Sabtu, 15 Mei 2010

Lin Dan Punca Lupa Daratan.

Okay tak pasal pasal korang kena tengok gambar gambar merepek ni wakakaka. Well bila aku dah lupa daratan maka aku perasan jadi adik Lin Dan iaitu Lin Atau. Terima kasih kepada mereka yang kata aku ada iras iras Lin Dan padan muka aku tertipu jahat betul korang haha. Jom tinjau koleksi gambar Lin Dan serta adik dia Lin Atau. Korang jangan nak gelak gelak okay.





potpetpotpet: Alhamdulillah. Aku macam handsome sikit haha tak pasal pasal lupa daratan gara gara Lin Dan lagi.

88 ulasan:

FarhanaDr berkata...

Tu laaa.. Dah ckap dah Zami boleh jadi hero korea.. Takmo caye.. Lin Dan? OUT!!! Hidup Zami.. ;p

eqbalzack berkata...

hahahahahaaha......guling2 abg eq tgk pic ni...

nasib tak tergolek apartment tkt 3...

72.3145% hampir sama.....(abg eq analisis guna SPSS) hehe.....

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:
wakakaka.
undi la saya.
jangan lupa.
;P

Hizami Rahim berkata...

abang eq:
ahha.
i know that software.
;)

aku yang menulis berkata...

Nak comment..Lin Dan sangat hensem. Lin atau sila cuba lagi ok.hehehe..

En iLham berkata...

haha.bolehla.nak dekat same jugak.xsalah pun kalau kadang2 kite perasan.lumrah manusia

Hizami Rahim berkata...

aku yang menulis:
ahha.
sila sila.
;)

pipiMuncet berkata...

hahhaa. lin dan hensem.tp zami hensem lg haha.

smlam tgk badminton asyk tgk lin dan tak kelip2.sb tu mesia kalah


^_^

Hizami Rahim berkata...

ilham:
wakakaka.
tak pasal pasal.
;)

Hizami Rahim berkata...

pipimuncet:
ahha.
takde la.
wah.
tak kelip kelip?
bahaya bahaya.
ahha.
;)

eqbalzack berkata...

spss tu la bikin hidup abg eq kacau bilau masa buat tesis ari tu...

bengong jap...hehe

Nabiel berkata...

gua tau lu ensem bro~
miahahaha~kmbg ar tuh!

seyes ak nympah tgk mke lin dendang nie~
lgi2 bler tringat dia bleh bt 'dance' mse klhkn mlysia~huhuhu

Fiffy berkata...

aku ingtkan dulu ni blog lindan. lepastu baca tajuk blog betul2 rupanya blog HIZAMI. baru je nak flag tp x jadi. mana tau lindan asyik lwn ngn chong wei dah reti tulis blog guna malay. wakakaka

linda musee berkata...

waaa memang ade iras Lin Dan la. baru perasan. uhuhhu hi Lin Atau. wakakaka =)

AiDa berkata...

adeh... udah2 ler kengkawan.. dok puji2 dia pulak... kang xtdo 10 hari 9 malam pulak.. eheh~ ;p(yela zami ensem skit dari lin dan tu.. ;p)

~ Ann ~ berkata...

wawaaaaaooooo.... Keluarga Lin dan & Lin atau ni memang hit hot het hut meletup..

Ann nak jadi Lin Lin boleh??? Tamak ni nak amik dua dua Lin ni.. Ahaksss!

shaa bonitaa berkata...

hehee..mm ade jgak arr :p

Hizami Rahim berkata...

abang eq:
ahha.
guna untuk statistik hari tu.
haish.
tapi tak mahir lagi nak guna spss tu.
tahu basic je.
;)

Hizami Rahim berkata...

nabiel:
ahha.
alamak.
terlebih sudah.
eh eh takpe anda benci lin dan.
bukan lin atau kan kan kan?
wakakaka~
;)

Hizami Rahim berkata...

fiffy:L
aku pon sama.
ingatkan blog lin dan.
rupanya blog aku.
boleh?
ahha~
;)

Fasya Abdy berkata...

wah! hebat la ko carik gmb,,,,klw tgok sekali imbas mcm sume org yg same...tp of cos la ko ensem lagi Lin Atau..hik3 :))

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

oh my hizami...hahahahah...blh plak awak buat camni...konfius ni.hahahah...

Hizami Rahim berkata...

linda:
hai hai Lin Da.
ahha.
;)

Hizami Rahim berkata...

aida:
sampai hujung tahun kot tak tidur.
wakakaka.
;P

hUsNA berkata...

btOl2
.
smlm asyik dOk puji lin dan
sbb tu msia xmng..
.
suke lin dan sgt2..
dlu, kini, n slamenye
(:

Hizami Rahim berkata...

ann:
wakakaka.
haish.
orang tamak selalu rugi.
moral of the story sila pilih lee chong wei.
;)

Hizami Rahim berkata...

shaa:
;)

Hizami Rahim berkata...

fasya:
ahha.
aiyoh.
thanks.
tiba tiba.
wakakakaka.
;P

Hizami Rahim berkata...

hawa:
ahha.
boleh pulak.
;)

Hizami Rahim berkata...

husna:
tu la.
agak agak semua sokong lin dan kot.
ahha.
tak pasal pasal lee chong wei kalah.
wakakaka.
;)

rObin@ayuE berkata...

arghhhhhh...histeria kejap...SAMA kot!!!dah la aku peminat lin dan..ok aku boleh minat lin atau jugak....LIN ATAU I nak otograf boleh?????

Hizami Rahim berkata...

robin:
wakakaka.
boleh boleh.
nak berapa?
wakakaka~
;P

kasih berkata...

lin atau pulak?
haha.
mana tahu kot nak pakai nama kasih lagi ke.
haha. sila perasan lebih lagi..ye lin atau?

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

hehehehe...pasni ramai peminat badminton serbu hizami plak

ayie berkata...

wakakakakakakakakakakakakakaka

nie lin koma ke?
lin seru ke?
lin tah?
lin kop?

Nisa A. berkata...

waahhhh ade iras2 la~

Hizami Rahim berkata...

kasih:
ahha.
tiba tiba kasih pulak.
ahha.
;P

Hizami Rahim berkata...

hawa:
tu la.
boleh main badminton sama sama walaupun langsung takde bakat macam lin dan.
ahha.
kesian.
;)

Hizami Rahim berkata...

ayie:
ahha.
sukahati.
tak kisah.
;)

Hizami Rahim berkata...

nisa:
ahha.
sikit je.
tak banyak.
;)

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

takpe...Lin Tang ada...hahahaha

a i d a ; berkata...

haha. da tergelak la plak. :D
Lin Atau? hehe~~

okae la. tengok2, de la iras sikit, Lin Atau. (;

Hizami Rahim berkata...

hawa:
ahha.
lintang pukang.
;)

Hizami Rahim berkata...

aida:
ahha.
pandai ambil hati.
haish.
;P

Fatin Aliyya berkata...

hye. nk berkenalan dgn lin atau buleh?hehe

kalo x boleh, bagila lin oleh itu...haha. x sedap jek munyiknyer

Fatin Aliyya berkata...

hye. nk berkenalan dgn lin atau buleh?hehe

kalo x boleh, bagila lin oleh itu...haha. x sedap jek munyiknyer

Fatin Aliyya berkata...

hye. nk berkenalan dgn lin atau buleh?hehe

kalo x boleh, bagila lin oleh itu...haha. x sedap jek munyiknyer

Hizami Rahim berkata...

fatin:
ahha.
tahu takpe.
pelik je bunyi dia.
ahha.
nak kenal?
boleh boleh.
;P

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

ia..itu sebenarnya...heheh

hUsNA berkata...

mau otografffffff..
nk yg lin dan mmg mimpi je la
.
dpt yg lin atau pn jd la..
haha
;)

Hizami Rahim berkata...

hawa:
ahha.
;)

Hizami Rahim berkata...

husna:
wakakaka.
betol kah?
;P

hUsNA berkata...

xde la..
tipu je..
haha
.
lin atau
nnt ckp kt
'abg lin dan' kamu tu
sy nk sign otograf ya
haha
(:

Hizami Rahim berkata...

husna:
baiklah.
lagi?
ada apa apa pesanan lagi?
wakakaka~

hUsNA berkata...

bley mtk lg ea??
nk amek gmbr kenangan
ng lin dan....
suke2
(:

Hizami Rahim berkata...

husna:
boleh boleh.
mintak mintak la lin dan baca blog aku.
haish.
;P

kembatolo™ berkata...

betol la weh..sebijik..haha..mane satu kau ni?kiri ke kanan?ngaa~

Hizami Rahim berkata...

kembatolo:
ahha.
nak kena penampar ni.
wakakaka~

mr.syazwan berkata...

Perasaan je kot

agagaga

Hizami Rahim berkata...

syazwan:
ahha.
perasaan lalu perasan.
sedih.
ahha.
;)

Fiq berkata...

agak agak zami boleh menari macam lin dan tak?

haha

kalau boleh, lulus da tuh.

hans berkata...

tak sangka ko memang dah lupa tapi bukan lupa daratan
lupa sebab alzheimer
ekekekke

tOm berkata...

hahha.. mmg sebijik la korg...
hey encik.. ada award special sempena bebelan kamu yang berbisa itu..
sila ambil dgn ati yg ikhlas ye..

http://nakashimakureno.blogspot.com/2010/05/and-winner-goes-to.html

ANIS ASILA berkata...

eh eh eh, macam sama la rupa.

:D

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata...

lin atau... lu bole main badminton juga ka.. atau terror menengok aje... waaakakakaka

yoe berkata...

perghhh gile ahh mi!!! cepat main badminton, masuk team melesia, rampas piala thomas! erkkk ade kaitan ke??? ngeeee :P

suarakalbu berkata...

Dah dekat sama dah tu tapi awak handsome ckit dari Lin Dan..
Ya Allah semoga budak ini tidak terus lupa daratan selepas dapat pjuian ini warghhhhhhhhhhhhhhh...)

Hizami Rahim berkata...

fiq:
ahha.
boleh try.
;)

Hizami Rahim berkata...

hans:
wakakaka.
jahat jahat.
;P

Hizami Rahim berkata...

tom:
ahha.
thanks for the award.
ahha.
aiyoh.
terharu.
;)

Hizami Rahim berkata...

anis:
ahha.
kebetulan.
lol~

Hizami Rahim berkata...

mimie:
boleh la main.
dulu wakil sekolah masa darjah enam.
wakakaka.
;P

Hizami Rahim berkata...

yoe:
ahha.
tiba tiba.
;P

Hizami Rahim berkata...

suarakalbu:
ya Allah.
dugaan dugaan.
wakakaka.
;P

Zuewairy berkata...

ha ha ha ha..

Lin Atau pun boleh...

ade la iras skit..

Hizami Rahim berkata...

zuewairy:
ahha.
sikit pon jadi la.
wakakaka.
;P

ardinihumaira berkata...

haha.. kan seiras tu! encem zami la.. dun wori.. ha.... dni nak jadi Lin Serta buleh tak? lariiiiiiiii ;p

Hizami Rahim berkata...

dni:
ahha.
boleh boleh.
;)

hans berkata...

waakakakakaka
aku bukan jahat
nakal jer

nisaGemok berkata...

same.same.
dedue ensem.
haha

RedBoy berkata...

wahh.. kacaknya lelaki yg bernama Lin Atau tu.. tergoda saya tau.. haha

asphaq berkata...

Rasa nak bakar blog ni.
boleh?
hahahahahha

Hizami Rahim berkata...

@hans

haha.
lebih kurang tu.
:)

Hizami Rahim berkata...

@nisaGemok

erk.
malu seyh.
:)

Hizami Rahim berkata...

@RedBoy

haha.
sengal.
:P

Hizami Rahim berkata...

@asphaq

boleh je.
lepas tu panggil bomba suruh padamkan api.
haha.
:P

Khadijah Nas berkata...

haha.. lawak pun ada tgk entri ni.
dah macam kat fb tu "muka kamu macam artis mana?"

apa pun muka bro up ckit dari lin dan. hehe

Hizami Rahim berkata...

@Khadijah Nas

haha.
malu dah ni.
haish.
:)
thanks btw.

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com