Jumaat, 21 Mei 2010

Hamek Kau Nak Sangat Cepat Cepat. Padan!!!

Yay. Petang tadi aku mengalami sesak nafas (tipu) ya aku terkejut opocot mak kau meletop kebaboom sebab result peperiksaan akhir semester dah keluar! Kau bayangkan betapa awal pihak universiti keluarkan result. Fuhhh... Tabik spriiing betul la. Percaya atau tidak aku dah check jeng jeng jeng result aku biasa biasa je lebih kurang sama dengan sebelum sebelum ni. Apa yang penting aku tak dapat 4 flat maka sila jangan kata aku dapat 4 flat haha.


Tengok la kalau berani.


Tapi alhamdulillah. Keputusan kali ni tak berubah sangat. Naik sikit tapi macam tak naik so tak boleh nak suka suki. Syukur sebab PNGK dalam three point something. Mungkin aku takde rezeki nak jejak dean list lagi huaaa sedih. Entah. Tinggal lagi dua semester je. Kalau tak dapat jugak haishhh nak buat macam mana haha. Eh eh ada tak universiti lain dah keluar result?


Oh kau tahu semester lepas UPSI lambat keluarkan result. Agak agak semua universiti di seluruh Malaysia dah keluarkan result tapi UPSI tak keluar keluar lagi kau bayangkan. Then dengar cerita ada orang buat laporan kot macam tak puas hati kenapa lambat sangat ni fuhhh... Maka semester kali ni para pensyarah diberikan masa sepuluh hari sahaja untuk memeriksa kertas jawapan para pelajar. Gila kan kan kan? Kalau objektif ABCD tu aku tak kisah dorang boleh guna mesin ajaib tu tapi kalau soalan esei berpuluh-puluh muka surat lepas tu beratus-ratus pelajar pulak tu haha kesian kesian. Nak tak nak those lecturers kena la siapkan jugak. Siapa suruh pelajar pelajar ni nak cepat sangat hamek kau keluar awal nak mammm haha.


potpetpotpet: Lantak. Keluar awal keluar lambat result tetap sama haha.

25 ulasan:

JaJa'Z berkata...

tahniah! tahniah..go hizami go!!!!

eqbalzack berkata...

jgn mudah selesa dan leka...teruskan usaha menuju puncak! hehe

Hizami Rahim berkata...

jaja:
ahha.
thanks a lot.
;)

Hizami Rahim berkata...

abang eq:
ahaha.
susah kot nak selesa.
bukan dapat PNGK 3.99 pun.
ahha.
aiyoh.
harap2 dapat maintain sampai final semester.
;)
amin.

En iLham berkata...

yang tak best result kuar awal ni sebab boleh membunuh mood cuti yang lama lagi nak abes.haha..kalau kuar lambat2...lame lagi boleh enjoy cuti..hehe

singgah pula ke KAU ILHAMKU
HADIAH BRITHDAY TERMAHAL DI DUNIA

FarhanaDr berkata...

Haaaaaa. Bertungkus lumus okeyhhh lecturer mark.. Hamek.. Haha.. ;p

Pape pun, okey laa tu zami.. Tapi try lagi for the best ye next time.. Ngeeee.. :)

Lelord berkata...

pheeweeettt acamm tu arrr

ANIS ASILA berkata...

congrats. (:

Hizami Rahim berkata...

en ilham:
ahha.
tu la pasal.
haish.
cuti lama lagi.
bulan julai baru naik.
;)

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:
aha.
zami cuba.
walaupun rintangan dan halangan sangat hebat.
oh facebook.
oh blog.
duh.
;)

Hizami Rahim berkata...

lelord:
ahha.
thanks.
;)

Hizami Rahim berkata...

anis:
thanks dear.
hehe.
doakan yang terbaik.
;)

ايففي هاريدث بن روزهن berkata...

wah...gempak backround merah ni...tahniah

Hizami Rahim berkata...

effy:
ahha.
merah itu hangat.
;)

kembatolo™ berkata...

tahniah la zami..naek gak result kau walaupun bukan empat yang rata..haha..bersyukur yep..!

sHaFAa berkata...

wah..thniah2x..
ai nie sy pun dh chck rslt.
ok lah..

Hizami Rahim berkata...

kembatolo:
ahha.
syukur sudah.
alhamdulillah.
;)

Hizami Rahim berkata...

shafaa:
really?
hehe.
mesti gempak.
;)

nuRuLain_zAiNi berkata...

tahniah...

Hizami Rahim berkata...

nurulain:
thanks.
hehe.
;)

Aizat Si Lipan berkata...

gua ni tgh cuak..Isnin ni kuar result..

Hizami Rahim berkata...

aizat:
ahha.
betul?
well.
good luck then.
;)

ardinihumaira berkata...

uitm dalam masa seminggu tak silap dni. hehe.. memang gila la kalo cemtu... sakit jiwa lec. tapi tak pe. gaji masyukkk :)

ardinihumaira berkata...

ehhh ehhh... lupa. tahniah, zami! dni pon lom penah dapat 4.00... paling tinggi pon 3.8. sem lepas turun atas pagar KLCC dapat 3.5.. mamtut sem ni kalo turun lagi... kena tutup blog kot. asik blogging je pasal. hukhuk

Zuewairy berkata...

tahniah cikgu zami!!

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com