Khamis, 10 Jun 2010

Luka Di Kaki Nampak Darah Kau Tahu Luka Di Hati Siapa Yang Tahu.

Hadoi. Sakit woi. Aku pergi mandi-manda kat Asahan tadi with some friends. The most amazing thing happened to me there. Kau tahu kan kalau tempat-tempat macam tu tak logik kalau takde batu bersepah sana sini. Maka secara rasminya aku tergelincir masa pijak salah satu batu tu lalu kaki aku terhentak kat batu hadoi. Seriously. Kaki aku dah macam kena tebuk lepas tu darah tu keluar dengan pantas lagi tangkas haha.


Seram tak seram tak seram tak?


Okay. Kaki tu sekarang dah berbalut. Ya. Takut jugak sebab darah tak henti-henti. Nasib dah pergi klinik tadi. Fuh. Harap-harap luka tu cepat sembuh. Doakan sekali boleh?


potpetpotpet: Next entry aku upload gambar rajah aku mandi-manda ye haha.

57 ulasan:

  1. ery:

    erk.
    agak la.
    tapi boleh jalan lagi.
    hehe.
    ;)

    BalasPadam
  2. ouch...............
    sakitnye....sy lak yg rse seriau...

    BalasPadam
  3. nurul:

    haha.
    tak sakit sangat.
    tapi seram bila darah banyak keluar.
    haha.
    betul.
    ;)

    BalasPadam
  4. ei kaki bulu...sorry kaki i pun bulu gak...hehehehe...
    over plak aku malam2 bute nie...misti tak sakit!!!
    sorry!!!!
    huk huk!!! sakit amat tuh!!!

    BalasPadam
  5. aiyohhh hizami pasni kena laa hati2~
    huuu (*kejap, sesaknafas. nisa seram tengok darah =_=")

    BalasPadam
  6. shapoji:

    erk.
    laki kaki berbulu kot.
    hadoi.
    ;)

    BalasPadam
  7. nisa:

    haha.
    sabar sabar.
    tahu tak zami lagi tiba2 blur bila banyak pulak darah keluar tadi.
    haish.
    ;)

    BalasPadam
  8. Gambar rajah??? Hoho.. ;p

    Semoga kakimu cepat sehat.. =)

    BalasPadam
  9. farhanadr:

    hehe.
    thanks a lot.
    ;)

    BalasPadam
  10. i told u i'll comment on this entry...
    poor u...i saw u tergelincir..baru nak try selmatkn...it happened so fast...i couldn't reached u..
    (verangan kn..)

    bdw, aku dh update perkhelahan kite di asahan...

    ~daniel adie~

    BalasPadam
  11. ha ha.. kaki sndri pon leh blur kah?? kalau nisa kt situ dha jatuh gamaknyer. ketar lutut!

    BalasPadam
  12. adie:

    haha.
    that's okay.
    benda ni pun dah selalu terjadi.
    haha.
    so aku dah biasa.
    eh eh aku pun dah komen ur entry.
    ;)

    BalasPadam
  13. nisa:

    hehe.
    ni bukan kali pertama kaki zami luka.
    so takde la terkejut sangat.
    ;)
    tapi gabra tu tetap ada.

    BalasPadam
  14. mcm kena pacat je.....

    BalasPadam
  15. adoiii adoiii adoiii :'( cakittttnya... adoii..

    huhu.. zami.. dni fobia darah.. trus skip dari ternampak gambo tu... hayoyo... adoi saketnya.. dni yang rasa ngilu2 luka ni adoila..


    cmana nak kasi hilang penyakit fobia darah ni ek. tu pasalla kuburkan cita2 nak jadi duketur.. huhu..


    pssst.. moga cepat sembuh tau.. amin...


    Hai.. Jemput Ke Blog Dni ;)

    BalasPadam
  16. din:

    haha.
    kalau kena pacat aku rasa tak perlu kot aku nak jatuh gedebushhh haha.
    ;)

    BalasPadam
  17. dni:

    yeke?
    alamak.
    zami pun tak tahu macam mana nak hilangkan fobia tu.
    mungkin memerlukan masa kot.
    ;)

    BalasPadam
  18. manja

    mintak simpati la kan?

    hahahah

    nk chekgu

    i bg u cokelat celup!

    BalasPadam
  19. tajuk dah gempak. haha.

    pape pon, get well soon! :)

    BalasPadam
  20. qarl:

    haha.
    mana dia cokelat celup tu?
    wakakaka~

    BalasPadam
  21. bukan penggoda:

    hehe.
    thanks.
    ;)

    BalasPadam
  22. patutlah Lindan tak join Kejohanan Badminton Indonesia...
    kaki luka penyebabnya
    hohoho

    BalasPadam
  23. hans:

    tahu takpe.
    wakakaka.
    ;)

    BalasPadam
  24. loh..ingat an kene pacat tadi.
    pergh!! dapat rasakan betapa azabnya jatuh kat batu sungai.

    perh..awat bulu kaki banyak uh? gi cukur..kutu nginap baru tau.

    :p

    BalasPadam
  25. haha..shahir injured...terpaksa cancel show....get well soon!!!

    BalasPadam
  26. semoga cpat sembuh ye zami..(:

    BalasPadam
  27. Asahan???

    ermmmm nampak bengkak je kaki tu... so dh ok lom nie?? hope cepat sembuh k... nexxt time hati2 ye...

    BalasPadam
  28. kesian kmu..moga cepat sembuh ok :)

    BalasPadam
  29. padan muka.
    mesti jatuh sebab asyik berangan.
    kan? kan? #__#

    BalasPadam
  30. adoyai..
    berparut kew..
    klu berparut jtuh la saham nti hihi

    smoga cpat sembuh..

    BalasPadam
  31. arrrr x leh tgk darah.....

    BalasPadam
  32. ha ha kalau nisa lah, ase nye dah nangis kot. x kire la blur or gabra.. ngeh3~
    =P

    BalasPadam
  33. megat azfar:

    haha.
    tak perlu cukur kot bulu kaki.
    ;)

    BalasPadam
  34. firdaus ibrahim:

    wakakaka.
    tu la pasal.
    haish.
    takpe takpe.
    still boleh buat show setakat ni.
    haha~

    BalasPadam
  35. adam:

    haha.
    nak buat macam mana.
    benda dah jadi.
    ;)

    BalasPadam
  36. rowena:

    haha.
    thanks.
    hopefully.
    ;)

    BalasPadam
  37. lovillea:

    ye.
    asahan.
    bengkak tak sangat.
    hehe.
    ;0

    BalasPadam
  38. syafiqah:

    thanks.
    alhamdulillah.
    setakat ni dah semakin okay!
    ;)

    BalasPadam
  39. kasih:

    wah.
    sampai hati.
    haha.
    mana de berangan.
    haish.
    ;)

    BalasPadam
  40. ocelot:

    haha.
    takpe.
    turun sikit je kot.
    cewahhh.
    ;)

    BalasPadam
  41. tieha:

    really?
    neves kah tengok darah?
    huhu~

    BalasPadam
  42. nisa:

    hehe.
    mungkin nisa tak biasa lagi.
    okay la tu.
    ;)

    BalasPadam
  43. men lompat2 atas batu kah anda ?

    BalasPadam
  44. gwa ingat lu kene gigit cookie monster td....
    gyahahaahahaahhaah~

    BalasPadam
  45. alaa cam kena gigit pacat je tu ekeke.

    BalasPadam
  46. innz:

    haha.
    lebih kurang la.
    hadoi.
    ;P

    BalasPadam
  47. hellioz:

    aiyoh.
    kat mana pulak cookie monster tu nak muncul seyh?
    haha~

    BalasPadam
  48. miss lolly:

    haha.
    everyone keeps saying that.
    ;)

    BalasPadam
  49. cik rara:

    sudah.
    alhamdulillah.
    semakin okay.
    ;)

    BalasPadam
  50. lord zara:

    oh.
    tak.
    nasib kecil je.
    ;)

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com