Selasa, 25 Mei 2010

I wanna watch Toy Story 3

Toy Story atau dalam bahasa lain dia Cerita Mainan. Toy Story hoi siapa tak pernah tengok movie ni sila tepuk dahi masing-masing. Kalau tak boleh nak tepuk dahi sendiri meh sini aku tepuk amai-amai haha. Aku jadi gila dengan watak-watak dalam Toy Story ni sebab dorang pun gila. Seriously. Aku betul betul nak tengok Toy Story 3 ni hey wajib tengok okay. Aku dah tengok Toy Story dan Toy Story 2 jadi tak lengkap kalau aku tak tengok Toy Story 3 ni. Plus aku sempat tonton preview Toy Story 3 hari tu dan aku tiba-tiba jadi teruja tak sabar haha.


Wow. Can't wait huh???


Apa yang menarik dengan Toy Story? Well everybody has toys. Ya. And because of that Toy Story is somehow related with us as humans. Cerita seorang budak dengan mainan-mainan dia. Just imagine the toys act like humans!!! It's so cool. HohO. Kenal lagi tak watak-watak dalam Toy Story? Woody, Buzz Lightyear, Jessie The Yodeling Cowgirl, Hamm The Piggy Bank, Rex The Green Dinosaur, Mr Potato Head, Slinky Dog and bla bla bla there are so many of them.


Buzz Lightyear and Woody.


Eh eh jangan lupa kali ni Toy Story 3 ada menampilkan watak-watak baru yang menarik. But I wish to see PEAS-IN-A-POD in Toy Story 3 since the three peas are so cute together and they look green! Ya. Let's green our earth. I am very sure that the kids or even adults including me will love this toy. The toy shows togetherness.


Look at them how cute!!!


Aku baik hati. Oleh itu aku nak siarkan semua watak-watak baru lagi menarik dalam Toy Story 3 ni. Fuhhh... Meleleh air liur tengok okay. Sila jerit ho yeah ho yeah!!! Menarik bukan???






potpetpotpet: Jom join ramai-ramai sila klik di sini jom jom.

25 ulasan:

  1. toy story 1 gak best.. =)

    BalasPadam
  2. dunia kita:

    yep.
    tapi toy story 3 macam lagi best je.
    haha.
    ;)

    BalasPadam
  3. me too!!..cannot wait to watch them..hehehe..mereka sgt chumel..rasa cam sume toys yg ad skrg ni pon alive mcm dlm cter tu gak..ngee..

    BalasPadam
  4. nak tengok gak....
    agak2 dak kenit nak tgk x ek?
    fanatik upin ipin tuh

    BalasPadam
  5. nak tumpang tengok... sobbb sobb... KB takdo wayang :'(

    BalasPadam
  6. okay
    da reserve nak 1 tiket
    haha!

    BalasPadam
  7. kesimpulan yang dapat dibuat ialah, hizami suka tengok cartoon.

    BalasPadam
  8. nurul:

    wajib tengok tau.
    hehe.
    ;)

    BalasPadam
  9. lelord:

    eh eh mesti nak kot.
    cuba ajak dia tengok.
    ;)
    haha.

    BalasPadam
  10. dni:

    alamak.
    ye ke?
    singgah la mana mana tengok wayang.
    ;)

    BalasPadam
  11. ery:

    really?
    wah.
    hebat.
    haha.
    ;)

    BalasPadam
  12. kasih:

    zami baru 12 tahun.
    wakakaka.

    BalasPadam
  13. Zami oh zami.. Ade tak perchentaan yang hangat dalam Cerita Mainan ini? Kalau ade mau tengok laa.. Ekekeke.. ;p

    BalasPadam
  14. farhanadr:

    wah.
    nak cinta cinta?
    tak pasti pulak.
    haha.
    nanti zami tinjau.
    ;)

    BalasPadam
  15. ari2 tgk toy story 1 n 2 3jam 3d.syok gile.mmg seronok habeslah.mmg tak sabar gak nak tgk toy story 3..belanja la tiket wayang

    singgah pula ke KAU ILHAMKU
    BUDAK-BUDAK MEMANG CEPAT BELAJAR'

    BalasPadam
  16. ho yeahh!!!!!!
    hahahaaa.. jom tengok same2 ngeh3~
    =p

    BalasPadam
  17. kalah anak buah aku kau ni zami..hahaha..

    BalasPadam
  18. en ilham:

    tu la.
    best weh.
    haha.
    T-T

    BalasPadam
  19. nisa:

    jom jom jom.
    ahha.
    bile?

    BalasPadam
  20. kembatolo:

    tu la.
    rugi aku bukan anak buah kau.
    wakakaka.

    BalasPadam
  21. peas in a pod tu comelllllll gile!

    BalasPadam
  22. kerangrebus:

    that's why I chose peas tu.
    haha.
    ;)

    BalasPadam
  23. ni bile cite ni kuar???
    kita buat rombongan jommmm~
    ahhahaa..
    alahaiii geram tengok toys yang cute2~

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com