Jumaat, 21 Mei 2010

Shrek Dan Zizan Raja Lawak.

Yay. Aku berjaya menonton wayang filem Shrek The Final Chapter Forever After haha panjang wo tajuk dia. Aduh habis RM16 semata-mata nak tengok 3D yang takde kesan sampingan apa apa. Okay. In my opinion, I want more! Bukan sebab sedap nak mammm tapi sebab kurang kick la berbanding the previous sequels. Aiyoh. Maybe I was expecting too much but surprisingly the movie ain't that great.




However, this movie ada mesej yang kuat. Ya tentang kita tak tahu nak menghargai apa yang ada selagi kita tak merasai kehilangan semua tu. Okay la. Aku suka gila dengan watak donkey dan puss in boots tu seriously kelakar. Siapa tak tengok lagi boleh la beli loteri tiket sekarang kalau nak tengok cerita ni.




Well lepas tu lepak lepak with my friends. Chit chat. Bincang masa depan cewahhh aku cakap betul ni. Hari yang simple tapi syok. Oh aku sempat main bowling but one game only haha. Balingan pertama semata-mata longkang sila sila gelak dengan kuat. Maka balingan lepas tu dah okay sikit. Jumlah mata lebih seratus la jugak hebat tak hebat tak hebat tak? HohO.




Plus kitorang pergi makan kat McDonald's tadi haishhh dah terlebih waktu lunch hour maka harga pun termahal tiba tiba wakakaka. Eh eh sempat jugak photoshoot tadi. Snap sana snap sini. Wah. Guna kamera cap ayam berak kapur je tetap best.




Hizami. Jax. Adie.

potpetpotpet: Eh eh tadi nampak ada Zizan Raja Lawak entah tengah buat apa tak tahu pulak mungkin something about shooting atau photoshoot. Entah. Sebab aku terus jalan boleh?

67 ulasan:

  1. 1st!
    wakaakka
    *motif? heh

    BalasPadam
  2. ery:
    wakaka.
    tahniah tahniah.
    terimalah hadiah.
    eh eh main main je.
    ;P
    hehe.
    tengok la.
    quite okay.
    ;)

    BalasPadam
  3. heee...expect too much~wah zizan...ermm..boleh jer jalan terus~

    BalasPadam
  4. yeay!movie shrek... nk tgk t... ;D

    BalasPadam
  5. hans:
    ahha.
    kan kan kan?
    ;)

    BalasPadam
  6. aida:
    pergi tengok.
    ;)
    comel la kucing tu.
    mesti cik aida suka.
    ;)

    BalasPadam
  7. shrek

    shrek

    shrek

    nk tgk!

    BalasPadam
  8. eh zami pkai baju hijau feeling shrek eh?

    BalasPadam
  9. pewitt macho gilaaaaaaaaaaaaa





    SHREK



    kthxbye~

    BalasPadam
  10. boys hangout...erm..crita shrek kali ni same ke ngan crita sblum?

    BalasPadam
  11. ho3...best ek citer tu ??td tgk Bounty Hunter ngn my fren..hu3

    BalasPadam
  12. ber'cik2' plak.. haha... amboi photoshoot... nice2.. hoho~ ;)

    BalasPadam
  13. yahuuu zami tengok shrek. hehe best2.


    p/s: zizan tu nak skodeng zami p tengk shrek ke robin hood hik3

    BalasPadam
  14. Wahhhhh.. Kawan-kawan geng2 model jugak rupenye.. Heehee.. :)

    BalasPadam
  15. memasing pose tak nak kalah.
    mcm zami gak.
    hehe xD

    BalasPadam
  16. Hm,lepas ni kena gi tengok da cite ni..mesti best gler..dah lama tak tengok cite animasi The Shrek ni..he..he..nice review bro!

    BalasPadam
  17. qarl:
    ahha.
    tahu takpe.
    nak ambil mood shrek tu.
    ahha.
    ;P

    BalasPadam
  18. miss havoc:
    trimas.
    selaku sedara shrek, thanks.
    ahha.
    ;P

    BalasPadam
  19. hawa:
    erk.
    ada kaitan jugak.
    hurm.
    konsep dia sama.
    happy ending.
    ;)

    BalasPadam
  20. kyoo:
    ahha.
    really?
    oh.
    shrek okay okay la.
    tak kebaboom sangat.
    ;)

    BalasPadam
  21. aida:
    ahha.
    simple.
    tak sempat nak pose lebih.
    ahaha.
    ;)

    BalasPadam
  22. dni:
    ahha.
    kan kan kan?
    mana la tahu.
    hehe.
    ;)
    dni tak nak tengok?

    BalasPadam
  23. farhanadr:
    wakakaka.
    aiyoh.
    bukan semua.
    ahha.
    ;)

    BalasPadam
  24. innz:
    wakakaka.
    dorang lagi hebat.
    zami ni so so sudah.
    ;)

    BalasPadam
  25. lepat pisang:
    hehe.
    sila tengok.
    tapi jangan expect lebih lebih.
    terima dgn hati yang terbuka.
    cewahhh.
    ;)

    BalasPadam
  26. i like hepy ending cam dalam fairy tale..cume ni prince n princess dia lain..heheh

    BalasPadam
  27. hawa:
    ahha.
    lain sebab tak handsome dan tak cantik bukan?
    well.
    itu la yang menarik.
    hehe.
    ;)

    BalasPadam
  28. dan ada keldai hehe..tp crita best sebab cinta sejati....lalalal..asalkan katun awe layan jugak...poser rangers pun awe layan...heheh..

    BalasPadam
  29. hawa:
    ahha.
    cik hawa ni.
    serious ke layan power rangers ni?
    hehe.
    ;)

    BalasPadam
  30. kau ngan shrek..ape beza?haha..
    gurau je bro..jangan siyes..kalo kau boroi,memang sama la..tapi kau tak boroi kan?tak kan?haha

    BalasPadam
  31. kembatolo:
    tidaaakkk!!!
    ahha.
    sampai hati.
    ;(

    BalasPadam
  32. eh eh ada shrek baju hijau mata sepet la kat dalam pic tu... ;p

    BalasPadam
  33. kasih:
    ahha.
    ni lagi sorang.
    ahha.
    takpe takpe.
    ada ubi ada keledek.
    kalau gabung jadi ubi keledek.
    ;P

    BalasPadam
  34. eh , i pung tgok shrek td ! not bad lahh .
    suke tgokk puss uh . esp part die buad mate comel uh . uishhhh . cute nyee die ! HAHA ;DD

    BalasPadam
  35. ayue:
    ahha.
    kan kan kan?
    ya.
    puss in boots tu comel.
    ;)

    BalasPadam
  36. owh... citer shrek tak best rupanya.... ehh zami, bila kau nak blanje aku tgk wayang kt melaka tue ??

    BalasPadam
  37. aku pun ada baca review kat paper, shrek baru ni memang tak berapa best. Huhu, lama tak tgk wayang, aku nak tgk toy story sebenarnye~~

    huahua

    BalasPadam
  38. suka jgk kucing comel tu.. tp yg ni blom tgk lg.. ;p

    sy ingtkan laki xlayan muvie mcm ni.. huhoh.. best2

    BalasPadam
  39. gambar last tu aku suke... :)

    BalasPadam
  40. macam tak yah tonton je cerita ni..

    agagagagaga

    tak besh ke???

    sedap aku nampak si puss in the boots dah gemok gedempol!

    macam seronok je!

    BalasPadam
  41. si para para:
    ahha.
    nama anda zizan?

    BalasPadam
  42. aidy:
    ahha.
    takde maknanya.
    ;P

    BalasPadam
  43. eipul:
    eh eh aku ada tgk preview Toy Story.
    cambest.
    tak sabar pulak.
    ;)

    BalasPadam
  44. fatimah:
    ahha.
    kami layan semua cerita.
    ;)

    BalasPadam
  45. mungkin takde maknenya pada ko..
    tp, besar maknenya pada aku bila ko blanje aku...

    p/s: ko kan org terbilang.. glamor !! :D

    BalasPadam
  46. hakimfaridzul:
    ahha.
    tengok la dulu.
    kadang kadang lain orang lain persepsi.
    ;)
    tapi puss in boots tu memang kelakar.
    dan donkey.
    seriously.

    BalasPadam
  47. aidy:
    wakakaka.
    glamor kah?
    aiyoh.
    salah orang ni.
    haha.
    ;)

    BalasPadam
  48. owh
    bestnya dapat tgok 3D
    aku xpernah merasa lagi tgok 3D nih

    BalasPadam
  49. aku saje jeck supaya ko blanje aku gak.. ahahaha... ;p

    BalasPadam
  50. aidy:
    ahaha.
    kau memang.
    ;P
    nasib baik aku tak percaya.
    wakakaka~

    BalasPadam
  51. ala... tak luak mane pun takat blanje aku barang satu dua movie... hahaha... tue pun nk bkira ke ?? :D

    BalasPadam
  52. akhirnya,
    Shrek yang dipilih.
    :)

    *dah bace entri terbaru arol?
    haha :D

    BalasPadam
  53. laaa..
    knape x g slam zizan??
    & mntak autograph utk i??

    BalasPadam
  54. hahhaa...pic kite sgt gorgeous....

    BalasPadam
  55. arol:
    yep.
    shrek yang terpilih.
    tahniah.
    hehe.
    oh dah baca.
    siap komen lagi.
    ;P

    BalasPadam
  56. rowena:
    ahha.
    entah.
    dia busy kot.
    ada shooting or photoshoot.
    ;)

    BalasPadam
  57. miss eyda:
    ahha.
    hari yang best.
    ;)

    BalasPadam
  58. puss in boots yg sgt comei..
    lei wat bntal peyok huhu

    xnk gelakkan pkmie pasai bowling tpi sebab arahan anda sy tlong la yew..
    hahahahahhahahaahhahahax457
    kikikiki

    BalasPadam
  59. puss in boots yg sgt comei..
    lei wat bntal peyok huhu

    xnk gelakkan pkmie pasai bowling tpi sebab arahan anda sy tlong la yew..
    hahahahahhahahaahhahahax457
    kikikiki

    BalasPadam
  60. ocelot:

    haha.
    tahu takpe.
    puss in boots watak tercomel dalam shrek tu.
    ;)

    BalasPadam
  61. 3D RM16..? murahnya..
    kat Johor ni 3D RM28 hengget..!

    *btw,enjoy reading ur blog.. : )

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com