Isnin, 7 Jun 2010

Anugerah. Gemuk. Kebahagiaan Dalam Perpisahan.

Hey. Terima kasih kepada En Ilham sebab dia sudi bagi award ni kat blog biasa biasa ni cewahhh. Oh. Aku tak nak beri sesiapa award ni boleh? Haha. Lantak.


Siapa nak sila ambil tanpa rasa bersalah.


Oh. Semalam aku agak busy busy kucing dengan barbecue kau tahu. Banyak betul menu nak kena telan. Seriously. Perut aku dah macam sesak nafas nak proses makanan tu. Oh. Now I'm officially gemuk boleh? Sila tengok senarai dekan benda yang dah berada dalam perut ni haha.
  • Ayam bakar.
  • Ayam ketuhar.
  • Udang bakar.
  • Daging burger bakar.
  • Sosej bakar.
  • Ikan ikan bakar.
  • Nasi lemak.


Eh eh barbeque ni sukahati nak buat dan dihadiri keluarga terdekat je. Tapi sangat sangat best bila masing-masing berkumpul dan buat apa yang patut. Alamak. Lain kali nak post pictures pulak sebab tak sempat transfer lagi hadoi.


Nak kena simbah minyak panas ke?


potpetpotpet: Esok nak pergi mandi-manda kot with some friends.

35 ulasan:

FarhanaDr berkata...

Senarai dekan???? Wakakakaka.. ;p

Sejak bila lak jadi penyanyi ni.. Erk.. Muka mcm shahir??? Haha.. Lagu tu best tapi lagi sedap lagu Maulanaku.. Haha..

Selamat mandi manda.. =)

ardinihumaira berkata...

fuhyoooh.. senarai dekan dni lak...

masakan kenduri.. hik3... penuh perot... bulat dah pon wakakaka


Selamat Pengantin Baru | Faisal & Farehah

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:

haha.
ya.
sedap jugak lagu Maulana tu.
;)

Hizami Rahim berkata...

dni:

erk.
kan?
sama la.
haha~
;)

Qarl berkata...

at least u x segemuk i kan?

Just_najmiE berkata...

haha, dear, kalau bakar2 nih ok lg, kurang lemak.. kalau zami mkn smua tu goreng2, yg tu bahaya.. haha.. have fun mandi manda!.. (^^,)

Sofia berkata...

perghh.. sedap giler bbq..

pesal xpost kesini wahai junior ku?

Hizami Rahim berkata...

qarl:

wakakaka.
yola tu.
mana u tahu?

Hizami Rahim berkata...

najmie:

haha.
harap2 la.
haish.
;)

Hizami Rahim berkata...

sofia:

sedap2.
haish.
nak post ke mana alamat dia?
haha~
;)

MOHD FIRDAUS IBRAHIM berkata...

Jom share kegemukan..
aku pun smalam asyik baham je...knduri bergunung...segala nasi, pulut,ayam kena redah...haha
best2 mandi manda...

Qarl, ko gemuk ke? lbih kurang je...haha

Hizami Rahim berkata...

firdaus:

haha.
tu la.
haish.
qarl tak gemuk kot.
tipu la tu.

Hizami Rahim berkata...

kasih:

haha.
macam sekarang kot.
;P

Nisa A. berkata...

waahhh lagu "kebahagiaan dalam perpisahan" tu zami yg nyanyi ek?? wakakaa~ nnt karaoke ek.. nak test dengar suara zami =P

rizal jabai berkata...

mkn barbecue sorg2 je,x de pic pon nk jamu sume pembace setia ko zami...huu..nnt aku bakar blog ni nk mkn boleh??hahaha

Hizami Rahim berkata...

nisa:

haha.
takde la.
this guy main2.
lol~
;)

Hizami Rahim berkata...

rizal:

wakakaka.
cuba kau bakar dulu aku nak tengok.
haha~

~fisha~ berkata...

kedekutnye tanak share award!!! ahahahah! nak curik tapi malu bukan rase bersalah! ehhhe~~~ pepe pun!! gemook itu comel~ walayeh(over statement!)

Hizami Rahim berkata...

fisha:

ahha.
sila sila.
boleh je.
zami buat2 tak nampak sudah.
;0

Lelord berkata...

adehhh buruk lantak tul dak zami nih

Hizami Rahim berkata...

lelord:

wakakaka.
;)

hans berkata...

ko tak bagi pun xper
aku dah dapat dah award tu
kuikuikui

I n n z berkata...

apakah kamu sengaja mkn byk sbb tanak dingorat oleh pelajar2 perempuan di sekolah yg bakal anda ROS ?
hehe xD



eh3.
sy kwn dgn 'shahir af8' la
xD

intanurulfateha (◡‿◡✿) berkata...

peminat shahir rupenye ;p

[z@ck] berkata...

psst..aku nak ayam bakar pliss

Naim Husni berkata...

sebelum kena simbah minyak panas, aku nak ko nyanyi lagu tu sejibik cam shahir. kalo tak sama, aku simbah minyak panas plak... leh? hak hak hak...

Hizami Rahim berkata...

hans:

ahha.
kau memang.
sabar je la.
wakakaka~

Hizami Rahim berkata...

innz:

semua tak dirancang haha.
;)
eh eh ku bukan shahir af8.
erk.

Hizami Rahim berkata...

intan:

oh.
bukan bukan.
sila baca betul2.
haha.
;P

Naim Husni berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Hizami Rahim berkata...

zack:

wah.
boleh boleh.
nak berapa ketul?
haha~
;)

Hizami Rahim berkata...

naim:

haha.
apahal pulak?
;P

Darkbatman berkata...

senarai dekan? fuhh.. aku lari dlu.ahaha

Hizami Rahim berkata...

darkbatman:

ahha.
;)
lari jangan tak lari.

pu3iman berkata...

ha'ah... muka ada mcm Shahir gak ni hehehe... abis la anak2 murid bakal mengundi Cikgu dorang nanti :p

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com