Ahad, 2 Mei 2010

Ulasan Konsert Ketujuh Akademi Fantasia 8.

Farina
Lagu: Jika Kau Ubah Fikiran
Pengkritik Jemputan: Ada improvement. Tapi persembahan dia macam buat senamrobik. Kiri kanan kiri kanan. HohO. Her vocal pulak agak suam suam kuku je.

Daus
Lagu: New Divide
Pengkritik Jemputan: Tak sedap langsong. Sekian. Harap maklum.

Adira
Lagu: Ayat Ayat Cinta
Pengkritik Jemputan: Aku setuju dengan Pak Nil. Persembahan dia sama macam minggu minggu sebelum ni. Dan aku tak berapa suka dengan her voice tone. Entah. Plus dia nyanyi takde emosi. Kesian. Eh eh aku tak suka bila dia buat improvisation kat tengah tengah lagu. Pelik dan tak sedap. Seriously.

Shahir
Lagu: Tiara
Pengkritik Jemputan: Average. Boleh la daripada takde. HohO. Suara okay. Performance okay. Layan.

Maulana
Lagu: Semalam
Pengkritik Jemputan: Hurm. I'm getting bored with his performance. Tak perlu kot nak bawa lagu konsep yang sama setiap minggu. Duh. By the way, suara dia takde la hebat mana kalau nak dibandingkan dengan Sean Ghazi. Jauh beza. HohO.

Ain
Lagu: Seindah Biasa
Pengkritik Jemputan: Aku suka warna suara dia. Her voice tone is strong. Tapi suara dia agak shaky kalau bawa note rendah. So far boleh la.

Iwan
Lagu: Warisan Wanita Terakhir
Pengkritik Jemputan: Okay. Lagu yang sesuai dengan suara dia. Boleh la kot.

potpetpotpet: Sukahati.

14 ulasan:

HasiibHarun berkata...

iwan ngan ain je berbaur +ve..

lelain cam hampehh je ulasan pengkritik x bertauliah di atas :p

Pipi Muncet berkata...

alamak!
Terlupa tengok.
tengok tv 3.
adeh.

shahir. sorry sayang.
haha

Hizami Rahim berkata...

hasiib:
ahha.
eh eh entah.
;P

Hizami Rahim berkata...

pipi muncet:
ahha.
tahniah.
;)

kimi berkata...

si ain je plg ok..okay la kot..bkn bgu.yg lain ..sedey..baik tgk oiam,mentor..

JaJa'Z berkata...

teramatla tidak berminat menonton af musim 8 ni..siap tak tgk diari ..konsert pun buat tak tau je..tgk citer lain lagi best

AiDa berkata...

mak aih.. kritik.. kalah adlin.. 'Bahayeee....' =D

Hizami Rahim berkata...

kimi:
ahha.
kan kan kan?
aku tengok kat youtube je.
ahha.
sian.

Hizami Rahim berkata...

jaja:
yep.
tak best pon.
ahha.
ni kes nak pelbagaikan entri.
;)

Hizami Rahim berkata...

aida:
ahha.
;P

Qarl berkata...

zami

i ttp AFUNDI MAULANA & AIN

huhu

tp risau la esok MENTOR dh start

kne vote Thalia protege Kak Ziana!

tuk AF8, ttp i go for Maulana & Ain ONLY!

H@n$ Xy berkata...

setujun gan hizami!!han tak suka daus..maulana...kah3...tapi han raser kan ain lah keluar mlm nih..kui3....adira,shahir ngan iwan still the best lah

Wawa Zameri berkata...

maulana keluar minggu ni
iwan no 1
hahaa

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ berkata...

tak penah tengok AF pon..sebab tade astro..hoho...xbest tau xde astro..

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com