Ahad, 23 Mei 2010

Sampai Hati Dia Cakap Cakap Belakang!!!

Sila tengok kalau berani.


Dia tulis ko baca ar blog hizami rahim..best gak..search la fb dia..hehe..aku lupa link blog dia.. kat wall dia. Aku macam kau biar betul haha. Oh post ni bukan kat wall aku tapi kat wall dia. Tak sangka pulak dia suruh kawan dia baca blog Budak Lelaki Sebelah Pintu ni. Aku terharu kot sob sob sob. Sampai hati dia cakap cakap belakang pasal aku. Tak pasal pasal aku kemalumaluan baca kenyataan dia tu.


Ya. Siapa pulak baik hati suruh kawan dia baca blog orang lain bila kawan dia kata blog dia best??? Susah wo. Well aku rasa sangat sangat terhutang budi kat dia. Walaupun kawan dia tu sorang je tapi aku menghargai tindakan dia sebab entah touching wo. Bukan senang kot nak cari orang yang sudi promosi blog ni tanpa mengharapkan apa apa balasan. Please noted that dia post tanpa pengetahuan aku.


Jom ramai ramai singgah kat blog dia ni.
>>>KLIK SINI<<<

34 ulasan:

Aidy Shahiezad berkata...

okey, lepas nie pastinya aku akan cakap-cakap belakang pasal belog kau nie... chills.. :)

FarhanaDr berkata...

Okey.. Pasni nak cakap belakang jugak.. Tolong skodeng wall FB saye okeyhhhh.. Hik hik..

I n n z berkata...

wahh ~
best nyer. zami pemes lah =)

flyz berkata...

salam...bleh rrr promote blog sy lak...kih..kih..gurau jeh...

rizal jabai berkata...

budak lelaki sebelah pintu,nnt lame2 jd budak belakang pintu.hehe
bestnye ade org ngumpat belakang..nk jugak..ahaha

Hizami Rahim berkata...

aidy:
wakakaka.
isk isk isk.
boleh je.
;)

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:
for sure?
okay.
bakal terskodeng.
;)

Hizami Rahim berkata...

innz:
wakakaka.
takde la.
cuma sebab dia kenal zami kot.
;)

Hizami Rahim berkata...

flyz:
hehe.
boleh je.
;)

Hizami Rahim berkata...

rizal:
boleh pulak.
lain bunyi dia.
macam tajuk filem seram.
;)

kasih berkata...

eleh, konon2 nak cakap marahlah. then shy2 cat pulak kan..alahai..

Hizami Rahim berkata...

kasih:
wakakaka.
;P
lantak.

Lelord berkata...

yeayyyy zami dh pemess

Ery Farieha berkata...

haha
mmg best pun blog cili ni
hehehehe

Hizami Rahim berkata...

lelord:
wakakaka.
tidak tidak.
biasa biasa la.
;)

Hizami Rahim berkata...

ery:
wah.
sebab cili kot.
entah.
ahha.
;)

asfz lily berkata...

hehehe..
terbaek la..
susah woo nak cari kawan macam tuh...hehehe

mR.sYaH berkata...

untungnya.. ni ckp belakang yg positif.. hahah..

ardinihumaira berkata...

ala... kalo dni ado fb leh cakap2 belakang gak hik3

Hizami Rahim berkata...

asfz:
ahha.
susah jugak.
;)

Hizami Rahim berkata...

syah:
ahha.
buang yang keruh ambil yang jernih.
;)

Hizami Rahim berkata...

dni:
oh dni takde fb?
hehe.
seriously?

putra berkata...

hahahhaa..patut ar tetiba graf aku menaik dengan mendadak..ada org tolong jd promoter rupanya..thanks zami..terharu gak..sob sob sob..mcm ko dh..hahaha..thanks sgt2

Lepat Pisang berkata...

Wow!bestlah kalau dapat promote blog sendiri macam tu..he..he..tahniah bro!

isi hati nurul berkata...

lorh..igtkn ape la td..rupenye mmber tlg promote blog..keh..gimik..hehehe..

Hizami Rahim berkata...

putra:
ahha.
welcome.
;)
anyway thanks jugak.

Hizami Rahim berkata...

lepat pisang:
ahha.
best kah?
mungkin.
;)

Hizami Rahim berkata...

nurul:
bukan gimik.
kenyataan.
ahha~
;)

Yatre Hayati berkata...

rasa terharu kan..lagik2 jumpa kawan kpd kawan kita yang cakap...eh dia ni kan yang ada blog tu?? selalu baca.
hahah malu tapi dlm masa yg sama terharu !!

Hizami Rahim berkata...

yatre:
tu la.
malu tapi terharu.
wah.
boleh jadi tajuk lagu lepas ni.
hehe.
;)

ayie berkata...

hahahahaha..poyo~~~

Hizami Rahim berkata...

ayie:
ahha.
bluwek la.
;P

hari2 sbagai ocelot berkata...

sob2.. ckap blkang yg memuji xpew cikgu..
n besides.. seriously n honestly.. blog cikgu mmg best untuk d bcew..
n also blog cikgu daniel adie
huhu'
sempoi..

✿Lovillea✿ berkata...

ermmm ckp belakang yg BAEKK nie... blh jd panduan.. muahahahahha.. pape pon mmg BEST r ur blog..

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com