Ahad, 23 Mei 2010

Setiap Hari Seperti Hari Raya Aidilfitri.

Semalam merupakan hari yang penat kot. Haishhh... Aku dan family hantar my sis daftar Universiti Islam Antarabangsa Malaysia atau nama sayang disayang dia UIA. Oh dia ambil asasi hayat eh eh tahniah kalau boleh jadi la doktor okay? Senang sikit kot kot aku sakit masa tua nanti haha. By the way cerita penuh bakal disiarkan pada tengah malam ni. Sila stay tuned with blog Budak Lelaki Sebelah Pintu wahai kawan kawan.


Peace!!! Sila anggap setiap hari seperti hari raya aidilfitri maka bermaaf-maafan la okay. Gaduh gaduh pun bukan dapat duit wakakaka. HohO.

33 ulasan:

afra berkata...

errr.. sama yer adik kite..

Hizami Rahim berkata...

afra:
ahha.
sama kah?
hehe.
bagus bagus.
:)

Nabiel berkata...

bro~
xde gmbo sis ko ke?
leh knal2~muahaha=P

Hizami Rahim berkata...

nabiel:
ahha.
seperti dikata,
wait till midnight bro.
;)
haha.

eqbalzack berkata...

nak duwet raya.....hihi...

Hizami Rahim berkata...

abang eq:
haha.
alamak.
kejap.
nak pecahkan tabung.
haish.
T-T

AiDa AzRyN berkata...

betol3.. yeay! give me 5 yaw!

Aidy Shahiezad berkata...

zami,

ape barang nk bg duet raye kna pecah tabung ?? ahaha...

transfer duet dari akaun online sudah... ehehe.. ;p

p/s: psst.. UIA ngan tmpt aku dah tk jauh da.. nk aku tlg tgk2 kan adek ko tak ?? huuhuhu... :D

nursarah berkata...

hhaa, tahniah kat adik tu. well.well. post sapa ntah aku penah baca.

http://www.melromeo.com/2010/05/sorry-sorry-sajalah-sampai-mati.html


kdg2, jelak gak dengan word sorry. lol

rizal jabai berkata...

hari2 hari raya..best2 jd kaya dpt duit raye..haha

ermm,abg zami ijai nk duet!!!ahaha
(tetiba rase jd budak lak)

Hizami Rahim berkata...

aida:
tahu takpe.
;)

tOm berkata...

baik cik zami.. sy tuned kt cnie je

Yatre Hayati berkata...

selamat hari raya !!! hehehe

Hizami Rahim berkata...

aidy:
ahha.
tak perlu.
sibuk je.
wakakaka.
;)
weh aku guna tabung je.
ada lima belas ribu tabung kat rumah aku haha.

Hizami Rahim berkata...

nursarah:
ya.
;)
dah baca.
thanks.
;)

Hizami Rahim berkata...

rizal:
sukahati je.
nak berapa sen ni?
;P

Hizami Rahim berkata...

tom:
okay.
jangan ubah tau.
wakakaka.
;P

Aidy Shahiezad berkata...

okey.. aku menyibuk... :(

Hizami Rahim berkata...

yatre:
eh eh tak beli baju melayu lagi.
haish.
belikan boleh?
;P

Hizami Rahim berkata...

aidy:
aiyoh.
merajuk pulak.
ingat comel la kalau merajuk tu haha.
;P

Aidy Shahiezad berkata...

dah takdir tersurat aku mmg comel bile merajuk... ahahaha...

p/s: tkyah nk dengki... :p

Hizami Rahim berkata...

aidy:
ahha.
kau memang.
haish...
kesian.
;P

Aidy Shahiezad berkata...

kau jeles tue...
sila mengaku cepat !! ;)

joegrimjow berkata...

dah boleh jadi model dah ni
hehe

Hizami Rahim berkata...

joe:
wakakaka.
takde siapa nak ambil jadi model...
sadis.
wakakaka.
;)

kembatolo™ berkata...

kau usya awek uia ke zami?bagi aku join..hhaha

FarhanaDr berkata...

Betul betul.. Takmo gaduh2 ye.. Peace sudeyyyy.. Heehee.. :)

ardinihumaira berkata...

dni nak minta maaf sebab dni nak mintak zami belanja dni cocopie skang gak.. boleh tak.. maaf ye zami.. belanja la dni pat... hik3...

lariiii


p/s: tak baek gado2... makan gado2 tak pe kan kan

Hizami Rahim berkata...

kembatolo:
haha.
boleh je.
datang la.
;P

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:
ahha.
kan kan kan?
;)

Hizami Rahim berkata...

dni:
tahu tak zami baru je makan cocopie masa hantar adik zami tu?
wakakaka.
haish...
tapi dah habis la.
boleh je dapatkan cocopie di kedai2 berdekatan.
aha.
;)

Lelord berkata...

oleh kerana hari2 cam ari raya...
naja kata..."uncle wet raya mana?"

ardinihumaira berkata...

cocopie lazat sangat.. sobbb sobbb... syahdu ni zami tak lanting kat dni 4 ketul. hukhuk.. nakkk

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com