Rabu, 12 Mei 2010

Puas Dan Sedap.

Fuhhh... Puas dan sedap. Yay. Tak pasal pasal otak mula fikir macam macam bila dengar perkataan perkataan ni. Wakakaka. Hari ni berjaya pulak aku melepaskan diri daripada rumah pergi keluar with my friends. With my besties from sekolah. Seronok seronok. We went for movie, games dan jugak karok maka sila katakan lelaki muda boros sebab betul la kot. Ops.


Memandangkan aku dah lama tak tayang muka comel ni jadi sila sila luangkan masa yang lebih untuk menikmati keindahan ciptaan Allah katanya. Tak kena bayar pon. HohO. Eh eh tadi sempat jugak tengok movie. Actually nak tengok Iron Man 2 tapi one of my friend dah tengok so tukar pulak nak tengok IP Man 2 pon tak jadi maka kami tengok The Losers. Wakakaka. Lantak. The movie tu biasa biasa je. Tak tengok pon tak rugi sebab storyline dia quite predictable. Ya. But kadang kadang funny jugak watak watak dia. Oh aku suka heroin dia tapi aku tak kenal siapa pulak perempuan tu. Seksi. Muka a bit like Rihanna campur sikit Tyra Banks. Sila bayangkan.


Then sempat jugak main games entah aku pon tak tahu apahal nak main main games. Wakakaka. The most important thing aku dapat karok!!! Jadi la walaupun aku menjerit menyanyi tujuh ketul lagu sahaja. Best best. Anyway today was a nice day. Thanks besties.

potpetpotpet: Okay dah google tadi nama heroin tu Zoe Saldana kau kenal? Bantai je la. Oh happy birthday to my mom. Love you ketat ketat lagi ketat daripada biasa. Wakakaka.

38 ulasan:

  1. tajuk entry sangat berahi.
    ahahaha..

    BalasPadam
  2. alaaa, nk tgk movie jugak.. (T^T)

    BalasPadam
  3. asphaq:
    wakakaka.
    sikit je kot.
    ;P

    BalasPadam
  4. zoe saldana = bukan heroin avatar ke ?

    BalasPadam
  5. ijat:
    ahha.
    really?
    i don't know.
    ahha.

    BalasPadam
  6. bila budak llaki sebelah pintu keluar jejalan inilahh dia
    hnya 7 lagu
    hnya yerr
    agaagaga
    byk tuuu

    BalasPadam
  7. hehe ;) ye er sexy anak padhil tu? memang ok gk la cite losser tu ;))

    BalasPadam
  8. Okeyhhh.. 7 ketul jekkkkkk??? Jeles.. Lama dah tak karok ni.. Bumi ipoh lama dah tak dibasahi hujan lepas mndegar suaraku.. Muahaha..

    BalasPadam
  9. qila:
    wakaka.
    tujuh je.
    tak banyak.
    wakaka~

    BalasPadam
  10. farhanadr:
    sila basah basahkan bumi ipoh yang kering tu.
    wakakaka~
    ;)

    BalasPadam
  11. seronok kah?
    ahahaha.
    ((;

    BalasPadam
  12. leelee:
    seronok la.
    ahha.
    ;)

    BalasPadam
  13. ensem hero dlm pic 1st tuh ;p

    BalasPadam
  14. lnnz:
    ahha.
    siapakah?
    alamak~
    :P

    BalasPadam
  15. Wah gitu~
    lebih ketat dari biasa katanya~
    hehehe~

    ^^

    BalasPadam
  16. gunakan peluang cuti puas2...nnt dah nak masuk balik kan...

    abg eq dah abes....boleh enjoy...hhe

    BalasPadam
  17. tu la cite Th3 losers tu, biase2 aje kan..mula2 tengok mmg tak paham and rasa ngantuk..hahaha...~

    BalasPadam
  18. alamakkk dni tengok adamaya je. hukhuk.. belanja la dni tengok wayang.. kelantan tak ado panggung. isk2

    BalasPadam
  19. wat reunion ke? best ek jumpa member lama?

    BalasPadam
  20. hoho, tajuk yg gempak... pandai pilih tajuk erk, kah3... btw, Zoe saldana tu pelakon baru ke?

    BalasPadam
  21. berjaya melepaskan diri dri rumah ??
    kna kurung kah ??

    BalasPadam
  22. okay, title tu cannot go.

    BalasPadam
  23. cik zara:
    wakakaka.
    yep.
    betol betol.
    ;)

    BalasPadam
  24. iron man 2 x best..

    oit.. kamu ni model sambilan ke?
    turun ghanu helo2..
    team aku nk shoot model laki..
    =)

    BalasPadam
  25. abang eq:
    ahha.
    alamak.
    yela.
    nak guna puas puas.
    wakakaka~
    ;)

    BalasPadam
  26. adrina:
    yep.
    betol.
    awal awal agak konfius mius jugak.
    ahha~
    ;)

    BalasPadam
  27. hawa:
    ahha.
    reunion?
    takde la.
    dgn kwn kwn rapat je.
    ;)

    BalasPadam
  28. daus:
    ahha.
    alamak.
    tak pasti pulak.
    nanti aku buat research pasal dia.
    ahha~
    ;P

    BalasPadam
  29. aidy:
    ahha.
    takde la.
    cuma bukan selalu dapat keluar.
    jaga adik~
    ;)

    BalasPadam
  30. aduka:
    alamak.
    jauh pulak.
    i'm not a model la.
    ;)

    BalasPadam
  31. wahh pandai karok gak ek.. nak dengar nak dengar

    BalasPadam
  32. shin:
    ahha.
    tak pandai.
    tak sedap pon.
    ahha~

    BalasPadam
  33. bro, since ko tak pandai karoks & tk sedap mane, jom kita karaoke... hehe...

    BalasPadam
  34. ayat kat potpetpotpet tu sangat best hokeh..haha

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com