Khamis, 27 Mei 2010

Yuna Itu Una Ini.

Adik kecik aku ni nama dia Husna tapi kitorang panggil dia Una eh eh bukan Yuna oh bulan. Umur empat tahun tapi nakal wo. Pulak tu kuat merajuk okay sikit sikit merajuk sikit sikit merajuk aduh susah betul nak melayan dia ni. Nak tak nak kena layan jugak sebab comel sangat haha.


Eleh buat muka comel pulak tu sila jangan mudah terperdaya dengan semua ni haha.


Guess what apa yang menarik tentang adik aku ni??? Jeng jeng jeng. Dia suka tengok cerita Ultraman kat Astro Ceria tu kau bayangkan dia siap hafal lagu tema okay. Walaupun dia tak faham apa yang dia hafal tapi tetap beriya-iya nyanyi wo. Jarang kot budak budak perempuan nak minat spesies Ultraman ni. Kalau aku tukar channel lain tak pasal pasal dia marah marah lepas tu menangis kuat kuat haishhh... Tapi aku buat tak tahu lantak aku tetap tengok apa yang aku nak tengok haha. Jahat jahat. Paling penting dia sendiri yang tekan remote tu tukar Astro Ceria haaa tahu pulak dia nombor 611 tu. Kalau suruh kira aduh sampai tiga je boleh haha. Nakal betul.


Una suka betul naik benda ni entah apa yang best pun aku tak tahu.


Kesian betul bayi bayi yang kena buang tu tak sempat nak besar tak sempat nak jadi comel dan tak sempat nak buat nakal haishhh. That's the beauty that "binatang binatang" yang buang bayi tu tak boleh nampak. Padan!!!


potpetpotpet: Sayang sayang sayang. Eh eh hari ni nak tengok Prince Of Persia kat Sunway Piramid.

26 ulasan:

  1. wahhhh sgt comel...
    camne ni dh terpedaya ke?

    BalasPadam
  2. lelord:

    haha.
    alamak.
    terpedaya sudah.
    takpe takpe.
    cuba buat lompat bintang lima belas kali.
    insyaAllah sembuh.
    ;)

    BalasPadam
  3. comeyl ouhhhhh =)
    suke suke budak cumeyl =)

    BalasPadam
  4. heheh...mcm muke bro die larr..msti muke spesen ni..

    BalasPadam
  5. hanakira:

    eh eh lain la.
    tak sama.
    ;)
    bukan jenis muka sebesen atau sepesen haha.

    BalasPadam
  6. best tgk budak2 membesar

    BalasPadam
  7. bes nye ade adik.. teringin kot.. huk3

    BalasPadam
  8. ery:

    kan kan kan?
    haha.
    seronok.
    ;)

    BalasPadam
  9. gigi adik kau tuh macam comel juga!

    agagagaga

    BalasPadam
  10. amri:

    ahha.
    buatlah.
    ;)
    percuma haha.

    BalasPadam
  11. hakim:

    wakakaka.
    tak baik okay.
    haish.

    BalasPadam
  12. kanak2 nie memang cepat belajar dari perbuatan...dia tengok kita tekan 611 , dia pun ikut tekan....

    BalasPadam
  13. ada jugak kan ultramen jantina pompuan..adik kau lah tu..hikhik

    Latest Entri : Mendekatkan diri dengan puaka

    BalasPadam
  14. paan:

    tahu takpe.
    hahaha.
    dahsyat wo.
    terkejut aku.
    ;)

    BalasPadam
  15. fndrocka:

    ahha.
    mungkin.
    ultraman malaysia pertama kot.
    ;)

    BalasPadam
  16. Yeay!!! Boley geng.. Akak suke gak nengok ultraman.. Tapi hero dalam hati akak adelah Power Rangers.. Ngeeee.. :)

    BalasPadam
  17. farhanadr:

    aiyoh.
    sama la.
    cepat bertukar.
    ;)

    BalasPadam
  18. dni nak ikut zami tengok wayang.. huaaaaa

    eh ngengada lak dni. dushhhh deen pelangkung 30 bijik miahaha...



    santekksss nye una.. besau2 bukak blog tau. hik3

    BalasPadam
  19. budak-budak dgn gigi rongak tak dapat dipisahkan

    BalasPadam
  20. zami..
    dari hari 2 lagi wena ckp dia mmg comel..
    hehee..
    lorhhh..
    ultraman??
    hahahahaa...
    xsangka lak dia mnat citer tuh..

    BalasPadam
  21. seronok plak bce entry ni...
    sbb nme sme kowt
    pggln 'una' pn sme...
    .
    mau jd adek kamu jg bley
    haha

    BalasPadam
  22. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  23. wahh!
    comelnya adik hizami.
    kirim salam kat husna eh.
    eh, arol nak jadi adik ipar hizami boleh tak?
    haha, tiba-tiba pulak. :D

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com