Rabu, 12 Mei 2010

Siapa Menang?

Now American Idol Season 9 tinggal Top 4. Fantastic Four katanya. Wakakaka. Although this may not be the best Top 4 that we ever had tapi aku tetap jugak mengikuti show ni. Ada jugak few people say that this is the worst Top 4 ever in Idol's history. Wow. Nak buat macam mana maybe talent yang tinggal pon dah tak banyak kan kan kan? So jom kita tengok siapakah gerangan Fantastic Four tu jeng jeng jeng.

Crystal Bowersox

Casey James

Lee Dewyze

Mike Lynche

Which one my favorite? None of them. Padan muka. Tak suka tak suka. Lantak. Anyway I bet that Crystal Bowersox and Casey James will be the Top 2. That's my prediction. Entah. Kadang kadang tak betol jugak siapa siapa pon boleh menang title American Idol kali ni. Tunggu dan lihat je.


potpetpotpet: Kenapa judi dihalalkan?

13 ulasan:

  1. suka tgk AI9 gak. but i like tim urban... dah lama miss la. so siobhan pon tekeluar ek.. neway u.. dilesenkan bukan halal ok. haram masih haram di sisi islam...cuma dilesenkan so that bley la gomen kutip cukai.. :)

    BalasPadam
  2. aminatulmimi:
    ahha.
    my feveret was siobhan too.
    eh eh dilesenkan=dibenarkan.
    lebih kurang macam dihalalkan kot.
    tak ek?
    ;)

    BalasPadam
  3. alah

    HIZAMI LI dh voted out eh?

    i vote die byk kot

    xnk la tgk AI lagi cmni

    BalasPadam
  4. sumpah mike comel.

    BalasPadam
  5. alamak hizami skunk awe demam badminton..tak demam ni lagi..huhu

    BalasPadam
  6. Kasihanilah saye.. Saye katak di bawah tempurung.. Uhuk uhuk.. ;p

    BalasPadam
  7. qarl:
    ahha.
    Hizami Li tersingkir sebab dia terikat dengan kontrak syarikat rakaman lagi.
    wakakaka~

    BalasPadam
  8. kasih:
    ahha.
    apalagi.
    sila vote la.
    wakakaka~
    ;P

    BalasPadam
  9. hawa:
    ahha.
    tahu la.
    ala.
    kejap je tu.
    ;)

    BalasPadam
  10. farhanadr:
    wakakaka.
    la.
    that's okay.
    ;)

    BalasPadam
  11. suka laki yg 2nd tu..
    dia jenis relax je
    heheee~

    BalasPadam
  12. rowena:
    ya.
    that's why i'll prefer him.
    ;)

    BalasPadam
  13. aku rasa macam kau je yang menang..haha

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com