Jumaat, 28 Mei 2010

Mirror Mirror On The Wall Sila Retak Seribu Bila Nampak Aku Haha.

Ya. Aku kadang-kadang suka snap gambar kat depan cermin supaya aku boleh nampak macam mana rupa aku dalam gambar nanti. Kalau tak faham sila abaikan. Kesimpulan dia aku suka bergambar boleh? Senang cerita.


Actually tak banyak mana pun gambar gambar aku depan cermin ada la dua tiga empat lima enam tujuh lapan keping haha. Aku sempat rujuk album album zaman komunis dulu semata-mata nak cari gambar kat depan cermin kau bayangkan. Maka aku menemui jeng jeng jeng lima keping sahaja. Haishhh...


Ada lima lokasi iaitu tandas, hair saloon, sinki basuh tangan, restoran KFC dan depan escalator. Gila tak adoi???


Okay. Actually this is a contest from a blogger called So Close 2213. Tahu contest ni pun daripada Innz thanks dear!!! Simple je. Jom la join. Tak perlu sediakan minyak masak. Tak perlu lari lari anak. Tak perlu lompat bintang. Senang.

Due date pada 18 Jun 2010 eh eh banyak masa lagi. Jom lepak lepak singgah di sini.


potpetpotpet: Tak pernah menang contest apa apa. Boleh tak dapat undi simpati please please please? Haha.

34 ulasan:

rizal jabai berkata...

zami,aku pon suke snap pic dpn cemin,tp gamba tak sempat snap cemin dah pecah sebab ade muka aku..huwawawawawawa

Hizami Rahim berkata...

rizal:

wah.
sure?
fuh.
nasib aku retak je.
;0

Lepat Pisang berkata...

he..he..stylo la bro posing kat depan hp..he..he..

..bellabrun0.. berkata...

hemsem macho smart stylo. HAHA.

GUDLUCK BRO :))

tieha ismail berkata...

hahahha giler tol snap pic....sme laa kiter....huhuhuhuhuhu....

Nisa A. berkata...

ahhaha nisa pon sukeeeeee snap gmbr sendiri. tp byk guna webbie dah skrg nih...
ha ha dulu2 suke la kot guna henset =P

kasih berkata...

memang gila camwhore.

kembatolo™ berkata...

gambar kat escalator tu nampak macam kau gersang la..hahaha

I n n z berkata...

hehe .
gud luck.

Hizami Rahim berkata...

lepat pisang:

hancur ku rasa.
haha.
;)

Hizami Rahim berkata...

bella:

ahha.
thanks dear.
pujian tu dah lebih lebih pulak.
kemalumaluan sudah.
haish...
;)

Hizami Rahim berkata...

tieha:

yay!
;)
nasib sama.
;)

Hizami Rahim berkata...

nisa:

really?
entah.
zami tak pernah guna webbie.
;)

Hizami Rahim berkata...

kasih:

haish.
garang nampak?
haha.

Hizami Rahim berkata...

kembatolo:

haha.
takde makna nak gersang depan public.
;P

Hizami Rahim berkata...

innz:

thanks.
same goes to you.
good luck ye.
;)

soclose2213 berkata...

salam hizami,

wah peserta lelaki pertama sertai contest akak ni..u look gorg...*lol*
hihihi

syarat semua ok

good luck dear.

Hizami Rahim berkata...

soclose2213:

haha.
alamak.
really?
aiyoh.
sadis.
wakil tunggal la ni haha.
;)

[z@ck] berkata...

eh eh..
kening kita sama la..
hihihihi

=)

JaJa'Z berkata...

akak memang tak reti amik gambar depan cermin..kena try ni..

prince rayme lala berkata...

hype! nice blog.. jangan lupa follow blog remy ya...

Hizami Rahim berkata...

zack:

tu la.
sama.
;)

Hizami Rahim berkata...

jaja:

kak,
takpe.
usaha tangga kejayaan.
;)

Hizami Rahim berkata...

prince rayme:

ya.
thanks.
;)

I n n z berkata...

kak so close, zami mmg gorg... ouh. hehe xD

Hizami Rahim berkata...

inzz:

wakakakaka.
haish.
jangan jangan.
nanti kemalumaluan lagi.
haha.

Rowena Chasez berkata...

alll da best zami!!(:

Hizami Rahim berkata...

rowena:

hehe.
thanks.
;)

Nazz@Purple berkata...

ha ko syok sendiri eh tangkap gambo sindiri...???heheh..

anyway..gd luck tau..

. k t y . berkata...

wa wahh ! kacak die .. sye pon nak join ! ngeh :)

. k t y . berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
syafiqah safri berkata...

bile camera ad kat tgn, mmg tgkp gmbr sndiri je kan? :P bese la tu...neway, gud luck!!!

ardinihumaira berkata...

gudlak! wah2 bergaya zami walopon dalam cermin hik3

hari2 sbagai ocelot berkata...

nseb bek eskelator 2 x jem huhu

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com