Isnin, 7 Jun 2010

Justin Bieber Dan Tabiat Pelik Dia.

Hurm. Sadis. Rancangan esok nak mandi manda tenggelam timbul dibatalkan la pulak. Oh. Atas sebab-sebab gedik haha lantak dorang la. Aku nak keluar jalan-jalan jugak esok. Dah lama seh tak cuci mata tengok orang ramai. Haish.




Eh eh esok aku nak potong rambut sekali. Ya. Dah panjang kau tahu sila rujuk gambar di atas. Agak agak mayang mengurai kan kan kan? Well. Justin Bieber makan hati kalau nampak rambut aku haha. Dia ingat rambut dia sorang je yang kebaboom??? Cewahhh... Aku dah decide nak potong macam mana nanti tapi tak tahu la okay ke tak. Tunggu dan lihat. Ya. Bukan senang nak dapat potongan rambut yang sesuai dengan muka ni. Kadang-kadang boleh jadi hodoh kalau potongan rambut tak sesuai seriously. Oh my.




Oh. Ramai gilosss kot rakyat jelata suka betul dengan rambut dia ni. Erk. Aku tengok apakah??? Biasa biasa je haha. Aku tak tahu la kalau korang perasan ke tak tapi Justin Bieber ni ada tabiat pelik semasa dia menyanyi. Kau nak tahu? Ya. Dia suka buat aksi teleng teleng kepala ke tepi sebab dia nak betulkan posisi rambut dia tu. Kelakar kau tahu. Seriously. Aku tengok dia dah macam ada penyakit leher terencat pulak. Joking.


Single baru dia berjudul Somebody To Love. Oh. Justin Bieber featuring Usher. Wow. This song tambah bertenaga dengan kehadiran Usher kau tahu. Eh eh sebelum ni Justin Bieber dah rakam lagu Somebody To Love tu secara solo. Agak agak kureeeng rasa sebab tu dia tambah Usher dalam lagu ni. Ya. This song sounds cooler now!


potpetpotpet: Rambut itu mahkota.

73 ulasan:

  1. mesti justin bibir tegelak tgok hang potong rambut..gagagaga

    BalasPadam
  2. ayie:

    wakakaka.
    apahal pulak dia nak tergelak?
    eh eh masalahnya boleh pulak dia nak tengok aku?
    ahha.

    BalasPadam
  3. justin bibir byk kat malaysia nie..mesti dia folower blog cili.. justin bieber jew xkan folow blog ni sbb xpahe..haha

    justin bibir tegelak sbb hang xleh simpan rambut mcm dia..hihi

    gagagaga

    BalasPadam
  4. ayie:

    oh.
    siapa pulak justin bibir?
    abang ipar kau ke?
    wakaka~

    BalasPadam
  5. klu peminat tegar die translate page ni
    mesti kena hack blog ni
    hehe

    BalasPadam
  6. tayah potong la wei..
    bia je macam tu, jadi pontianak skit..haha

    BalasPadam
  7. haha.. rambut zami dah penyet.. ;p teringat lak citer mayang mengurai zami cakap mayang menurai tu. panjang bebetol rambutnya..


    pssst... cikgu zami potong rambut ala mawi tak pe ... hehehe...

    Hai.. Jemput Ke log Dni ;)

    BalasPadam
  8. joe:

    oh tidak.
    jangan jangan.
    haha.
    ;)

    BalasPadam
  9. kembatolo:

    wakakaka.
    pontianak?
    okay.
    aku potong jugak!

    BalasPadam
  10. dni:

    haha.
    penyek?
    tak la.
    ;)

    BalasPadam
  11. hak hak hak!!!!!!!!!!!!
    mak aihh betoi kaaa justin ituh suka wat teleng2 camtuh??
    ahahhahahaaaa!!!!!!!!!!
    kelakar kott!!
    adoi cik zami dah wat saya gelak golek golek ke bawha tangga.

    BalasPadam
  12. haha~ xperlu kot kata terencat..

    BalasPadam
  13. x pernah tengok pun dia nyanyi n x pernah dengar lagu2 dia yg betul2 punya...dengar2 dlm iklan tvyg ringtone2 jer.....x berapa nak hupdate sgt aku ni.....

    SEGALA KESAH TENTANG BLOG SD

    BalasPadam
  14. nisa:

    haish.
    luka tak ni?
    hehe.
    ;)

    BalasPadam
  15. hahahahhaa
    same lah
    xtau ape yang org suke sgt kt die ni
    huhu~

    BalasPadam
  16. entah.. skandal gelap ko kot..hihi..

    BalasPadam
  17. .x yah potong lah
    .rmbut pnjang style! ;p

    BalasPadam
  18. rambot ko da penyet,teringat kt ayam penyet..hahaha..lau tercacak teringat kat sabung ayam lak zami...

    BalasPadam
  19. hohoho stuju rambut dia klakau

    BalasPadam
  20. ayie:

    hadoi.
    kau memang.
    haha~

    BalasPadam
  21. intan:

    agreed.
    ;)
    tu la.
    tapi kena potong jugak.
    hadoi.
    ;0

    BalasPadam
  22. rizal:

    haha.
    oh.
    semua ayam la?
    haish.

    BalasPadam
  23. lila:

    erk.
    really?
    hehe.
    ;)

    BalasPadam
  24. tak luka..
    tapi hati jek terluka dapat tau justin bibir rupenye begitu.
    hak3~

    BalasPadam
  25. nisa:

    haha.
    terimalah seadanya.
    haish.
    ;)

    BalasPadam
  26. potonglh.. buat style baru.. mesti justin tu jeles.. hahah...

    BalasPadam
  27. mr syah:

    ya.
    memang nak potong pun.
    haha.
    ;)

    BalasPadam
  28. eh zami , ayat uh cam jeles dgn justin bieber jepp .
    HAHA ;DD

    BalasPadam
  29. lawak la. hahaha! fun. selamat dapat rambut baru ye. btw, gambr moto kat header blog awk, motor ape?

    BalasPadam
  30. lawak la. hahaha! fun. selamat dapat rambut baru ye. btw, gambr moto kat header blog awk, motor ape?

    BalasPadam
  31. ayue:

    haha.
    takde la.
    salute with his talent.
    seriously.
    ;)

    BalasPadam
  32. fisha:

    hehe.
    thanks.
    oh.
    tu motosikal.
    ;P

    BalasPadam
  33. rambut aku same mcm die.. ahaks..!

    ~~lalalala~~

    btw, selamat memotong rambut baru..

    BalasPadam
  34. amri:

    yeke?
    bagus la.
    haha.
    ;0
    tengok sikit boleh?

    BalasPadam
  35. jambu sgt la si bibir tu!
    ta tcal0n tuk jadi pakwe ;D

    BalasPadam
  36. nk cut mcm mana?
    ke nk wat curl curl mcm justin timberlake plak? hahaha

    BalasPadam
  37. dulu tak suke dia nih. suara tak jantan langsung. tapi sebab lagu ni mostly sedap2 maka layan lah lagu.. ;)

    BalasPadam
  38. ecar:

    cewahhh.
    suka kalau JB dengar.
    ;)

    BalasPadam
  39. firdaus:

    erk.
    tak kot.
    haha.
    hadoi.

    BalasPadam
  40. ct:

    oh.
    dia tak baligh lagi masa tu.
    ;)

    BalasPadam
  41. tapi rimas sekali sekala tengok rambut tersebut :D

    BalasPadam
  42. aina:

    kan kan kan?
    sekali sekala.
    ;)

    BalasPadam
  43. cikgu kene skema.
    hehe xD

    BalasPadam
  44. kena banyak main wax & hair dryer la klu nak rmabut macam dia.. hehe..

    BalasPadam
  45. JB memang ska main teleng2 camtue..
    apakah maksud disebalik itu?MYAHAHAHAAHAHA~
    Dia sebenarnya nak kasi tau peminat "act aku xnak wat concert,mak aku suh blaja"..HAHAHA..

    BalasPadam
  46. JB memang ska main teleng2 camtue..
    apakah maksud disebalik itu?MYAHAHAHAAHAHA~
    Dia sebenarnya nak kasi tau peminat "act aku xnak wat concert,mak aku suh blaja"..HAHAHA..

    BalasPadam
  47. u mmg jelez kan dgn justin bieber tuh

    hahaha

    i still x leh lupe experience donload lagu BABY, yg kuar version live, which die nyanyi cm shit!

    BalasPadam
  48. biasa je justin tu..awat org gilakan dia? tak faham akak hehe (bukan zaman akak kot!)

    BalasPadam
  49. hizami...hizami....heheheh

    BalasPadam
  50. potong rambut cara army..bley?hak hak...xpun cm abu bakar ellah.. amik tempurung je pastu potong ikut garisan.. ekekeeke~~

    BalasPadam
  51. aku sokong abu bakar ella...

    BalasPadam
  52. u look better without this haircut...

    BalasPadam
  53. heleh2..tau ler motorsikal! hahaha.. tzm ke? yup or nop? ahhha~

    BalasPadam
  54. heleh2..tau ler motorsikal! hahaha.. tzm ke? yup or nop? ahhha~

    BalasPadam
  55. saye suke lagu justin bieber yg one less lonely gurl =.=
    terbaek!

    BalasPadam
  56. innz:

    tahu takpe.
    kan kan kan?
    hehe.
    ;)

    BalasPadam
  57. encik sedap:

    hair dryer tu faktor utama.
    pemangkin.
    haha.
    ;)

    BalasPadam
  58. umie:

    haha.
    dia dah famous amos.
    ;)

    BalasPadam
  59. qarl:

    wakakaka.
    dia semput kot masa tu.
    ;)

    BalasPadam
  60. kniedaz:

    haha.
    takpe la kak.
    kita ikut je edaran semasa.
    ;)

    BalasPadam
  61. aliesha:

    wah.
    anda sungguh kreatif.
    haha.
    ;P

    BalasPadam
  62. paan:

    haha.
    sabar je la.
    haish.

    BalasPadam
  63. ejay:

    really?
    thanks a bunch.
    ;)

    BalasPadam
  64. cik nana:

    justin bieber has many hits songs.
    ;)
    i love almost all of them.

    BalasPadam
  65. eh2, cikgu!
    kenapa kutuk JB saya!
    saya bom belog ini!

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com