Selasa, 25 Mei 2010

I wanna watch Toy Story 3

Toy Story atau dalam bahasa lain dia Cerita Mainan. Toy Story hoi siapa tak pernah tengok movie ni sila tepuk dahi masing-masing. Kalau tak boleh nak tepuk dahi sendiri meh sini aku tepuk amai-amai haha. Aku jadi gila dengan watak-watak dalam Toy Story ni sebab dorang pun gila. Seriously. Aku betul betul nak tengok Toy Story 3 ni hey wajib tengok okay. Aku dah tengok Toy Story dan Toy Story 2 jadi tak lengkap kalau aku tak tengok Toy Story 3 ni. Plus aku sempat tonton preview Toy Story 3 hari tu dan aku tiba-tiba jadi teruja tak sabar haha.


Wow. Can't wait huh???


Apa yang menarik dengan Toy Story? Well everybody has toys. Ya. And because of that Toy Story is somehow related with us as humans. Cerita seorang budak dengan mainan-mainan dia. Just imagine the toys act like humans!!! It's so cool. HohO. Kenal lagi tak watak-watak dalam Toy Story? Woody, Buzz Lightyear, Jessie The Yodeling Cowgirl, Hamm The Piggy Bank, Rex The Green Dinosaur, Mr Potato Head, Slinky Dog and bla bla bla there are so many of them.


Buzz Lightyear and Woody.


Eh eh jangan lupa kali ni Toy Story 3 ada menampilkan watak-watak baru yang menarik. But I wish to see PEAS-IN-A-POD in Toy Story 3 since the three peas are so cute together and they look green! Ya. Let's green our earth. I am very sure that the kids or even adults including me will love this toy. The toy shows togetherness.


Look at them how cute!!!


Aku baik hati. Oleh itu aku nak siarkan semua watak-watak baru lagi menarik dalam Toy Story 3 ni. Fuhhh... Meleleh air liur tengok okay. Sila jerit ho yeah ho yeah!!! Menarik bukan???






potpetpotpet: Jom join ramai-ramai sila klik di sini jom jom.

25 ulasan:

Dunia Kita~ berkata...

toy story 1 gak best.. =)

Hizami Rahim berkata...

dunia kita:

yep.
tapi toy story 3 macam lagi best je.
haha.
;)

isi hati nurul berkata...

me too!!..cannot wait to watch them..hehehe..mereka sgt chumel..rasa cam sume toys yg ad skrg ni pon alive mcm dlm cter tu gak..ngee..

Lelord berkata...

nak tengok gak....
agak2 dak kenit nak tgk x ek?
fanatik upin ipin tuh

ardinihumaira berkata...

nak tumpang tengok... sobbb sobb... KB takdo wayang :'(

Ery Farieha berkata...

okay
da reserve nak 1 tiket
haha!

kasih berkata...

kesimpulan yang dapat dibuat ialah, hizami suka tengok cartoon.

Hizami Rahim berkata...

nurul:

wajib tengok tau.
hehe.
;)

Hizami Rahim berkata...

lelord:

eh eh mesti nak kot.
cuba ajak dia tengok.
;)
haha.

Hizami Rahim berkata...

dni:

alamak.
ye ke?
singgah la mana mana tengok wayang.
;)

Hizami Rahim berkata...

ery:

really?
wah.
hebat.
haha.
;)

Hizami Rahim berkata...

kasih:

zami baru 12 tahun.
wakakaka.

FarhanaDr berkata...

Zami oh zami.. Ade tak perchentaan yang hangat dalam Cerita Mainan ini? Kalau ade mau tengok laa.. Ekekeke.. ;p

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:

wah.
nak cinta cinta?
tak pasti pulak.
haha.
nanti zami tinjau.
;)

En iLham berkata...

ari2 tgk toy story 1 n 2 3jam 3d.syok gile.mmg seronok habeslah.mmg tak sabar gak nak tgk toy story 3..belanja la tiket wayang

singgah pula ke KAU ILHAMKU
BUDAK-BUDAK MEMANG CEPAT BELAJAR'

Nisa A. berkata...

ho yeahh!!!!!!
hahahaaa.. jom tengok same2 ngeh3~
=p

kembatolo™ berkata...

kalah anak buah aku kau ni zami..hahaha..

Hizami Rahim berkata...

en ilham:

tu la.
best weh.
haha.
T-T

Hizami Rahim berkata...

nisa:

jom jom jom.
ahha.
bile?

Hizami Rahim berkata...

kembatolo:

tu la.
rugi aku bukan anak buah kau.
wakakaka.

kerangRebus berkata...

peas in a pod tu comelllllll gile!

Hizami Rahim berkata...

kerangrebus:

that's why I chose peas tu.
haha.
;)

Nisa A. berkata...

ni bile cite ni kuar???
kita buat rombongan jommmm~
ahhahaa..
alahaiii geram tengok toys yang cute2~

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

hizami nak toy.....heheh

Aimi A.Z berkata...

Gudluck. :P

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com