Khamis, 27 Mei 2010

Yuna Itu Una Ini.

Adik kecik aku ni nama dia Husna tapi kitorang panggil dia Una eh eh bukan Yuna oh bulan. Umur empat tahun tapi nakal wo. Pulak tu kuat merajuk okay sikit sikit merajuk sikit sikit merajuk aduh susah betul nak melayan dia ni. Nak tak nak kena layan jugak sebab comel sangat haha.


Eleh buat muka comel pulak tu sila jangan mudah terperdaya dengan semua ni haha.


Guess what apa yang menarik tentang adik aku ni??? Jeng jeng jeng. Dia suka tengok cerita Ultraman kat Astro Ceria tu kau bayangkan dia siap hafal lagu tema okay. Walaupun dia tak faham apa yang dia hafal tapi tetap beriya-iya nyanyi wo. Jarang kot budak budak perempuan nak minat spesies Ultraman ni. Kalau aku tukar channel lain tak pasal pasal dia marah marah lepas tu menangis kuat kuat haishhh... Tapi aku buat tak tahu lantak aku tetap tengok apa yang aku nak tengok haha. Jahat jahat. Paling penting dia sendiri yang tekan remote tu tukar Astro Ceria haaa tahu pulak dia nombor 611 tu. Kalau suruh kira aduh sampai tiga je boleh haha. Nakal betul.


Una suka betul naik benda ni entah apa yang best pun aku tak tahu.


Kesian betul bayi bayi yang kena buang tu tak sempat nak besar tak sempat nak jadi comel dan tak sempat nak buat nakal haishhh. That's the beauty that "binatang binatang" yang buang bayi tu tak boleh nampak. Padan!!!


potpetpotpet: Sayang sayang sayang. Eh eh hari ni nak tengok Prince Of Persia kat Sunway Piramid.

26 ulasan:

Lelord berkata...

wahhhh sgt comel...
camne ni dh terpedaya ke?

Hizami Rahim berkata...

lelord:

haha.
alamak.
terpedaya sudah.
takpe takpe.
cuba buat lompat bintang lima belas kali.
insyaAllah sembuh.
;)

AiDa AzRyN berkata...

=D

Hizami Rahim berkata...

;)

Nisa A. berkata...

comeyl ouhhhhh =)
suke suke budak cumeyl =)

hanaKir@ berkata...

heheh...mcm muke bro die larr..msti muke spesen ni..

Hizami Rahim berkata...

nisa:

sila sila.
;)

Hizami Rahim berkata...

hanakira:

eh eh lain la.
tak sama.
;)
bukan jenis muka sebesen atau sepesen haha.

Ery Farieha berkata...

best tgk budak2 membesar

Amri Bahruji matPuisi berkata...

bes nye ade adik.. teringin kot.. huk3

Hizami Rahim berkata...

ery:

kan kan kan?
haha.
seronok.
;)

hakimfaridzul berkata...

gigi adik kau tuh macam comel juga!

agagagaga

Hizami Rahim berkata...

amri:

ahha.
buatlah.
;)
percuma haha.

Hizami Rahim berkata...

hakim:

wakakaka.
tak baik okay.
haish.

paan berkata...

kanak2 nie memang cepat belajar dari perbuatan...dia tengok kita tekan 611 , dia pun ikut tekan....

FndRocka berkata...

ada jugak kan ultramen jantina pompuan..adik kau lah tu..hikhik

Latest Entri : Mendekatkan diri dengan puaka

Hizami Rahim berkata...

paan:

tahu takpe.
hahaha.
dahsyat wo.
terkejut aku.
;)

Hizami Rahim berkata...

fndrocka:

ahha.
mungkin.
ultraman malaysia pertama kot.
;)

FarhanaDr berkata...

Yeay!!! Boley geng.. Akak suke gak nengok ultraman.. Tapi hero dalam hati akak adelah Power Rangers.. Ngeeee.. :)

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:

aiyoh.
sama la.
cepat bertukar.
;)

ardinihumaira berkata...

dni nak ikut zami tengok wayang.. huaaaaa

eh ngengada lak dni. dushhhh deen pelangkung 30 bijik miahaha...



santekksss nye una.. besau2 bukak blog tau. hik3

[z@ck] berkata...

budak-budak dgn gigi rongak tak dapat dipisahkan

Rowena Chasez berkata...

zami..
dari hari 2 lagi wena ckp dia mmg comel..
hehee..
lorhhh..
ultraman??
hahahahaa...
xsangka lak dia mnat citer tuh..

hUsNA berkata...

seronok plak bce entry ni...
sbb nme sme kowt
pggln 'una' pn sme...
.
mau jd adek kamu jg bley
haha

AROL DSHW berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
AROL DSHW berkata...

wahh!
comelnya adik hizami.
kirim salam kat husna eh.
eh, arol nak jadi adik ipar hizami boleh tak?
haha, tiba-tiba pulak. :D

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com