Khamis, 10 Jun 2010

Bosan? Sila Buat Macam Tak Bosan.

Wah. Kau nampak tak apa yang aku nampak? Tuuu... Kat atas nun... Haish. Kalau tak nampak jugak aku pun tak tahu nak cakap macam mana lagi. Well. Budak Lelaki Sebelah Pintu dah ada header baru. Sila ucap tahniah dengan laju-laju haha. Eh eh aku jugak yang bersusah-payah buat header tu. Sengal tak?


Hari ni aku stay rumah je. Tak keluar pergi mana-mana. Ya. Kaki aku ni tak pulih lagi tapi takde la aku nak terbaring kat atas katil semata-mata kau gila samdol? HohO. Seriously bosan. Haish. Aku tak tahu nak buat apa lagi maka aku tengok tv. Teruja tak kau dengar? At least aku dapat tengok cerita-cerita best kat tv hari ni memandangkan aku dah lama tinggalkan dunia tv kau tahu. Gara-gara facebook juga blog aku tiba-tiba lupa eh eh tv tu untuk apa pulak boleh?




Well. Actually banyak betul cerita feveret aku kat tv tu. Contoh Criminal Minds, Ghost Whisperer, Desperate Housewives, Ugly Betty, The Reaper dan CSI. Oh. Tadi sempat tengok CSI Miami. Eh eh dalam banyak-banyak edisi CSI tu, aku suka gila dengan CSI Miami. Sebab? Jeng jeng jeng. Horatio Caine. Wow. Lakonan dia sangat sangat best. Watak dia kot paling menarik ditonton in my opinion. Entah. I like the way he speaks. Seolah-olah tu drama telenovela mi amor haha. Interesting.


Okay. Jangan fikir bukan-bukan. Bahagian tu terkabur sebab wujud batas aurat di situ haha.


potpetpotpet: Tumpang gembira bila ada seorang kawan sedang bahagia.

41 ulasan:

  1. i pon sgt suka CSI Miami dr NY dan LV. Horatio memang besh. cara dia cakap tu mmg cool kan? wlupon dlm keadaan mrh dia ckp masih selamba.

    BalasPadam
  2. fifi:

    haha.
    tahu takpe.
    seriously.
    ;)

    BalasPadam
  3. horatio mmg suke sengetkan pale bila bercakap..cool jek :D

    BalasPadam
  4. aleeza:

    kan?
    tu la pasal.
    pelik jugak setiap masa dia cool.
    huhu~

    BalasPadam
  5. haah la td nak cakap tula tp termiss lak.. cantik header tu..tahniah ke? hahaha great!

    BalasPadam
  6. memang suka layan CSI Miami, CSI & CSI LA dan horatia mmng suka banget kan dia.. sekarang NCSI pulakkk ler layan..tapi demam bola ni takde can la nmpknya..

    BalasPadam
  7. wow! header baru.. caya la zami...
    cool bangat dong!


    pssst.. cite csi best.. ;)

    BalasPadam
  8. tetiba ingin bagi idea... kalo zami rasa sesuai, bole la gunakan.. hehe.. disebabkan blog zami ni budak laki sblh pintu, apa kata zami wat header gambo zami duk kat pintu? peace! hehe

    BalasPadam
  9. soclose:

    haha.
    really?
    thanks a lot.
    ;)
    ya.
    demam bola sekarang.

    BalasPadam
  10. dni:

    hehe.
    thanks.
    oh nice idea.
    nanti zami try.
    ;)

    BalasPadam
  11. dulu ske la tgk sme cite tu
    skrg cam da malas lak
    :P

    BalasPadam
  12. ery:

    kan kan kan?
    tu la.
    zami pun baru start semula tadi.
    haish.
    ;)

    BalasPadam
  13. CSI NY la lagi best. =p

    BalasPadam
  14. aku pon kebosanan mcm kau jugak weyh.T_T

    tahniahlah dh wat header br..br aku sedar ke hensem gak eh..haha.sila kembang x ckup space.muahahaha...

    slmt mnonton tv smp lebam...=D

    BalasPadam
  15. keh keh.pasal fb same blog suda lupekan tv yang berjasa.erk... channel pon aku dah x kenal

    BalasPadam
  16. aida:

    tak tak tak.
    miami jugak!
    haha.
    ;P

    BalasPadam
  17. fatin:

    haha.
    yola tu.
    haish.
    takde la nak tonton tv sampai lebam.
    huhu~

    BalasPadam
  18. mish iera:

    tahu takpe.
    haha.
    kesian tv.
    ;)

    BalasPadam
  19. aku ade nampk gmbr kabur2 tu.. hahahaa

    BalasPadam
  20. shaa bonita:

    hehe.
    ;)
    harap2.

    BalasPadam
  21. Hik hik.. Teringat plak komen kat pesbook.. Ngeeeeee..

    Kesian TV.. Haha..

    BalasPadam
  22. farhanadr:

    haha.
    kan kan kan?
    ambil iktibar ni cik farhana.
    hadoi.
    ;)

    BalasPadam
  23. header besar gabak penuh screen. adoi.
    csi miami best sbb pak cik cool tu la..kan?
    tapi dah lama tak tgk.
    ehh..buat2 tak nmpak gambar tgh berangan tu.

    BalasPadam
  24. sukewww horatio caine!!
    *wink2*
    heheheee~
    well, tahniah (laju2) untuk header baru.
    nisa pon tgh berkira kira tolak tambah darab kuasa dua utk tukar header blog nisa =P

    BalasPadam
  25. waaaaaa congrat utk header baru.. nice simple... hmmm

    sonoknye xbekerja ye.. lepaking je.. miahhhhha...

    BalasPadam
  26. kasih:

    haha.
    besar biar terbeliak bijik mata.
    hadoi.
    ;P

    BalasPadam
  27. nisa:

    thanks dear.
    oh.
    jom tukar jugak.
    ;)

    BalasPadam
  28. lovillea:

    haha.
    seronok la kot lepak lepak.
    tapi lama-lama jadi bosan.
    hari hari buat benda sama.
    ;0

    BalasPadam
  29. huhu sy ske jgk ngan horatio caine. watak die cool je. lgpun CSI miami mmg best.

    BalasPadam
  30. very simple dan kemas... good job.
    buatkan utk ejay bley tak?

    BalasPadam
  31. gee:

    tahu takpe.
    hehe.
    ;)
    terlalu cool.

    BalasPadam
  32. ravishing:

    kan kan kan?
    give me five!
    ;)

    BalasPadam
  33. ejay:

    haha.
    thanks bro.
    tak pandai sangat la.
    tapi tahu la sikit2.
    ;)

    BalasPadam
  34. hahahhahahha ....
    kedekut arr lu!!
    share arr pe mende kene kabur tu.
    wakakakakakkaa ~~~


    >>___<<


    semmat siiott HC bila bukak spek mata itam beliau. woohaaaa

    BalasPadam
  35. pakai spek!

    kih3~

    ku suka H!

    dia sgt cool!!

    BalasPadam
  36. frodo:

    haha.
    bahaya seyh.
    haish.
    ;P

    BalasPadam
  37. cikgu zara:

    kan kan kan?
    ;)
    nama pun sodap.

    BalasPadam
  38. suka miami dan ny.tak suka lv asyik malap je gambar dia buat ngantuk je.

    ugly betty dah habis dah kat us,dihabiskan sebab rating untuk kesemua musim sangat rendah,, makin naik episod makin kurang orang tengok.ugly betty us tak best bercelaru citer dia.

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com