Sabtu, 15 Mei 2010

Lin Dan Punca Lupa Daratan.

Okay tak pasal pasal korang kena tengok gambar gambar merepek ni wakakaka. Well bila aku dah lupa daratan maka aku perasan jadi adik Lin Dan iaitu Lin Atau. Terima kasih kepada mereka yang kata aku ada iras iras Lin Dan padan muka aku tertipu jahat betul korang haha. Jom tinjau koleksi gambar Lin Dan serta adik dia Lin Atau. Korang jangan nak gelak gelak okay.





potpetpotpet: Alhamdulillah. Aku macam handsome sikit haha tak pasal pasal lupa daratan gara gara Lin Dan lagi.

88 ulasan:

  1. Tu laaa.. Dah ckap dah Zami boleh jadi hero korea.. Takmo caye.. Lin Dan? OUT!!! Hidup Zami.. ;p

    BalasPadam
  2. hahahahahaaha......guling2 abg eq tgk pic ni...

    nasib tak tergolek apartment tkt 3...

    72.3145% hampir sama.....(abg eq analisis guna SPSS) hehe.....

    BalasPadam
  3. farhanadr:
    wakakaka.
    undi la saya.
    jangan lupa.
    ;P

    BalasPadam
  4. abang eq:
    ahha.
    i know that software.
    ;)

    BalasPadam
  5. Nak comment..Lin Dan sangat hensem. Lin atau sila cuba lagi ok.hehehe..

    BalasPadam
  6. haha.bolehla.nak dekat same jugak.xsalah pun kalau kadang2 kite perasan.lumrah manusia

    BalasPadam
  7. aku yang menulis:
    ahha.
    sila sila.
    ;)

    BalasPadam
  8. hahhaa. lin dan hensem.tp zami hensem lg haha.

    smlam tgk badminton asyk tgk lin dan tak kelip2.sb tu mesia kalah


    ^_^

    BalasPadam
  9. ilham:
    wakakaka.
    tak pasal pasal.
    ;)

    BalasPadam
  10. pipimuncet:
    ahha.
    takde la.
    wah.
    tak kelip kelip?
    bahaya bahaya.
    ahha.
    ;)

    BalasPadam
  11. spss tu la bikin hidup abg eq kacau bilau masa buat tesis ari tu...

    bengong jap...hehe

    BalasPadam
  12. gua tau lu ensem bro~
    miahahaha~kmbg ar tuh!

    seyes ak nympah tgk mke lin dendang nie~
    lgi2 bler tringat dia bleh bt 'dance' mse klhkn mlysia~huhuhu

    BalasPadam
  13. aku ingtkan dulu ni blog lindan. lepastu baca tajuk blog betul2 rupanya blog HIZAMI. baru je nak flag tp x jadi. mana tau lindan asyik lwn ngn chong wei dah reti tulis blog guna malay. wakakaka

    BalasPadam
  14. waaa memang ade iras Lin Dan la. baru perasan. uhuhhu hi Lin Atau. wakakaka =)

    BalasPadam
  15. adeh... udah2 ler kengkawan.. dok puji2 dia pulak... kang xtdo 10 hari 9 malam pulak.. eheh~ ;p(yela zami ensem skit dari lin dan tu.. ;p)

    BalasPadam
  16. wawaaaaaooooo.... Keluarga Lin dan & Lin atau ni memang hit hot het hut meletup..

    Ann nak jadi Lin Lin boleh??? Tamak ni nak amik dua dua Lin ni.. Ahaksss!

    BalasPadam
  17. hehee..mm ade jgak arr :p

    BalasPadam
  18. abang eq:
    ahha.
    guna untuk statistik hari tu.
    haish.
    tapi tak mahir lagi nak guna spss tu.
    tahu basic je.
    ;)

    BalasPadam
  19. nabiel:
    ahha.
    alamak.
    terlebih sudah.
    eh eh takpe anda benci lin dan.
    bukan lin atau kan kan kan?
    wakakaka~
    ;)

    BalasPadam
  20. fiffy:L
    aku pon sama.
    ingatkan blog lin dan.
    rupanya blog aku.
    boleh?
    ahha~
    ;)

    BalasPadam
  21. wah! hebat la ko carik gmb,,,,klw tgok sekali imbas mcm sume org yg same...tp of cos la ko ensem lagi Lin Atau..hik3 :))

    BalasPadam
  22. oh my hizami...hahahahah...blh plak awak buat camni...konfius ni.hahahah...

    BalasPadam
  23. linda:
    hai hai Lin Da.
    ahha.
    ;)

    BalasPadam
  24. aida:
    sampai hujung tahun kot tak tidur.
    wakakaka.
    ;P

    BalasPadam
  25. btOl2
    .
    smlm asyik dOk puji lin dan
    sbb tu msia xmng..
    .
    suke lin dan sgt2..
    dlu, kini, n slamenye
    (:

    BalasPadam
  26. ann:
    wakakaka.
    haish.
    orang tamak selalu rugi.
    moral of the story sila pilih lee chong wei.
    ;)

    BalasPadam
  27. fasya:
    ahha.
    aiyoh.
    thanks.
    tiba tiba.
    wakakakaka.
    ;P

    BalasPadam
  28. hawa:
    ahha.
    boleh pulak.
    ;)

    BalasPadam
  29. husna:
    tu la.
    agak agak semua sokong lin dan kot.
    ahha.
    tak pasal pasal lee chong wei kalah.
    wakakaka.
    ;)

    BalasPadam
  30. arghhhhhh...histeria kejap...SAMA kot!!!dah la aku peminat lin dan..ok aku boleh minat lin atau jugak....LIN ATAU I nak otograf boleh?????

    BalasPadam
  31. robin:
    wakakaka.
    boleh boleh.
    nak berapa?
    wakakaka~
    ;P

    BalasPadam
  32. lin atau pulak?
    haha.
    mana tahu kot nak pakai nama kasih lagi ke.
    haha. sila perasan lebih lagi..ye lin atau?

    BalasPadam
  33. hehehehe...pasni ramai peminat badminton serbu hizami plak

    BalasPadam
  34. wakakakakakakakakakakakakakaka

    nie lin koma ke?
    lin seru ke?
    lin tah?
    lin kop?

    BalasPadam
  35. waahhhh ade iras2 la~

    BalasPadam
  36. kasih:
    ahha.
    tiba tiba kasih pulak.
    ahha.
    ;P

    BalasPadam
  37. hawa:
    tu la.
    boleh main badminton sama sama walaupun langsung takde bakat macam lin dan.
    ahha.
    kesian.
    ;)

    BalasPadam
  38. ayie:
    ahha.
    sukahati.
    tak kisah.
    ;)

    BalasPadam
  39. nisa:
    ahha.
    sikit je.
    tak banyak.
    ;)

    BalasPadam
  40. takpe...Lin Tang ada...hahahaha

    BalasPadam
  41. haha. da tergelak la plak. :D
    Lin Atau? hehe~~

    okae la. tengok2, de la iras sikit, Lin Atau. (;

    BalasPadam
  42. hawa:
    ahha.
    lintang pukang.
    ;)

    BalasPadam
  43. aida:
    ahha.
    pandai ambil hati.
    haish.
    ;P

    BalasPadam
  44. hye. nk berkenalan dgn lin atau buleh?hehe

    kalo x boleh, bagila lin oleh itu...haha. x sedap jek munyiknyer

    BalasPadam
  45. hye. nk berkenalan dgn lin atau buleh?hehe

    kalo x boleh, bagila lin oleh itu...haha. x sedap jek munyiknyer

    BalasPadam
  46. hye. nk berkenalan dgn lin atau buleh?hehe

    kalo x boleh, bagila lin oleh itu...haha. x sedap jek munyiknyer

    BalasPadam
  47. fatin:
    ahha.
    tahu takpe.
    pelik je bunyi dia.
    ahha.
    nak kenal?
    boleh boleh.
    ;P

    BalasPadam
  48. ia..itu sebenarnya...heheh

    BalasPadam
  49. mau otografffffff..
    nk yg lin dan mmg mimpi je la
    .
    dpt yg lin atau pn jd la..
    haha
    ;)

    BalasPadam
  50. husna:
    wakakaka.
    betol kah?
    ;P

    BalasPadam
  51. xde la..
    tipu je..
    haha
    .
    lin atau
    nnt ckp kt
    'abg lin dan' kamu tu
    sy nk sign otograf ya
    haha
    (:

    BalasPadam
  52. husna:
    baiklah.
    lagi?
    ada apa apa pesanan lagi?
    wakakaka~

    BalasPadam
  53. bley mtk lg ea??
    nk amek gmbr kenangan
    ng lin dan....
    suke2
    (:

    BalasPadam
  54. husna:
    boleh boleh.
    mintak mintak la lin dan baca blog aku.
    haish.
    ;P

    BalasPadam
  55. betol la weh..sebijik..haha..mane satu kau ni?kiri ke kanan?ngaa~

    BalasPadam
  56. kembatolo:
    ahha.
    nak kena penampar ni.
    wakakaka~

    BalasPadam
  57. Perasaan je kot

    agagaga

    BalasPadam
  58. syazwan:
    ahha.
    perasaan lalu perasan.
    sedih.
    ahha.
    ;)

    BalasPadam
  59. agak agak zami boleh menari macam lin dan tak?

    haha

    kalau boleh, lulus da tuh.

    BalasPadam
  60. tak sangka ko memang dah lupa tapi bukan lupa daratan
    lupa sebab alzheimer
    ekekekke

    BalasPadam
  61. hahha.. mmg sebijik la korg...
    hey encik.. ada award special sempena bebelan kamu yang berbisa itu..
    sila ambil dgn ati yg ikhlas ye..

    http://nakashimakureno.blogspot.com/2010/05/and-winner-goes-to.html

    BalasPadam
  62. eh eh eh, macam sama la rupa.

    :D

    BalasPadam
  63. lin atau... lu bole main badminton juga ka.. atau terror menengok aje... waaakakakaka

    BalasPadam
  64. perghhh gile ahh mi!!! cepat main badminton, masuk team melesia, rampas piala thomas! erkkk ade kaitan ke??? ngeeee :P

    BalasPadam
  65. Dah dekat sama dah tu tapi awak handsome ckit dari Lin Dan..
    Ya Allah semoga budak ini tidak terus lupa daratan selepas dapat pjuian ini warghhhhhhhhhhhhhhh...)

    BalasPadam
  66. hans:
    wakakaka.
    jahat jahat.
    ;P

    BalasPadam
  67. tom:
    ahha.
    thanks for the award.
    ahha.
    aiyoh.
    terharu.
    ;)

    BalasPadam
  68. anis:
    ahha.
    kebetulan.
    lol~

    BalasPadam
  69. mimie:
    boleh la main.
    dulu wakil sekolah masa darjah enam.
    wakakaka.
    ;P

    BalasPadam
  70. suarakalbu:
    ya Allah.
    dugaan dugaan.
    wakakaka.
    ;P

    BalasPadam
  71. ha ha ha ha..

    Lin Atau pun boleh...

    ade la iras skit..

    BalasPadam
  72. zuewairy:
    ahha.
    sikit pon jadi la.
    wakakaka.
    ;P

    BalasPadam
  73. haha.. kan seiras tu! encem zami la.. dun wori.. ha.... dni nak jadi Lin Serta buleh tak? lariiiiiiiii ;p

    BalasPadam
  74. dni:
    ahha.
    boleh boleh.
    ;)

    BalasPadam
  75. waakakakakaka
    aku bukan jahat
    nakal jer

    BalasPadam
  76. same.same.
    dedue ensem.
    haha

    BalasPadam
  77. wahh.. kacaknya lelaki yg bernama Lin Atau tu.. tergoda saya tau.. haha

    BalasPadam
  78. Rasa nak bakar blog ni.
    boleh?
    hahahahahha

    BalasPadam
  79. @asphaq

    boleh je.
    lepas tu panggil bomba suruh padamkan api.
    haha.
    :P

    BalasPadam
  80. haha.. lawak pun ada tgk entri ni.
    dah macam kat fb tu "muka kamu macam artis mana?"

    apa pun muka bro up ckit dari lin dan. hehe

    BalasPadam
  81. @Khadijah Nas

    haha.
    malu dah ni.
    haish.
    :)
    thanks btw.

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com