Khamis, 6 Mei 2010

Miley Cyrus Bertindak Ganas Dan Liar! She Can't Be Tamed.

Miley Cyrus betol betol tidak boleh dijinakkan! Dia merupakan spesies burung yang telah pupus tapi dia tak pupus sebab dia the one and only spesies yang wujud lagi. Dia memang ganas dan liar! Jeng jeng jeng. Sila buat muka blur. HohO. Okay. Itulah watak dalam video klip terbaru daripada Miley Cyrus. Merupakan single terkini dia yang berjudul Can't Be Tamed.



Seriously. Miley Cyrus nampak matang dalam VC ni bagi perempuan yang berusia 18 tahun. Wah. Kalau kat Malaysia kira macam baru lepas SPM ni. Bayangkan hebat tak hebatnya dia. With those outfits dia sudah dewasa. Tahniah. Eh eh lupa pulak. Lagu Can't Be Tamed quite sexy and catchy. Interesting. Sila sila dengar.

19 ulasan:

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

uit..hizami ni..ikut perkembangn artis rupanya dia

Hizami Rahim berkata...

hawa:
ahha.
can't live without music.
lol~
;)

kasih berkata...

tengok lama2 boleh tergoda kot.
;p

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

ooowhhh...awe kdg2 lagu pun tak tau ada wujud atau tak..artis lg lah tk knl..sebab dia tak knl kite...heheh..
member dok ckp pasl artis baru..conform awe tak knl..

Hizami Rahim berkata...

kasih:
ahha.
tiba tiba pulak.
;)

Hazzy Ishak berkata...

dun like her
he he he

With Love,
HazzySuperb

Hazzy Ishak berkata...

dah dengar lagu MizzNina What your waiting for
best gak lagu tu
cuma video je tak berapa malatops

Hizami Rahim berkata...

hazzy ishak:
ahha.
alamak.
dah dengar.
lagu best.
oh.
VC dia tak sempat nak tengok.
;)

FarhanaDr berkata...

Alamak.. Cikgu.. Budak2 mcm saye boleh ke nangok video clip ni? Hehehe..

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:
ahha.
eh eh boleh je.
takde yang bahaya pon.
sila sila.
;)

asphaq berkata...

dia makin matang~

joegrimjow berkata...

artis klu nak femes
dia akan bertindak liar semaca
itulah artis

Farah MR berkata...

dah x boleh dikatakan idola remaja dah dia ni..hihi

Hizami Rahim berkata...

asphaq:
ahha.
ya.
mungkin.
;)

Hizami Rahim berkata...

joe:
ahha.
kan?
budaya artis.
;)

Hizami Rahim berkata...

farah:
hehe.
ya.
betol.
;)

ezasigadis berkata...

she's cute kan ?
ahhh, sangat suka dia !

Hizami Rahim berkata...

ezasigadis:
ahha.
suka?
;0

Dauspozi berkata...

ahha... tergoda nafsu aku tgk pic last... hehe, ampun cikgu...

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com