Jumaat, 14 Mei 2010

Jangan Ingat Anak Korea Comel Sebab Anak Malaysia Lagi Comel.

Ke sana ke sini lari lari kecil bagai Siti Hajar mencari air wakakaka sila teka lagu apa jeng jeng jeng. Okay okay kalau tak tahu maka tak perlu tahu sebab tak penting. Semalam aku hantar my sis pergi buat x-ray dalam pukul berapa datok harimau? 10 pagi.

Then lepas selesai semua tu pergi pulak bank muamalat sebab nak beli baldi dan gayong kepala hangguk kau nak buka akaun la hahaha. Oh macam takde orang pulak kat bank muamalat tu adakah bank ini dibuka untuk dua tiga orang sahaja ops. Okay. My sis dapat tawaran belajar kat UIA maka dia kena guna akaun bank muamalat. Tahniah. Selesai semua. Kemudian kami bergerak ke McDonald's for lunch. Fuh. Tamat.

Eh eh sebelum tu nak tayang muka anak siapa la ni yang comel wakakaka. Anak bongsu baru 4 tahun maaa. Jangan ingat anak anak korea je yang comel anak anak malaysia pon comel jugak wah suka puji puji sendiri.











potpetpotpet: Subhanallah comel belaka.

75 ulasan:

  1. lol
    marah cip epal baca ni
    huhu

    BalasPadam
  2. comelnyaaaa time die tido!!!!
    nk picit pipi die.boleh?

    BalasPadam
  3. joe:
    ahha.
    alamak.
    mana cik epal.
    sorry.
    ;)

    BalasPadam
  4. azniza:
    ahha.
    sila sila.
    ;)

    BalasPadam
  5. i nmpk cm ada iras ISMA AF

    BalasPadam
  6. qarl:
    teeettt!!!
    zami dah lama perasan.
    ahha.
    ;)

    BalasPadam
  7. errr.
    bagi budak tu kat sy bley?
    heeee.

    BalasPadam
  8. miss dilla:
    wakakaka.
    mana boleh.
    ;P

    BalasPadam
  9. ery:
    ahha.
    tembam la comel.
    ;)

    BalasPadam
  10. like brother like sister. comel. ahah.eh eh hizami jgn seronok sangat.

    BalasPadam
  11. Biase laa.. Tengok laa encik hizaminye pun.. Comel belaka.. Ahaks.. ;p

    BalasPadam
  12. anak korea blum lg comel...

    dh besar kang baru comel...

    sebab plastic surgey... huhu...

    BalasPadam
  13. alala...
    husna...
    comey...

    BalasPadam
  14. huish. dua2 comel. bila boleh ngorat.
    haha



    ^hugs^

    BalasPadam
  15. kasih:
    ahha.
    tetiba.
    gembira sikit sudah.
    ;P

    BalasPadam
  16. farhanadr:
    wakaka.
    tidaaak~
    ;)

    BalasPadam
  17. encik sedap:
    ahha.
    tahu takpe.
    ;)

    BalasPadam
  18. husna:
    haish.
    mana tahu nama dia ni.
    ahha.
    ;)

    BalasPadam
  19. pipimuncet:
    wakakaka.
    nak ngorat?
    ahha.
    kelakar.
    ;)

    BalasPadam
  20. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  21. aku nak chop jadi bini muda bole??

    BalasPadam
  22. tgk pulak betapa comel nyer cik hizami neyh en ?
    hehe ;p

    btw, sis u dpt kos pe ?
    bykkn tabah eh.
    haha ! xD

    BalasPadam
  23. ololoooo tiiiutttnya dia tertido kat sit belakang tu.. kasi botol susu je tdo... senang jaga budak cemtu.. suka :)

    BalasPadam
  24. wah...ad lagu khas utk ur niece..

    "kamula makhluk tuhan yang tercipta yang paling comel"..

    ngeee..tiut..miut..so..ank kpd sis dh tgk..ank kpd pemilik blog cmne lak?heee..

    :-)

    BalasPadam
  25. ayie:
    kena jadi jutawan dulu.
    wakakaka~

    BalasPadam
  26. innz:
    ahha.
    alamak.
    lupa.
    ahha.
    ;)

    BalasPadam
  27. dni:
    ahha.
    dia nakal sikit.
    ;)

    BalasPadam
  28. nurul:
    anak kpd sis?
    ahha.
    maksud anda?
    this lil girl is my sister la.
    ;)

    BalasPadam
  29. ayark!!
    malu suda.........
    nyorok..
    huuuuuuuu...
    heeee..sah mata ini ada mslh..
    wawawawawawa..
    sowey..ngeeee....

    BalasPadam
  30. oooolllolololollolo cumelllnyerrr...

    BalasPadam
  31. kau drive ke?asal gambar kau duk seat kiri?haha..

    BalasPadam
  32. alamak, part botol yg kantoi plak... hahaha...

    BalasPadam
  33. ni blh wat voting nie. kalau cik epal komen anak korea ke anak bongsu 4 thun menang :P






    |kisses tuk ank mesia yg comel tue >.< |

    BalasPadam
  34. mmg comel cam sape ek....erm..cam awe kot..hahahah

    BalasPadam
  35. haha.. bawak anak jalan2 ke??

    BalasPadam
  36. nurul:
    ahha.
    takpe takpe.
    that's okay.
    ;)

    BalasPadam
  37. mimie:
    ahha.
    kan kan kan?
    ;)

    BalasPadam
  38. kembatolo:
    drive la.
    aiyoh.
    gambar boleh jadi kiri atau kanan.
    ahha.
    ;P

    BalasPadam
  39. bella:
    ahha.
    tu la.
    ehehe.
    ;)

    BalasPadam
  40. cik hawa:
    ahha.
    kaitan?
    ;P

    BalasPadam
  41. ichiban:
    wakakaka.
    anak?
    adk okay.
    tak kahwin lagi.
    ;P

    BalasPadam
  42. hahahaha....kaintan nye sebb awe melayu + cina...wakakakak

    BalasPadam
  43. tatkala memuji...fuhh...

    BalasPadam
  44. alahai tomeynyer dier...=D

    BalasPadam
  45. hans:
    ahha.
    ops.
    terlebih sudah.
    ;)

    BalasPadam
  46. cik zara:
    ahha.
    boleh boleh.
    ;)
    nak pinjam berapa jam?

    BalasPadam
  47. cumel giler...anak sapa la ni..kalah amani gini..

    BalasPadam
  48. ada jer muka ko kan
    hahaha

    BalasPadam
  49. nak kata muka kau tu comei lah sebenarnya kannnnnnn??
    hahahah

    BalasPadam
  50. dan jgn ingat blogger korea je comel.. blogger malaysia lagi comel..

    hahaha

    =_=

    BalasPadam
  51. JMR:
    wakakaka.
    siapa amani?
    sharifah amani?
    ;)

    BalasPadam
  52. hans:
    sikit sikit pon jadi.
    ahha.
    ;)

    BalasPadam
  53. miss lolly:
    ahha.
    siapa?

    *saja pura pura tanya

    BalasPadam
  54. asphaq:
    sesungguhnya takde niat.
    tak baik tuduh tuduh.
    wakakaka.
    ;P

    BalasPadam
  55. syazwan:
    ahha.
    betol betol betol.
    ;)

    BalasPadam
  56. pewit pewit macam aku la.kan?


    hahahahaha..



    ko follower aku? amekla award!

    BalasPadam
  57. no hal laa abg ipar..hehe

    BalasPadam
  58. waaa..comelnya adik..baru jmpa blog kamu..sgt best :-)

    BalasPadam
  59. miss havoc:

    ya.
    sangat macam kau.
    haha.
    ;P

    BalasPadam
  60. ayie:

    haha.
    yola tu.
    mengampu je lebih.
    ;)

    BalasPadam
  61. mn boutique:

    adeh.
    thanks.
    ;0

    BalasPadam
  62. wahh..comelnya.. anak sapa la nih kan..??? subhanallah.. nk jadikkan adik angkat leh x?? haha

    BalasPadam
  63. @RedBoy

    boleh je.
    kena bayar bulan2 la.
    wakaka~
    :)

    BalasPadam
  64. waaaaa comelnyer dy...

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com