Rabu, 12 Mei 2010

Puas Dan Sedap.

Fuhhh... Puas dan sedap. Yay. Tak pasal pasal otak mula fikir macam macam bila dengar perkataan perkataan ni. Wakakaka. Hari ni berjaya pulak aku melepaskan diri daripada rumah pergi keluar with my friends. With my besties from sekolah. Seronok seronok. We went for movie, games dan jugak karok maka sila katakan lelaki muda boros sebab betul la kot. Ops.


Memandangkan aku dah lama tak tayang muka comel ni jadi sila sila luangkan masa yang lebih untuk menikmati keindahan ciptaan Allah katanya. Tak kena bayar pon. HohO. Eh eh tadi sempat jugak tengok movie. Actually nak tengok Iron Man 2 tapi one of my friend dah tengok so tukar pulak nak tengok IP Man 2 pon tak jadi maka kami tengok The Losers. Wakakaka. Lantak. The movie tu biasa biasa je. Tak tengok pon tak rugi sebab storyline dia quite predictable. Ya. But kadang kadang funny jugak watak watak dia. Oh aku suka heroin dia tapi aku tak kenal siapa pulak perempuan tu. Seksi. Muka a bit like Rihanna campur sikit Tyra Banks. Sila bayangkan.


Then sempat jugak main games entah aku pon tak tahu apahal nak main main games. Wakakaka. The most important thing aku dapat karok!!! Jadi la walaupun aku menjerit menyanyi tujuh ketul lagu sahaja. Best best. Anyway today was a nice day. Thanks besties.

potpetpotpet: Okay dah google tadi nama heroin tu Zoe Saldana kau kenal? Bantai je la. Oh happy birthday to my mom. Love you ketat ketat lagi ketat daripada biasa. Wakakaka.

38 ulasan:

asphaq berkata...

tajuk entry sangat berahi.
ahahaha..

Just_najmiE berkata...

alaaa, nk tgk movie jugak.. (T^T)

Hizami Rahim berkata...

asphaq:
wakakaka.
sikit je kot.
;P

ijat_asni berkata...

zoe saldana = bukan heroin avatar ke ?

Hizami Rahim berkata...

najmie:
ahha.
jom jom.
;)

Hizami Rahim berkata...

ijat:
ahha.
really?
i don't know.
ahha.

qilamahadi berkata...

bila budak llaki sebelah pintu keluar jejalan inilahh dia
hnya 7 lagu
hnya yerr
agaagaga
byk tuuu

Nur -al- Ain berkata...

hehe ;) ye er sexy anak padhil tu? memang ok gk la cite losser tu ;))

FarhanaDr berkata...

Okeyhhh.. 7 ketul jekkkkkk??? Jeles.. Lama dah tak karok ni.. Bumi ipoh lama dah tak dibasahi hujan lepas mndegar suaraku.. Muahaha..

Hizami Rahim berkata...

qila:
wakaka.
tujuh je.
tak banyak.
wakaka~

Hizami Rahim berkata...

ain:
ahha.
agak la.
;)

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:
sila basah basahkan bumi ipoh yang kering tu.
wakakaka~
;)

Leelee berkata...

seronok kah?
ahahaha.
((;

Hizami Rahim berkata...

leelee:
seronok la.
ahha.
;)

I n n z berkata...

ensem hero dlm pic 1st tuh ;p

Hizami Rahim berkata...

lnnz:
ahha.
siapakah?
alamak~
:P

LORD ZARA 札拉 berkata...

Wah gitu~
lebih ketat dari biasa katanya~
hehehe~

^^

eqbalzack berkata...

gunakan peluang cuti puas2...nnt dah nak masuk balik kan...

abg eq dah abes....boleh enjoy...hhe

adrina sidek berkata...

tu la cite Th3 losers tu, biase2 aje kan..mula2 tengok mmg tak paham and rasa ngantuk..hahaha...~

ardinihumaira berkata...

alamakkk dni tengok adamaya je. hukhuk.. belanja la dni tengok wayang.. kelantan tak ado panggung. isk2

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

wat reunion ke? best ek jumpa member lama?

Dauspozi berkata...

hoho, tajuk yg gempak... pandai pilih tajuk erk, kah3... btw, Zoe saldana tu pelakon baru ke?

Aidy Shahiezad berkata...

berjaya melepaskan diri dri rumah ??
kna kurung kah ??

kasih berkata...

okay, title tu cannot go.

Hizami Rahim berkata...

cik zara:
wakakaka.
yep.
betol betol.
;)

aduka berkata...

iron man 2 x best..

oit.. kamu ni model sambilan ke?
turun ghanu helo2..
team aku nk shoot model laki..
=)

Hizami Rahim berkata...

abang eq:
ahha.
alamak.
yela.
nak guna puas puas.
wakakaka~
;)

Hizami Rahim berkata...

adrina:
yep.
betol.
awal awal agak konfius mius jugak.
ahha~
;)

Hizami Rahim berkata...

dni:
really?
jom jom.
;)

Hizami Rahim berkata...

hawa:
ahha.
reunion?
takde la.
dgn kwn kwn rapat je.
;)

Hizami Rahim berkata...

daus:
ahha.
alamak.
tak pasti pulak.
nanti aku buat research pasal dia.
ahha~
;P

Hizami Rahim berkata...

aidy:
ahha.
takde la.
cuma bukan selalu dapat keluar.
jaga adik~
;)

Hizami Rahim berkata...

kasih:
ahha.
;P

Hizami Rahim berkata...

aduka:
alamak.
jauh pulak.
i'm not a model la.
;)

i'm shin... i'm inesen berkata...

wahh pandai karok gak ek.. nak dengar nak dengar

Hizami Rahim berkata...

shin:
ahha.
tak pandai.
tak sedap pon.
ahha~

Aidy Shahiezad berkata...

bro, since ko tak pandai karoks & tk sedap mane, jom kita karaoke... hehe...

rObin@ayuE berkata...

ayat kat potpetpotpet tu sangat best hokeh..haha

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com