Isnin, 10 Mei 2010

Lagu Halau Syaitan.


Latest single from SNSD. Quite interesting. Plus cute dance moves. Loved it! Wakakaka. Comel comel belaka makhluk makhluk ni. Oh lupa pulak nama lagu dia Run Devil Run maka jadi Lari Syaitan Lari boleh? Bantai je la konon konon dorang nak halau syaitan.

potpetpotpet: Songs from Korea best dan catchy. Tapi mudah dilupakan since tak melekat di hati sebab tak selama hijau atau bak kata omputeh not evergreen kot. HohO.

9 ulasan:

FarhanaDr berkata...

Wakakaka.. Tang translation tajuk tu yg tak tahan.. Adehhhh..

P/S: Eh.. Tadi kate mau tido.. Nyte2? Heehee..

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:
hampir.
hehe.
okay okay.
nyte!
;)

Kiddo. berkata...

agak2 setan lari x ? :P

© bLurr berkata...

try layan 2ne1. lagu diorang lagi catchy. heheh

Hizami Rahim berkata...

kiddo:
hehe.
entah entah.
nanti nak tanya syaitan.
wakakaka~

Hizami Rahim berkata...

blurr:
ahha.
ya.
;)

kutojimedo berkata...

haha. dah tgk video ni dah lama dah~
cuma version keisha punye mmg mcm memuja syaitan.

nnt teacher pegi la tgk, yg keisha punye.tajuk yang same.

best kan lagu ni.
suka part dance yg you're gonna run run run run~
hahah
XD

Hizami Rahim berkata...

kutojimedo:
ahha.
yep.
;)

Aidy Shahiezad berkata...

penyanyi dia pun comel gak...
(tetiba mode gatal aku menjelma da..)
hahaha... ;0

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com