Isnin, 17 Mei 2010

Lin Dan. Ain AF8. Ziana Zain.

Piala Thomas menjadi milik China untuk kali keempat berturut turut tapi secara keseluruhan ni kali kelapan. Wah wah hebat gila rasa rasa Piala Thomas memang khas untuk China kot. By the way aku salute dengan Lin Dan oh dahsyat betul dia main kali ni aku sampai buat standing ovation untuk Lin Dan wakakaka.


Ain merupakan pelajar terakhir yang terkeluar daripada Akademi Fantasia 8. Oh. Aku rasa tone suara dia jauh lagi best daripada kesemua pelajar yang tinggal. Lantak. By the way AF kali ni paling tak best dalam sejarah dia seriously macam bluwekkk. HohO. Eh eh Ziana Zain dah tukar protege dia Thalia ganti Mohd. Ziana kata Thalia tak ready lagi sebab usia dia muda maka Ziana membuat keputusan untuk menggugurkan Thalia dan ambil la budak Mohd tu. Sekian.


Wah. Aktiviti malam minggu aku kat depan tv je la haha kesian kesian. Nak layan movies pulak lepas ni. HohO. Selamat malam sayang!

52 ulasan:

  1. lorr..bleh plak? laki lah protege die skrg?

    BalasPadam
  2. haha..
    Lin Dan mmg hebat..
    Aku suka tgok cra dia main...
    mmg ptut pon China mng... ho3..

    BalasPadam
  3. Ouh.. Seyes ke kak ziana punye kes tu? Hmmmmm.. Tak sempat nengok Mentor tadi.. Adehhh..

    BalasPadam
  4. x puas hati dgn keputusan juri.
    nape x adi menang ?
    sore dy best ape.
    nk compare dgn ayim yg menjerit je mase nyanyi =(

    BalasPadam
  5. ni jadi pengulas rancangan yerkk..heheh...bgus2..awe tak perlu tgk tv..AF lagi tak tgk sebab tak da astro so tunggu hizami update news jerk..blh..heheh

    BalasPadam
  6. aq ske adi & dayang..hua3
    tp duet ziana n mohd paling best..lalala

    BalasPadam
  7. nurul ain:
    ya.
    hehe.
    protege dia lelaki.
    ;)

    BalasPadam
  8. hairi:
    tahu takpe.
    ahha.
    suka suka.
    ;)

    BalasPadam
  9. ak suke taufik hidayat..ak sokong indon td..tup2 cina menang..huish~saket at..3-0 lak tu..

    BalasPadam
  10. farhanadr:
    wakaka.
    pergi mana tadi?

    BalasPadam
  11. ziana gugurkan thalia?
    ouh, patutlah tadi tgk ade protege baru.
    kasihan ain erk? lantaklah.
    yg penting shahir dan adira ke final.
    hehe. :)

    BalasPadam
  12. innz:
    kan kan kan?
    entah.
    tak perasan kot.
    ahha.

    BalasPadam
  13. hawa:
    ahha.
    boleh boleh.
    cik hawa kan rajin datang blog zami.
    hehe.
    ;)

    BalasPadam
  14. kyoo:
    ahha.
    oh.
    aku belum nak minat sesiapa lagi kot.
    ahha.
    ;)

    BalasPadam
  15. cik ubi:
    ahha.
    go china go china!
    ;P

    BalasPadam
  16. arol:
    ahha.
    zami tak kata kesian pon.
    ;)

    BalasPadam
  17. antara 3 ni.. aku pilih Lin Dan..
    erkk.. die men badminton mmg bgs..

    BalasPadam
  18. tom:
    ahha.
    wah.
    pandai pandai.
    aku pun pilih lin dan.
    ;P

    BalasPadam
  19. hah tu bgus..sorg saling give n take...hehhehe

    BalasPadam
  20. hawa:
    ahha.
    ya.
    apa salahnya kan?
    hehe.
    ;)
    thanks.

    BalasPadam
  21. menyampah betul dengan budak sombong tu. nasib baik pandai main badminton. haha.

    BalasPadam
  22. tengok lin Dan yang sasa itu..
    hensem.. hehe

    ain xpatut kuar.. suara die best!!

    la ye ke ziana tukar protege.. emm..

    BalasPadam
  23. sebab zami tak kata lah,
    arol kata. huhu.
    :)

    BalasPadam
  24. kasih:
    ahha.
    tak baik marah marah.
    nanti buruk rupa jadinya.
    wakakaka.
    ;P

    BalasPadam
  25. amieynna:
    ahha.
    betol betol betol.
    ;)

    BalasPadam
  26. lin dan punye pasal ngan kau pun bangga skali..haha..

    BalasPadam
  27. lin dan mmg kuat..bsungguh2 dia maen..wpon ranking ke2 dunia..

    eh ain dh terkeluar ke?x tgok pon debaran AF td..astro wat hal lak time ujan2..adeyh!

    erm..krg tgok mentor..tp ade gak ek dh pilih protege bleh plak tukar2..huhu..lantak la x kesah pon..

    BalasPadam
  28. kembatolo:
    ahha.
    kan kan kan?
    ;P

    BalasPadam
  29. sy tak minat lin dan.

    sy tak minat ain af8.

    sy tak minat protege ziana zain.

    haha >.<



    knp ekau story pasal org2 yg eden tak minat heh? :P

    BalasPadam
  30. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  31. AF kali ni memang cam jerk la..

    tak best langsung~

    aura AF dah hilang~

    mungkin sebab lambakan graduan AF tuh~

    sigh~

    next year aku rasa AF patut berhenti la~

    Malaysian Idol harus kembali!!!

    BalasPadam
  32. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  33. Assalamu'alaikum.
    Dulu buat afundi masuk nak bagi peluang pelajar yang berbakat masuk balik jadi minggu kesembilan pun terkeluar pelajar berbakat maka tidak berbaloi langsung.

    BalasPadam
  34. heshh
    program realiti skrg da x best
    huhuhu~

    BalasPadam
  35. ain keluar.. erkk. appaa laa pengundi nieh....

    mie pun setuju.. AF kali nie haprak.... huhuhuhuhu

    zz tukar protoge... so budak pompuan tuh mmg digugurkan la ekh...

    smalam tak tgk tv.. letih sebab sakit belakang... huhuhuh

    jom singgah blog mie.. :D

    BalasPadam
  36. ho5...lin dan!!suka gak tgk care die main..hee...tak patut kan ain terkeluar...hu44..

    BalasPadam
  37. main berisi la ko pasnih Mi..
    aku panggil Mi jer lah
    pendek sikit
    malas taip hizami
    panjang
    wakakaka

    BalasPadam
  38. hakimfaridzul:
    ahha.
    kan kan kan?
    dah banyak sangat kot.
    tu la.
    ;)

    BalasPadam
  39. ilmumania:
    ahha.
    tahu takpe.
    konsep dia tukar pelajar berbakat.
    ahha.
    ;)

    BalasPadam
  40. ery:
    ahha.
    ye betol.
    dah bosan.
    ;)

    BalasPadam
  41. mimie:
    ahha.
    zz dah tukar protege dia.
    ;)
    okay.

    BalasPadam
  42. hans:
    ahha.
    lin dan best dan menang.
    ain best tapi kalah.
    ahha.
    ;)

    BalasPadam
  43. hans:
    tak kisah la.
    ahha.
    janji ada bunyi sikit.
    jangan tak bunyi langsung.
    wakakaka.

    BalasPadam
  44. larrr ye ke.. dni tak sempat tengok mentor.. malam rado suk ngadap.. lappy eheh silap.. buku... eh.. silap jugak.. ngadap dua2 hehe

    BalasPadam
  45. mentor kump 1 best
    suka protege joe

    BalasPadam
  46. dni:
    ahha.
    i know.
    lappy.
    ;P

    BalasPadam
  47. hazzy:
    kan?
    aku pun rasa group A lagi mantap.
    ;)

    BalasPadam
  48. ala,
    tak dpt tgk AF8,
    suka sangat dengan
    Ain~

    BalasPadam
  49. haa, layan ape?
    hurm. =.='

    BalasPadam
  50. Eh, Ain dah terkeluar eh? Ain tu nyanyi best apa. tapi suka tengok Adira, cute sangat. Tapi kan, AF8 tak menyengat langsung sekarang. para juri yang komen pun macam takde ayat lain je. sama je. bosann.

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com