Jumaat, 14 Mei 2010

Senyum Sampai Cirit Birit.


1 ummph 1 smile 1 malaysia. Dear friends wah nak minta tolong sambil jerit tolong tolong tolong. Okay sila kata kami prihatin dan klik link tu then vote for my picture wakakaka. Just for fun. Kalau sudi nak undi kecil tapak tangan nyiru jugak aku tadahkan walaupun aku tak tahu mana nak cari nyiru dan kalau tak nak undi pon takpe takpe it's alright. I'm fine. HohO. Eh eh benda ni satu hari satu undi sahaja. No lebih lebih undi. Maka kalau boleh sila undi aku setiap hari wakakaka demand kan kan kan? Thanks.

28 ulasan:

Qarl berkata...

agak besar ye die disitu kakaka

Hizami Rahim berkata...

qarl,
salah kamera.
wakakakaka~

WZulhilmi berkata...

nie competition teh tu ye?? Lipton ke BOH. ak pn dah lupa. Gud luck!! ak nk masuk gak tapi tak de gambar senyum sampai cirit birit..hahaha

Hizami Rahim berkata...

zulhilmi:
wakakaka.
alamak.
takde ke?
ala.
tak kisah la senyum sampai koyak mulut pon okay jugak.
;)

nabilah_2908 berkata...

dh vote dh.. :)

good luck.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
ANAK BAPAK

LORD ZARA 札拉 berkata...

hahaha~

ramai suruh aku vote ni yang~

Hizami Rahim berkata...

nabilah:
ahha.
thanks a lot.
;)

Hizami Rahim berkata...

cik zara:
that's okay.
hehe.
takpe takpe.
;)

ardinihumaira berkata...

afundi! eh silap.. okeh2 undi.. ye :)

ardinihumaira berkata...

afundi! eh silap.. okeh2 undi.. ye :)

Hizami Rahim berkata...

eipul:
ahha.
thanks a lot bro.
;)

Hizami Rahim berkata...

dni:
afundi hizami.
:)

AiDa berkata...

ok dah undi...

Hizami Rahim berkata...

aida:
ahha.
thanks.
;)

eqbalzack berkata...

tak cukup besor senyum tu...

FarhanaDr berkata...

Mau kasi ape kalau tolong vote hari2? Kete sebijik boleh? Hik hik..

AiDa berkata...

eley dia pun join gak for model.. tapi model boh ek.. wakaka.. smoga berjaya hendaknye.. ;p

Aidy Shahiezad berkata...

agak terkedepan dan membesar kau di situ... ehehehe...

kembatolo™ berkata...

7 lawan 2?larat ke der?haha..tertukar lak ko ngan awek2 tu..haha

Lelord berkata...

cayalah...
pesal ko cam senyum paksa jek

ardinihumaira berkata...

zami! dni copy gamboooo seketul tau.. hik2... nak wat entry zami ngan si dia.. aww... siapa tu? tungguuu ;P saspen baek punya lalala

Hizami Rahim berkata...

abang eq:
ahha.
nanti jadi gelak pulak kalau senyum besar besar.
;)

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:
ahha.
boleh je.
kereta warna apa?
wakakaka.
esok ada pasar malam.
boleh tengok tengok kereta tu.
;)

Hizami Rahim berkata...

aida:
ahha.
tu je yang mampu.
sian.
T-T

Hizami Rahim berkata...

aidy:
haish...
jahat jahat.
takpe.
;P

Hizami Rahim berkata...

kembatolo:
ahha.
nak kena pijak kepala lutut ni.
ahha~

Hizami Rahim berkata...

lelord:
ala.
ikhlas ni.
ahha~
;)

Hizami Rahim berkata...

dni:
siapakah?
jeng jeng jeng.
;)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com