Jumaat, 18 Jun 2010

Mari Menonton Wayang Sambil Sayang Sayang Sayang Ooh.

Terjemahan Lirik Baby Nyanyian Justin Bieber

Ohh wooaah. Ohh wooaah. Ohh wooaah. Kau tahu kau cintakan aku. Aku tahu kau kisah. Sila jerit bila-bila. Nanti aku datang. Kau nak cinta aku. Kau nak hati aku. Dan kita tak mungkin pernah pernah berpisah. Adakah kita sejenis benda? Budak perempuan henti bermain. Kita cuma kawan. Apa kata kau? Kata ada lagi bila kau pandang tepat kat mata aku. Cinta pertama aku patahkan hati aku untuk pertama kali. Sayang sayang sayang ooh. Seperti sayang sayang sayang noo. Seperti sayang sayang sayang ohh. Aku ingat kau selalu aku punya.

Sila nyanyi dengan bangga weyh haha. Ni aku translate sendiri. Sodap pulak bila lirik dia bunyi Melayu kan kan kan? Hadoi.


Toy Story 3 : Memuaskan

Eh eh kau tahu tak aku dapat dua tiket tayangan Toy Story 3 daripada Nuffnang. Well. Aku tak dapat nak pergi masa tu sebab tayangan dia 14 Jun 2010 lepas kat KL pulak tu. Nak tak nak aku bagi dua tiket tu kat one of my friends.

Since aku tak dapat nak tengok Toy Story 3 guna tiket free tu maka aku guna tiket berbayar pulak haha. Gigih seyh. Aku gi wayang semalam. Oh. Toy Story 3 ni ada lain dia. Ya. Penonton disajikan dengan mesej dan nilai yang kuat. Hurmmm. Serious dowh. Boleh nangis meleleh kau tahu. Dan mungkin elemen komedi tu ada kureeeng sikit tapi Rex The Green Dinosaur tetap kelakar kau tahu. Lepas tu ada pulak babak bila mana Mr Potato Head tu tukar badan dia hadoi betul betul lawak nak mammm... Gelak seyh. Hey. Siapa kata cerita kartun sesuai untuk budak-budak je? Lantak.


 Rex The Green Dinosaur.


 Mr Potato Head.




potpetpotpet: Never say never.

56 ulasan:

ardinihumaira berkata...

dni tk tengok lagi.. hehe.. bestnya dapat tiket free ;)

Hizami Rahim berkata...

dni:

haha.
dapat.
tapi tak dapat pergi.
;)

Rozana Razali berkata...

dh mcm pelakon korea dh.. =P

Hizami Rahim berkata...

rozana:

cewahhh.
malu seyh.
;)
hehe~

@yuE berkata...

posing nak macam artis...arghhhh hilangkan muka korea mu itu!!!


aku nak tiket free gak!

Hizami Rahim berkata...

ayue:

wakakaka.
haish.
;)

aleeza huda berkata...

hahahaha~

lawak gila lagu baby tu lau translate dalam bm..
peminat justin bibir ke?haha~

Hassanah berkata...

haha
lps ni translate ost karate kid pulak
=)

Hizami Rahim berkata...

aleeza:

haha.
mungkin.
cewahhh.
;)

Hizami Rahim berkata...

hassanah:

oh.
never say never tu kan?
alamak.
macam susah jek.
hadoi.
;P

MOHD FIRDAUS IBRAHIM berkata...

Btul3...citer kartun nih bnyak moral values...even adults pun digalakkan tgk...among animated movies yg aku minat is UP...ko pernah tgk, best nk mampos, lawak nk mampos, moral values berlambak, nnti ko blh wat alat bantu mengajar...huhu

Aidy Shahiezad berkata...

kau pun nanges jugak kan ?? kan ??
nanges kt sebalik pintu la tue.. ahaks.. ;p

Nisa A. berkata...

oke nanti nisa nyanyi dengan bangga lepas tu rakam, lepas tu letak dalam blog. wahahaa~

huuuuu nak tengokkkk cite nih!! sob~sob~
next week baru balik s.alam...
toy story nih 3D kah??

ஐ Nurul-chan ஐ berkata...

aaaa,ta tgk ag cter neh !! haha :P tape2,pasni nk g tgk ! weee XD
cmbesh je~hik3

kembatolo™ berkata...

tengok lagi?kan da tengok ari tu?

bukan penggoda berkata...

ahahahahah. sumpah i nyanyi dgn pnuh bangga. lol.

tieha ismail berkata...

hik3...mmg xde kije la tuh translate lagu.....

I n n z berkata...

yg last tuh watak ape dlm toy story ?
hehe ;)

Hizami Rahim berkata...

firdaus:

ya.
lotta moral values.
;)
eh eh tengok jugak UP tu.
betul betul.
UP tu siyes best.
;)

Hizami Rahim berkata...

aidy:

aku nangis tapi tak nangis.
haaa...
hebat tak?
wakakaka~
;P

Hizami Rahim berkata...

nisa:

wah.
for real?
nanti kalau dah nyanyi jangan lupa upload.
haha.
zami nak dengar.
cewahhh.
;)

Hizami Rahim berkata...

nurul:

sila tengok.
berbaloi jugak.
haha.
;)

Hizami Rahim berkata...

kembatolo:

eh eh mana ada tengok lagi.
this movie baru keluar la.
haha.
hari tu entri berkenaan contest nak menang tiket free tu.
;)
haha~

Hizami Rahim berkata...

bukan penggoda:

wakakaka.
bagus bagus.
keep it up!
;P

Hizami Rahim berkata...

tieha:

tahu takpe.
give me five!
;)

Hizami Rahim berkata...

innz:

tu watak sampingan.
watak dia tak muncul muncul.
harap maklum.
wakakaka~

Nisa A. berkata...

hukkk3 (tercekik)
errr err td hanya gurauan semata2.. ahahhaaa tapi belom cuba belom tau ngeh3~

dengan syarat : zami kena buat video demo, tunjuk zami nyanyi dulu!

ahahhaa!!!

AiDa AzRyN berkata...

comey j mr potato head 2.. (>.<)

kutojimedo berkata...

ahahha teacher translate lagu justin bibir?

i have a better idea.
XD
cuba copy dia punya lyric dan translate pakai google translate..

XD
this the part that makes me laugh gila2 punya


Bayi, bayi, bayi noo
Aku seperti
Bayi, bayi, bayi noo
Aku seperti
Bayi, bayi, bayi noo
Saya pikir anda akan selalu tambang (tambang)
Bayi, bayi, bayi noo
Aku seperti
Bayi, bayi, bayi noo
Aku seperti
Bayi, bayi, ohh bayi


ahahha XD

EIPUL berkata...

tq jami,
bcoz of u aku dapat tgk cite tu foc

hehe

Hizami Rahim berkata...

nisa:

wakakaka.
okay.
ingatkan nak nyanyi betul2.
adeh.
;)

Hizami Rahim berkata...

aida:

haha.
omel la kot.
;)

Hizami Rahim berkata...

kutojimedo:

erk.
terlupa pulak ada google translate.
haha.
;)

Hizami Rahim berkata...

eipul:

my pleasure.
;)

Farah MR berkata...

tak tgk yang 3D punya ke?? hari baru nak gi tgk..terpaksa pilih nak tgk karate kid or toy story...

aleen adela akoo ^_* berkata...

hak2,giler klaka jadiknye lagu 2 bile dmelayukan.wuuuu
owh,sori ye hencek punye blg.jenjln d blog kamoo jap.. ;)

Qarl berkata...

1st july

jom g tgk back up plan..

twins kak ziana blakon!

kasih suci berkata...

belum tgk lg...plan nk g tengok..tp xtau lg bile..huhu

a i d a ; berkata...

tak tengok toy story before ni.
tp tengok iklan pasal toy story 3 ni macam best.
huu. nak tengok la nanti. :)

[z@ck] berkata...

comel je muka ko

hellioz berkata...

toy story = cerita mainan

best ke?

gyahahahaahaha~

intanurulfateha ❤ berkata...

.nk tgk ceta toy stori gakkk!
T___________T

Hizami Rahim berkata...

farah:

hurm.
zami tak tengok 3D.
tapi zami rasa kalau 3D lagi best.
;)

Hizami Rahim berkata...

aleen:

hehe.
selamat datang.
ye.
;)

Hizami Rahim berkata...

qarl:

jom jom jom.
;)
haha~

Hizami Rahim berkata...

kasih:

hehe.
sila tengok.
;)
best la jugekkk.

Hizami Rahim berkata...

aida:

boleh boleh.
;)
tengok la.
tak rugi.

Hizami Rahim berkata...

zack:

wakakaka.
haiyak.
malu seyh.
;0

Hizami Rahim berkata...

hellioz:

boleh la.
;)
kalau nak isi masa lapang tu.
haha.

Hizami Rahim berkata...

intan:

jom jom.
;)

Nisa A. berkata...

zami.. kalau nyanyi betol betol dapat hadiah tak???
ngeh3~

Hizami Rahim berkata...

nisa:

haha.
boleh la kot.
cewahhh~

Amir Rayyan berkata...

potpetpotpet...hahaaa..:)

Cik Rara berkata...

tak tengok lagi pulak toy story

Ery Farieha berkata...

eishh
sumpah jeles.

Yatre Hayati berkata...

walaweh....justin bibir dalam version melayu. kelakar la..!!!

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com