Isnin, 7 Jun 2010

Anugerah. Gemuk. Kebahagiaan Dalam Perpisahan.

Hey. Terima kasih kepada En Ilham sebab dia sudi bagi award ni kat blog biasa biasa ni cewahhh. Oh. Aku tak nak beri sesiapa award ni boleh? Haha. Lantak.


Siapa nak sila ambil tanpa rasa bersalah.


Oh. Semalam aku agak busy busy kucing dengan barbecue kau tahu. Banyak betul menu nak kena telan. Seriously. Perut aku dah macam sesak nafas nak proses makanan tu. Oh. Now I'm officially gemuk boleh? Sila tengok senarai dekan benda yang dah berada dalam perut ni haha.
  • Ayam bakar.
  • Ayam ketuhar.
  • Udang bakar.
  • Daging burger bakar.
  • Sosej bakar.
  • Ikan ikan bakar.
  • Nasi lemak.


Eh eh barbeque ni sukahati nak buat dan dihadiri keluarga terdekat je. Tapi sangat sangat best bila masing-masing berkumpul dan buat apa yang patut. Alamak. Lain kali nak post pictures pulak sebab tak sempat transfer lagi hadoi.


Nak kena simbah minyak panas ke?


potpetpotpet: Esok nak pergi mandi-manda kot with some friends.

35 ulasan:

  1. Senarai dekan???? Wakakakaka.. ;p

    Sejak bila lak jadi penyanyi ni.. Erk.. Muka mcm shahir??? Haha.. Lagu tu best tapi lagi sedap lagu Maulanaku.. Haha..

    Selamat mandi manda.. =)

    BalasPadam
  2. fuhyoooh.. senarai dekan dni lak...

    masakan kenduri.. hik3... penuh perot... bulat dah pon wakakaka


    Selamat Pengantin Baru | Faisal & Farehah

    BalasPadam
  3. farhanadr:

    haha.
    ya.
    sedap jugak lagu Maulana tu.
    ;)

    BalasPadam
  4. dni:

    erk.
    kan?
    sama la.
    haha~
    ;)

    BalasPadam
  5. at least u x segemuk i kan?

    BalasPadam
  6. haha, dear, kalau bakar2 nih ok lg, kurang lemak.. kalau zami mkn smua tu goreng2, yg tu bahaya.. haha.. have fun mandi manda!.. (^^,)

    BalasPadam
  7. perghh.. sedap giler bbq..

    pesal xpost kesini wahai junior ku?

    BalasPadam
  8. qarl:

    wakakaka.
    yola tu.
    mana u tahu?

    BalasPadam
  9. najmie:

    haha.
    harap2 la.
    haish.
    ;)

    BalasPadam
  10. sofia:

    sedap2.
    haish.
    nak post ke mana alamat dia?
    haha~
    ;)

    BalasPadam
  11. Jom share kegemukan..
    aku pun smalam asyik baham je...knduri bergunung...segala nasi, pulut,ayam kena redah...haha
    best2 mandi manda...

    Qarl, ko gemuk ke? lbih kurang je...haha

    BalasPadam
  12. firdaus:

    haha.
    tu la.
    haish.
    qarl tak gemuk kot.
    tipu la tu.

    BalasPadam
  13. kasih:

    haha.
    macam sekarang kot.
    ;P

    BalasPadam
  14. waahhh lagu "kebahagiaan dalam perpisahan" tu zami yg nyanyi ek?? wakakaa~ nnt karaoke ek.. nak test dengar suara zami =P

    BalasPadam
  15. mkn barbecue sorg2 je,x de pic pon nk jamu sume pembace setia ko zami...huu..nnt aku bakar blog ni nk mkn boleh??hahaha

    BalasPadam
  16. nisa:

    haha.
    takde la.
    this guy main2.
    lol~
    ;)

    BalasPadam
  17. rizal:

    wakakaka.
    cuba kau bakar dulu aku nak tengok.
    haha~

    BalasPadam
  18. kedekutnye tanak share award!!! ahahahah! nak curik tapi malu bukan rase bersalah! ehhhe~~~ pepe pun!! gemook itu comel~ walayeh(over statement!)

    BalasPadam
  19. fisha:

    ahha.
    sila sila.
    boleh je.
    zami buat2 tak nampak sudah.
    ;0

    BalasPadam
  20. adehhh buruk lantak tul dak zami nih

    BalasPadam
  21. ko tak bagi pun xper
    aku dah dapat dah award tu
    kuikuikui

    BalasPadam
  22. apakah kamu sengaja mkn byk sbb tanak dingorat oleh pelajar2 perempuan di sekolah yg bakal anda ROS ?
    hehe xD



    eh3.
    sy kwn dgn 'shahir af8' la
    xD

    BalasPadam
  23. psst..aku nak ayam bakar pliss

    BalasPadam
  24. sebelum kena simbah minyak panas, aku nak ko nyanyi lagu tu sejibik cam shahir. kalo tak sama, aku simbah minyak panas plak... leh? hak hak hak...

    BalasPadam
  25. hans:

    ahha.
    kau memang.
    sabar je la.
    wakakaka~

    BalasPadam
  26. innz:

    semua tak dirancang haha.
    ;)
    eh eh ku bukan shahir af8.
    erk.

    BalasPadam
  27. intan:

    oh.
    bukan bukan.
    sila baca betul2.
    haha.
    ;P

    BalasPadam
  28. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  29. zack:

    wah.
    boleh boleh.
    nak berapa ketul?
    haha~
    ;)

    BalasPadam
  30. naim:

    haha.
    apahal pulak?
    ;P

    BalasPadam
  31. senarai dekan? fuhh.. aku lari dlu.ahaha

    BalasPadam
  32. darkbatman:

    ahha.
    ;)
    lari jangan tak lari.

    BalasPadam
  33. ha'ah... muka ada mcm Shahir gak ni hehehe... abis la anak2 murid bakal mengundi Cikgu dorang nanti :p

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com