Khamis, 10 Jun 2010

Luka Di Kaki Nampak Darah Kau Tahu Luka Di Hati Siapa Yang Tahu.

Hadoi. Sakit woi. Aku pergi mandi-manda kat Asahan tadi with some friends. The most amazing thing happened to me there. Kau tahu kan kalau tempat-tempat macam tu tak logik kalau takde batu bersepah sana sini. Maka secara rasminya aku tergelincir masa pijak salah satu batu tu lalu kaki aku terhentak kat batu hadoi. Seriously. Kaki aku dah macam kena tebuk lepas tu darah tu keluar dengan pantas lagi tangkas haha.


Seram tak seram tak seram tak?


Okay. Kaki tu sekarang dah berbalut. Ya. Takut jugak sebab darah tak henti-henti. Nasib dah pergi klinik tadi. Fuh. Harap-harap luka tu cepat sembuh. Doakan sekali boleh?


potpetpotpet: Next entry aku upload gambar rajah aku mandi-manda ye haha.

57 ulasan:

Ery Farieha berkata...

luka teruk ke zami?

Hizami Rahim berkata...

ery:

erk.
agak la.
tapi boleh jalan lagi.
hehe.
;)

isi hati nurul berkata...

ouch...............
sakitnye....sy lak yg rse seriau...

Hizami Rahim berkata...

nurul:

haha.
tak sakit sangat.
tapi seram bila darah banyak keluar.
haha.
betul.
;)

shapoji berkata...

ei kaki bulu...sorry kaki i pun bulu gak...hehehehe...
over plak aku malam2 bute nie...misti tak sakit!!!
sorry!!!!
huk huk!!! sakit amat tuh!!!

Nisa A. berkata...

aiyohhh hizami pasni kena laa hati2~
huuu (*kejap, sesaknafas. nisa seram tengok darah =_=")

Hizami Rahim berkata...

shapoji:

erk.
laki kaki berbulu kot.
hadoi.
;)

Hizami Rahim berkata...

nisa:

haha.
sabar sabar.
tahu tak zami lagi tiba2 blur bila banyak pulak darah keluar tadi.
haish.
;)

FarhanaDr berkata...

Gambar rajah??? Hoho.. ;p

Semoga kakimu cepat sehat.. =)

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:

hehe.
thanks a lot.
;)

AdiE berkata...

i told u i'll comment on this entry...
poor u...i saw u tergelincir..baru nak try selmatkn...it happened so fast...i couldn't reached u..
(verangan kn..)

bdw, aku dh update perkhelahan kite di asahan...

~daniel adie~

Nisa A. berkata...

ha ha.. kaki sndri pon leh blur kah?? kalau nisa kt situ dha jatuh gamaknyer. ketar lutut!

Hizami Rahim berkata...

adie:

haha.
that's okay.
benda ni pun dah selalu terjadi.
haha.
so aku dah biasa.
eh eh aku pun dah komen ur entry.
;)

Hizami Rahim berkata...

nisa:

hehe.
ni bukan kali pertama kaki zami luka.
so takde la terkejut sangat.
;)
tapi gabra tu tetap ada.

Din Husaifa berkata...

mcm kena pacat je.....

ardinihumaira berkata...

adoiii adoiii adoiii :'( cakittttnya... adoii..

huhu.. zami.. dni fobia darah.. trus skip dari ternampak gambo tu... hayoyo... adoi saketnya.. dni yang rasa ngilu2 luka ni adoila..


cmana nak kasi hilang penyakit fobia darah ni ek. tu pasalla kuburkan cita2 nak jadi duketur.. huhu..


pssst.. moga cepat sembuh tau.. amin...


Hai.. Jemput Ke Blog Dni ;)

Hizami Rahim berkata...

din:

haha.
kalau kena pacat aku rasa tak perlu kot aku nak jatuh gedebushhh haha.
;)

Hizami Rahim berkata...

dni:

yeke?
alamak.
zami pun tak tahu macam mana nak hilangkan fobia tu.
mungkin memerlukan masa kot.
;)

Qarl berkata...

manja

mintak simpati la kan?

hahahah

nk chekgu

i bg u cokelat celup!

bukan penggoda berkata...

tajuk dah gempak. haha.

pape pon, get well soon! :)

i'm shin... i'm inesen berkata...

sakitnya tengok... cian dia

Hizami Rahim berkata...

qarl:

haha.
mana dia cokelat celup tu?
wakakaka~

Hizami Rahim berkata...

bukan penggoda:

hehe.
thanks.
;)

Hizami Rahim berkata...

shin:

kan kan kan?
;)

hans berkata...

patutlah Lindan tak join Kejohanan Badminton Indonesia...
kaki luka penyebabnya
hohoho

Hizami Rahim berkata...

hans:

tahu takpe.
wakakaka.
;)

Megat Azfar berkata...

loh..ingat an kene pacat tadi.
pergh!! dapat rasakan betapa azabnya jatuh kat batu sungai.

perh..awat bulu kaki banyak uh? gi cukur..kutu nginap baru tau.

:p

MOHD FIRDAUS IBRAHIM berkata...

haha..shahir injured...terpaksa cancel show....get well soon!!!

Adam Arjuna berkata...

buas sgt...

Rowena Chasez berkata...

semoga cpat sembuh ye zami..(:

✿Lovillea✿ berkata...

Asahan???

ermmmm nampak bengkak je kaki tu... so dh ok lom nie?? hope cepat sembuh k... nexxt time hati2 ye...

♥SYAFIQAH ♥ berkata...

kesian kmu..moga cepat sembuh ok :)

kasih berkata...

padan muka.
mesti jatuh sebab asyik berangan.
kan? kan? #__#

hari2 sbagai ocelot berkata...

adoyai..
berparut kew..
klu berparut jtuh la saham nti hihi

smoga cpat sembuh..

tieha ismail berkata...

arrrr x leh tgk darah.....

Nisa A. berkata...

ha ha kalau nisa lah, ase nye dah nangis kot. x kire la blur or gabra.. ngeh3~
=P

Hizami Rahim berkata...

megat azfar:

haha.
tak perlu cukur kot bulu kaki.
;)

Hizami Rahim berkata...

firdaus ibrahim:

wakakaka.
tu la pasal.
haish.
takpe takpe.
still boleh buat show setakat ni.
haha~

Hizami Rahim berkata...

adam:

haha.
nak buat macam mana.
benda dah jadi.
;)

Hizami Rahim berkata...

rowena:

haha.
thanks.
hopefully.
;)

Hizami Rahim berkata...

lovillea:

ye.
asahan.
bengkak tak sangat.
hehe.
;0

Hizami Rahim berkata...

syafiqah:

thanks.
alhamdulillah.
setakat ni dah semakin okay!
;)

Hizami Rahim berkata...

kasih:

wah.
sampai hati.
haha.
mana de berangan.
haish.
;)

Hizami Rahim berkata...

ocelot:

haha.
takpe.
turun sikit je kot.
cewahhh.
;)

Hizami Rahim berkata...

tieha:

really?
neves kah tengok darah?
huhu~

Hizami Rahim berkata...

nisa:

hehe.
mungkin nisa tak biasa lagi.
okay la tu.
;)

I n n z berkata...

men lompat2 atas batu kah anda ?

hellioz berkata...

gwa ingat lu kene gigit cookie monster td....
gyahahaahahaahhaah~

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

alaa cam kena gigit pacat je tu ekeke.

Cik Rara berkata...

tarukla ubat.. :)

LORD ZARA 札拉 berkata...

kena jahit ke apa?

Hizami Rahim berkata...

innz:

haha.
lebih kurang la.
hadoi.
;P

Hizami Rahim berkata...

hellioz:

aiyoh.
kat mana pulak cookie monster tu nak muncul seyh?
haha~

Hizami Rahim berkata...

miss lolly:

haha.
everyone keeps saying that.
;)

Hizami Rahim berkata...

cik rara:

sudah.
alhamdulillah.
semakin okay.
;)

Hizami Rahim berkata...

lord zara:

oh.
tak.
nasib kecil je.
;)

kembatolo™ berkata...

manja!~haha

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com