Khamis, 20 Mei 2010

Nak Pilih Yang Mana Satu Kalau Ada Dua?

Yay. Esok nak keluar jalan jalan kot. Nak tengok wayang la pulak tapi tak tahu what movie. Ada two movies tak tengok lagi tapi cambest. Agak agak korang mana lagi best???


Shrek Forever After. Aku minat binatang hijau ni. Dan aku teruja nak tengok cerita dia plus aku suka kalau komedi komedi ni. Tapi review tentang movie pulak kata biasa biasa je.


Robin Hood. Entah. Nak tengok jugak. Agak agak best? Well since I was a little kid dah tahu kisah Robin Hood. Maka aku agak teruja nak tahu macam mana pulak cerita dia kali ni. Ramai orang mari puji memuji this movie. So how?

33 ulasan:

  1. Aaaaaaaaa.. Tengok muvee lagikkkk.. Isk3.. Naik beskal naik beskal.. ;p

    BalasPadam
  2. farhanadr:
    hahaha.
    jom sama sama naik basikal.
    ;)

    BalasPadam
  3. dua-dua...sebab awe kalu tgk wayang..tgk sekali dua..huhuhu...beku dalam tu

    BalasPadam
  4. Robin Hood,
    sebab arol tak minat kartun.
    :)

    BalasPadam
  5. hawa:
    ahha.
    alamak.
    ada banyak lagi aktiviti nak buat lepas tu.
    ahha.
    ;)

    BalasPadam
  6. arol:
    really?
    ahha.
    okay.
    thanks.
    ;)

    BalasPadam
  7. robin hood....
    nk ikottt...
    hihi
    (:

    BalasPadam
  8. tengok laa dua2..
    2 2 best ..
    da lama xtgk wayang..

    BalasPadam
  9. kalau tak pun, macam nie la.
    zami tengok Shrek, bayar sendiri.
    tengok Robin Hood, arol belanja.
    HAHAA, dua-dua dapat tengok.
    :)

    BalasPadam
  10. erm kalu awe g tgk wayang tgk action,thriller,scary,love...hehe...
    kartun sekali je tgk tu pun terpaksa sebab bawak budak baah 12 tahun...heheh..

    BalasPadam
  11. tgk lahh due2 . hee (:

    BalasPadam
  12. robin hood boring.
    jalan cerita x sama macam legend.
    bek tengok shrek.

    BalasPadam
  13. husna:
    ahha.
    really?
    jom~
    ;P

    BalasPadam
  14. amieynna:
    ahha.
    tak sempat kot.
    :)

    BalasPadam
  15. arol:
    ahha.
    okay okay.
    jom~
    ;)

    BalasPadam
  16. hawa:
    really?
    ahaha.
    ;)
    zami tak kisah janji lawak.
    ahha~

    BalasPadam
  17. ayue:
    ahha.
    tengoklah macam mana.
    ;)

    BalasPadam
  18. faiz:
    sure?
    oh.
    okay.
    thanks.
    ;)

    BalasPadam
  19. paling best tgk transformer,avatar,quarantin ngan fast furious kat wayang...mmg best..heeheh

    BalasPadam
  20. tgok shrek..robin hood agak kurang menyengatla..da tgok dah robin hood..

    BalasPadam
  21. shrek dulu

    andartu terlampau? kaka

    BalasPadam
  22. hawa:
    ahha.
    ya.
    those movies memang best.
    hehe.
    :)

    BalasPadam
  23. nabila:
    ye ke?
    thanks.
    okay okay.
    nak timbang berat dulu.
    hohO.

    BalasPadam
  24. qarl:
    ahha.
    jom tengok andartu!
    ;P

    BalasPadam
  25. shrek la. kalau tengok robin hood tak boleh gelak-gelak. eh cakap font kat blog orang..blog dia tu tulisan kecik cenonet takpe pulak eh?? ;p

    BalasPadam
  26. tengok shrek la.
    katun. lagi seronok. huu.

    BalasPadam
  27. ZAMI... TGK ROBIN HOOD..HEEEE...

    BalasPadam
  28. hans:
    sure?
    hehe.
    konfius sudah.
    haish.
    ;(

    BalasPadam
  29. shrek... lalala... sebab shrek kelakar..


    tapi.. nak tengok gak robin hood.. huhu

    BalasPadam
  30. Tengok shrek je. Comel, plus last movie. Hehe :)

    BalasPadam
  31. tgk shrek~
    ley nengok ending dyep!

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com