Jumaat, 21 Mei 2010

Hamek Kau Nak Sangat Cepat Cepat. Padan!!!

Yay. Petang tadi aku mengalami sesak nafas (tipu) ya aku terkejut opocot mak kau meletop kebaboom sebab result peperiksaan akhir semester dah keluar! Kau bayangkan betapa awal pihak universiti keluarkan result. Fuhhh... Tabik spriiing betul la. Percaya atau tidak aku dah check jeng jeng jeng result aku biasa biasa je lebih kurang sama dengan sebelum sebelum ni. Apa yang penting aku tak dapat 4 flat maka sila jangan kata aku dapat 4 flat haha.


Tengok la kalau berani.


Tapi alhamdulillah. Keputusan kali ni tak berubah sangat. Naik sikit tapi macam tak naik so tak boleh nak suka suki. Syukur sebab PNGK dalam three point something. Mungkin aku takde rezeki nak jejak dean list lagi huaaa sedih. Entah. Tinggal lagi dua semester je. Kalau tak dapat jugak haishhh nak buat macam mana haha. Eh eh ada tak universiti lain dah keluar result?


Oh kau tahu semester lepas UPSI lambat keluarkan result. Agak agak semua universiti di seluruh Malaysia dah keluarkan result tapi UPSI tak keluar keluar lagi kau bayangkan. Then dengar cerita ada orang buat laporan kot macam tak puas hati kenapa lambat sangat ni fuhhh... Maka semester kali ni para pensyarah diberikan masa sepuluh hari sahaja untuk memeriksa kertas jawapan para pelajar. Gila kan kan kan? Kalau objektif ABCD tu aku tak kisah dorang boleh guna mesin ajaib tu tapi kalau soalan esei berpuluh-puluh muka surat lepas tu beratus-ratus pelajar pulak tu haha kesian kesian. Nak tak nak those lecturers kena la siapkan jugak. Siapa suruh pelajar pelajar ni nak cepat sangat hamek kau keluar awal nak mammm haha.


potpetpotpet: Lantak. Keluar awal keluar lambat result tetap sama haha.

25 ulasan:

  1. tahniah! tahniah..go hizami go!!!!

    BalasPadam
  2. jgn mudah selesa dan leka...teruskan usaha menuju puncak! hehe

    BalasPadam
  3. jaja:
    ahha.
    thanks a lot.
    ;)

    BalasPadam
  4. abang eq:
    ahaha.
    susah kot nak selesa.
    bukan dapat PNGK 3.99 pun.
    ahha.
    aiyoh.
    harap2 dapat maintain sampai final semester.
    ;)
    amin.

    BalasPadam
  5. yang tak best result kuar awal ni sebab boleh membunuh mood cuti yang lama lagi nak abes.haha..kalau kuar lambat2...lame lagi boleh enjoy cuti..hehe

    singgah pula ke KAU ILHAMKU
    HADIAH BRITHDAY TERMAHAL DI DUNIA

    BalasPadam
  6. Haaaaaa. Bertungkus lumus okeyhhh lecturer mark.. Hamek.. Haha.. ;p

    Pape pun, okey laa tu zami.. Tapi try lagi for the best ye next time.. Ngeeee.. :)

    BalasPadam
  7. pheeweeettt acamm tu arrr

    BalasPadam
  8. en ilham:
    ahha.
    tu la pasal.
    haish.
    cuti lama lagi.
    bulan julai baru naik.
    ;)

    BalasPadam
  9. farhanadr:
    aha.
    zami cuba.
    walaupun rintangan dan halangan sangat hebat.
    oh facebook.
    oh blog.
    duh.
    ;)

    BalasPadam
  10. anis:
    thanks dear.
    hehe.
    doakan yang terbaik.
    ;)

    BalasPadam
  11. wah...gempak backround merah ni...tahniah

    BalasPadam
  12. effy:
    ahha.
    merah itu hangat.
    ;)

    BalasPadam
  13. tahniah la zami..naek gak result kau walaupun bukan empat yang rata..haha..bersyukur yep..!

    BalasPadam
  14. wah..thniah2x..
    ai nie sy pun dh chck rslt.
    ok lah..

    BalasPadam
  15. kembatolo:
    ahha.
    syukur sudah.
    alhamdulillah.
    ;)

    BalasPadam
  16. shafaa:
    really?
    hehe.
    mesti gempak.
    ;)

    BalasPadam
  17. nurulain:
    thanks.
    hehe.
    ;)

    BalasPadam
  18. gua ni tgh cuak..Isnin ni kuar result..

    BalasPadam
  19. aizat:
    ahha.
    betul?
    well.
    good luck then.
    ;)

    BalasPadam
  20. uitm dalam masa seminggu tak silap dni. hehe.. memang gila la kalo cemtu... sakit jiwa lec. tapi tak pe. gaji masyukkk :)

    BalasPadam
  21. ehhh ehhh... lupa. tahniah, zami! dni pon lom penah dapat 4.00... paling tinggi pon 3.8. sem lepas turun atas pagar KLCC dapat 3.5.. mamtut sem ni kalo turun lagi... kena tutup blog kot. asik blogging je pasal. hukhuk

    BalasPadam
  22. tahniah cikgu zami!!

    BalasPadam

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com