Jumaat, 28 Mei 2010

Mirror Mirror On The Wall Sila Retak Seribu Bila Nampak Aku Haha.

Ya. Aku kadang-kadang suka snap gambar kat depan cermin supaya aku boleh nampak macam mana rupa aku dalam gambar nanti. Kalau tak faham sila abaikan. Kesimpulan dia aku suka bergambar boleh? Senang cerita.


Actually tak banyak mana pun gambar gambar aku depan cermin ada la dua tiga empat lima enam tujuh lapan keping haha. Aku sempat rujuk album album zaman komunis dulu semata-mata nak cari gambar kat depan cermin kau bayangkan. Maka aku menemui jeng jeng jeng lima keping sahaja. Haishhh...


Ada lima lokasi iaitu tandas, hair saloon, sinki basuh tangan, restoran KFC dan depan escalator. Gila tak adoi???


Okay. Actually this is a contest from a blogger called So Close 2213. Tahu contest ni pun daripada Innz thanks dear!!! Simple je. Jom la join. Tak perlu sediakan minyak masak. Tak perlu lari lari anak. Tak perlu lompat bintang. Senang.

Due date pada 18 Jun 2010 eh eh banyak masa lagi. Jom lepak lepak singgah di sini.


potpetpotpet: Tak pernah menang contest apa apa. Boleh tak dapat undi simpati please please please? Haha.

34 ulasan:

  1. zami,aku pon suke snap pic dpn cemin,tp gamba tak sempat snap cemin dah pecah sebab ade muka aku..huwawawawawawa

    BalasPadam
  2. rizal:

    wah.
    sure?
    fuh.
    nasib aku retak je.
    ;0

    BalasPadam
  3. he..he..stylo la bro posing kat depan hp..he..he..

    BalasPadam
  4. hemsem macho smart stylo. HAHA.

    GUDLUCK BRO :))

    BalasPadam
  5. hahahha giler tol snap pic....sme laa kiter....huhuhuhuhuhu....

    BalasPadam
  6. ahhaha nisa pon sukeeeeee snap gmbr sendiri. tp byk guna webbie dah skrg nih...
    ha ha dulu2 suke la kot guna henset =P

    BalasPadam
  7. memang gila camwhore.

    BalasPadam
  8. gambar kat escalator tu nampak macam kau gersang la..hahaha

    BalasPadam
  9. lepat pisang:

    hancur ku rasa.
    haha.
    ;)

    BalasPadam
  10. bella:

    ahha.
    thanks dear.
    pujian tu dah lebih lebih pulak.
    kemalumaluan sudah.
    haish...
    ;)

    BalasPadam
  11. tieha:

    yay!
    ;)
    nasib sama.
    ;)

    BalasPadam
  12. nisa:

    really?
    entah.
    zami tak pernah guna webbie.
    ;)

    BalasPadam
  13. kasih:

    haish.
    garang nampak?
    haha.

    BalasPadam
  14. kembatolo:

    haha.
    takde makna nak gersang depan public.
    ;P

    BalasPadam
  15. innz:

    thanks.
    same goes to you.
    good luck ye.
    ;)

    BalasPadam
  16. salam hizami,

    wah peserta lelaki pertama sertai contest akak ni..u look gorg...*lol*
    hihihi

    syarat semua ok

    good luck dear.

    BalasPadam
  17. soclose2213:

    haha.
    alamak.
    really?
    aiyoh.
    sadis.
    wakil tunggal la ni haha.
    ;)

    BalasPadam
  18. eh eh..
    kening kita sama la..
    hihihihi

    =)

    BalasPadam
  19. akak memang tak reti amik gambar depan cermin..kena try ni..

    BalasPadam
  20. hype! nice blog.. jangan lupa follow blog remy ya...

    BalasPadam
  21. jaja:

    kak,
    takpe.
    usaha tangga kejayaan.
    ;)

    BalasPadam
  22. prince rayme:

    ya.
    thanks.
    ;)

    BalasPadam
  23. kak so close, zami mmg gorg... ouh. hehe xD

    BalasPadam
  24. inzz:

    wakakakaka.
    haish.
    jangan jangan.
    nanti kemalumaluan lagi.
    haha.

    BalasPadam
  25. ha ko syok sendiri eh tangkap gambo sindiri...???heheh..

    anyway..gd luck tau..

    BalasPadam
  26. wa wahh ! kacak die .. sye pon nak join ! ngeh :)

    BalasPadam
  27. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  28. bile camera ad kat tgn, mmg tgkp gmbr sndiri je kan? :P bese la tu...neway, gud luck!!!

    BalasPadam
  29. gudlak! wah2 bergaya zami walopon dalam cermin hik3

    BalasPadam
  30. nseb bek eskelator 2 x jem huhu

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com