Isnin, 7 Jun 2010

Justin Bieber Dan Tabiat Pelik Dia.

Hurm. Sadis. Rancangan esok nak mandi manda tenggelam timbul dibatalkan la pulak. Oh. Atas sebab-sebab gedik haha lantak dorang la. Aku nak keluar jalan-jalan jugak esok. Dah lama seh tak cuci mata tengok orang ramai. Haish.




Eh eh esok aku nak potong rambut sekali. Ya. Dah panjang kau tahu sila rujuk gambar di atas. Agak agak mayang mengurai kan kan kan? Well. Justin Bieber makan hati kalau nampak rambut aku haha. Dia ingat rambut dia sorang je yang kebaboom??? Cewahhh... Aku dah decide nak potong macam mana nanti tapi tak tahu la okay ke tak. Tunggu dan lihat. Ya. Bukan senang nak dapat potongan rambut yang sesuai dengan muka ni. Kadang-kadang boleh jadi hodoh kalau potongan rambut tak sesuai seriously. Oh my.




Oh. Ramai gilosss kot rakyat jelata suka betul dengan rambut dia ni. Erk. Aku tengok apakah??? Biasa biasa je haha. Aku tak tahu la kalau korang perasan ke tak tapi Justin Bieber ni ada tabiat pelik semasa dia menyanyi. Kau nak tahu? Ya. Dia suka buat aksi teleng teleng kepala ke tepi sebab dia nak betulkan posisi rambut dia tu. Kelakar kau tahu. Seriously. Aku tengok dia dah macam ada penyakit leher terencat pulak. Joking.


Single baru dia berjudul Somebody To Love. Oh. Justin Bieber featuring Usher. Wow. This song tambah bertenaga dengan kehadiran Usher kau tahu. Eh eh sebelum ni Justin Bieber dah rakam lagu Somebody To Love tu secara solo. Agak agak kureeeng rasa sebab tu dia tambah Usher dalam lagu ni. Ya. This song sounds cooler now!


potpetpotpet: Rambut itu mahkota.

73 ulasan:

ayie berkata...

mesti justin bibir tegelak tgok hang potong rambut..gagagaga

Hizami Rahim berkata...

ayie:

wakakaka.
apahal pulak dia nak tergelak?
eh eh masalahnya boleh pulak dia nak tengok aku?
ahha.

ayie berkata...

justin bibir byk kat malaysia nie..mesti dia folower blog cili.. justin bieber jew xkan folow blog ni sbb xpahe..haha

justin bibir tegelak sbb hang xleh simpan rambut mcm dia..hihi

gagagaga

Hizami Rahim berkata...

ayie:

oh.
siapa pulak justin bibir?
abang ipar kau ke?
wakaka~

joegrimjow berkata...

klu peminat tegar die translate page ni
mesti kena hack blog ni
hehe

kembatolo™ berkata...

tayah potong la wei..
bia je macam tu, jadi pontianak skit..haha

ardinihumaira berkata...

haha.. rambut zami dah penyet.. ;p teringat lak citer mayang mengurai zami cakap mayang menurai tu. panjang bebetol rambutnya..


pssst... cikgu zami potong rambut ala mawi tak pe ... hehehe...

Hai.. Jemput Ke log Dni ;)

Hizami Rahim berkata...

joe:

oh tidak.
jangan jangan.
haha.
;)

Hizami Rahim berkata...

kembatolo:

wakakaka.
pontianak?
okay.
aku potong jugak!

Hizami Rahim berkata...

dni:

haha.
penyek?
tak la.
;)

Nisa A. berkata...

hak hak hak!!!!!!!!!!!!
mak aihh betoi kaaa justin ituh suka wat teleng2 camtuh??
ahahhahahaaaa!!!!!!!!!!
kelakar kott!!
adoi cik zami dah wat saya gelak golek golek ke bawha tangga.

AiDa AzRyN berkata...

haha~ xperlu kot kata terencat..

Hizami Rahim berkata...

aida:

gurau.
lol~

SD berkata...

x pernah tengok pun dia nyanyi n x pernah dengar lagu2 dia yg betul2 punya...dengar2 dlm iklan tvyg ringtone2 jer.....x berapa nak hupdate sgt aku ni.....

SEGALA KESAH TENTANG BLOG SD

Hizami Rahim berkata...

nisa:

haish.
luka tak ni?
hehe.
;)

Ery Farieha berkata...

hahahahhaa
same lah
xtau ape yang org suke sgt kt die ni
huhu~

Hizami Rahim berkata...

SD:

that's okay.
;)

Hizami Rahim berkata...

ery:

wakakaka.
;)

ayie berkata...

entah.. skandal gelap ko kot..hihi..

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...

.x yah potong lah
.rmbut pnjang style! ;p

rizal jabai berkata...

rambot ko da penyet,teringat kt ayam penyet..hahaha..lau tercacak teringat kat sabung ayam lak zami...

lilacfla berkata...

hohoho stuju rambut dia klakau

Hizami Rahim berkata...

ayie:

hadoi.
kau memang.
haha~

Hizami Rahim berkata...

intan:

agreed.
;)
tu la.
tapi kena potong jugak.
hadoi.
;0

Hizami Rahim berkata...

rizal:

haha.
oh.
semua ayam la?
haish.

Hizami Rahim berkata...

lila:

erk.
really?
hehe.
;)

Nisa A. berkata...

tak luka..
tapi hati jek terluka dapat tau justin bibir rupenye begitu.
hak3~

Hizami Rahim berkata...

nisa:

haha.
terimalah seadanya.
haish.
;)

mR.sYaH berkata...

potonglh.. buat style baru.. mesti justin tu jeles.. hahah...

Hizami Rahim berkata...

mr syah:

ya.
memang nak potong pun.
haha.
;)

ayue berkata...

eh zami , ayat uh cam jeles dgn justin bieber jepp .
HAHA ;DD

~fisha~ berkata...

lawak la. hahaha! fun. selamat dapat rambut baru ye. btw, gambr moto kat header blog awk, motor ape?

~fisha~ berkata...

lawak la. hahaha! fun. selamat dapat rambut baru ye. btw, gambr moto kat header blog awk, motor ape?

Hizami Rahim berkata...

ayue:

haha.
takde la.
salute with his talent.
seriously.
;)

Hizami Rahim berkata...

fisha:

hehe.
thanks.
oh.
tu motosikal.
;P

Amri Bahruji matPuisi berkata...

rambut aku same mcm die.. ahaks..!

~~lalalala~~

btw, selamat memotong rambut baru..

i'm shin... i'm inesen berkata...

inesen itu makhkotaku ngee~

Hizami Rahim berkata...

amri:

yeke?
bagus la.
haha.
;0
tengok sikit boleh?

Hizami Rahim berkata...

shin:

wah.
tahu takpe.
;)

e~car182 berkata...

jambu sgt la si bibir tu!
ta tcal0n tuk jadi pakwe ;D

MOHD FIRDAUS IBRAHIM berkata...

nk cut mcm mana?
ke nk wat curl curl mcm justin timberlake plak? hahaha

siti nur fadhilah berkata...

dulu tak suke dia nih. suara tak jantan langsung. tapi sebab lagu ni mostly sedap2 maka layan lah lagu.. ;)

Hizami Rahim berkata...

ecar:

cewahhh.
suka kalau JB dengar.
;)

Hizami Rahim berkata...

firdaus:

erk.
tak kot.
haha.
hadoi.

Hizami Rahim berkata...

ct:

oh.
dia tak baligh lagi masa tu.
;)

aina berkata...

tapi rimas sekali sekala tengok rambut tersebut :D

Hizami Rahim berkata...

aina:

kan kan kan?
sekali sekala.
;)

I n n z berkata...

cikgu kene skema.
hehe xD

encikSEDAP.com berkata...

kena banyak main wax & hair dryer la klu nak rmabut macam dia.. hehe..

Umie gg rabbit berkata...

JB memang ska main teleng2 camtue..
apakah maksud disebalik itu?MYAHAHAHAAHAHA~
Dia sebenarnya nak kasi tau peminat "act aku xnak wat concert,mak aku suh blaja"..HAHAHA..

Umie gg rabbit berkata...

JB memang ska main teleng2 camtue..
apakah maksud disebalik itu?MYAHAHAHAAHAHA~
Dia sebenarnya nak kasi tau peminat "act aku xnak wat concert,mak aku suh blaja"..HAHAHA..

Qarl berkata...

u mmg jelez kan dgn justin bieber tuh

hahaha

i still x leh lupe experience donload lagu BABY, yg kuar version live, which die nyanyi cm shit!

Kniedaz berkata...

biasa je justin tu..awat org gilakan dia? tak faham akak hehe (bukan zaman akak kot!)

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

hizami...hizami....heheheh

aliesha kirana berkata...

potong rambut cara army..bley?hak hak...xpun cm abu bakar ellah.. amik tempurung je pastu potong ikut garisan.. ekekeeke~~

paan berkata...

aku sokong abu bakar ella...

Ejay berkata...

u look better without this haircut...

~fisha~ berkata...

heleh2..tau ler motorsikal! hahaha.. tzm ke? yup or nop? ahhha~

~fisha~ berkata...

heleh2..tau ler motorsikal! hahaha.. tzm ke? yup or nop? ahhha~

.Cik Nana. berkata...

saye suke lagu justin bieber yg one less lonely gurl =.=
terbaek!

Hizami Rahim berkata...

innz:

tahu takpe.
kan kan kan?
hehe.
;)

Hizami Rahim berkata...

encik sedap:

hair dryer tu faktor utama.
pemangkin.
haha.
;)

Hizami Rahim berkata...

umie:

haha.
dia dah famous amos.
;)

Hizami Rahim berkata...

qarl:

wakakaka.
dia semput kot masa tu.
;)

Hizami Rahim berkata...

kniedaz:

haha.
takpe la kak.
kita ikut je edaran semasa.
;)

Hizami Rahim berkata...

hawa:

ye ye.
ye ye.
;)

Hizami Rahim berkata...

aliesha:

wah.
anda sungguh kreatif.
haha.
;P

Hizami Rahim berkata...

paan:

haha.
sabar je la.
haish.

Hizami Rahim berkata...

ejay:

really?
thanks a bunch.
;)

Hizami Rahim berkata...

fisha:

yep.
;)

Hizami Rahim berkata...

cik nana:

justin bieber has many hits songs.
;)
i love almost all of them.

cik ian@aH Lian~ berkata...

eh2, cikgu!
kenapa kutuk JB saya!
saya bom belog ini!

Hizami Rahim berkata...

@cik ian@aH Lian~

erk.
gurau sajo.
:P

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com