Rabu, 2 Jun 2010

Lubang Besar Telan Kilang. Alex Yoong Bercerai? Bowling Longkang.

Bismillah. Assalamualaikum. Hey hey. Sihat? Well. Aku sihat. Hari ni tak busy. Ya. Tak jadi driver pulak hari ni haha. Aku stay kat rumah sepanjang hari ni maka banyak betul masa aku habis dengan melayari internet. Eh eh aku teruja melihat lubang yang terbentuk di Guatemala City ni. Seriously.


  • Lubang tu mempunyai diameter sepanjang 66 kaki (20 meter) dan kedalaman hampir 100 kaki (30 meter).
  • Tahu tak wahai kawan kawan? Lubang tu telah menelan sebahagian kilang pakaian. Apa yang menarik ialah tiada pekerja kilang tu yang dilaporkan mati sebab dorang habis kerja sejam sebelum kejadian lubang tu. Dahsyat wo.
  • Seorang ahli geologi mengesahkan bahawa lubang yang terbentuk tu takde kaitan langsung dengan gempa bumi.


Next. Oh. Ada kisah pasal rumah tangga pasangan selebriti Malaysia. Alex Yoong and Arriana Teoh dah bawa haluan masing-masing okay. Haish. Dengar khabar both of them have filed for divorce early this year. Tapi dorang still living together in the same house demi anak lelaki dorang nama dia Alister. Isk isk isk. Sama cantik sama padan tapi takde jodoh kot cewahhh.


They tied the knot in 2002.


Enough. Meh dengar story pasal aku pulak haha. Well. Esok aku ikut my mom pergi main bowling kat MITC. Oh. My mom sort of wakil sekolah kot entah. Bukan wakil for tournament itu yang pasti. So aku kena escort my mom la. Hurmmm... Harap harap boleh la bantai beberapa game bowling. Haish. Dah lama tak main bowling tak pasal pasal aku yakin bahawasanya balingan pertama serta kedua dan ketiga ialah longkang semata-mata. Lepas tu boleh la kot dapat dua tiga empat lima enam tujuh lapan pin.


Ada ada je.


potpetpotpet: Live life to the fullest.

43 ulasan:

  1. chekgu sgt menang gaya

    dimana2 saja!!!

    cayalah!

    BalasPadam
  2. haha..tak abis2 tunjuk muke..
    btw, otai gile mak ko, siap leh maen bowling agi..

    Psst; First comment

    BalasPadam
  3. qarl:

    wakakaka.
    pandai qarl menipu.
    ;)

    BalasPadam
  4. jom reramai minang janda alex leong..
    ehehe

    BalasPadam
  5. Ala! kedua komen..keh3..ape2 je
    sape suruh tak letak butang edit..

    la..la..la..

    BalasPadam
  6. megat:

    ahha.
    my mom tak pernah main bowling.
    ni kira bakal jadi sejarah kot.
    haha.
    ;)

    BalasPadam
  7. ayie:

    sebelum nak meminang.
    lebih baik beli cermin besar.
    supaya tahu la sebab musabab kalau kena reject nanti.
    wakakaka.
    ;P

    BalasPadam
  8. megat:

    lambat beberapa saat kot.
    ;)

    BalasPadam
  9. serius bro alex young nak cerai??sian jugak la. dah la masa men f1 dulu kita tak berapa success

    BalasPadam
  10. l.lawlett:

    ya.
    huhu.
    takkan nak tipu kot.
    wakakaka.
    ;)

    BalasPadam
  11. yg gmbr bwh tu da cerai gk ke?
    or still single?
    hahaha =P

    BalasPadam
  12. pernah juga terpikir..Miri kena cam Guatemala tu..almaklumlah bawah bandar Miri ni kan banyak minyak..mesti banyak ruang kosong bawah bandar nih sbb minyak dah kosong...minta la dijauhkan Allah....

    BalasPadam
  13. HAHAHA..

    takut nnt die kene beli teleskop baru sbb nyesal reject..hehe

    BalasPadam
  14. alamak.
    cene neyh.
    dah tertengok gamba neyh lagi.
    jatuh hati dah.
    cene3 ?
    tlg kutipkan.
    hehe xD

    lubang tuh sgt menarik.
    cntik je bulat.
    akibat tanah jerlus.
    kan3 ?

    BalasPadam
  15. ahhaa.. bowling?? lamenye xmaen ~

    BalasPadam
  16. ery:

    wakakaka.
    yang bawah tu tak kahwin lagi la.
    nak cerai berai macam mana.
    haha.
    single mingle.
    ;P

    BalasPadam
  17. eddy:

    hurm.
    takut seyh.
    lubang besar macam tu.

    BalasPadam
  18. amboi posing mmg xley kalah dgn org len.. adoi~

    BalasPadam
  19. innz:

    okay.
    nak kutip ni.
    haish.
    jangan hilang sudah.
    haha.

    BalasPadam
  20. ishiko:

    yep.
    dah lama tak main.
    tak sabar.
    ;)

    BalasPadam
  21. aida:

    haha.
    takde la.
    haish.
    malu sudah.
    ;)

    BalasPadam
  22. Huhu.. Kalau berkesempatan aritu boleh jek jumpe Zami.. Kita kan senegeri.. Aiseyyyy.. Boleh mintak Zami belanje nengok wayang.. Ahaks.. ;p

    BalasPadam
  23. farhanadr:

    eh eh.
    yeke?
    haha.
    okay.
    boleh je.
    ;)

    BalasPadam
  24. Kalau keluar longkak kira ok lagi,kalau keluar kebelakang siapa nak jawap kot anak siapa kena balingan boling dari kita hahaha :).

    BalasPadam
  25. ilmumania:

    ahha.
    aku pernah kot baling ke belakang.
    naisb tak kuat.
    haish.
    ;)

    BalasPadam
  26. hizamiiiii~ jommm main bowling!! =D
    hehee~

    BalasPadam
  27. kes cerai alex tak sehangat cite zami tejon longkang boling nanti..hehe
    lau aku ade kt MITC,igt nk jd "pom pom boy" support mak ko..
    yehaaaaa..heee

    BalasPadam
  28. rizal:

    wakakaka.
    kau biar betul nak datang?
    tak perlu.
    malu pulak aku nanti.
    haha~

    BalasPadam
  29. aku main bowling gak esok!

    BalasPadam
  30. hoh da cerai da...hurmmm
    sya suke men bowling=)

    BalasPadam
  31. isk isk.. tanah mendap kut tu...


    pssst... alex jadi duda? hehe...


    kamu maen hati2 tau zami.. jangan tergolek2 lak.. dni main bowling rasa cam nak terbang ngan bola2 hehe

    BalasPadam
  32. aiyo.. yang last tu pun artis gak ke?

    BalasPadam
  33. yaya:

    yep.
    bowling best what.
    ;)

    BalasPadam
  34. dni:

    ya.
    mungkin tanah tu mendap.
    oh.
    zami setakat ni tak pernah jatuh lagi.
    tak tahu kot kali ni.
    haish.
    ;)

    BalasPadam
  35. zuewairy:

    wakakaka.
    tu berangan artis namanya.
    ;)

    BalasPadam
  36. huhu..besar nye lubang tu..seram!
    biase la artis..xcerai bkn artis la name nye kan..hihi..jahat tul mulut nie..

    bowling??mahu main!hehe..

    BalasPadam
  37. niesz:

    haha.
    jom la main bowling sama2.
    ;)

    BalasPadam
  38. besarkan lubang tu, mula2 aku pikiq tu punca dr gempa, hu

    BalasPadam
  39. fid:

    tu la.
    haish.
    dasat tol.
    bayangkan kita kat situ.
    ;)

    BalasPadam
  40. Mmm.. Lubang besarrrrr pnya...

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com