Ahad, 23 Mei 2010

Sampai Hati Dia Cakap Cakap Belakang!!!

Sila tengok kalau berani.


Dia tulis ko baca ar blog hizami rahim..best gak..search la fb dia..hehe..aku lupa link blog dia.. kat wall dia. Aku macam kau biar betul haha. Oh post ni bukan kat wall aku tapi kat wall dia. Tak sangka pulak dia suruh kawan dia baca blog Budak Lelaki Sebelah Pintu ni. Aku terharu kot sob sob sob. Sampai hati dia cakap cakap belakang pasal aku. Tak pasal pasal aku kemalumaluan baca kenyataan dia tu.


Ya. Siapa pulak baik hati suruh kawan dia baca blog orang lain bila kawan dia kata blog dia best??? Susah wo. Well aku rasa sangat sangat terhutang budi kat dia. Walaupun kawan dia tu sorang je tapi aku menghargai tindakan dia sebab entah touching wo. Bukan senang kot nak cari orang yang sudi promosi blog ni tanpa mengharapkan apa apa balasan. Please noted that dia post tanpa pengetahuan aku.


Jom ramai ramai singgah kat blog dia ni.
>>>KLIK SINI<<<

34 ulasan:

  1. okey, lepas nie pastinya aku akan cakap-cakap belakang pasal belog kau nie... chills.. :)

    BalasPadam
  2. Okey.. Pasni nak cakap belakang jugak.. Tolong skodeng wall FB saye okeyhhhh.. Hik hik..

    BalasPadam
  3. wahh ~
    best nyer. zami pemes lah =)

    BalasPadam
  4. salam...bleh rrr promote blog sy lak...kih..kih..gurau jeh...

    BalasPadam
  5. budak lelaki sebelah pintu,nnt lame2 jd budak belakang pintu.hehe
    bestnye ade org ngumpat belakang..nk jugak..ahaha

    BalasPadam
  6. aidy:
    wakakaka.
    isk isk isk.
    boleh je.
    ;)

    BalasPadam
  7. farhanadr:
    for sure?
    okay.
    bakal terskodeng.
    ;)

    BalasPadam
  8. innz:
    wakakaka.
    takde la.
    cuma sebab dia kenal zami kot.
    ;)

    BalasPadam
  9. rizal:
    boleh pulak.
    lain bunyi dia.
    macam tajuk filem seram.
    ;)

    BalasPadam
  10. eleh, konon2 nak cakap marahlah. then shy2 cat pulak kan..alahai..

    BalasPadam
  11. kasih:
    wakakaka.
    ;P
    lantak.

    BalasPadam
  12. yeayyyy zami dh pemess

    BalasPadam
  13. haha
    mmg best pun blog cili ni
    hehehehe

    BalasPadam
  14. lelord:
    wakakaka.
    tidak tidak.
    biasa biasa la.
    ;)

    BalasPadam
  15. ery:
    wah.
    sebab cili kot.
    entah.
    ahha.
    ;)

    BalasPadam
  16. hehehe..
    terbaek la..
    susah woo nak cari kawan macam tuh...hehehe

    BalasPadam
  17. untungnya.. ni ckp belakang yg positif.. hahah..

    BalasPadam
  18. ala... kalo dni ado fb leh cakap2 belakang gak hik3

    BalasPadam
  19. asfz:
    ahha.
    susah jugak.
    ;)

    BalasPadam
  20. syah:
    ahha.
    buang yang keruh ambil yang jernih.
    ;)

    BalasPadam
  21. dni:
    oh dni takde fb?
    hehe.
    seriously?

    BalasPadam
  22. hahahhaa..patut ar tetiba graf aku menaik dengan mendadak..ada org tolong jd promoter rupanya..thanks zami..terharu gak..sob sob sob..mcm ko dh..hahaha..thanks sgt2

    BalasPadam
  23. Wow!bestlah kalau dapat promote blog sendiri macam tu..he..he..tahniah bro!

    BalasPadam
  24. lorh..igtkn ape la td..rupenye mmber tlg promote blog..keh..gimik..hehehe..

    BalasPadam
  25. putra:
    ahha.
    welcome.
    ;)
    anyway thanks jugak.

    BalasPadam
  26. lepat pisang:
    ahha.
    best kah?
    mungkin.
    ;)

    BalasPadam
  27. nurul:
    bukan gimik.
    kenyataan.
    ahha~
    ;)

    BalasPadam
  28. rasa terharu kan..lagik2 jumpa kawan kpd kawan kita yang cakap...eh dia ni kan yang ada blog tu?? selalu baca.
    hahah malu tapi dlm masa yg sama terharu !!

    BalasPadam
  29. yatre:
    tu la.
    malu tapi terharu.
    wah.
    boleh jadi tajuk lagu lepas ni.
    hehe.
    ;)

    BalasPadam
  30. hahahahaha..poyo~~~

    BalasPadam
  31. sob2.. ckap blkang yg memuji xpew cikgu..
    n besides.. seriously n honestly.. blog cikgu mmg best untuk d bcew..
    n also blog cikgu daniel adie
    huhu'
    sempoi..

    BalasPadam
  32. ermmm ckp belakang yg BAEKK nie... blh jd panduan.. muahahahahha.. pape pon mmg BEST r ur blog..

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com