Khamis, 10 Jun 2010

Bosan? Sila Buat Macam Tak Bosan.

Wah. Kau nampak tak apa yang aku nampak? Tuuu... Kat atas nun... Haish. Kalau tak nampak jugak aku pun tak tahu nak cakap macam mana lagi. Well. Budak Lelaki Sebelah Pintu dah ada header baru. Sila ucap tahniah dengan laju-laju haha. Eh eh aku jugak yang bersusah-payah buat header tu. Sengal tak?


Hari ni aku stay rumah je. Tak keluar pergi mana-mana. Ya. Kaki aku ni tak pulih lagi tapi takde la aku nak terbaring kat atas katil semata-mata kau gila samdol? HohO. Seriously bosan. Haish. Aku tak tahu nak buat apa lagi maka aku tengok tv. Teruja tak kau dengar? At least aku dapat tengok cerita-cerita best kat tv hari ni memandangkan aku dah lama tinggalkan dunia tv kau tahu. Gara-gara facebook juga blog aku tiba-tiba lupa eh eh tv tu untuk apa pulak boleh?




Well. Actually banyak betul cerita feveret aku kat tv tu. Contoh Criminal Minds, Ghost Whisperer, Desperate Housewives, Ugly Betty, The Reaper dan CSI. Oh. Tadi sempat tengok CSI Miami. Eh eh dalam banyak-banyak edisi CSI tu, aku suka gila dengan CSI Miami. Sebab? Jeng jeng jeng. Horatio Caine. Wow. Lakonan dia sangat sangat best. Watak dia kot paling menarik ditonton in my opinion. Entah. I like the way he speaks. Seolah-olah tu drama telenovela mi amor haha. Interesting.


Okay. Jangan fikir bukan-bukan. Bahagian tu terkabur sebab wujud batas aurat di situ haha.


potpetpotpet: Tumpang gembira bila ada seorang kawan sedang bahagia.

41 ulasan:

Fifi Rahmat berkata...

i pon sgt suka CSI Miami dr NY dan LV. Horatio memang besh. cara dia cakap tu mmg cool kan? wlupon dlm keadaan mrh dia ckp masih selamba.

Hizami Rahim berkata...

fifi:

haha.
tahu takpe.
seriously.
;)

aleeza huda berkata...

horatio mmg suke sengetkan pale bila bercakap..cool jek :D

Hizami Rahim berkata...

aleeza:

kan?
tu la pasal.
pelik jugak setiap masa dia cool.
huhu~

soclose2213 berkata...

haah la td nak cakap tula tp termiss lak.. cantik header tu..tahniah ke? hahaha great!

soclose2213 berkata...

memang suka layan CSI Miami, CSI & CSI LA dan horatia mmng suka banget kan dia.. sekarang NCSI pulakkk ler layan..tapi demam bola ni takde can la nmpknya..

ardinihumaira berkata...

wow! header baru.. caya la zami...
cool bangat dong!


pssst.. cite csi best.. ;)

ardinihumaira berkata...

tetiba ingin bagi idea... kalo zami rasa sesuai, bole la gunakan.. hehe.. disebabkan blog zami ni budak laki sblh pintu, apa kata zami wat header gambo zami duk kat pintu? peace! hehe

Hizami Rahim berkata...

soclose:

haha.
really?
thanks a lot.
;)
ya.
demam bola sekarang.

Hizami Rahim berkata...

dni:

hehe.
thanks.
oh nice idea.
nanti zami try.
;)

Ery Farieha berkata...

dulu ske la tgk sme cite tu
skrg cam da malas lak
:P

Hizami Rahim berkata...

ery:

kan kan kan?
tu la.
zami pun baru start semula tadi.
haish.
;)

a i d a ; berkata...

CSI NY la lagi best. =p

Fatin Aliyya berkata...

aku pon kebosanan mcm kau jugak weyh.T_T

tahniahlah dh wat header br..br aku sedar ke hensem gak eh..haha.sila kembang x ckup space.muahahaha...

slmt mnonton tv smp lebam...=D

mIsH IeRA cIK irAh berkata...

keh keh.pasal fb same blog suda lupekan tv yang berjasa.erk... channel pon aku dah x kenal

Hizami Rahim berkata...

aida:

tak tak tak.
miami jugak!
haha.
;P

Hizami Rahim berkata...

fatin:

haha.
yola tu.
haish.
takde la nak tonton tv sampai lebam.
huhu~

shaa bonitaa berkata...

wah jge aurat =)

Hizami Rahim berkata...

mish iera:

tahu takpe.
haha.
kesian tv.
;)

Amri Bahruji matPuisi berkata...

aku ade nampk gmbr kabur2 tu.. hahahaa

Hizami Rahim berkata...

amri:

wakakaka.
haish.

Hizami Rahim berkata...

shaa bonita:

hehe.
;)
harap2.

FarhanaDr berkata...

Hik hik.. Teringat plak komen kat pesbook.. Ngeeeeee..

Kesian TV.. Haha..

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:

haha.
kan kan kan?
ambil iktibar ni cik farhana.
hadoi.
;)

kasih berkata...

header besar gabak penuh screen. adoi.
csi miami best sbb pak cik cool tu la..kan?
tapi dah lama tak tgk.
ehh..buat2 tak nmpak gambar tgh berangan tu.

Nisa A. berkata...

sukewww horatio caine!!
*wink2*
heheheee~
well, tahniah (laju2) untuk header baru.
nisa pon tgh berkira kira tolak tambah darab kuasa dua utk tukar header blog nisa =P

✿Lovillea✿ berkata...

waaaaaa congrat utk header baru.. nice simple... hmmm

sonoknye xbekerja ye.. lepaking je.. miahhhhha...

Hizami Rahim berkata...

kasih:

haha.
besar biar terbeliak bijik mata.
hadoi.
;P

Hizami Rahim berkata...

nisa:

thanks dear.
oh.
jom tukar jugak.
;)

Hizami Rahim berkata...

lovillea:

haha.
seronok la kot lepak lepak.
tapi lama-lama jadi bosan.
hari hari buat benda sama.
;0

gEe berkata...

huhu sy ske jgk ngan horatio caine. watak die cool je. lgpun CSI miami mmg best.

ravishingpeacock berkata...

pun da lama xtgk tv huhu

Ejay berkata...

very simple dan kemas... good job.
buatkan utk ejay bley tak?

Hizami Rahim berkata...

gee:

tahu takpe.
hehe.
;)
terlalu cool.

Hizami Rahim berkata...

ravishing:

kan kan kan?
give me five!
;)

Hizami Rahim berkata...

ejay:

haha.
thanks bro.
tak pandai sangat la.
tapi tahu la sikit2.
;)

Frodo Baggins berkata...

hahahhahahha ....
kedekut arr lu!!
share arr pe mende kene kabur tu.
wakakakakakkaa ~~~


>>___<<


semmat siiott HC bila bukak spek mata itam beliau. woohaaaa

LORD ZARA 札拉 berkata...

pakai spek!

kih3~

ku suka H!

dia sgt cool!!

Hizami Rahim berkata...

frodo:

haha.
bahaya seyh.
haish.
;P

Hizami Rahim berkata...

cikgu zara:

kan kan kan?
;)
nama pun sodap.

Situasi_Hidupku berkata...

suka miami dan ny.tak suka lv asyik malap je gambar dia buat ngantuk je.

ugly betty dah habis dah kat us,dihabiskan sebab rating untuk kesemua musim sangat rendah,, makin naik episod makin kurang orang tengok.ugly betty us tak best bercelaru citer dia.

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com