Selasa, 18 Mei 2010

Sinar FM Kini Stesen Radio Nombor Satu Di Malaysia! Jom Tinjau Senarai 10 Stesen Radio Pilihan.

Wah. Petang tadi aku rehat rehat sambil baca surat khabar. Macam macam berita sampai aku pulak pening aiyoyo banyak betul huruf huruf tak larat nak baca semua. Maka aku selak dan selak dan selak tiba kat satu muka surat aku jerit ohmaigod serta waddeffak tak pasal pasal. Iklan pasal Sinar FM ya dia berjaya menjadi stesen radio nombor satu di Malaysia kau tahu wah tahniah tahniah. Sila buat standing ovation sekarang.


Tak sangka Sinar FM boleh jadi stesen radio nombor satu pilihan rakyat Malaysia wow it is amazing. Antara stesen radio yang memainkan lagu lagu retro atau lagu lagu lama bukan senang nak tarik perhatian okay apatah lagi nak dapat nombor satu. Well kejayaan ni secara tak langsung menunjukkan betapa lagu lagu baru macam hampasss termasuklah lagu omputih, lagu indon, lagu bangla, lagu apa apa la tak best wakakaka jahat jahat.


Siapa pulak deejay deejay Sinar FM? Aku tak tahu sangat tapi aku tahu ada Abby Fana, Raja Azura, Krill, Salleh Yaakob, Najman, Jamal Jamaluddin dan entah ada lagi ke haha. Meh tinjau senarai sepuluh stesen radio yang menjadi pilihan rakyat Malaysia. Jeng jeng jeng.
  1. Sinar FM
  2. Era FM
  3. Hot FM
  4. THR FM (Gegar & Raaga)
  5. MY FM
  6. 988 FM
  7. Hitz FM
  8. Suria FM
  9. Klasik Nasional
  10. Muzik FM 
  11.  
    potpetpotpet: Tak sabar nak tunggu Klasik Nasional pulak jadi nombor satu hamek kau boleh mati terkezzzut haha.

    32 ulasan:

    H@n$ Xy berkata...

    eh..biar betik....tidakk!!!haha...ermm...okay lah..terime jelah..huuuuu

    Hizami Rahim berkata...

    hans:
    ahha.
    pura pura atau betul betul ni?
    ahha~

    zikeryhassan berkata...

    sinar fm memang layan. huhu`

    H@n$ Xy berkata...

    ermm...zami tau kan~~~hee

    Hizami Rahim berkata...

    zikeryhassan:
    ahha.
    layan~
    ;)

    Hizami Rahim berkata...

    hans:
    erk.
    tahu apa?
    hehe~

    zati berkata...

    alaa...suria fm no.8..takpe..maju suria fm haxhax

    perondajaketbiru74 berkata...

    sbb linda onn dan halim othman masuk so rating drg naik mencacak bro....

    Hizami Rahim berkata...

    zati:
    ahha.
    takpe takpe.
    ;)
    cuba lagi tahun depan ye.

    Hizami Rahim berkata...

    perondajaketbiru:
    ahha.
    itu suria fm.
    ni sinar fm la bro.
    lain.
    ahha.
    ;0

    H@n$ Xy berkata...

    ermmm...entah..hahahah...

    Hizami Rahim berkata...

    hans:
    oh.
    okay.
    ahha.
    apa apa je la.
    ;)

    ..bellanabilla.. berkata...

    xx sabar nk tgk klasik fm jd TOP ranking. :P


    erk. tetiba dpt ilham nk dengar 988 fm.

    Hizami Rahim berkata...

    bella:
    ahha.
    tunggu.
    eh eh 988 fm tu radio apa?
    ;)

    WZulhilmi berkata...

    Bukan Hot dulu ke no1? Sekarang dh jatuh no3?? Wah nampaknya populasi org tua kat negara ni esemakin bertambah (Ayar kejam)wakaka.

    Hizami Rahim berkata...

    zulhilmi:
    ahha.
    tak boleh blah.
    ;P

    AdiE berkata...

    zami,,betol ke?
    PELIK BIN AJAIB!!
    biar betol la...xkn la sinar leh jd station no 1??
    ade gak ek org dghr sinar...
    there must be mistake anywhere...

    AdiE berkata...
    Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
    Nisa A. berkata...

    hmmm nisa suka Hot fm =)

    Fatimah Samsuddin berkata...

    haha.. laa.. yeke sinar da potong..

    power la cmtu.. hoho..

    kdg2 dgr pakcik2 bas pasang sinar pagi2 nk g kmpus.. cm best gk la.. haha

    dayah aziz berkata...

    kih2....oke ape sinar fm...
    tp mcm bosan...
    but i think pasni suria fm lak kot....
    klasik??out of list oke.=p

    b a m b a m ' s berkata...

    sinar mmg layan pon..malam2 dgr suria lak..hak2..2-2 layannn~ n_n

    Hizami Rahim berkata...

    adie:
    takde kesilapan teknikal setakat ni.
    ahha.
    b etul.
    sila percaya.
    ;)

    Hizami Rahim berkata...

    nisa:
    ahha.
    zami suka fly fm tapi tak masuk senarai langsung wakakaka.
    ;)

    Hizami Rahim berkata...

    fatimah:
    ya.
    dah potong sudah.
    hohO.
    ;)

    Hizami Rahim berkata...

    dayah:
    ahha.
    mungkin.
    ;)

    Hizami Rahim berkata...

    bambam:
    wah.
    bagus.
    ;)

    akira sendoh berkata...

    wah..cam tak cayer jek..ingtkan hotfm..hehe

    Hizami Rahim berkata...

    akira:
    ahha.
    entah.
    hot fm dah jatuh.
    ;)

    i'm shin... i'm inesen berkata...

    Klasik Fm wooo... even kekadang ada lagu kinky.. kalo drive kepala jadi senoneng.. tp dengar juruhebah dia bercakap.. wow.. meresap ke jiwa.. ngee~

    AROL DSHW berkata...

    sinar fm?
    hurm, boring kot.
    tak layan sinar jiwang.
    layan hot fm.
    harap boleh jadi 'hot' juga.
    haha :D

    [z@ck] berkata...

    erk..bukan HOT fm ke 1st?

    Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com