Jumaat, 21 Mei 2010

Shrek Dan Zizan Raja Lawak.

Yay. Aku berjaya menonton wayang filem Shrek The Final Chapter Forever After haha panjang wo tajuk dia. Aduh habis RM16 semata-mata nak tengok 3D yang takde kesan sampingan apa apa. Okay. In my opinion, I want more! Bukan sebab sedap nak mammm tapi sebab kurang kick la berbanding the previous sequels. Aiyoh. Maybe I was expecting too much but surprisingly the movie ain't that great.




However, this movie ada mesej yang kuat. Ya tentang kita tak tahu nak menghargai apa yang ada selagi kita tak merasai kehilangan semua tu. Okay la. Aku suka gila dengan watak donkey dan puss in boots tu seriously kelakar. Siapa tak tengok lagi boleh la beli loteri tiket sekarang kalau nak tengok cerita ni.




Well lepas tu lepak lepak with my friends. Chit chat. Bincang masa depan cewahhh aku cakap betul ni. Hari yang simple tapi syok. Oh aku sempat main bowling but one game only haha. Balingan pertama semata-mata longkang sila sila gelak dengan kuat. Maka balingan lepas tu dah okay sikit. Jumlah mata lebih seratus la jugak hebat tak hebat tak hebat tak? HohO.




Plus kitorang pergi makan kat McDonald's tadi haishhh dah terlebih waktu lunch hour maka harga pun termahal tiba tiba wakakaka. Eh eh sempat jugak photoshoot tadi. Snap sana snap sini. Wah. Guna kamera cap ayam berak kapur je tetap best.




Hizami. Jax. Adie.

potpetpotpet: Eh eh tadi nampak ada Zizan Raja Lawak entah tengah buat apa tak tahu pulak mungkin something about shooting atau photoshoot. Entah. Sebab aku terus jalan boleh?

67 ulasan:

Ery Farieha berkata...

nak tgk shrek!

Ery Farieha berkata...

1st!
wakaakka
*motif? heh

Hizami Rahim berkata...

ery:
wakaka.
tahniah tahniah.
terimalah hadiah.
eh eh main main je.
;P
hehe.
tengok la.
quite okay.
;)

Han$ Xy berkata...

heee...expect too much~wah zizan...ermm..boleh jer jalan terus~

AiDa AzRyN berkata...

yeay!movie shrek... nk tgk t... ;D

Hizami Rahim berkata...

hans:
ahha.
kan kan kan?
;)

Hizami Rahim berkata...

aida:
pergi tengok.
;)
comel la kucing tu.
mesti cik aida suka.
;)

Qarl berkata...

shrek

shrek

shrek

nk tgk!

Qarl berkata...

eh zami pkai baju hijau feeling shrek eh?

miss hav0c berkata...

pewitt macho gilaaaaaaaaaaaaa





SHREK



kthxbye~

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

boys hangout...erm..crita shrek kali ni same ke ngan crita sblum?

kyoO~rEz@ berkata...

ho3...best ek citer tu ??td tgk Bounty Hunter ngn my fren..hu3

AiDa AzRyN berkata...

ber'cik2' plak.. haha... amboi photoshoot... nice2.. hoho~ ;)

ardinihumaira berkata...

yahuuu zami tengok shrek. hehe best2.


p/s: zizan tu nak skodeng zami p tengk shrek ke robin hood hik3

FarhanaDr berkata...

Wahhhhh.. Kawan-kawan geng2 model jugak rupenye.. Heehee.. :)

I n n z berkata...

memasing pose tak nak kalah.
mcm zami gak.
hehe xD

Lepat Pisang berkata...

Hm,lepas ni kena gi tengok da cite ni..mesti best gler..dah lama tak tengok cite animasi The Shrek ni..he..he..nice review bro!

Hizami Rahim berkata...

qarl:
ahha.
tahu takpe.
nak ambil mood shrek tu.
ahha.
;P

Hizami Rahim berkata...

miss havoc:
trimas.
selaku sedara shrek, thanks.
ahha.
;P

Hizami Rahim berkata...

hawa:
erk.
ada kaitan jugak.
hurm.
konsep dia sama.
happy ending.
;)

Hizami Rahim berkata...

kyoo:
ahha.
really?
oh.
shrek okay okay la.
tak kebaboom sangat.
;)

Hizami Rahim berkata...

aida:
ahha.
simple.
tak sempat nak pose lebih.
ahaha.
;)

Hizami Rahim berkata...

dni:
ahha.
kan kan kan?
mana la tahu.
hehe.
;)
dni tak nak tengok?

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:
wakakaka.
aiyoh.
bukan semua.
ahha.
;)

Hizami Rahim berkata...

innz:
wakakaka.
dorang lagi hebat.
zami ni so so sudah.
;)

Hizami Rahim berkata...

lepat pisang:
hehe.
sila tengok.
tapi jangan expect lebih lebih.
terima dgn hati yang terbuka.
cewahhh.
;)

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

i like hepy ending cam dalam fairy tale..cume ni prince n princess dia lain..heheh

Hizami Rahim berkata...

hawa:
ahha.
lain sebab tak handsome dan tak cantik bukan?
well.
itu la yang menarik.
hehe.
;)

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

dan ada keldai hehe..tp crita best sebab cinta sejati....lalalal..asalkan katun awe layan jugak...poser rangers pun awe layan...heheh..

Hizami Rahim berkata...

hawa:
ahha.
cik hawa ni.
serious ke layan power rangers ni?
hehe.
;)

kembatolo™ berkata...

kau ngan shrek..ape beza?haha..
gurau je bro..jangan siyes..kalo kau boroi,memang sama la..tapi kau tak boroi kan?tak kan?haha

Hizami Rahim berkata...

kembatolo:
tidaaakkk!!!
ahha.
sampai hati.
;(

kasih berkata...

eh eh ada shrek baju hijau mata sepet la kat dalam pic tu... ;p

Hizami Rahim berkata...

kasih:
ahha.
ni lagi sorang.
ahha.
takpe takpe.
ada ubi ada keledek.
kalau gabung jadi ubi keledek.
;P

ayue berkata...

eh , i pung tgok shrek td ! not bad lahh .
suke tgokk puss uh . esp part die buad mate comel uh . uishhhh . cute nyee die ! HAHA ;DD

Hizami Rahim berkata...

ayue:
ahha.
kan kan kan?
ya.
puss in boots tu comel.
;)

si para para berkata...

zizan datang~

Aidy Shahiezad berkata...

owh... citer shrek tak best rupanya.... ehh zami, bila kau nak blanje aku tgk wayang kt melaka tue ??

EIPUL berkata...

aku pun ada baca review kat paper, shrek baru ni memang tak berapa best. Huhu, lama tak tgk wayang, aku nak tgk toy story sebenarnye~~

huahua

Fatimah Samsuddin berkata...

suka jgk kucing comel tu.. tp yg ni blom tgk lg.. ;p

sy ingtkan laki xlayan muvie mcm ni.. huhoh.. best2

Sekilas berkata...

gambar last tu aku suke... :)

hakimfaridzul berkata...

macam tak yah tonton je cerita ni..

agagagagaga

tak besh ke???

sedap aku nampak si puss in the boots dah gemok gedempol!

macam seronok je!

Hizami Rahim berkata...

si para para:
ahha.
nama anda zizan?

Hizami Rahim berkata...

aidy:
ahha.
takde maknanya.
;P

Hizami Rahim berkata...

eipul:
eh eh aku ada tgk preview Toy Story.
cambest.
tak sabar pulak.
;)

Hizami Rahim berkata...

fatimah:
ahha.
kami layan semua cerita.
;)

Hizami Rahim berkata...

sekilas:
ahha.
;)
thanks.

Aidy Shahiezad berkata...

mungkin takde maknenya pada ko..
tp, besar maknenya pada aku bila ko blanje aku...

p/s: ko kan org terbilang.. glamor !! :D

Hizami Rahim berkata...

hakimfaridzul:
ahha.
tengok la dulu.
kadang kadang lain orang lain persepsi.
;)
tapi puss in boots tu memang kelakar.
dan donkey.
seriously.

Hizami Rahim berkata...

aidy:
wakakaka.
glamor kah?
aiyoh.
salah orang ni.
haha.
;)

hans berkata...

owh
bestnya dapat tgok 3D
aku xpernah merasa lagi tgok 3D nih

Aidy Shahiezad berkata...

aku saje jeck supaya ko blanje aku gak.. ahahaha... ;p

Hizami Rahim berkata...

hans:
ahha.
cuba try.
;)

Hizami Rahim berkata...

aidy:
ahaha.
kau memang.
;P
nasib baik aku tak percaya.
wakakaka~

Aidy Shahiezad berkata...

ala... tak luak mane pun takat blanje aku barang satu dua movie... hahaha... tue pun nk bkira ke ?? :D

AROL DSHW berkata...

akhirnya,
Shrek yang dipilih.
:)

*dah bace entri terbaru arol?
haha :D

Rowena Chasez berkata...

laaa..
knape x g slam zizan??
& mntak autograph utk i??

AdiE berkata...

hahhaa...pic kite sgt gorgeous....

Miss Eyda berkata...

bestkan! :)

Hizami Rahim berkata...

arol:
yep.
shrek yang terpilih.
tahniah.
hehe.
oh dah baca.
siap komen lagi.
;P

Hizami Rahim berkata...

rowena:
ahha.
entah.
dia busy kot.
ada shooting or photoshoot.
;)

Hizami Rahim berkata...

adie:
kool.
gila.
suka.
;)

Hizami Rahim berkata...

miss eyda:
ahha.
hari yang best.
;)

hari2 sbagai ocelot berkata...

puss in boots yg sgt comei..
lei wat bntal peyok huhu

xnk gelakkan pkmie pasai bowling tpi sebab arahan anda sy tlong la yew..
hahahahahhahahaahhahahax457
kikikiki

hari2 sbagai ocelot berkata...

puss in boots yg sgt comei..
lei wat bntal peyok huhu

xnk gelakkan pkmie pasai bowling tpi sebab arahan anda sy tlong la yew..
hahahahahhahahaahhahahax457
kikikiki

Hizami Rahim berkata...

ocelot:

haha.
tahu takpe.
puss in boots watak tercomel dalam shrek tu.
;)

Ana Camelia berkata...

3D RM16..? murahnya..
kat Johor ni 3D RM28 hengget..!

*btw,enjoy reading ur blog.. : )

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com