Isnin, 10 Mei 2010

Lagu Halau Syaitan.


Latest single from SNSD. Quite interesting. Plus cute dance moves. Loved it! Wakakaka. Comel comel belaka makhluk makhluk ni. Oh lupa pulak nama lagu dia Run Devil Run maka jadi Lari Syaitan Lari boleh? Bantai je la konon konon dorang nak halau syaitan.

potpetpotpet: Songs from Korea best dan catchy. Tapi mudah dilupakan since tak melekat di hati sebab tak selama hijau atau bak kata omputeh not evergreen kot. HohO.

9 ulasan:

  1. Wakakaka.. Tang translation tajuk tu yg tak tahan.. Adehhhh..

    P/S: Eh.. Tadi kate mau tido.. Nyte2? Heehee..

    BalasPadam
  2. farhanadr:
    hampir.
    hehe.
    okay okay.
    nyte!
    ;)

    BalasPadam
  3. agak2 setan lari x ? :P

    BalasPadam
  4. try layan 2ne1. lagu diorang lagi catchy. heheh

    BalasPadam
  5. kiddo:
    hehe.
    entah entah.
    nanti nak tanya syaitan.
    wakakaka~

    BalasPadam
  6. haha. dah tgk video ni dah lama dah~
    cuma version keisha punye mmg mcm memuja syaitan.

    nnt teacher pegi la tgk, yg keisha punye.tajuk yang same.

    best kan lagu ni.
    suka part dance yg you're gonna run run run run~
    hahah
    XD

    BalasPadam
  7. penyanyi dia pun comel gak...
    (tetiba mode gatal aku menjelma da..)
    hahaha... ;0

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com