Ahad, 2 Mei 2010

Percuma. Oleh Itu Jangan Malu Malu.

Wow. Aku dapat dua anugerah. Yay! Sekarang aku nak beri anugerah anugerah ni kat korang pulak. HohO. Ops. Ni sebagai tanda penghargaan from me. Nak beri duit kat korang sebenarnya. Tapi duit pon aku mintak my mom. So tak dapat la aku nak beri. Sorry. Maka terimalah dengan hati yang terbuka.

Award daripada Loqman.
Bakal cikgu ni.
Thanks a bunch bro.
Okay.
Siapa pulak dapat anugerah ni?
Jeng jeng jeng.


Sila sila tayang kat blog masing masing ye.
HohO.

Ni pulak award daripada Cikgu Jaja.
Wah.
Thanks.
Okay.
Terimalah wahai kawan kawan sekalian.


Sekian.
Sila sila buat ucapan panjang lagi meleret leret setelah korang mendapat award.

potpetpotpet: Tangan yang memberi lebih baik daripada tangan yang menerima. Tiba tiba.

20 ulasan:

  1. wah! dpt 2 awards!

    congrates!

    BalasPadam
  2. awards lg... ahaha...
    tahniah la.. ;)

    BalasPadam
  3. fauzan:
    ahha.
    tak sangka.
    ;)

    BalasPadam
  4. aidy:
    hehe.
    alamak.
    lupa nak beri kau.
    ;P

    BalasPadam
  5. wahhhhhhhhhhhhhhhhh..tahniah semua yg berjaya ye..hahhahahahah

    BalasPadam
  6. tkpe...
    aku bjiwa besar...
    xkan kecik hati pun... ~~lalala~~

    BalasPadam
  7. wah murah rezeki dapat banyak award ;)

    BalasPadam
  8. dni:
    hehe.
    mintak mintak.
    ;)

    BalasPadam
  9. ala..
    aku xda ke?
    huhu

    BalasPadam
  10. Wah, first time dapat award, thanks..ok, malam ini saya letakkan award tu kat blog saya..thanks again bro.. :)

    BalasPadam
  11. salam.. bro, tanks 4 d award... selamat berkenalan n hope akan lebih rapat next time.. ;)

    BalasPadam
  12. OMG saya punya pun ada?
    terharuu terharuuuu, ehehee :P
    thanks a lot :)

    BalasPadam
  13. thank you utk award tu
    terharu
    aww aww
    semoga dpt berhubung lagi
    keep in touch budak lelaki sebelah pintu
    :)

    BalasPadam
  14. hahahaha....x sangka dpt gak award. terima kasih ye=)

    BalasPadam
  15. phewitt...i dpt award...thanx tn empunya blog...=))

    nanti sy amek n tayang d blog sy...=))

    BalasPadam
  16. thxx for the award. :)

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com