Sabtu, 15 Mei 2010

Murah Rezeki.


First of all I am happy like crazy nak mammm when I know that my blog tersenarai dalam kategori emas kat Ben Ashaari[dot]com wah hamek kau bahasa aku berterabur. Gila. Adakah aku sedang bermimpi ewah ewah tak logik betul kalau aku sedang bermimpi dah pasti aku sedang tidur masalahnya sekarang aku ada kat depan laptop ni wakakaka. Seriously aku ingat tak dapat la nak bertempek kat kategori tu sebab kau pun tahu aku merepek tahap gaban sila klik di sini kalau tak tahu. Tak pasal pasal aku buat aksi asereje ha rehe rehe to da rehe sevinio mampuih bantai je la haha. Tup tup masuk jugak. Trimas bro Ben Ashaari!



Oh. Aku dapat award daripada seorang perempuan yang suka kentut. Setiap kali dia blogwalking dia sempat melepaskan sedas dua kentut sebagai tanda dia pernah lalu. Kagum aku dengan keupayaan kentut dia yang sangat sangat dahsyat. Jangan main main. Terima kasih Cik Mala walaupun rupa kau tidak aku kenal tapi kentut kau itu aku kenal. Tahniah. Eh eh Cik Mala suruh explain apahal aku follow blog dia. Well aku secara tak sengaja follow Cik Mala sebab dia selalu lepak lepak kat blog aku dan kemudian kentut tak tentu pasal siapa tak menambah bengang rasa hampa Akim beb. Tanpa membuang masa lagi aku terus follow dia.



Eh eh ada lagi satu award. Thanks budak. Nama dia Arol. Dia suruh eja betul betul jangan salah Erul ke Erol ke Shahrul ke Sarimah ke haha sukahati. Okay okay. Award ni aku nak beri kat semua follower blog Budak Lelaki Sebelah Pintu. Jangan malu jangan segan ambil je tak kena bayar apa apa apatah lagi isi borang pendaftaran.


potpetpotpet: Tak pasal pasal aku senyum sorang sorang bila aku dapat pujian tak ingat dunia sila klik di sini untuk maklumat lanjut.

37 ulasan:

linda musee berkata...

wah ! terpilih masuk kategori emas. uhuhuhu tahniah tahniah ! =)

I n n z berkata...

best nyer dye ;)

Hizami Rahim berkata...

linda:
ahha.
thanks dear.
;)

Hizami Rahim berkata...

innz:
ahha.
alhamdulillah.
;)

AROL DSHW berkata...

Whoa!
Tahniah yeah! :)
Haa? 'budak'?
Grrr. =.='

Hizami Rahim berkata...

arol:
ahha.
;P

ainhamzah berkata...

cheee..
bangge dpt emas seketol 2..
cungret2x

Hizami Rahim berkata...

ain:
ahha.
anda juga.
;P

hans berkata...

wah,kategori emas tu

Hizami Rahim berkata...

hans:
ahha.
mahal tu.
;P

Ena berkata...

TAhniah la ye.. heheh..

betul tu.. harus teruje dapat dok lam kategori EMAS ye!

bukan senang nak senang.. ahaks! apa kene mengena ngan ayat nie..

soclose2213 berkata...

eh dah kentut lum? dah kot, bau tak? entah tak de pun..MMMm adala busuknya..
salam budak lelaki..:)

FarhanaDr berkata...

Kategori emas hokeyhhhh.. Kalau jual ni mahu kaya.. Tak pun pajak gadai.. Emas tu.. Ahaks.. Nway, congratz.. :)

Hizami Rahim berkata...

ena:
ahha.
yep.
teruja gila.
;)

Hizami Rahim berkata...

soclose:
wah. tiba tiba.
ahha.
;P

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:
ahha.
tu la.
esok kot nak cuba pajak gadai.
;P

elmo chemo berkata...

eceh. lindan.
kembg kempis aje lah tu.
;p

gEe berkata...

jeles. uhuk3.. thniah ye..

Rowena Chasez berkata...

phewiittt..
kena puji!
congrat yeah!!(:

Hizami Rahim berkata...

elmo:
kembang kuncup la.
wakakaka.
;P

Hizami Rahim berkata...

gee:
ahha.
thanks.
;)

Hizami Rahim berkata...

rowena:
ahha.
tu la.
;)
malu sudah.
;)

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata...

wahh kategori emas tuh... ai like emas.. culik kau jual... hahahah ye la .. dah masuk kategori emas.. sekarang emas rm130 1 gram.. kau brapa gram.. jual jual... kaya mimie.. hahahaha


tahniah bro

Azrul Hisham berkata...

congrats bro :)

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

ahahah...muka lin dan...congrats ya

Yatre Hayati berkata...

kalo emas betul ley jual la kan..pastu belanja semua follower...hahah

Hizami Rahim berkata...

mimie:
wakakaka.
alamak tak tahu harga emas.
;P

Hizami Rahim berkata...

azrul:
thanks.
ahha.
tak sangka.
:)

Hizami Rahim berkata...

hawa:
ahha.
entah.
mungkin.
;)

Hizami Rahim berkata...

yatre:
boleh je.
hehehe.
;)

kasih berkata...

budak silap nama, tahniah kamu. ;p

Hizami Rahim berkata...

kasih:
wakakaka.
;P

Sharinginfoz berkata...

tahniah mesti ramai yang masuk ikut ben ashaari's blog kan.. hmmm tak pulak tulis article hari tu.....maybe next time...

Apa Anda Rasa Bila Tulis Blog?

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

dah gi capai raket main..heheh

Hizami Rahim berkata...

sharinginfoz:
ahha.
mungkin.
;)

Hizami Rahim berkata...

hawa:
tu la.
mana pulak raket ni.
ahha.
;)

♥ciK-t0ge ♥ berkata...

waHhh kateg0ry emAs tuH!
nNty b0Le naEk raNking Lg nie

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com