Rabu, 19 Mei 2010

Video Adegan Seks Ustazah Lagi.

Okay. Tak pasal pasal korang ingat ni pasal video adegan seks ustazah yang terbaru. Bukan bukan. Aku nak berkongsi pendapat tentang kehangatan cerita tentang video adegan seks ustazah yang tersebar dan menjadi tajuk utama perbualan pada hari ni. Dahsyat nak mammm kau tahu bila orang tak habis habis cakap pasal benda ni adoi.




First of all kenapa video adegan seks ustazah ni betul betul mencuri perhatian umum? Tak lain tak bukan sebab ada perkataan ustazah kat situ. Seriously pangkat ustazah tu yang membuatkan ramai orang tertanya-tanya kau biar betik kau biar belon kau biar bebal kau biar benar dan kau biar betul. Jom sama sama tepuk dahi. Oh aku tak tengok lagi video tu dan aku tak kenal siapa ustazah tu tapi entah betul entah tidak kan kan kan? Siapa siapa pun boleh jadi macam tu okay. Apa kata kita tukar tajuk dia jadi video adegan seks pelacur haha tentu tentu tak berapa ramai orang teruja lompat lompat bintang kalau nak dibandingkan dengan video adegan seks ustazah.


Bak kata pepatah kerana nila setitik rosak susu sebelanga. Ya disebabkan video adegan seks ustazah tu tak pasal pasal ustaz ustazah yang lain terkena tempiasnya. Sebab masyarakat mula mempersoalkan kredibiliti ustaz ustazah macam mana benda ni boleh berlaku. Well bak kata pepatah lagi jangan kerana seekor nyamuk kelambu dibakar. Jadi sila beli ubat nyamuk haha dan fikir dulu sebelum buang.




Entah aku pun tak faham. Macam-macam hal pulak. Nak cuba bayangkan kalau betul ustazah dalam video tu apatah lagi mereka mereka yang cetek ilmu agama wah lagi hebat kebaboom kot. Mungkin. Lu fikirlah sendiri!


potpetpotpet: Jihad paling besar ialah melawan hawa nafsu.

15 ulasan:

ardinihumaira berkata...

entah la zami.. skang ni macam2. kalau nak ikutkan kes ustazah ni... tak mustahil pon sebenarnya.. berapa ramai ustaz dah cabul kehormatan pelajarnya.. berapa ramai juga imam dah ter'merogol' gadis.. berapa ramai juga orang Islam yang dah terjebak dalam kancah maksiat. semua tu siapa? orang Islam kan.. jadi tak ada beza nak kata ustazah ke teacer ke sensei ke apa ke yang penting hati kita.. kalo kita tak jaga iman, apa pon boleh berlaku.. jaga iman.. tingkatkan taqwa... iman dah taqwa tak perlu title ustazah.. seseiapa pon leh beriman bertaqwa beramal salih.. yang penting elakkan maksiat... jauhilah maksiat... selamatkanlah kami semua daripada terjebak dalam kancah maksiat, amin...


^_^ zami, dni dah merdeka exam...
Gambar Misteri Di Blog Zie Madini...

Hizami Rahim berkata...

dni:
wah.
panjang lebar macma beri keterangan kat mahkamah pulak.
wakakaka.
well.
biasa la tu.
manusia.
bukan maksum.
fuh.
jihad!
;)

hakimfaridzul berkata...

hurm...

masyarakat kita memang macam tu!

disebabkan sorang, habis semua orang jadi mangsa dan disalahkan.

haih~

kesian ustazah yang tak berdosa yang lain!!!

H@n$ Xy berkata...

WADUH..malunyer ader adegan seks camtu..ustazah lagik....tahan nafsu!!

Hizami Rahim berkata...

hakimfaridzul:
ahha.
tu la.
nak buat macam mana.
haish.
;(

Hizami Rahim berkata...

hans:
katanya tapi tak tahu la.
ahha.
sila tahan nafas eh eh tahan nafsu.
;)

Hazzy Ishak berkata...

sebab nila yang setitik tu lah kita harus berjaga-jaga dan berwaspada

eqbalzack berkata...

nasib abg eq tak jadi ustaz dulu...hehe...

Hizami Rahim berkata...

hazzy:
ahha.
tu la.
haish.
pakai clorox sudah.
dan kenapa nila tu nak tumpah kat susu?
kenapa tak tumpah kat tempat lain?
wakakakaka~

Hizami Rahim berkata...

abang eq:
ahha.
sama la.
nasib baik fuhhh.
haha.
;)

kasih berkata...

tanda2 kiamat dah dekat..
benda macam ni bukan mustahil lagi dah..

Hizami Rahim berkata...

kasih:
ahha.
yep betul.
;)

kembatolo™ berkata...

eh zami..betol ke ape yang aku baca nih?masuk paper ke?mesti muka depan kan kalo harian metro?haha

Lepat Pisang berkata...

Hm,ustazah pun tak macam ustazah da..apa nak jadi orang Melayu sekg.

Cik Rara berkata...

sbb tu la rmai org kate,jgn nilai luaran..ni la natijahnya..

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com