Ahad, 2 Mei 2010

Percuma. Oleh Itu Jangan Malu Malu.

Wow. Aku dapat dua anugerah. Yay! Sekarang aku nak beri anugerah anugerah ni kat korang pulak. HohO. Ops. Ni sebagai tanda penghargaan from me. Nak beri duit kat korang sebenarnya. Tapi duit pon aku mintak my mom. So tak dapat la aku nak beri. Sorry. Maka terimalah dengan hati yang terbuka.

Award daripada Loqman.
Bakal cikgu ni.
Thanks a bunch bro.
Okay.
Siapa pulak dapat anugerah ni?
Jeng jeng jeng.


Sila sila tayang kat blog masing masing ye.
HohO.

Ni pulak award daripada Cikgu Jaja.
Wah.
Thanks.
Okay.
Terimalah wahai kawan kawan sekalian.


Sekian.
Sila sila buat ucapan panjang lagi meleret leret setelah korang mendapat award.

potpetpotpet: Tangan yang memberi lebih baik daripada tangan yang menerima. Tiba tiba.

20 ulasan:

Fauzan Abdullah berkata...

wah! dpt 2 awards!

congrates!

Aidy Shahiezad berkata...

awards lg... ahaha...
tahniah la.. ;)

Hizami Rahim berkata...

fauzan:
ahha.
tak sangka.
;)

Hizami Rahim berkata...

aidy:
hehe.
alamak.
lupa nak beri kau.
;P

::Loqman Bakal Pendidik:: berkata...

wahhhhhhhhhhhhhhhhh..tahniah semua yg berjaya ye..hahhahahahah

Aidy Shahiezad berkata...

tkpe...
aku bjiwa besar...
xkan kecik hati pun... ~~lalala~~

Hizami Rahim berkata...

loqman:
ahha.
;)
tahniah~

ardinihumaira berkata...

wah murah rezeki dapat banyak award ;)

Hizami Rahim berkata...

dni:
hehe.
mintak mintak.
;)

zamdayz berkata...

ala..
aku xda ke?
huhu

Fastblox berkata...

Wah, first time dapat award, thanks..ok, malam ini saya letakkan award tu kat blog saya..thanks again bro.. :)

Amri Bahruji matPuisi berkata...

salam.. bro, tanks 4 d award... selamat berkenalan n hope akan lebih rapat next time.. ;)

Zeeha Monster berkata...

OMG saya punya pun ada?
terharuu terharuuuu, ehehee :P
thanks a lot :)

qilamahadi berkata...

thank you utk award tu
terharu
aww aww
semoga dpt berhubung lagi
keep in touch budak lelaki sebelah pintu
:)

SitiMardhiahMansor berkata...

hahahaha....x sangka dpt gak award. terima kasih ye=)

Hizami Rahim berkata...

ahha.
sila sila.
;)

violet VC berkata...

phewitt...i dpt award...thanx tn empunya blog...=))

nanti sy amek n tayang d blog sy...=))

Hizami Rahim berkata...

;)

a i d a ; berkata...

thxx for the award. :)

.hani fareza. berkata...

thx sbb bg award.
:)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com