Khamis, 13 Mei 2010

Tiba Tiba Terkenang Zaman Hingusan Main Badminton.

 Jom lumba haram tapi berlesen.


Wow. Malaysia berjaya ke separuh akhir Piala Thomas 2010. Tahniah tahniah. Memang bapak segala dasat la tadi. Aku nervous dan gundah gulana dup dap dup dap dup dap sepanjang perlawanan kau tahu. Boleh pulak perlawanan kali ni sengit serta sempit lagi sendat. Tambah tambah lagi berat badan aku rasa macam turun mendadak bila pemain ketiga Malaysia secara tak sengaja boleh kalah okay aku terlupa nama dia tapi aku kenal muka dia sebab aku ingat dia boleh menang. Wakakaka.

Apa apa pon terima kasih kepada Hafiz Hashim kerana berjaya menyelamatkan keadaan takot jugak kalau kalah tak pasal pasal keji kejian serta maki makian berkumandang lagi kan kan kan? Tak patut tak patut. Bila kalah kutuk kutuk bila menang bangga bangga apa kata kita tukar pulak bila kalah bangga bangga bila menang kutuk kutuk mana tahu kot kot lagi best. HohO. Bukan senang nak hadap pressure atau bahasa mudah dia tekanan lebih lebih lagi when people betol betol mengharapkan kemenangan siapa tak tension Munah hoi.

Yang penting lepas ni skuad Malaysia nak kena lawan dengan China. Wow. Good luck la. Kalau kalah jangan malu malu kucing pulak kerana dirimu begitu berharga. Betol betol betol.


potpetpotpet: Kita hanya mampu merancang tapi Allah yang menentukan.

19 ulasan:

  1. xdpt bayangkan..time hingus jatuh nak msk mulut wat smash..hahahahahaha

    BalasPadam
  2. ayie:
    wakakaka.
    alamak.
    tak terbayang jugak.
    :P

    BalasPadam
  3. dengan ini,aku tujukan tahniah buat kamu sebagai rakyat malaysia..haha

    BalasPadam
  4. wah...ada gaya jd pelumba motor berkuasa tinggi..i like..hehe

    BalasPadam
  5. Yep.. Bagus hafiz.. Bagus.. Teruskan.. Konsisten ya.. Konsisten.. Hik hik. Dah mcm coach badminton negara lak.. Haha.. ;p

    BalasPadam
  6. kembatolo:
    ahha.
    thanks.
    ;)

    BalasPadam
  7. hawa:
    ahha.
    alamak.
    motor mainan tu.
    wakakaka~
    ;)

    BalasPadam
  8. farhanadr:
    ahha.
    boleh boleh.
    ;)

    BalasPadam
  9. lwn cina lg ssh mungkin.

    BalasPadam
  10. same la..saye pon berdebar debar tgk..huuu...mmg pressure pon jd diorang...n kalo klah pon xboley salahkan diorang gak..huuuu~~

    BalasPadam
  11. abg eq sgt2 busy....tak sempat tgk tv pun...

    BalasPadam
  12. ishhhh sekali pandang cam aznil lak ko ni

    BalasPadam
  13. elmo:
    ya.
    susah kot.
    tapi harapkan rezeki masing masing la.
    ;)

    BalasPadam
  14. abang eq:
    ahha.
    sibuk bercuti ek?
    ;)

    BalasPadam
  15. lelord:
    macam macaaam aznil!
    ahha.
    takde la.
    ;)

    BalasPadam
  16. mule mainan...pastu betol2 plak..ada gaya mutu keunggulan...hahahah

    BalasPadam
  17. Betul2. Time kalah mula lah kutuk macam2. Cuba pakcik main pulak. Main first game dh semput *Tiba2 emosional plak*. Hahaha

    BalasPadam
  18. aritu sume kutuk cara Hafiz Hashim main, skang dia dah bangkit semula berjuang, keh3

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com