Selasa, 18 Mei 2010

Sinar FM Kini Stesen Radio Nombor Satu Di Malaysia! Jom Tinjau Senarai 10 Stesen Radio Pilihan.

Wah. Petang tadi aku rehat rehat sambil baca surat khabar. Macam macam berita sampai aku pulak pening aiyoyo banyak betul huruf huruf tak larat nak baca semua. Maka aku selak dan selak dan selak tiba kat satu muka surat aku jerit ohmaigod serta waddeffak tak pasal pasal. Iklan pasal Sinar FM ya dia berjaya menjadi stesen radio nombor satu di Malaysia kau tahu wah tahniah tahniah. Sila buat standing ovation sekarang.


Tak sangka Sinar FM boleh jadi stesen radio nombor satu pilihan rakyat Malaysia wow it is amazing. Antara stesen radio yang memainkan lagu lagu retro atau lagu lagu lama bukan senang nak tarik perhatian okay apatah lagi nak dapat nombor satu. Well kejayaan ni secara tak langsung menunjukkan betapa lagu lagu baru macam hampasss termasuklah lagu omputih, lagu indon, lagu bangla, lagu apa apa la tak best wakakaka jahat jahat.


Siapa pulak deejay deejay Sinar FM? Aku tak tahu sangat tapi aku tahu ada Abby Fana, Raja Azura, Krill, Salleh Yaakob, Najman, Jamal Jamaluddin dan entah ada lagi ke haha. Meh tinjau senarai sepuluh stesen radio yang menjadi pilihan rakyat Malaysia. Jeng jeng jeng.
  1. Sinar FM
  2. Era FM
  3. Hot FM
  4. THR FM (Gegar & Raaga)
  5. MY FM
  6. 988 FM
  7. Hitz FM
  8. Suria FM
  9. Klasik Nasional
  10. Muzik FM 
  11.  
    potpetpotpet: Tak sabar nak tunggu Klasik Nasional pulak jadi nombor satu hamek kau boleh mati terkezzzut haha.

    32 ulasan:

    1. eh..biar betik....tidakk!!!haha...ermm...okay lah..terime jelah..huuuuu

      BalasPadam
    2. hans:
      ahha.
      pura pura atau betul betul ni?
      ahha~

      BalasPadam
    3. sinar fm memang layan. huhu`

      BalasPadam
    4. ermm...zami tau kan~~~hee

      BalasPadam
    5. zikeryhassan:
      ahha.
      layan~
      ;)

      BalasPadam
    6. hans:
      erk.
      tahu apa?
      hehe~

      BalasPadam
    7. alaa...suria fm no.8..takpe..maju suria fm haxhax

      BalasPadam
    8. sbb linda onn dan halim othman masuk so rating drg naik mencacak bro....

      BalasPadam
    9. zati:
      ahha.
      takpe takpe.
      ;)
      cuba lagi tahun depan ye.

      BalasPadam
    10. perondajaketbiru:
      ahha.
      itu suria fm.
      ni sinar fm la bro.
      lain.
      ahha.
      ;0

      BalasPadam
    11. ermmm...entah..hahahah...

      BalasPadam
    12. hans:
      oh.
      okay.
      ahha.
      apa apa je la.
      ;)

      BalasPadam
    13. xx sabar nk tgk klasik fm jd TOP ranking. :P


      erk. tetiba dpt ilham nk dengar 988 fm.

      BalasPadam
    14. bella:
      ahha.
      tunggu.
      eh eh 988 fm tu radio apa?
      ;)

      BalasPadam
    15. Bukan Hot dulu ke no1? Sekarang dh jatuh no3?? Wah nampaknya populasi org tua kat negara ni esemakin bertambah (Ayar kejam)wakaka.

      BalasPadam
    16. zulhilmi:
      ahha.
      tak boleh blah.
      ;P

      BalasPadam
    17. zami,,betol ke?
      PELIK BIN AJAIB!!
      biar betol la...xkn la sinar leh jd station no 1??
      ade gak ek org dghr sinar...
      there must be mistake anywhere...

      BalasPadam
    18. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      BalasPadam
    19. hmmm nisa suka Hot fm =)

      BalasPadam
    20. haha.. laa.. yeke sinar da potong..

      power la cmtu.. hoho..

      kdg2 dgr pakcik2 bas pasang sinar pagi2 nk g kmpus.. cm best gk la.. haha

      BalasPadam
    21. kih2....oke ape sinar fm...
      tp mcm bosan...
      but i think pasni suria fm lak kot....
      klasik??out of list oke.=p

      BalasPadam
    22. sinar mmg layan pon..malam2 dgr suria lak..hak2..2-2 layannn~ n_n

      BalasPadam
    23. adie:
      takde kesilapan teknikal setakat ni.
      ahha.
      b etul.
      sila percaya.
      ;)

      BalasPadam
    24. nisa:
      ahha.
      zami suka fly fm tapi tak masuk senarai langsung wakakaka.
      ;)

      BalasPadam
    25. fatimah:
      ya.
      dah potong sudah.
      hohO.
      ;)

      BalasPadam
    26. wah..cam tak cayer jek..ingtkan hotfm..hehe

      BalasPadam
    27. akira:
      ahha.
      entah.
      hot fm dah jatuh.
      ;)

      BalasPadam
    28. Klasik Fm wooo... even kekadang ada lagu kinky.. kalo drive kepala jadi senoneng.. tp dengar juruhebah dia bercakap.. wow.. meresap ke jiwa.. ngee~

      BalasPadam
    29. sinar fm?
      hurm, boring kot.
      tak layan sinar jiwang.
      layan hot fm.
      harap boleh jadi 'hot' juga.
      haha :D

      BalasPadam
    30. erk..bukan HOT fm ke 1st?

      BalasPadam

    Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com