Isnin, 3 Mei 2010

Siapa Nak Hadiah? Jeng Jeng Jeng.

Okay. Attention please. Nak buat announcement pasal aku nak bertunang hari Sabtu ni. Jeng jeng jeng. Sila percaya bulat bulat bahawa aku menipu belaka. HohO. Okay. Aku dah dapat senarai pemenang Hizami 234 Epy Besday Kontest. Tahniah tahniah. Hadiah bakal menyusul tidak lama lagi. Sabar sabar. Penaja? Jeng jeng jeng. Sumbangan ikhlas daripada seorang hamba Allah. Terima kasih. HohO.

Pemenang Utama: 

Saguhati:

potpetpotpet: Alamak. Kepada mereka yang tidak berjaya jom sama sama buat poco poco kerana korang memang kebaboom dum dum dum! Jutaan terima kasih sekali lagi.

19 ulasan:

  1. wahh tahniah kepada semua pemenang! ;)

    BalasPadam
  2. hehe.
    tahniah tahniah.
    ;)

    BalasPadam
  3. huhuhuhu xpe2 akak x menang...
    ehhhh tahniah la ek pada yg menang

    ntah biler akak nak wat contest/GA

    BalasPadam
  4. ucapan tahniah juga kepada pemenang, selamat maju jaya... hehehe... dari aye yang tak join contest

    BalasPadam
  5. takpe...abg eq cuba lagi tahun depan...hehe

    p/s: sebenarnya dalam dunia blog ni penyertaan dan silaturrahim antara blogger lagi penting kan...

    BalasPadam
  6. Jom zami poco-poco.. Lagu hindustan leh poco-poco tak? Haha..

    BalasPadam
  7. lelord:
    betol betol.
    harap harap jangan kecil hati.
    hehe.
    ;)
    sayang akak~

    BalasPadam
  8. yangbaik:
    hehe.
    tu la tak join.
    ;)

    BalasPadam
  9. abang eq:
    betol betol.
    setuju.
    suka.
    ;)

    BalasPadam
  10. farhanadr:
    ahha.
    boleh je.
    erk.
    tapi nak kena ramai ramai baru feel hindustan.
    ahha.
    ;)

    BalasPadam
  11. yeay~
    sagu hati pon okay la~
    ni first time ni join contest.hihi

    BalasPadam
  12. aku tak join sebab takut kamu pilih kasih~

    pilih aku je~

    hahaha~

    ^^

    bila nak balik melaka?

    BalasPadam
  13. (^__^)

    xleh join pasal xde blog..huhhu..

    btw, congratz kpd peminang Hizami =]
    jomm sama-sama masuk meminang! Eh.
    hahha!

    BalasPadam
  14. wah...
    berbaloi2..
    tqvm hizami
    (=

    BalasPadam
  15. wah..xsangka aku menang..thanks zamy coz sudi bagi aku menang..hehe~

    lepas ni x mampu nyenyak tido aku ingat hadiah yang bakal dimenangi..haha~

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com