Rabu, 2 Jun 2010

Lubang Besar Telan Kilang. Alex Yoong Bercerai? Bowling Longkang.

Bismillah. Assalamualaikum. Hey hey. Sihat? Well. Aku sihat. Hari ni tak busy. Ya. Tak jadi driver pulak hari ni haha. Aku stay kat rumah sepanjang hari ni maka banyak betul masa aku habis dengan melayari internet. Eh eh aku teruja melihat lubang yang terbentuk di Guatemala City ni. Seriously.


  • Lubang tu mempunyai diameter sepanjang 66 kaki (20 meter) dan kedalaman hampir 100 kaki (30 meter).
  • Tahu tak wahai kawan kawan? Lubang tu telah menelan sebahagian kilang pakaian. Apa yang menarik ialah tiada pekerja kilang tu yang dilaporkan mati sebab dorang habis kerja sejam sebelum kejadian lubang tu. Dahsyat wo.
  • Seorang ahli geologi mengesahkan bahawa lubang yang terbentuk tu takde kaitan langsung dengan gempa bumi.


Next. Oh. Ada kisah pasal rumah tangga pasangan selebriti Malaysia. Alex Yoong and Arriana Teoh dah bawa haluan masing-masing okay. Haish. Dengar khabar both of them have filed for divorce early this year. Tapi dorang still living together in the same house demi anak lelaki dorang nama dia Alister. Isk isk isk. Sama cantik sama padan tapi takde jodoh kot cewahhh.


They tied the knot in 2002.


Enough. Meh dengar story pasal aku pulak haha. Well. Esok aku ikut my mom pergi main bowling kat MITC. Oh. My mom sort of wakil sekolah kot entah. Bukan wakil for tournament itu yang pasti. So aku kena escort my mom la. Hurmmm... Harap harap boleh la bantai beberapa game bowling. Haish. Dah lama tak main bowling tak pasal pasal aku yakin bahawasanya balingan pertama serta kedua dan ketiga ialah longkang semata-mata. Lepas tu boleh la kot dapat dua tiga empat lima enam tujuh lapan pin.


Ada ada je.


potpetpotpet: Live life to the fullest.

43 ulasan:

Qarl berkata...

chekgu sgt menang gaya

dimana2 saja!!!

cayalah!

Megat Azfar berkata...

haha..tak abis2 tunjuk muke..
btw, otai gile mak ko, siap leh maen bowling agi..

Psst; First comment

Hizami Rahim berkata...

qarl:

wakakaka.
pandai qarl menipu.
;)

ayie berkata...

jom reramai minang janda alex leong..
ehehe

Megat Azfar berkata...

Ala! kedua komen..keh3..ape2 je
sape suruh tak letak butang edit..

la..la..la..

Hizami Rahim berkata...

megat:

ahha.
my mom tak pernah main bowling.
ni kira bakal jadi sejarah kot.
haha.
;)

Hizami Rahim berkata...

ayie:

sebelum nak meminang.
lebih baik beli cermin besar.
supaya tahu la sebab musabab kalau kena reject nanti.
wakakaka.
;P

Hizami Rahim berkata...

megat:

lambat beberapa saat kot.
;)

L.Lawlett berkata...

serius bro alex young nak cerai??sian jugak la. dah la masa men f1 dulu kita tak berapa success

Hizami Rahim berkata...

l.lawlett:

ya.
huhu.
takkan nak tipu kot.
wakakaka.
;)

Ery Farieha berkata...

yg gmbr bwh tu da cerai gk ke?
or still single?
hahaha =P

EDDY DY berkata...

pernah juga terpikir..Miri kena cam Guatemala tu..almaklumlah bawah bandar Miri ni kan banyak minyak..mesti banyak ruang kosong bawah bandar nih sbb minyak dah kosong...minta la dijauhkan Allah....

ayie berkata...

HAHAHA..

takut nnt die kene beli teleskop baru sbb nyesal reject..hehe

I n n z berkata...

alamak.
cene neyh.
dah tertengok gamba neyh lagi.
jatuh hati dah.
cene3 ?
tlg kutipkan.
hehe xD

lubang tuh sgt menarik.
cntik je bulat.
akibat tanah jerlus.
kan3 ?

ishiko berkata...

ahhaa.. bowling?? lamenye xmaen ~

Hizami Rahim berkata...

ery:

wakakaka.
yang bawah tu tak kahwin lagi la.
nak cerai berai macam mana.
haha.
single mingle.
;P

Hizami Rahim berkata...

eddy:

hurm.
takut seyh.
lubang besar macam tu.

AiDa AzRyN berkata...

amboi posing mmg xley kalah dgn org len.. adoi~

Hizami Rahim berkata...

ayie:

haha.
sukahati je.

Hizami Rahim berkata...

innz:

okay.
nak kutip ni.
haish.
jangan hilang sudah.
haha.

Hizami Rahim berkata...

ishiko:

yep.
dah lama tak main.
tak sabar.
;)

Hizami Rahim berkata...

aida:

haha.
takde la.
haish.
malu sudah.
;)

FarhanaDr berkata...

Huhu.. Kalau berkesempatan aritu boleh jek jumpe Zami.. Kita kan senegeri.. Aiseyyyy.. Boleh mintak Zami belanje nengok wayang.. Ahaks.. ;p

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:

eh eh.
yeke?
haha.
okay.
boleh je.
;)

iLmuMania berkata...

Kalau keluar longkak kira ok lagi,kalau keluar kebelakang siapa nak jawap kot anak siapa kena balingan boling dari kita hahaha :).

Hizami Rahim berkata...

ilmumania:

ahha.
aku pernah kot baling ke belakang.
naisb tak kuat.
haish.
;)

Nisa A. berkata...

hizamiiiii~ jommm main bowling!! =D
hehee~

Hizami Rahim berkata...

nisa:

jom jom.
;)

rizal jabai berkata...

kes cerai alex tak sehangat cite zami tejon longkang boling nanti..hehe
lau aku ade kt MITC,igt nk jd "pom pom boy" support mak ko..
yehaaaaa..heee

Hizami Rahim berkata...

rizal:

wakakaka.
kau biar betul nak datang?
tak perlu.
malu pulak aku nanti.
haha~

hakimfaridzul berkata...

aku main bowling gak esok!

Hizami Rahim berkata...

hakim:

haha.
have fun!

yayahidayah berkata...

hoh da cerai da...hurmmm
sya suke men bowling=)

ardinihumaira berkata...

isk isk.. tanah mendap kut tu...


pssst... alex jadi duda? hehe...


kamu maen hati2 tau zami.. jangan tergolek2 lak.. dni main bowling rasa cam nak terbang ngan bola2 hehe

Zuewairy berkata...

aiyo.. yang last tu pun artis gak ke?

Hizami Rahim berkata...

yaya:

yep.
bowling best what.
;)

Hizami Rahim berkata...

dni:

ya.
mungkin tanah tu mendap.
oh.
zami setakat ni tak pernah jatuh lagi.
tak tahu kot kali ni.
haish.
;)

Hizami Rahim berkata...

zuewairy:

wakakaka.
tu berangan artis namanya.
;)

niesz berkata...

huhu..besar nye lubang tu..seram!
biase la artis..xcerai bkn artis la name nye kan..hihi..jahat tul mulut nie..

bowling??mahu main!hehe..

Hizami Rahim berkata...

niesz:

haha.
jom la main bowling sama2.
;)

fiD berkata...

besarkan lubang tu, mula2 aku pikiq tu punca dr gempa, hu

Hizami Rahim berkata...

fid:

tu la.
haish.
dasat tol.
bayangkan kita kat situ.
;)

Frazi A berkata...

Mmm.. Lubang besarrrrr pnya...

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com