Sabtu, 8 Mei 2010

Slogan Untuk Abang Eq.

"Hmmm... Saya follow 'Ku Rasakan Something...' kerana saya  terpukau dengan nama blog itu sendiri seolah-olah nama blog itu sendiri terpukau dengan saya. Lebih-lebih lagi saya sangkakan blog ini adalah milik Norman Hakim! Tidak! Abby Abadi Tipah tertipu!"


Wah. Jeng jeng jeng. Adakah aku buang tabiat tak pasal pasal tulis slogan kan kan kan? Terkejut kejut korang nak baca sebab aku tulis permulaan entri pulak tu. Wakakaka. I try to be different. Well. Aku join contest yang dianjurkan oleh Abang Eq. Dia buat contest simple je. Korang cuma perlu buat slogan. That's all. Mudah bukan? Ya. Korang tak perlu nak sediakan pisang goreng atau cucur badak. Menggunakan title 'Ku Rasakan Something...' tentu korang tertanya tanya apa pulak something tu? Nak tahu tak nak tahu tak? Sila singgah blog dia.  Eh eh jangan lupa kalau korang tiba tiba nak join contest ni pon boleh la klik sini untuk keterangan lanjut. Best best!

potpetpotpet: Eh eh Abang Eq bila nak duet lagu Hati Kama ni? Wakakaka.

16 ulasan:

nuRuLain_zAiNi berkata...

huhu..nnt nk join gak lah

Hizami Rahim berkata...

ain:
sila sila.
;)

FarhanaDr berkata...

Ehem ehem. Handsome plak.. ;p

Adessssss.. Gatainye mata ku..

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:
wakakaka.
alamak.
habis la kalau abang eq baca ni.
;)

Qarl berkata...

apa barang HATI KAMA

Senja Nan Merah plz!

Hizami Rahim berkata...

qarl:
wakakaka.
eh eh itu permintaan abang eq.
zami ikut je.
wakakaka.
okay okay.
zami duet dgn qarl senja nan merah.
amacam?

tOm berkata...

wah wah.. duet x ajak aku ni.. =P

Entry terbaru:
Amukan Lady Gaga di American Idol

Hizami Rahim berkata...

tom:
wakakaka.
jom r.
:P

eqbalzack berkata...

wahhh...ada kelainan hizami...slogan di awal entry...gud!

farhana...abg eq tak hensem la...edit guna adobe photoshop je...hihi..

Hizami Rahim berkata...

abang eq:
wakakaka.
think differently.
hehe.
alamak.
abang eq malu malu kucing tu.
ahha~

eqbalzack berkata...

meowww...malu2 kucin!
tapi tunggu la time kucin ni notty....hehe

Hizami Rahim berkata...

abang eq:
wakakaka.
boleh pulak.
okay okay.
;)

faz_e berkata...

alaamak.. nak join..
tp xreti~ try and error la!

AROL DSHW berkata...

yeah!
sekali pandang Abg Eq ada iras-iras Norman Hakim.
:)

Hizami Rahim berkata...

faz_e:
hehe.
jom jom.
free~
;)

Hizami Rahim berkata...

arol:
dah beratus ratus orang cakap macam tu.
wakakaka~

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com