Khamis, 13 Mei 2010

Hizami Rahim Blogger Pilihan Ben Ashaari.

Okay aku macam setengah gila bila aku jadi blogger pilihan Ben Ashaari pada hari ni. Kau biar betol? Wakakaka. Aku bukan buat program wakenabeb or apa apa program yang melibatkan kamera tersembunyi oh tidak tidak. Ni betol betol. Seriously. Thanks a bunch bro! Because of you ramai manusia singgah datang blog Budak Lelaki Sebelah Pintu ni. Wow. Hebat hebat.

 
Eh eh to those of you yang sudi follow this blog sila pastikan aku jugak follow blog korang okay? Kadang kadang aku tekan your profile tapi tak keluar pulak link to you blog. Maka kalau berkesempatan boleh la drop your link kat ruangan komen boleh? Thanks guys.


potpetpotpet: Lompat lompat gembira sampai terhantuk siling hamek kau.

55 ulasan:

  1. Cikgu zami memang best ponnn.. Sweet dan lawak.. Plus plus plus.. Pemalu.. Heehee.. :)

    BalasPadam
  2. heheheee nanti sy pon nk try la kat blog abang ben tuh~

    BalasPadam
  3. ni kene bt kenduri doa selamat..bukan sng nak jd pilihan Hencik Ben..hahaha..

    nah link aku..kot2 la nak bt kenduri nanti leh anta kad..haha

    http://metamorphosisboy.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. eh..xpe..tak paksa pn jd follower gak..heehe..tp kalu sudi singgah la ek..

    http://citrahatialieshakirana.blogspot.com

    BalasPadam
  5. hah bgus lah ..heheheh. up agi trafic

    BalasPadam
  6. hati2 bile melompat.
    satgi benjol di dahi mcm sinchan.
    huhu ;p

    BalasPadam
  7. ben:
    ahha.
    thanks a lot.
    ;)

    BalasPadam
  8. farhanadr:
    ahha.
    eh eh jangan la puji puji terutama pemalu tu.
    ahha.
    bertambah malu malu~
    ;P

    BalasPadam
  9. tahniah la weh..jadi pilihan bro ben yang tuff gilak2 tu..

    ni link aku..ase macam kau belom folo lagi..haha

    http://naughtytwin.blogspot.com

    BalasPadam
  10. hahaha.
    terkejut jugak aku tadi
    muka kau tertempek kat situ
    ahaha
    congratz2 :)

    BalasPadam
  11. zami

    http://mohdhaiqal.blogspot.com

    follow la if sudi

    ahaks

    ***FarhanaDr : r u sure zami ni pemalu? hahahah

    BalasPadam
  12. tahniah bro..keep it up :)

    BalasPadam
  13. kembatolo:
    ahha.
    selesai sudah.
    ;)

    BalasPadam
  14. congrats hizami...

    habis sume terpampang muka kamu...

    BalasPadam
  15. asphaq:
    kan kan kan?
    ahha.
    aku pon pura pura terkejot sebab dah terkejot tadi so tak perlu nak terkejot kali kedua.
    wakakaka.
    ;)

    BalasPadam
  16. kentot power ko tu berjaya menambat hati encek Ben..huahuaua..tabik sama itu kentot..haha

    congratz zami!

    BalasPadam
  17. adrina:
    thanks dear.
    hehe.
    ;)

    BalasPadam
  18. hawa:
    yep.
    hehe.
    teruja ni.
    ;)

    BalasPadam
  19. lnnz:
    ahha.
    sekali sekala.
    lagipon comel apa shin chan.
    kan kan kan?
    ;)

    BalasPadam
  20. qarl:
    haish.
    nak kena tarik telinga ni.
    wakakaka.
    dah berkurun dah follow ur blog.
    eh eh zami memang pemalu la.
    ahha.
    sila percaya bulat bulat.

    BalasPadam
  21. aida:
    ahha.
    tu la.
    takot.
    ahha.
    ;)

    BalasPadam
  22. rizal:
    jom sama sama beri tepukan gemuruh buat kentut itu.
    wakakaka~
    ;)

    BalasPadam
  23. amboi syok nyer dia jadi pilihan bro BEN yer,
    hihihihi.....

    tahniah dear:)

    BalasPadam
  24. hahaha. blog bersalji ni mmg special.

    BalasPadam
  25. wow,hebat la.congrets! ^___^

    folo la blog CK pule: http://alikiddos.blogspot.com/

    BalasPadam
  26. cik wanie:
    ahha.
    rezeki.
    ;)
    thanks kak.

    BalasPadam
  27. faiz:
    are you for real?
    ahha.
    biasa je la.
    ;)

    BalasPadam
  28. nampak lama dah, tapi saja buat2 tak terkejut.psstt, keta myvi yang langgar aku tu no plat melaka. damn.
    nak benci org melaka, boleh? ;p

    BalasPadam
  29. cik kuntum:
    ahha.
    sudah.
    ;)

    BalasPadam
  30. kasih:
    tak baik.
    kata kawan dia punya.
    mesti kawan dia orang melaka.
    ahha.
    dia bukan orang melaka kot.
    barangkali kereta dibeli di melaka.
    tapi tuan dia bukan orang melaka.
    tak baik buat tuduhan melulu.
    ahha.
    ;P

    BalasPadam
  31. hyep tahniah...fhohoho..baru follow blog hang pagi td...dr en ben jgk la kan aku tau blog hang..hahah..so lepas kuar line..dah dpt adiah dr en ben la plak kan hang ni...mmg bertuah btol la..huu..tahniah skali lagi ye...sbb kaler blog sama kot???

    BalasPadam
  32. haha....saya suke blog budak lelaki..

    p/s: just following youuuu

    BalasPadam
  33. FOLLOW ME IF SUDI2 KAY...

    www.waheeamber.blogspot.com

    congrats bro..;)

    BalasPadam
  34. congrats dude!

    u deserve it!

    http://hakimfaridzul.blogspot.com/

    BalasPadam
  35. http://nisagemok.blogspot.com/

    ngee:))

    BalasPadam
  36. dir:
    ahha.
    alamak.
    bukan la.
    ahha.
    semalam dia ada suruh buat something kalau sesiapa nak jadi blogger pilihan.
    so i join la.
    ahha.
    tak sangka.
    ;)

    BalasPadam
  37. fatin:
    wow.
    thanks dear.
    ;)

    BalasPadam
  38. wah..best2..br folo nih..pasal kentut pon jadi jgk..hihi

    BalasPadam
  39. congrats ya!

    diz is my blog link

    http://ayumiwhite.blogspot.com

    masih baru2 belajar lagi =)

    BalasPadam
  40. ^_^

    http://amiramastura.blogspot.com/

    BalasPadam
  41. nak bg jgk bleyh x? hehe
    http://www.daxmanje94.blogspot.com

    BalasPadam
  42. perghhhh.. ben tu.. hehehe.. btw,, im a new blogger n new comentor on u blog.. nice blog,, nice entry,, nice everything2.. ;) i da folow blog u.. ley jdikan tauladan ni..hehehe.. ^_^

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com