirik tu yang dihafal.
    formula tak hafal.
    how?

    BalasPadam
  68. arin:

    entah.
    sejak dia jadi juara kot.
    haha.
    ;P

    BalasPadam
  69. yatre:

    tang tang tang.
    haha.
    ;P

    BalasPadam
  70. ejay:

    ya.
    asyik ulang benda yang sama je.
    mana tak terngiang-ngiang weyh.
    ;)

    BalasPadam
  71. nurul-chan:

    haha.
    kembang lebih ni.
    adeh.
    ;)

    BalasPadam
  72. ko paham:

    cewahhh.
    tipu siottt.
    ;P

    BalasPadam
  73. niesz:

    takde la.
    takde pun.
    ;)

    BalasPadam
  74. mr syah:

    adeh.
    takde meja pun.
    ;)
    kongsi beramai-ramai dengan cikgu-cikgu baru lain.

    BalasPadam
  75. bukan penggoda:

    oh.
    zami study kat UPSI.
    belum belajar lagi neyh.
    ;)
    baru tinjau-tinjau sekolah.

    BalasPadam
  76. ohh. upsi ke? amek kos ape? ros ke skg?

    BalasPadam
  77. Zami..Slmt buat Ros k.. Tp npe ko org lmbt ek... aku dlu sem 4 dah buat.. ni yg muskil...

    BalasPadam
  78. hehe.
    popular la cikgu hizami kat sekola tu eh. xp

    *ada award.
    amik ye. :)

    BalasPadam
  79. cikguuuuuuuuuuuuuuuu

    nak no ponnnnnnnnn !

    BalasPadam
  80. eh cikgu ni .suka pulak dia . hahaha :P

    BalasPadam
  81. aphal byk sgt komen neyh?
    gyahahahahah~

    BalasPadam
  82. bukan penggoda:

    yep.
    upsi.
    kos matematik.
    ;)

    BalasPadam
  83. hairi:

    adeh.
    fakulti tu entah apa2.
    ;)
    terpaksa buat lewat weyh.

    BalasPadam
  84. aida:

    haha.
    really?
    thanks.
    ;)

    BalasPadam
  85. miss lolly:

    haha.
    boleh boleh.
    sila daftar kata kunci di www.nakfonboleh.com lepas ni.
    ;0

    BalasPadam
  86. cokgu hizami.... size kena naik satu size tak.. hehehe mengembang...? hehehehe

    jgn marah..

    enjoy the moment org pepuji...
    best apa skali skala layan prg puji...
    ucap terima kasih n alhamdulillah... :D


    alert : minta delete.. ada di semua pc di dunya.. propaganda zionist ...

    BalasPadam
  87. wahhh
    ade la sikit2 shahir
    i like shahir af8 :PP

    BalasPadam
  88. bila kita masuk sekolah, kita ni ibarat artis tau.. semua yg kita lakukan , semua orang terutama students akan tengok.. teringat pengalaman praktikum yg lepas! best!!

    BalasPadam
  89. mimie:

    ya.
    alhamdulillah.
    ;)
    zami okay je.
    cewahhh.

    BalasPadam
  90. ery:

    adeh.
    ;)
    itu kata orang.
    tapi zami rasa zami handsome sikit daripada shahir af8 tu.
    shahir af8 handsome banyak kot haha.

    BalasPadam
  91. sofia:

    tahu takpe.
    everybody pandang semacam.
    malu kadang2.
    ;)

    BalasPadam
  92. sy dah tukar link ke http://mulutjahat.blogspot.com

    woah, cikgu sekolah ke? hahaha confirm budak2 perempuan mengorat LOL

    BalasPadam
  93. adeh. kne tmbh tgi la ek? hihi

    BalasPadam
  94. laa.. ada sikit2 mcm rupa shahir.. cikgu hizami nih mana boleh jd cikgu nanti ada cikgu2 yg nak ngorat.. haha

    BalasPadam
  95. laa.. ada sikit2 mcm rupa shahir.. cikgu hizami nih mana boleh jd cikgu nanti ada cikgu2 yg nak ngorat.. haha

    BalasPadam
  96. @.o r k e d.

    tu la.
    nak tambah mcm mana ek?
    haha.
    :D

    BalasPadam
  97. ahahaha..aritu adik lin dan skrg shahir af laks>esok lusa tulat saper laks?haha.:)

    BalasPadam
  98. @Fatin Aliyya

    tu la pasal.
    kejap.
    nak cari.
    haha.
    :P

    BalasPadam
  99. cikgu hizami ekkk??cikgu ajar kat sklah mne cikgu...

    sjer jer tanya kowt2 ada kawan kat skolah tu..=,=

    BalasPadam
  100. tetibe teringat kes ramai gler yg pnggl ckgu sbg ckgu shahir...

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com