Selasa, 18 Mei 2010

Ketahuan Gara Gara Alexa.

Okay singgah blog sini singgah blog sana singgah blog situ masing masing minat kat Alexa. Siapakah Alexa? Jeng jeng jeng. Dia merupakan skandal terbaru aku okay wakakaka.


Hasil google tak pasal pasal teruja tengok Alexa.


Well. Aku tak cakap pasal Alexa tu. Ni spesies lain. Alexa ni merupakan web information company jadi katakan aku nak check agak agak traffic blog Budak Lelaki Sebelah Pintu okay ke tak maka boleh tanya Alexa[dot]com. Korang cuma perlu taip site korang then keluar la information tentang site korang oh tak ke best macam tu haha. Apalagi jom la check.


Alexa traffic rank 773,503 and traffic rank in Malaysia 2,002.



potpetpotpet: Okay la tu.

7 ulasan:

FarhanaDr berkata...

Hohohoho.. Alexa.. Alex takde ke? ;p

I n n z berkata...

cari sape alex tuh kak ?
hehe ;D

waa..
hbt nyer kamu.
rank bwkh sejuta.
;D

I n n z berkata...

oke.
typo.
*bwh
sengal nyer innz

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:
ahha.
alamak.
kejap nak cari.
Alex o Alex.
haha.

Hizami Rahim berkata...

innz:
ahha.
ingatkan ada dengung di situ.
hehe.
oh tak sangka jugak.
hari tu banyak juga nombor tu.
tapi dah kurang sikit.
;)

Ery Farieha berkata...

keep it up =D

Hizami Rahim berkata...

ery:
ahha.
thanks.
;)

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com