Ahad, 2 Mei 2010

Lady GaGa Sebar Ajaran Syaitan!

Alamak. I'm speechless. Aku tak tahu nak komen apa pasal Lady GaGa ni. Seriously. Korang kena tengok video video kat bawah. Jeng jeng jeng. At first aku pening pening lalat jugak nak memahami video video ni. Banyak betol explanation dia. Ada sebot pasal Illuminati la. Simbol 666 la. Wah. Aku tak tahu menahu apa binatang semua tu. Untuk keterangan lanjut, sila sila tengok.





potpetpotpet: Entah betol entah tidak. Lu fikirlah sendiri! Ra ra ramlah ram ra ra rama sundram. Boleh?

69 ulasan:

εїз .: m+a+i+z+a :. εїз berkata...

pernah dengar jugak, kawan pernah bagitahu, yang dia sebut ra ra ra tu macam memuja tuhan mereka lah (satan).. huhu
dunia sekarang amat menakutkan~!

ardinihumaira berkata...

huhu.. baik nyanyi cam kak raja azura ngan kak s.shahira tu.. ra ra ramlah ram hehe


lady gaga memang sangat pelik.

nenao berkata...

hurmm.. entah la.. tapi lagu dia aku speechless jer... tade sebut ra ra mya zara ker.. hape.. haha.. bole?

FarhanaDr berkata...

Haaaa.. Penah dengar penah dengar.. Lagi satu tu yg lagu bad romance tu puja tuhan matahari tu.. Macam-macam.. Illuminati ni kalau ikutkan memang dah banyak tersebar dah.. Sedar tak sedar jek..

EDDY DY berkata...

ermmm..tapi Ram mmg nama syaitan yg di puja oleh satanis..simbolnya kepala kambing...tpi pasal Gaga ni, aku xpasti sbb x minat ngan dia...

Hizami Rahim berkata...

maiza:
memang menakutkan?
;)

Hizami Rahim berkata...

dni:
kan kan kan?
ahha.
jom jom.
;)

Hizami Rahim berkata...

nenao:
boleh je.
dia ikot sukahati.
;P

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:
kan kan kan?
hurm.
susah nak perasan kot.

Armyrule berkata...

dia kan org kafir..so xheran la klu dia buat benda2 camtu...kita umat Islam harus kuat kan iman dan jaga agama kita...huhuhuhhu..so berhibur pun biarlah kena jalannya...cewah aku cam ustaz la plak...ahaks..sorry

Hizami Rahim berkata...

eddy:
ahha.
erk.
aku minat jugak.
but bukan fanatik kot.
;)

Hizami Rahim berkata...

armyrule:
hehe.
that's okay.
;)

立ちさん berkata...

cuba search kebangkitan dajjal. *the arrival of ad-dajjal kat youtube.. n you will know what was hapening in this real world.

Hizami Rahim berkata...

okay okay.
thanks.
;)

.Huda Luna berkata...

ra tu matahari utk masyarakat mesir dlu tu

tp tah la

nyanyi tu nyanyi jugak
minat tu minat jugak

tp jgn terikut sudah

BEN ASHAARI berkata...

layaan rock kapak lagi beshh ... SIAPA SYAAAAAAAAAAKILLAAAAAAA.. MANA SYAAAAAAAKILLAAAAAAAAA...

Qarl berkata...

good to know

but malas nk go in depth sgt

sbb purpose kite tuk bhibur kan

zami,

suke la

ro mama sundram

Pipi Muncet berkata...

saya tak minat lady gagak

Nur -al- Ain berkata...

pernah jgk baca.. tapi ra tu memang tuhanmatahari dalam agame apetah. tak ingat. ngeee

Aus MeLankoLik berkata...

hahahak , ntah . aku puntak sure , tapi kalau tgk balik , cara pakai pun dah mcm syaitoneee,,hahahak .

Hizami Rahim berkata...

huda luna:
ahha.
ye ek?
oh.
tak tahu pulak.
;)

Hizami Rahim berkata...

ben:
ahha.
oh sedap sedap.
tiaraaa...

Hizami Rahim berkata...

qarl:
ya.
betol betol.
;)

Hizami Rahim berkata...

pipi muncet:
hohO.
;)

Hizami Rahim berkata...

ain:
ahha.
tu la.
pernah dengar jugak.
hurm.
;)

Hizami Rahim berkata...

aus:
allahuakbar!
;)

Dauspozi berkata...

Oh Lady Gagak, dulu aku minat ko tp skang dah rasa meluat lak dengan ko, hmm... boleh?

Hizami Rahim berkata...

daus:
ahha.
sila sila.
;)

Akmar Anuar berkata...

entry ko ni buat aku takut nak tdo dah :|

Hizami Rahim berkata...

akmar:
ahha.
alamak.
sorry.
tak sengaja.
okay.
tidor bukak lampu boleh?
;)

Farid Fernandez berkata...

teringat masa ABPH hari 2... :P

Hizami Rahim berkata...

farid:
ahha.
kelakar kelakar.
;)

MissNafa berkata...

saye ade dengar gak pasal nh..ade kawan bagi tau..trus xjadi nak dload lagu 2~

Hizami Rahim berkata...

nafa:
hehe.
yep.
;)

syahirul.com berkata...

black metal ape? hahhaa

yoycullen berkata...

dan jgnlah kamu membuat sesuatu yang kami tidak yakin dengannya..
lagu2 Lady Gaga boleh jadi syak untuk didengar kerana maksud lirik yang tidak dipastikan..
baik dengar lagu nasyid..lagi layan..

Sumayyah..kau dibunuh didunia sementara..untuk hidup di syurga yang selama2nya..:)

malyna berkata...

erk. dah la selalu layan lagu minah gaga ni. ish, huhu

Mohd Alimie berkata...

Salam singgah..illuminati ni macam2 rencana diorang..kalau nak tau lebih lanjut sal illuminti ni, cari kat YouTube, taip The Arrival..siri The Arrival kat YouTube ni membongkarkan kisah2 sal iluminati dan zionis..

jijie berkata...

huhu...fashion minah ni pun memang da sangat menakutkan...
sejak lagu ni kuar dulu pun tak bape nak berkenan nak dengar...adeh~

H@n$ Xy berkata...

tak suka sgt lady gaga..tu jer blh komen~~

Aida Liyana berkata...

seram pula tengok video yang kedua tu..huhu..

Hizami Rahim berkata...

syahirul:
ahha.
tak pasti apa pulak black metal.
;P

Hizami Rahim berkata...

yoycullen:
yep.
;)

Hizami Rahim berkata...

malyna:
kan kan kna?
hehe.
sama la kita.
;)

Hizami Rahim berkata...

alimie:
really?
alamak.
seram.

Hizami Rahim berkata...

jijie:
really?
hehe.
bagos r.

Hizami Rahim berkata...

hans:
ahha.
okay.

Hizami Rahim berkata...

aida:
tahu takpe.
wah.
tak tahu pulak macam tu kan?
;(

Hizami Rahim berkata...

aida:
tahu takpe.
wah.
tak tahu pulak macam tu kan?
;(

Nisaeciz berkata...

hattoii. tidak paham pula. huahua


nak tgk apa yg kamu sudi komenn => Apa lah yang dia

merapu kan niii?

Mohd Hizami berkata...

salam,ape yg dorg ckp mmg btul.lady gaga ni mmg kmpln illumunati.lagu2 dia suma memuja satan.kalau xcaya.cuba fhm kan setiap lirik lagu dia.ada maksud tertentu.bukan dia yang cipta lirik lagu dia.tapi org lain yg kumpulan illumunati jgk.klu xcaya jgk bro g dkt youtube search ttg The Arrival.skrg crita ni da smkin meluas satu dunia dah heboh.m'sia antara negara yg lmbt dpt thu bnde tu suma.ko tgk lah dlu The Arrival tu.ad smpi 50 episod.dlm crita tuh dia akan terang kan tentang kmpln2 antichris.apa yg berlaku kt dunia ni yg smpi kita pun takkan terfkr.aku hrp sgt ko akan tgk cerita tuh..

Hizami Rahim berkata...

nisaeciz:
ahha.
;)

Hizami Rahim berkata...

hizami:
hehe.
okay okay.
;)

miss jana chibi berkata...

salam..hye..
i'm new here..^^
btw..sy amat trtarik dgn entri ni..mmg btul lady gaga ni ahli illuminati.. sy dpt tau pn dr website ni http://vigilantcitizen.com/?p=1676
mmg x dpt disangkal lg kan..

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ berkata...

nasib baik saye tak suke lagu2 omputih nih..

DaHLia berkata...

seram lak aku dgr..mcm mantera pun ada

r0sLiNa berkata...

bkan lady gaga jew..bnyak la lagu org putih yg brunsur kan illuminati trmaksudla rihana

amirah berkata...

alamak aku suka lagu lady gaga

mcjust.lol berkata...

minat lagu lady gaga, tapi tak penah ambik kisah sangat pun sebenanye. huhuu...

FeeQ berkata...

Actually it's depends to people.For me, I like the songs but not the message that he tried to deliver.

+d.O.Y.A.h+ berkata...

dia illuminati puppet!
uh.saya benci lady gago nih~

Hizami Rahim berkata...

miss jana:

really?
adeh.
ku suka pulak dgn lagu2 dia.
:(

Hizami Rahim berkata...

cik aida:

haha.
bagus la.
tapi ku layan kot lagu2 omputih.
;P

Hizami Rahim berkata...

dahlia:

adeh.
mantera semerah padi kot.
haha.
;)

Hizami Rahim berkata...

roslina:

tu la pasal.
pernah dengar.
jay-z termasuk beyonce sekali.
but i don't know benda ni betul ke tak.
;)

Hizami Rahim berkata...

amirah:

ya.
me too.
:)

Hizami Rahim berkata...

mcjust:

hehe.
sekali sekala nak tahu jugak kot.
;)

Hizami Rahim berkata...

feeq:

oh.
SHE la.
not HE.
;)

Hizami Rahim berkata...

doyah:

hehe.
sila benci.
;)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com