Khamis, 20 Mei 2010

Nak Pilih Yang Mana Satu Kalau Ada Dua?

Yay. Esok nak keluar jalan jalan kot. Nak tengok wayang la pulak tapi tak tahu what movie. Ada two movies tak tengok lagi tapi cambest. Agak agak korang mana lagi best???


Shrek Forever After. Aku minat binatang hijau ni. Dan aku teruja nak tengok cerita dia plus aku suka kalau komedi komedi ni. Tapi review tentang movie pulak kata biasa biasa je.


Robin Hood. Entah. Nak tengok jugak. Agak agak best? Well since I was a little kid dah tahu kisah Robin Hood. Maka aku agak teruja nak tahu macam mana pulak cerita dia kali ni. Ramai orang mari puji memuji this movie. So how?

33 ulasan:

FarhanaDr berkata...

Aaaaaaaaa.. Tengok muvee lagikkkk.. Isk3.. Naik beskal naik beskal.. ;p

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:
hahaha.
jom sama sama naik basikal.
;)

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

dua-dua...sebab awe kalu tgk wayang..tgk sekali dua..huhuhu...beku dalam tu

AROL DSHW berkata...

Robin Hood,
sebab arol tak minat kartun.
:)

Hizami Rahim berkata...

hawa:
ahha.
alamak.
ada banyak lagi aktiviti nak buat lepas tu.
ahha.
;)

Hizami Rahim berkata...

arol:
really?
ahha.
okay.
thanks.
;)

hUsNA berkata...

robin hood....
nk ikottt...
hihi
(:

Amieynna Amin berkata...

tengok laa dua2..
2 2 best ..
da lama xtgk wayang..

AROL DSHW berkata...

kalau tak pun, macam nie la.
zami tengok Shrek, bayar sendiri.
tengok Robin Hood, arol belanja.
HAHAA, dua-dua dapat tengok.
:)

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

erm kalu awe g tgk wayang tgk action,thriller,scary,love...hehe...
kartun sekali je tgk tu pun terpaksa sebab bawak budak baah 12 tahun...heheh..

ayue berkata...

tgk lahh due2 . hee (:

M. Faiz Syahmi berkata...

robin hood boring.
jalan cerita x sama macam legend.
bek tengok shrek.

Hizami Rahim berkata...

husna:
ahha.
really?
jom~
;P

Hizami Rahim berkata...

amieynna:
ahha.
tak sempat kot.
:)

Hizami Rahim berkata...

arol:
ahha.
okay okay.
jom~
;)

Hizami Rahim berkata...

hawa:
really?
ahaha.
;)
zami tak kisah janji lawak.
ahha~

Hizami Rahim berkata...

ayue:
ahha.
tengoklah macam mana.
;)

Hizami Rahim berkata...

faiz:
sure?
oh.
okay.
thanks.
;)

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

paling best tgk transformer,avatar,quarantin ngan fast furious kat wayang...mmg best..heeheh

nabila berkata...

tgok shrek..robin hood agak kurang menyengatla..da tgok dah robin hood..

Qarl berkata...

shrek dulu

andartu terlampau? kaka

Hizami Rahim berkata...

hawa:
ahha.
ya.
those movies memang best.
hehe.
:)

Hizami Rahim berkata...

nabila:
ye ke?
thanks.
okay okay.
nak timbang berat dulu.
hohO.

Hizami Rahim berkata...

qarl:
ahha.
jom tengok andartu!
;P

kasih berkata...

shrek la. kalau tengok robin hood tak boleh gelak-gelak. eh cakap font kat blog orang..blog dia tu tulisan kecik cenonet takpe pulak eh?? ;p

Hizami Rahim berkata...

kasih:
ahha.
;P

a i d a ; berkata...

tengok shrek la.
katun. lagi seronok. huu.

Hizami Rahim berkata...

aida:
ahha.
okay.
;)

H@n$ Xy berkata...

ZAMI... TGK ROBIN HOOD..HEEEE...

Hizami Rahim berkata...

hans:
sure?
hehe.
konfius sudah.
haish.
;(

ardinihumaira berkata...

shrek... lalala... sebab shrek kelakar..


tapi.. nak tengok gak robin hood.. huhu

PutrIEy berkata...

Tengok shrek je. Comel, plus last movie. Hehe :)

monmon☺ berkata...

tgk shrek~
ley nengok ending dyep!

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com