Khamis, 6 Mei 2010

Miley Cyrus Bertindak Ganas Dan Liar! She Can't Be Tamed.

Miley Cyrus betol betol tidak boleh dijinakkan! Dia merupakan spesies burung yang telah pupus tapi dia tak pupus sebab dia the one and only spesies yang wujud lagi. Dia memang ganas dan liar! Jeng jeng jeng. Sila buat muka blur. HohO. Okay. Itulah watak dalam video klip terbaru daripada Miley Cyrus. Merupakan single terkini dia yang berjudul Can't Be Tamed.



Seriously. Miley Cyrus nampak matang dalam VC ni bagi perempuan yang berusia 18 tahun. Wah. Kalau kat Malaysia kira macam baru lepas SPM ni. Bayangkan hebat tak hebatnya dia. With those outfits dia sudah dewasa. Tahniah. Eh eh lupa pulak. Lagu Can't Be Tamed quite sexy and catchy. Interesting. Sila sila dengar.

19 ulasan:

  1. uit..hizami ni..ikut perkembangn artis rupanya dia

    BalasPadam
  2. hawa:
    ahha.
    can't live without music.
    lol~
    ;)

    BalasPadam
  3. tengok lama2 boleh tergoda kot.
    ;p

    BalasPadam
  4. ooowhhh...awe kdg2 lagu pun tak tau ada wujud atau tak..artis lg lah tk knl..sebab dia tak knl kite...heheh..
    member dok ckp pasl artis baru..conform awe tak knl..

    BalasPadam
  5. kasih:
    ahha.
    tiba tiba pulak.
    ;)

    BalasPadam
  6. dun like her
    he he he

    With Love,
    HazzySuperb

    BalasPadam
  7. dah dengar lagu MizzNina What your waiting for
    best gak lagu tu
    cuma video je tak berapa malatops

    BalasPadam
  8. hazzy ishak:
    ahha.
    alamak.
    dah dengar.
    lagu best.
    oh.
    VC dia tak sempat nak tengok.
    ;)

    BalasPadam
  9. Alamak.. Cikgu.. Budak2 mcm saye boleh ke nangok video clip ni? Hehehe..

    BalasPadam
  10. farhanadr:
    ahha.
    eh eh boleh je.
    takde yang bahaya pon.
    sila sila.
    ;)

    BalasPadam
  11. artis klu nak femes
    dia akan bertindak liar semaca
    itulah artis

    BalasPadam
  12. dah x boleh dikatakan idola remaja dah dia ni..hihi

    BalasPadam
  13. asphaq:
    ahha.
    ya.
    mungkin.
    ;)

    BalasPadam
  14. joe:
    ahha.
    kan?
    budaya artis.
    ;)

    BalasPadam
  15. she's cute kan ?
    ahhh, sangat suka dia !

    BalasPadam
  16. ezasigadis:
    ahha.
    suka?
    ;0

    BalasPadam
  17. ahha... tergoda nafsu aku tgk pic last... hehe, ampun cikgu...

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com