Sabtu, 1 Mei 2010

Jom Layan Lagu Lagu Daripada Selena Gomez, Christina Aguilera, Usher & B.o.B!

Lagu: Naturally
Artis: Selena Gomez & The Scene
She's so sweet. Cute. Dan lagu Naturally ni agak menarik didengar jugak. Selera muzik Selena Gomez ni tak sama dengan Miley Cyrus. Dia ada gaya yang tersendiri. Lagu wajib dengar minggu ni! HohO. Plus, her music video for Naturally ni sangat sangat comel. I adore her. Nak cubit cubit je pipi dia. Lantak.

Lagu: Not Myself Tonight
Artis: Christina Aguilera
Oh my. New song from her. She's different now. Entah. Kesian aku tengok perempuan ni. Nak ikot peredaran muzik semasa konon. Sampai jadi gila kot. HohO. Lagu dia okay okay. Bak kata pepatah, suam suam kuku je. But the official music video for this song totally meletop kebaboom. Gila. Budak budak tak boleh tengok. Ya. Orang rabon pon boleh jadi buta kalau tengok the music video. In my opinion, dia cuba tiru style Lady GaGa. Betol betol betol. And I don't know her now.

Lagu: OMG
Artis: Usher feat. Will.i.am
Nice song! Thumbs up. Aku kagom betol. This is one of my favorite tunes for now. Single daripada album terbaru Usher, Raymond V Raymond. Panas lagi ni. Album baru dia sekarang berada pada tangga ke-3 dalam Carta Billboard 200. Tahniah. You guys should try to listen this song! HohO. Eh eh lupa pulak nak beritahu. OMG stands for Opah Mahu Garu. Basically tentang opah yang gatal gatal kat belakang badan. So dia nak garu sangat sangat. Hahaha. Bukan bukan. OMG tu Oh My God.

Lagu: Nothin' On You
Artis: B.o.B feat. Bruno Mars
Wow. Lagu nombor satu dalam Carta Top 100 Billboard this week! Gila. Mula mula tak pernah dengar pon lagu apahal ni. Lepas tu aku try search then dengar. Okay. Now I know why lagu ni berjaya mengungguli carta tu. Sedap. Such a nice lyrics. Simple. Sila dengar ye. HohO. B.o.B ni merupakan artis baru kot. Sebab aku tak pernah dengar pon nama ni sebelom dia. Eh eh ni bukan Bob AF tu okay. Sila jangan terkeliru. Harap maklum.

8 ulasan:

  1. semua mmg best..like this~~

    BalasPadam
  2. nape cam tak pnh dgr jerk..hehe ketinggalan lah..

    BalasPadam
  3. Hohoho.. Kesian christina aku gila dicop gila.. Huhuhu.. Lagu hindustan takde cikgu? Hik hik..

    BalasPadam
  4. hawa:
    ahha.
    sila dengar ye.
    best best.
    ;)

    BalasPadam
  5. farhanadr:
    ahha.
    lagu hindustan?
    bakal.
    sabar sabar.
    ;P

    BalasPadam
  6. hehe..nak kene search ni...

    BalasPadam
  7. selena gomez paling best, Everything comes naturally, it comes naturally.. (^^,)

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com