Ahad, 2 Mei 2010

Lady GaGa Sebar Ajaran Syaitan!

Alamak. I'm speechless. Aku tak tahu nak komen apa pasal Lady GaGa ni. Seriously. Korang kena tengok video video kat bawah. Jeng jeng jeng. At first aku pening pening lalat jugak nak memahami video video ni. Banyak betol explanation dia. Ada sebot pasal Illuminati la. Simbol 666 la. Wah. Aku tak tahu menahu apa binatang semua tu. Untuk keterangan lanjut, sila sila tengok.





potpetpotpet: Entah betol entah tidak. Lu fikirlah sendiri! Ra ra ramlah ram ra ra rama sundram. Boleh?

69 ulasan:

  1. pernah dengar jugak, kawan pernah bagitahu, yang dia sebut ra ra ra tu macam memuja tuhan mereka lah (satan).. huhu
    dunia sekarang amat menakutkan~!

    BalasPadam
  2. huhu.. baik nyanyi cam kak raja azura ngan kak s.shahira tu.. ra ra ramlah ram hehe


    lady gaga memang sangat pelik.

    BalasPadam
  3. hurmm.. entah la.. tapi lagu dia aku speechless jer... tade sebut ra ra mya zara ker.. hape.. haha.. bole?

    BalasPadam
  4. Haaaa.. Penah dengar penah dengar.. Lagi satu tu yg lagu bad romance tu puja tuhan matahari tu.. Macam-macam.. Illuminati ni kalau ikutkan memang dah banyak tersebar dah.. Sedar tak sedar jek..

    BalasPadam
  5. ermmm..tapi Ram mmg nama syaitan yg di puja oleh satanis..simbolnya kepala kambing...tpi pasal Gaga ni, aku xpasti sbb x minat ngan dia...

    BalasPadam
  6. maiza:
    memang menakutkan?
    ;)

    BalasPadam
  7. dni:
    kan kan kan?
    ahha.
    jom jom.
    ;)

    BalasPadam
  8. nenao:
    boleh je.
    dia ikot sukahati.
    ;P

    BalasPadam
  9. farhanadr:
    kan kan kan?
    hurm.
    susah nak perasan kot.

    BalasPadam
  10. dia kan org kafir..so xheran la klu dia buat benda2 camtu...kita umat Islam harus kuat kan iman dan jaga agama kita...huhuhuhhu..so berhibur pun biarlah kena jalannya...cewah aku cam ustaz la plak...ahaks..sorry

    BalasPadam
  11. eddy:
    ahha.
    erk.
    aku minat jugak.
    but bukan fanatik kot.
    ;)

    BalasPadam
  12. armyrule:
    hehe.
    that's okay.
    ;)

    BalasPadam
  13. cuba search kebangkitan dajjal. *the arrival of ad-dajjal kat youtube.. n you will know what was hapening in this real world.

    BalasPadam
  14. ra tu matahari utk masyarakat mesir dlu tu

    tp tah la

    nyanyi tu nyanyi jugak
    minat tu minat jugak

    tp jgn terikut sudah

    BalasPadam
  15. layaan rock kapak lagi beshh ... SIAPA SYAAAAAAAAAAKILLAAAAAAA.. MANA SYAAAAAAAKILLAAAAAAAAA...

    BalasPadam
  16. good to know

    but malas nk go in depth sgt

    sbb purpose kite tuk bhibur kan

    zami,

    suke la

    ro mama sundram

    BalasPadam
  17. saya tak minat lady gagak

    BalasPadam
  18. pernah jgk baca.. tapi ra tu memang tuhanmatahari dalam agame apetah. tak ingat. ngeee

    BalasPadam
  19. hahahak , ntah . aku puntak sure , tapi kalau tgk balik , cara pakai pun dah mcm syaitoneee,,hahahak .

    BalasPadam
  20. huda luna:
    ahha.
    ye ek?
    oh.
    tak tahu pulak.
    ;)

    BalasPadam
  21. ben:
    ahha.
    oh sedap sedap.
    tiaraaa...

    BalasPadam
  22. ain:
    ahha.
    tu la.
    pernah dengar jugak.
    hurm.
    ;)

    BalasPadam
  23. Oh Lady Gagak, dulu aku minat ko tp skang dah rasa meluat lak dengan ko, hmm... boleh?

    BalasPadam
  24. entry ko ni buat aku takut nak tdo dah :|

    BalasPadam
  25. akmar:
    ahha.
    alamak.
    sorry.
    tak sengaja.
    okay.
    tidor bukak lampu boleh?
    ;)

    BalasPadam
  26. teringat masa ABPH hari 2... :P

    BalasPadam
  27. farid:
    ahha.
    kelakar kelakar.
    ;)

    BalasPadam
  28. saye ade dengar gak pasal nh..ade kawan bagi tau..trus xjadi nak dload lagu 2~

    BalasPadam
  29. black metal ape? hahhaa

    BalasPadam
  30. dan jgnlah kamu membuat sesuatu yang kami tidak yakin dengannya..
    lagu2 Lady Gaga boleh jadi syak untuk didengar kerana maksud lirik yang tidak dipastikan..
    baik dengar lagu nasyid..lagi layan..

    Sumayyah..kau dibunuh didunia sementara..untuk hidup di syurga yang selama2nya..:)

    BalasPadam
  31. erk. dah la selalu layan lagu minah gaga ni. ish, huhu

    BalasPadam
  32. Salam singgah..illuminati ni macam2 rencana diorang..kalau nak tau lebih lanjut sal illuminti ni, cari kat YouTube, taip The Arrival..siri The Arrival kat YouTube ni membongkarkan kisah2 sal iluminati dan zionis..

    BalasPadam
  33. huhu...fashion minah ni pun memang da sangat menakutkan...
    sejak lagu ni kuar dulu pun tak bape nak berkenan nak dengar...adeh~

    BalasPadam
  34. tak suka sgt lady gaga..tu jer blh komen~~

    BalasPadam
  35. seram pula tengok video yang kedua tu..huhu..

    BalasPadam
  36. syahirul:
    ahha.
    tak pasti apa pulak black metal.
    ;P

    BalasPadam
  37. malyna:
    kan kan kna?
    hehe.
    sama la kita.
    ;)

    BalasPadam
  38. alimie:
    really?
    alamak.
    seram.

    BalasPadam
  39. jijie:
    really?
    hehe.
    bagos r.

    BalasPadam
  40. aida:
    tahu takpe.
    wah.
    tak tahu pulak macam tu kan?
    ;(

    BalasPadam
  41. aida:
    tahu takpe.
    wah.
    tak tahu pulak macam tu kan?
    ;(

    BalasPadam
  42. hattoii. tidak paham pula. huahua


    nak tgk apa yg kamu sudi komenn => Apa lah yang dia

    merapu kan niii?

    BalasPadam
  43. salam,ape yg dorg ckp mmg btul.lady gaga ni mmg kmpln illumunati.lagu2 dia suma memuja satan.kalau xcaya.cuba fhm kan setiap lirik lagu dia.ada maksud tertentu.bukan dia yang cipta lirik lagu dia.tapi org lain yg kumpulan illumunati jgk.klu xcaya jgk bro g dkt youtube search ttg The Arrival.skrg crita ni da smkin meluas satu dunia dah heboh.m'sia antara negara yg lmbt dpt thu bnde tu suma.ko tgk lah dlu The Arrival tu.ad smpi 50 episod.dlm crita tuh dia akan terang kan tentang kmpln2 antichris.apa yg berlaku kt dunia ni yg smpi kita pun takkan terfkr.aku hrp sgt ko akan tgk cerita tuh..

    BalasPadam
  44. hizami:
    hehe.
    okay okay.
    ;)

    BalasPadam
  45. salam..hye..
    i'm new here..^^
    btw..sy amat trtarik dgn entri ni..mmg btul lady gaga ni ahli illuminati.. sy dpt tau pn dr website ni http://vigilantcitizen.com/?p=1676
    mmg x dpt disangkal lg kan..

    BalasPadam
  46. nasib baik saye tak suke lagu2 omputih nih..

    BalasPadam
  47. seram lak aku dgr..mcm mantera pun ada

    BalasPadam
  48. bkan lady gaga jew..bnyak la lagu org putih yg brunsur kan illuminati trmaksudla rihana

    BalasPadam
  49. alamak aku suka lagu lady gaga

    BalasPadam
  50. minat lagu lady gaga, tapi tak penah ambik kisah sangat pun sebenanye. huhuu...

    BalasPadam
  51. Actually it's depends to people.For me, I like the songs but not the message that he tried to deliver.

    BalasPadam
  52. dia illuminati puppet!
    uh.saya benci lady gago nih~

    BalasPadam
  53. miss jana:

    really?
    adeh.
    ku suka pulak dgn lagu2 dia.
    :(

    BalasPadam
  54. cik aida:

    haha.
    bagus la.
    tapi ku layan kot lagu2 omputih.
    ;P

    BalasPadam
  55. dahlia:

    adeh.
    mantera semerah padi kot.
    haha.
    ;)

    BalasPadam
  56. roslina:

    tu la pasal.
    pernah dengar.
    jay-z termasuk beyonce sekali.
    but i don't know benda ni betul ke tak.
    ;)

    BalasPadam
  57. mcjust:

    hehe.
    sekali sekala nak tahu jugak kot.
    ;)

    BalasPadam
  58. feeq:

    oh.
    SHE la.
    not HE.
    ;)

    BalasPadam
  59. doyah:

    hehe.
    sila benci.
    ;)

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com