Ahad, 27 Jun 2010

Jalan Jalan Sampai Lebam.

Adeh. Semalam merangkap hari Sabtu aku keluar jalan-jalan weyh start jam 9 pagi sampai la 11 malam kau bayangkan. First aku gi Seremban tu semata-mata nak karok kat Green Box haha. Well. Lagu-lagu kat Green Box ni updated seyh sebab tu cambest kalau karok situ. Siriyes. Then aku gi Melaka rayau-rayau sekitar bangunan Stadhuys dan lepas tu Jonker Street. Adeh. Dijamin penat seratus peratus. Aku gi dengan kawan-kawan aku since they all bukan rakyat Melaka maka we all jalan-jalan sajo. Tapi best! Thanks kawan-kawan. :')


Aku kurus haha.


We went for bowling too!!!


Singgah Stadhuys!!!


Oh. Kepala hotak dah tak kusut. Tinggal seminggu je lagi yeah yeah! Tak sabar nak masuk study semula. Siriyes. Rindu kat budak-budak UPSI. Eh eh aku tak kutip lagi data kajian kat sekolah tu. Adeh. Ada banyak kerja nak kena buat ni. Nak suruh pelajar-pelajar jawab soalan dan lepas tu interview one by one. Alamak!!!


potpetpotpet: First time and maybe the last time aku pakai baju pinkish tu haha. Taubat seyh!!!

53 ulasan:

FarhanaDr berkata...

Rindu kat budak UPSI.. Kat saye tak rindu ke? Haha.. Amboi.. Dari melaka pi seremban semata-mata nak karok.. Hebat nih.. Hehe..

Nway, kulit cerah, pakai pink menawan ape.. Hik hik..

ardinihumaira berkata...

sweeetnya! deen pun suka kaler pink.. bagus zami.. pakai pink lagi... padan!

Fiq berkata...

pakai lagi baju pink tuh. cantek. bahaha

[z@ck] berkata...

pewiiitt..pinky oh =)

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:

haha.
adeh.
rindu jugak kat cik farhana.
dah lama tak singgah blog dia.
;)

Hizami Rahim berkata...

dni:

oh.
tak nak kot.
;)
suka hitam lagi.

Hizami Rahim berkata...

fiq:

wakakaka.
jahat seyh.
:'(

Hizami Rahim berkata...

zack:

yep.
pinkish.
tak sesuwei rupanya haha.
;)

Fatin Aliyya berkata...

haha baru nk tego psl bj ko..sll mamat jambu je yg gahjin paki pink ni..tp x slh pon.relax la bro.=D.

walaweyh bestnyer dpt kua dgn kengkwn.=D.slmt kembali ke upsi.aku pon da blk ipg neyh.da start sem br..

Hizami Rahim berkata...

fatin:

wakakaka.
nak cuba.
and the result = pink is not suitable for me.
;)

AiDa AzRyN berkata...

pink????? ok r tu... (-.-")

Hizami Rahim berkata...

aida:

waka waka.
:'(

Nisa A. berkata...

ouhhh kat greenbox song list dia updated eyh?? suke2~ hehehe

ehh kenapa kah dgn baju pink itu???? oke jek zami pakai???

AiDa AzRyN berkata...

Dah2.. jangan pakai lagi baju pink tu!dun like~ harap maklum~

Hizami Rahim berkata...

nisa:

haha.
updated seyh.
jom jom nisa kita duet jom.
;)
zami rasa tak best pulak pakai pinkish ni.
;)

Hizami Rahim berkata...

aida:

oh.

mimi saidi berkata...

jln2 smpai lebam? sumpah kelakar.hahaha.lebam2 ni istilah ak tym tgk muvee je..lyn mjuvee smpai lebam

Hizami Rahim berkata...

mimi:

haha.
adeh.
;)
dah lobam kopalo lutut ni hah.

e m y berkata...

btol tu aku pon jrg jln smpai lbm..haha.eh kau jambu la pakai pink..meh kenal2..^.^

JaJa'Z berkata...

kih kih/...baju pinkkkkkk..mat jambuuuuuuuu

Hizami Rahim berkata...

emy:

waka waka.
jom kenal kenal.
;)

Hizami Rahim berkata...

cikgu jaja:

adeh.
jambut batu.
haha.
:)

Aidy Shahiezad berkata...

Hizami:
dengan baju pinkish tue, kau nampak membesar bagai johan... dan aku rase sgt2 mengembang !! haha... :p

visit my latest entry:
http://aidyshahiezad.blogspot.com/2010/06/bukan-ayat-ayat-cinta.html

LORD ZARA 札拉 berkata...

zami!
kamu comel pakai baju pink!
wee~

=)

Hizami Rahim berkata...

aidy:

adeh.
itu punca utama aku tak nak pakai baju pinkish tu.
siriyes.
nampak lebih besar daripada biasa.
wakakaka.
;)

Hizami Rahim berkata...

cikgu zara:

adeh.
really?
malu seyh.
:')

izansalleh® berkata...

nampak maskulin plak dengan pink ;)
selamat menyiapkan kerja2 anda ;))

Hizami Rahim berkata...

izan:

haha.
thanks.
;P

kyoO~rEz@ berkata...

waka waka..
u nmpk kurus kalo pakai bju itam..huk3 :D

Hizami Rahim berkata...

kyoo:

that's so true!
adeh.
:'(

Ery Farieha berkata...

saye lak, jalan2 sampai demam
haha T___T

Nisa A. berkata...

hehe jommm duet jom =P

bg nisa laki yg pakai pink is brave enough =)

Hizami Rahim berkata...

ery:

haha.
really?
demam?
gila seyh.
jauh berjalan tuuu.
;)

Hizami Rahim berkata...

nisa:

hehe.
thanks a bunch.
:')

kyoO~rEz@ berkata...

xpew..jgn sedyh2..anda ttap anggun kot..eh kachak kOwt in pink..hu3

niesz berkata...

gud luck2..hihi..ermm..np xnk da pkai bj pink tu?niesz tgk ok jer..

Hizami Rahim berkata...

kyoo:

haha.
adeh.
tak tak tak.
:)

Hizami Rahim berkata...

niesz:

okay memang okay.
tapi agak menggempalkan si empunya badan.
haha.
:)

Aidy Shahiezad berkata...

ntah2 mmg gempal dah kot skrg nie...
baju pinkish tue plak dipersalahkan..
haish kau nie... (x_X)

i'm shin... i'm inesen berkata...

bila nak bawak shin jenjalan lak??

ayie berkata...

wow poie somban semato-mato nak karok ko??..haha

karok lagu apo??
Apo kono eh jang..ke??
hehe

Hizami Rahim berkata...

aidy:

haha.
lantak.

Hizami Rahim berkata...

shin:

jom jalan jalan.
;)

Hizami Rahim berkata...

ayie:

oh.
karok lagu Negaraku.
best.
;0

Qarl berkata...

zami

bykkan lagi pkai pink! hehehe

aina berkata...

mamat 2orang tu Uitm melaka. macam kenal je :)

Hizami Rahim berkata...

qarl:

haha.
jahat seyh.
:'(

Hizami Rahim berkata...

aina:

yep.
both uitm melaka.
;)

intanurulfateha ❤ berkata...

.student mne neh?

Hizami Rahim berkata...

intan:

upsi.
haha.
:)

AdiE berkata...

u look amazing in pink!! serious..
jab2, boleh x emailkn pic2 aku??hehehe..

Rowena Chasez berkata...

haahhahahahaaa...
asal pkai pink????
sungguh jambu ok..

mRa berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com