Ahad, 23 Mei 2010

Setiap Hari Seperti Hari Raya Aidilfitri.

Semalam merupakan hari yang penat kot. Haishhh... Aku dan family hantar my sis daftar Universiti Islam Antarabangsa Malaysia atau nama sayang disayang dia UIA. Oh dia ambil asasi hayat eh eh tahniah kalau boleh jadi la doktor okay? Senang sikit kot kot aku sakit masa tua nanti haha. By the way cerita penuh bakal disiarkan pada tengah malam ni. Sila stay tuned with blog Budak Lelaki Sebelah Pintu wahai kawan kawan.


Peace!!! Sila anggap setiap hari seperti hari raya aidilfitri maka bermaaf-maafan la okay. Gaduh gaduh pun bukan dapat duit wakakaka. HohO.

33 ulasan:

  1. errr.. sama yer adik kite..

    BalasPadam
  2. afra:
    ahha.
    sama kah?
    hehe.
    bagus bagus.
    :)

    BalasPadam
  3. bro~
    xde gmbo sis ko ke?
    leh knal2~muahaha=P

    BalasPadam
  4. nabiel:
    ahha.
    seperti dikata,
    wait till midnight bro.
    ;)
    haha.

    BalasPadam
  5. nak duwet raya.....hihi...

    BalasPadam
  6. abang eq:
    haha.
    alamak.
    kejap.
    nak pecahkan tabung.
    haish.
    T-T

    BalasPadam
  7. betol3.. yeay! give me 5 yaw!

    BalasPadam
  8. zami,

    ape barang nk bg duet raye kna pecah tabung ?? ahaha...

    transfer duet dari akaun online sudah... ehehe.. ;p

    p/s: psst.. UIA ngan tmpt aku dah tk jauh da.. nk aku tlg tgk2 kan adek ko tak ?? huuhuhu... :D

    BalasPadam
  9. hhaa, tahniah kat adik tu. well.well. post sapa ntah aku penah baca.

    http://www.melromeo.com/2010/05/sorry-sorry-sajalah-sampai-mati.html


    kdg2, jelak gak dengan word sorry. lol

    BalasPadam
  10. hari2 hari raya..best2 jd kaya dpt duit raye..haha

    ermm,abg zami ijai nk duet!!!ahaha
    (tetiba rase jd budak lak)

    BalasPadam
  11. baik cik zami.. sy tuned kt cnie je

    BalasPadam
  12. selamat hari raya !!! hehehe

    BalasPadam
  13. aidy:
    ahha.
    tak perlu.
    sibuk je.
    wakakaka.
    ;)
    weh aku guna tabung je.
    ada lima belas ribu tabung kat rumah aku haha.

    BalasPadam
  14. nursarah:
    ya.
    ;)
    dah baca.
    thanks.
    ;)

    BalasPadam
  15. rizal:
    sukahati je.
    nak berapa sen ni?
    ;P

    BalasPadam
  16. tom:
    okay.
    jangan ubah tau.
    wakakaka.
    ;P

    BalasPadam
  17. okey.. aku menyibuk... :(

    BalasPadam
  18. yatre:
    eh eh tak beli baju melayu lagi.
    haish.
    belikan boleh?
    ;P

    BalasPadam
  19. aidy:
    aiyoh.
    merajuk pulak.
    ingat comel la kalau merajuk tu haha.
    ;P

    BalasPadam
  20. dah takdir tersurat aku mmg comel bile merajuk... ahahaha...

    p/s: tkyah nk dengki... :p

    BalasPadam
  21. aidy:
    ahha.
    kau memang.
    haish...
    kesian.
    ;P

    BalasPadam
  22. kau jeles tue...
    sila mengaku cepat !! ;)

    BalasPadam
  23. dah boleh jadi model dah ni
    hehe

    BalasPadam
  24. joe:
    wakakaka.
    takde siapa nak ambil jadi model...
    sadis.
    wakakaka.
    ;)

    BalasPadam
  25. kau usya awek uia ke zami?bagi aku join..hhaha

    BalasPadam
  26. Betul betul.. Takmo gaduh2 ye.. Peace sudeyyyy.. Heehee.. :)

    BalasPadam
  27. dni nak minta maaf sebab dni nak mintak zami belanja dni cocopie skang gak.. boleh tak.. maaf ye zami.. belanja la dni pat... hik3...

    lariiii


    p/s: tak baek gado2... makan gado2 tak pe kan kan

    BalasPadam
  28. kembatolo:
    haha.
    boleh je.
    datang la.
    ;P

    BalasPadam
  29. farhanadr:
    ahha.
    kan kan kan?
    ;)

    BalasPadam
  30. dni:
    tahu tak zami baru je makan cocopie masa hantar adik zami tu?
    wakakaka.
    haish...
    tapi dah habis la.
    boleh je dapatkan cocopie di kedai2 berdekatan.
    aha.
    ;)

    BalasPadam
  31. oleh kerana hari2 cam ari raya...
    naja kata..."uncle wet raya mana?"

    BalasPadam
  32. cocopie lazat sangat.. sobbb sobbb... syahdu ni zami tak lanting kat dni 4 ketul. hukhuk.. nakkk

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com