Isnin, 3 Mei 2010

Siapa Nak Hadiah? Jeng Jeng Jeng.

Okay. Attention please. Nak buat announcement pasal aku nak bertunang hari Sabtu ni. Jeng jeng jeng. Sila percaya bulat bulat bahawa aku menipu belaka. HohO. Okay. Aku dah dapat senarai pemenang Hizami 234 Epy Besday Kontest. Tahniah tahniah. Hadiah bakal menyusul tidak lama lagi. Sabar sabar. Penaja? Jeng jeng jeng. Sumbangan ikhlas daripada seorang hamba Allah. Terima kasih. HohO.

Pemenang Utama: 

Saguhati:

potpetpotpet: Alamak. Kepada mereka yang tidak berjaya jom sama sama buat poco poco kerana korang memang kebaboom dum dum dum! Jutaan terima kasih sekali lagi.

19 ulasan:

ardinihumaira berkata...

wahh tahniah kepada semua pemenang! ;)

Hizami Rahim berkata...

hehe.
tahniah tahniah.
;)

Lelord berkata...

huhuhuhu xpe2 akak x menang...
ehhhh tahniah la ek pada yg menang

ntah biler akak nak wat contest/GA

yangbaik berkata...

ucapan tahniah juga kepada pemenang, selamat maju jaya... hehehe... dari aye yang tak join contest

eqbalzack berkata...

takpe...abg eq cuba lagi tahun depan...hehe

p/s: sebenarnya dalam dunia blog ni penyertaan dan silaturrahim antara blogger lagi penting kan...

FarhanaDr berkata...

Jom zami poco-poco.. Lagu hindustan leh poco-poco tak? Haha..

Hizami Rahim berkata...

lelord:
betol betol.
harap harap jangan kecil hati.
hehe.
;)
sayang akak~

Hizami Rahim berkata...

yangbaik:
hehe.
tu la tak join.
;)

Hizami Rahim berkata...

abang eq:
betol betol.
setuju.
suka.
;)

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:
ahha.
boleh je.
erk.
tapi nak kena ramai ramai baru feel hindustan.
ahha.
;)

kutojimedo berkata...

yeay~
sagu hati pon okay la~
ni first time ni join contest.hihi

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

tahniah semua :-))

ardinihumaira berkata...

cakkkk aaaaaaaaa...

dni ada surprise ^__^


klik sini Ranking Blog : Hanis Zalikha, Cik Epal, Hizami Rahim, dan... er.. ;p

LORD ZARA 札拉 berkata...

aku tak join sebab takut kamu pilih kasih~

pilih aku je~

hahaha~

^^

bila nak balik melaka?

HasiibHarun berkata...

(^__^)

xleh join pasal xde blog..huhhu..

btw, congratz kpd peminang Hizami =]
jomm sama-sama masuk meminang! Eh.
hahha!

hUsNA berkata...

wah...
berbaloi2..
tqvm hizami
(=

Hizami Rahim berkata...

;)

::Loqman Bakal Pendidik:: berkata...

poco2..hhahaha

hana devushka berkata...

wah..xsangka aku menang..thanks zamy coz sudi bagi aku menang..hehe~

lepas ni x mampu nyenyak tido aku ingat hadiah yang bakal dimenangi..haha~

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com