Selasa, 25 Mei 2010

(Gambar) Lady Gaga Dan Topi Ajaibnya.

Oh Lady Gaga. Walaupun kau tak kenal aku tapi aku kenal kau. Okay la tu daripada kau tak kenal aku dan aku tak kenal kau kan kan kan? Lady Gaga tak pernah nampak normal kalau dia pakai apa apa. From head to toe Lady Gaga memang selalu mencemaskan orang orang yang sakit jantung sebab boleh membawa maut menurut kata pakar temberang sekalian haha. Tapi korang perasan tak Lady Gaga selalu pakai topi kat kepala dia? Haish... Ada ke topi pakai kat ketiyak yak yak yak opkos la kat kepala la la la.









Eh eh aku pun tak pasti sama ada topi Lady Gaga tu sesuai dipanggil topi ke tak sebab dah macam bukan topi wo.  Tapi memandangkan topi tu dah letak atas kepala maka topi la tu haha. Lady Gaga sahaja yang pakai benda benda macam ni orang lain tak mampu okay.


potpetpotpet: She's scary kau tahu. Tak pasal pasal mimpi Lady Gaga pakai topi topi tu. Jeng jeng jeng.

52 ulasan:

Qarl berkata...

yay yay yay

1st comment!!!!

luv lady gaga as always

Hizami Rahim berkata...

qarl:

yay.
that's right.
;)

I n n z berkata...

seram bile tengok gambar2 lady gaga.
tah pape tah pesen nye.
tapi suke lagu2 dy =)

Hizami Rahim berkata...

innz:

tu la.
seram jugak kadang kadang.
haish.

Amieynna Amin berkata...

saya suke topi scorpion..
nway die ada cara unik bg org kenal die..

Nisa A. berkata...

sukew la lady gaga =)

tp yg last sekali, outfit kaler merah tuh.. lady gaga nampak ke jalan?
ngeh3~

Hizami Rahim berkata...

amieynna:

yep.
she's clever.
;)

Nisa A. berkata...

sukew la lady gaga =)

tp yg last sekali, outfit kaler merah tuh.. lady gaga nampak ke jalan?
ngeh3~

kembatolo™ berkata...

panggil ketayap je zami weh..senang..hahaha

FarhanaDr berkata...

Hohohoho.. Jangan risau.. Zami pon boleh juger bergaya seperti lady gaga.. Zami gaga??? Nice one.. Ngeeee.. ;p

Tapiiii.. Memang pelik.. Ahaks..

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

tibe2 terpikir agak2 ada tak artis kite mcm ni nanti...

ardinihumaira berkata...

pelik2 la minah tu kan... rasa nak lepuk je.. buleh tak gtew? wakakaka

Hizami Rahim berkata...

nisa:

nampak kot.
dia ada bagi tongkat sekali.
haha.
;)

Hizami Rahim berkata...

kembatolo:

haish.
mana boleh.
bahaya bahaya.
;)

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:

ahha.
zami gaga?
pelik lol.
;P
tu la.

Hizami Rahim berkata...

hawa:

jom sama sama fikir.
;)
jeng jeng jeng.

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

nak pkr kena pkr sape yang akan mula..hehe

rizal jabai berkata...

lady gaga ni artistik dn unik..bole simpan dia kt muzium nnt utk rujukan student art :)

ayue berkata...

pelik2 jep die punye fashion nih .
kenkadang rase cam die giler pung ade gakk . huu .
tapi sume lagu die besh n ngetop kott .
hee (:

NuR 'aQiLaH berkata...

baju2 yg beliau pakai pom sgt menyakitkn jantong org2..
hoho~

asphaq berkata...

i love lady gaga !
hahaha
pewwwwwwiittt

asphaq berkata...

oh btw.
perghhhhh
dah letak gambar kat header.
haha
pewwwitttt.
hahaahhaha
sori ar.
aku lama tak menterjah blog ang. busy kot.
hahaha

hakimfaridzul berkata...

seram-seram pun, dia satu dalam berjuta!

orang kedua berpengaruh kat dunia selepas obama!

hebat tuh!!!

En iLham berkata...

haha..lawak plak tgk die pakai benda pelik2 ni..kalau artis kite pakai macam ni mest cerita dalam kosmo seminggu tak abes2.

singgah pula ke KAU ILHAMKU
ANDA AKAN LEBIH BERSEMANGAT KE BILIK AIR SEKIRANYA'

Hizami Rahim berkata...

hawa:

fikir fikir na na na na na...
;)

Hizami Rahim berkata...

rizal:

tu la.
kena awet lepas tu masuk dalam museum.
haish.
;)

Hizami Rahim berkata...

ayue:

pelik tu ajaib dia.
hehe.
;)

Hizami Rahim berkata...

aqilah:

bahaya wo.
haha.
;)
cuba la pakai.

Hizami Rahim berkata...

asphaq:

haha.
hang memang.
dah lama kot.
;P

Hizami Rahim berkata...

hakim:

yep.
tahniah kepada LG.
;)

Hizami Rahim berkata...

en ilham:

tahu takpe.
haha.
;)
lady gaga pakai hari hari pulak tu.

hanaKir@ berkata...

lolll..bnyk nye kau komen..bek kau letak stu komen sebut name sorg2..adoiai

sarah shafie berkata...

buruknya gaga.haha

Silence Shooter berkata...

wakakakakaka~!!
ni bukannyer topi..
ni da mcm sakai da ni..wahahahahahaha~!!

Hizami Rahim berkata...

hanakira:

tak nak.
haha.
;)

Hizami Rahim berkata...

sarah:

itu yang istimewa dia.
wakaka.
buruk.
;)
tapi style.

Hizami Rahim berkata...

silence shooter:

sakai?
apakah?
;)

[z@ck] berkata...

ih la..lady gaga oooiii...
pelik2 sungguh..

nas berkata...

thx menjebgok ke blog saye...ahahah lady gaga mmg cm2...maybe saje nak raih popularuty atas keanehan fesyen beliau..uhuhu

Hizami Rahim berkata...

zack:

bagi dia normal.
bagi kita watdefakrul.
haha.
;)

Hizami Rahim berkata...

nas:

hehe.
welcome.
;)
above all that, she's talented as singer, composer.
;)

dunspeak♥ berkata...

lady gaga yg pelik..nasib baik lagu bes! layannn =)

♥ciK-t0ge ♥ berkata...

HaHaHa.. Lady GagaP neH..
:)) peLik suNggUH ..

tuh buKan toPi tu..
tU aLa2 paY0ng aseNye..

velasrizal berkata...

mmg pelik dia ni..xtahu malu lak tu

45 000 Kakitangan Awam Tipu Sijil Cuti Sakit ?

Hizami Rahim berkata...

dunspeak:

nasib lagu dia kebaboom best.
haha.
;)

Hizami Rahim berkata...

cik toge:

ye ek?
alamak.
sorry.
payung rupanya.
;)

Hizami Rahim berkata...

velasrizal:

ahha.
bagi dia biasa je.
nak malu apa kan?
budaya dia.
hehe.
;)

AROL DSHW berkata...

Lady Gaga memiliki kejelitaan yang sangaat unik.
dia berani mencuba sesuatu yg baru.
tapi kadangkala menakutkan. =.=
tapi tapi, rambut Hizami lagi handsome! :)
Lady Gaga ade? takde kan. Hizami sorang jek ade.
HAHAHAAA :D

Hizami Rahim berkata...

arol:

wah.
itu lain sudah.
hahaha.
;)

Yatre Hayati berkata...

rawr rawr...lady gagah terbaek..

Roxy zai berkata...

dialah alien di bumi ni..unique but famous..weheee~;)

.:cEmmAh:. berkata...

aksesori kepala beliau amat2 pelik..

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com