Rabu, 12 Mei 2010

Puas Dan Sedap.

Fuhhh... Puas dan sedap. Yay. Tak pasal pasal otak mula fikir macam macam bila dengar perkataan perkataan ni. Wakakaka. Hari ni berjaya pulak aku melepaskan diri daripada rumah pergi keluar with my friends. With my besties from sekolah. Seronok seronok. We went for movie, games dan jugak karok maka sila katakan lelaki muda boros sebab betul la kot. Ops.


Memandangkan aku dah lama tak tayang muka comel ni jadi sila sila luangkan masa yang lebih untuk menikmati keindahan ciptaan Allah katanya. Tak kena bayar pon. HohO. Eh eh tadi sempat jugak tengok movie. Actually nak tengok Iron Man 2 tapi one of my friend dah tengok so tukar pulak nak tengok IP Man 2 pon tak jadi maka kami tengok The Losers. Wakakaka. Lantak. The movie tu biasa biasa je. Tak tengok pon tak rugi sebab storyline dia quite predictable. Ya. But kadang kadang funny jugak watak watak dia. Oh aku suka heroin dia tapi aku tak kenal siapa pulak perempuan tu. Seksi. Muka a bit like Rihanna campur sikit Tyra Banks. Sila bayangkan.


Then sempat jugak main games entah aku pon tak tahu apahal nak main main games. Wakakaka. The most important thing aku dapat karok!!! Jadi la walaupun aku menjerit menyanyi tujuh ketul lagu sahaja. Best best. Anyway today was a nice day. Thanks besties.

potpetpotpet: Okay dah google tadi nama heroin tu Zoe Saldana kau kenal? Bantai je la. Oh happy birthday to my mom. Love you ketat ketat lagi ketat daripada biasa. Wakakaka.

38 ulasan:

  1. tajuk entry sangat berahi.
    ahahaha..

    BalasPadam
  2. alaaa, nk tgk movie jugak.. (T^T)

    BalasPadam
  3. asphaq:
    wakakaka.
    sikit je kot.
    ;P

    BalasPadam
  4. zoe saldana = bukan heroin avatar ke ?

    BalasPadam
  5. najmie:
    ahha.
    jom jom.
    ;)

    BalasPadam
  6. ijat:
    ahha.
    really?
    i don't know.
    ahha.

    BalasPadam
  7. bila budak llaki sebelah pintu keluar jejalan inilahh dia
    hnya 7 lagu
    hnya yerr
    agaagaga
    byk tuuu

    BalasPadam
  8. hehe ;) ye er sexy anak padhil tu? memang ok gk la cite losser tu ;))

    BalasPadam
  9. Okeyhhh.. 7 ketul jekkkkkk??? Jeles.. Lama dah tak karok ni.. Bumi ipoh lama dah tak dibasahi hujan lepas mndegar suaraku.. Muahaha..

    BalasPadam
  10. qila:
    wakaka.
    tujuh je.
    tak banyak.
    wakaka~

    BalasPadam
  11. farhanadr:
    sila basah basahkan bumi ipoh yang kering tu.
    wakakaka~
    ;)

    BalasPadam
  12. seronok kah?
    ahahaha.
    ((;

    BalasPadam
  13. leelee:
    seronok la.
    ahha.
    ;)

    BalasPadam
  14. ensem hero dlm pic 1st tuh ;p

    BalasPadam
  15. lnnz:
    ahha.
    siapakah?
    alamak~
    :P

    BalasPadam
  16. Wah gitu~
    lebih ketat dari biasa katanya~
    hehehe~

    ^^

    BalasPadam
  17. gunakan peluang cuti puas2...nnt dah nak masuk balik kan...

    abg eq dah abes....boleh enjoy...hhe

    BalasPadam
  18. tu la cite Th3 losers tu, biase2 aje kan..mula2 tengok mmg tak paham and rasa ngantuk..hahaha...~

    BalasPadam
  19. alamakkk dni tengok adamaya je. hukhuk.. belanja la dni tengok wayang.. kelantan tak ado panggung. isk2

    BalasPadam
  20. wat reunion ke? best ek jumpa member lama?

    BalasPadam
  21. hoho, tajuk yg gempak... pandai pilih tajuk erk, kah3... btw, Zoe saldana tu pelakon baru ke?

    BalasPadam
  22. berjaya melepaskan diri dri rumah ??
    kna kurung kah ??

    BalasPadam
  23. okay, title tu cannot go.

    BalasPadam
  24. cik zara:
    wakakaka.
    yep.
    betol betol.
    ;)

    BalasPadam
  25. iron man 2 x best..

    oit.. kamu ni model sambilan ke?
    turun ghanu helo2..
    team aku nk shoot model laki..
    =)

    BalasPadam
  26. abang eq:
    ahha.
    alamak.
    yela.
    nak guna puas puas.
    wakakaka~
    ;)

    BalasPadam
  27. adrina:
    yep.
    betol.
    awal awal agak konfius mius jugak.
    ahha~
    ;)

    BalasPadam
  28. dni:
    really?
    jom jom.
    ;)

    BalasPadam
  29. hawa:
    ahha.
    reunion?
    takde la.
    dgn kwn kwn rapat je.
    ;)

    BalasPadam
  30. daus:
    ahha.
    alamak.
    tak pasti pulak.
    nanti aku buat research pasal dia.
    ahha~
    ;P

    BalasPadam
  31. aidy:
    ahha.
    takde la.
    cuma bukan selalu dapat keluar.
    jaga adik~
    ;)

    BalasPadam
  32. aduka:
    alamak.
    jauh pulak.
    i'm not a model la.
    ;)

    BalasPadam
  33. wahh pandai karok gak ek.. nak dengar nak dengar

    BalasPadam
  34. shin:
    ahha.
    tak pandai.
    tak sedap pon.
    ahha~

    BalasPadam
  35. bro, since ko tak pandai karoks & tk sedap mane, jom kita karaoke... hehe...

    BalasPadam
  36. ayat kat potpetpotpet tu sangat best hokeh..haha

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com