Isnin, 17 Mei 2010

Lin Dan. Ain AF8. Ziana Zain.

Piala Thomas menjadi milik China untuk kali keempat berturut turut tapi secara keseluruhan ni kali kelapan. Wah wah hebat gila rasa rasa Piala Thomas memang khas untuk China kot. By the way aku salute dengan Lin Dan oh dahsyat betul dia main kali ni aku sampai buat standing ovation untuk Lin Dan wakakaka.


Ain merupakan pelajar terakhir yang terkeluar daripada Akademi Fantasia 8. Oh. Aku rasa tone suara dia jauh lagi best daripada kesemua pelajar yang tinggal. Lantak. By the way AF kali ni paling tak best dalam sejarah dia seriously macam bluwekkk. HohO. Eh eh Ziana Zain dah tukar protege dia Thalia ganti Mohd. Ziana kata Thalia tak ready lagi sebab usia dia muda maka Ziana membuat keputusan untuk menggugurkan Thalia dan ambil la budak Mohd tu. Sekian.


Wah. Aktiviti malam minggu aku kat depan tv je la haha kesian kesian. Nak layan movies pulak lepas ni. HohO. Selamat malam sayang!

52 ulasan:

nuRuLain_zAiNi berkata...

lorr..bleh plak? laki lah protege die skrg?

HairiAks berkata...

haha..
Lin Dan mmg hebat..
Aku suka tgok cra dia main...
mmg ptut pon China mng... ho3..

FarhanaDr berkata...

Ouh.. Seyes ke kak ziana punye kes tu? Hmmmmm.. Tak sempat nengok Mentor tadi.. Adehhh..

I n n z berkata...

x puas hati dgn keputusan juri.
nape x adi menang ?
sore dy best ape.
nk compare dgn ayim yg menjerit je mase nyanyi =(

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

ni jadi pengulas rancangan yerkk..heheh...bgus2..awe tak perlu tgk tv..AF lagi tak tgk sebab tak da astro so tunggu hizami update news jerk..blh..heheh

kyoO~rEz@ berkata...

aq ske adi & dayang..hua3
tp duet ziana n mohd paling best..lalala

Hizami Rahim berkata...

nurul ain:
ya.
hehe.
protege dia lelaki.
;)

Hizami Rahim berkata...

hairi:
tahu takpe.
ahha.
suka suka.
;)

Cik Ubi berkata...

ak suke taufik hidayat..ak sokong indon td..tup2 cina menang..huish~saket at..3-0 lak tu..

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:
wakaka.
pergi mana tadi?

AROL DSHW berkata...

ziana gugurkan thalia?
ouh, patutlah tadi tgk ade protege baru.
kasihan ain erk? lantaklah.
yg penting shahir dan adira ke final.
hehe. :)

Hizami Rahim berkata...

innz:
kan kan kan?
entah.
tak perasan kot.
ahha.

Hizami Rahim berkata...

hawa:
ahha.
boleh boleh.
cik hawa kan rajin datang blog zami.
hehe.
;)

Hizami Rahim berkata...

kyoo:
ahha.
oh.
aku belum nak minat sesiapa lagi kot.
ahha.
;)

Hizami Rahim berkata...

cik ubi:
ahha.
go china go china!
;P

Hizami Rahim berkata...

arol:
ahha.
zami tak kata kesian pon.
;)

tOm berkata...

antara 3 ni.. aku pilih Lin Dan..
erkk.. die men badminton mmg bgs..

Hizami Rahim berkata...

tom:
ahha.
wah.
pandai pandai.
aku pun pilih lin dan.
;P

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

hah tu bgus..sorg saling give n take...hehhehe

Hizami Rahim berkata...

hawa:
ahha.
ya.
apa salahnya kan?
hehe.
;)
thanks.

kasih berkata...

menyampah betul dengan budak sombong tu. nasib baik pandai main badminton. haha.

Amieynna Amin berkata...

tengok lin Dan yang sasa itu..
hensem.. hehe

ain xpatut kuar.. suara die best!!

la ye ke ziana tukar protege.. emm..

AROL DSHW berkata...

sebab zami tak kata lah,
arol kata. huhu.
:)

Hizami Rahim berkata...

kasih:
ahha.
tak baik marah marah.
nanti buruk rupa jadinya.
wakakaka.
;P

Hizami Rahim berkata...

amieynna:
ahha.
betol betol betol.
;)

Hizami Rahim berkata...

arol:
ahha.
layan.
;P

kembatolo™ berkata...

lin dan punye pasal ngan kau pun bangga skali..haha..

@juera berkata...

lin dan mmg kuat..bsungguh2 dia maen..wpon ranking ke2 dunia..

eh ain dh terkeluar ke?x tgok pon debaran AF td..astro wat hal lak time ujan2..adeyh!

erm..krg tgok mentor..tp ade gak ek dh pilih protege bleh plak tukar2..huhu..lantak la x kesah pon..

Hizami Rahim berkata...

kembatolo:
ahha.
kan kan kan?
;P

..bellanabilla.. berkata...

sy tak minat lin dan.

sy tak minat ain af8.

sy tak minat protege ziana zain.

haha >.<



knp ekau story pasal org2 yg eden tak minat heh? :P

Hizami Rahim berkata...

juera:
ahha.
yep.
;)

hakimfaridzul berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
hakimfaridzul berkata...

AF kali ni memang cam jerk la..

tak best langsung~

aura AF dah hilang~

mungkin sebab lambakan graduan AF tuh~

sigh~

next year aku rasa AF patut berhenti la~

Malaysian Idol harus kembali!!!

iLmuMania berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
iLmuMania berkata...

Assalamu'alaikum.
Dulu buat afundi masuk nak bagi peluang pelajar yang berbakat masuk balik jadi minggu kesembilan pun terkeluar pelajar berbakat maka tidak berbaloi langsung.

Ery Farieha berkata...

heshh
program realiti skrg da x best
huhuhu~

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata...

ain keluar.. erkk. appaa laa pengundi nieh....

mie pun setuju.. AF kali nie haprak.... huhuhuhuhu

zz tukar protoge... so budak pompuan tuh mmg digugurkan la ekh...

smalam tak tgk tv.. letih sebab sakit belakang... huhuhuh

jom singgah blog mie.. :D

H@n$ Xy berkata...

ho5...lin dan!!suka gak tgk care die main..hee...tak patut kan ain terkeluar...hu44..

hans berkata...

main berisi la ko pasnih Mi..
aku panggil Mi jer lah
pendek sikit
malas taip hizami
panjang
wakakaka

Hizami Rahim berkata...

hakimfaridzul:
ahha.
kan kan kan?
dah banyak sangat kot.
tu la.
;)

Hizami Rahim berkata...

ilmumania:
ahha.
tahu takpe.
konsep dia tukar pelajar berbakat.
ahha.
;)

Hizami Rahim berkata...

ery:
ahha.
ye betol.
dah bosan.
;)

Hizami Rahim berkata...

mimie:
ahha.
zz dah tukar protege dia.
;)
okay.

Hizami Rahim berkata...

hans:
ahha.
lin dan best dan menang.
ain best tapi kalah.
ahha.
;)

Hizami Rahim berkata...

hans:
tak kisah la.
ahha.
janji ada bunyi sikit.
jangan tak bunyi langsung.
wakakaka.

ardinihumaira berkata...

larrr ye ke.. dni tak sempat tengok mentor.. malam rado suk ngadap.. lappy eheh silap.. buku... eh.. silap jugak.. ngadap dua2 hehe

Hazzy Ishak berkata...

mentor kump 1 best
suka protege joe

Hizami Rahim berkata...

dni:
ahha.
i know.
lappy.
;P

Hizami Rahim berkata...

hazzy:
kan?
aku pun rasa group A lagi mantap.
;)

cik ian@aH Lian~ berkata...

ala,
tak dpt tgk AF8,
suka sangat dengan
Ain~

AROL DSHW berkata...

haa, layan ape?
hurm. =.='

MyraRahim berkata...

Eh, Ain dah terkeluar eh? Ain tu nyanyi best apa. tapi suka tengok Adira, cute sangat. Tapi kan, AF8 tak menyengat langsung sekarang. para juri yang komen pun macam takde ayat lain je. sama je. bosann.

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com