Rabu, 12 Mei 2010

Siapa Menang?

Now American Idol Season 9 tinggal Top 4. Fantastic Four katanya. Wakakaka. Although this may not be the best Top 4 that we ever had tapi aku tetap jugak mengikuti show ni. Ada jugak few people say that this is the worst Top 4 ever in Idol's history. Wow. Nak buat macam mana maybe talent yang tinggal pon dah tak banyak kan kan kan? So jom kita tengok siapakah gerangan Fantastic Four tu jeng jeng jeng.

Crystal Bowersox

Casey James

Lee Dewyze

Mike Lynche

Which one my favorite? None of them. Padan muka. Tak suka tak suka. Lantak. Anyway I bet that Crystal Bowersox and Casey James will be the Top 2. That's my prediction. Entah. Kadang kadang tak betol jugak siapa siapa pon boleh menang title American Idol kali ni. Tunggu dan lihat je.


potpetpotpet: Kenapa judi dihalalkan?

13 ulasan:

aminatulmimi ismail berkata...

suka tgk AI9 gak. but i like tim urban... dah lama miss la. so siobhan pon tekeluar ek.. neway u.. dilesenkan bukan halal ok. haram masih haram di sisi islam...cuma dilesenkan so that bley la gomen kutip cukai.. :)

Hizami Rahim berkata...

aminatulmimi:
ahha.
my feveret was siobhan too.
eh eh dilesenkan=dibenarkan.
lebih kurang macam dihalalkan kot.
tak ek?
;)

Qarl berkata...

alah

HIZAMI LI dh voted out eh?

i vote die byk kot

xnk la tgk AI lagi cmni

kasih berkata...

sumpah mike comel.

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

alamak hizami skunk awe demam badminton..tak demam ni lagi..huhu

FarhanaDr berkata...

Kasihanilah saye.. Saye katak di bawah tempurung.. Uhuk uhuk.. ;p

Hizami Rahim berkata...

qarl:
ahha.
Hizami Li tersingkir sebab dia terikat dengan kontrak syarikat rakaman lagi.
wakakaka~

Hizami Rahim berkata...

kasih:
ahha.
apalagi.
sila vote la.
wakakaka~
;P

Hizami Rahim berkata...

hawa:
ahha.
tahu la.
ala.
kejap je tu.
;)

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:
wakakaka.
la.
that's okay.
;)

Rowena Chasez berkata...

suka laki yg 2nd tu..
dia jenis relax je
heheee~

Hizami Rahim berkata...

rowena:
ya.
that's why i'll prefer him.
;)

kembatolo™ berkata...

aku rasa macam kau je yang menang..haha

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com