Sabtu, 1 Mei 2010

Biarpun Tak Sepopular Gadis Terbilang Dan Miss Lolly Apatah Lagi Cik Epal.



Wow. Gadis Terbilang. Miss Lolly. Cik Epal. Tiga gadis belum kahwin tapi dah ada bf masing masing kot ni memang hebat dalam dunia blog. Kagom kagom. Nak mintak sain boleh? HohO. Well. Aku nak berkongsi dengan korang antara blog blog best. In my opinion la. Eh eh bukan blog tiga dara pingitan tu. Bukan bukan. So apalagi kalau sesiapa belom pernah meninggalkan jejak kat blog blog ni sudi sudi la singgah kejap. Tak kena bayar pon. Jom jom jom kita melalak memekik melolong kat blog blog dorang. Padan muka hahaha kepada empunya blog blog kat bawah ni.



 

Aku suka mengintai dari tirai kamar blog dia. Lebih lebih lagi kalau dia buat entri pasal makanan. HohO. Dia merupakan bakal pengacara rancangan Jalan Jalan Cari Makan tahun 2012. Hebat tak aku menipu? Okay. Dia gemar makan kat luar sampai bersepah sepah tempat dia dah pergi. Dan kalau kau tiba tiba nak makan mana mana boleh la rujuk dia. Dia jugak rajin review album album baru yang terdapat di pasaran. Local and international too. Selain tu, dia selalu upload gambar gambar Aiman. Erk. Siapakah Aiman? Jeng jeng jeng. Apalagi jom singgah blog dia. Blog ni betol betol cukup rasa.



 

Aku suka blog dia. Cute. Dan the most important thing is blog dia gila kelakar! Betol betol betol. Aku tak berhenti gelak gelak kalau baca blog dia. Kalau aku baca entri dia hari ini aku boleh gelak gelak sampai minggu depan. Gila. HohO. Tapi dia jarang update. Kadang kadang. Busy maybe. But still aku suka baca cerita dia. Kalau nak singgah blog dia sila pastikan kau sihat walafiat. Aku takot kau sempot nanti tak pasal pasal innalillah sebab gelak gelak secara berlebihan.




Oh. Sila teka. Lelaki atau perempuan? Jeng jeng jeng. Kalau nak tahu kena singgah blog ni okay. First, jangan tanya aku kenapa nama dia macam tu. Ya. Aku tak tahu. By the way, this is another good blog. Gaya penulisan dia comel. Sebab? Setiap entri ada nada nada puitis. Nice job dear. Menangis sipu sipu. HohO. Another Zara in the making maybe? Tapi dia jugak ada gaya tersendiri. Unik. Well. Jangan lupa singgah blog ni.


potpetpotpet: Okay. That's all for now. Takot jugak aku merepek panjang panjang tapi takde orang nak baca. Kesian aku. HohO. Selamat memeriahkan industri blog kawan kawan.

43 ulasan:

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

Ekekeke :-P

Mane ade f0fular weh.

Hizami Rahim berkata...

eh eh tak baik mengaku.
;)

ardinihumaira berkata...

wah ini edisi terjah ke.. hehe.. Qarl pon ado.. :)

Hizami Rahim berkata...

silap.
eh eh tak baik tak mengaku.
;)

Hizami Rahim berkata...

dni:
ahha.
mungkin.
;)

FarhanaDr berkata...

Tau2.. Pipi muncet tu awek cun kan?? Heehee.. :)

~ depa mmg popular.. lagi2 missy lolly elliot tu.. ekeke..

Hizami Rahim berkata...

farhanadr:
ahha.
betol betol betol.
;P

hana devushka berkata...

owh..dah masuk 1 may rupenye..hehe..xde kaitan..ha3~

Ery Farieha berkata...

pipi muncet.
br kenal2 dgn blog die

Hizami Rahim berkata...

hana:
hehe.
ya.
betol.
;)

Hizami Rahim berkata...

ery:
hehe.
sila sila kenal dgn lebih dalam.
;)

Pipi Muncet berkata...

Ehh ?
thanks mr Hizami.
tiba-tiba timbul rasa sayang.
ahaks




ENTRY TERBARU ;
APRIL TERAKHIR.(SOUND RECORDING SAYA)

i'm shin... i'm inesen berkata...

blog Hizami pon meriah gak per... mesti ramai peminat misteri.. peminat yg x berapa misteri atau yg sewaktu dengannya..

GadisTerbilang berkata...

Silap org kOt

<--- xpepeler lgsOng T_T

Hizami Rahim berkata...

pipi muncet:
ahha.
sila sila.
;P

Hizami Rahim berkata...

shin:
ahha.
takde pon.
;)

Hizami Rahim berkata...

gadis terbilang:
eh eh.
jangan nangis ye.
ahha.
;)

Jard The Great berkata...

eipul ek? cam besh.. ehehe

Hizami Rahim berkata...

jard:
best best.
;)

Taiko berkata...

tak tau plak blog diorang ni..
Ramai org buat review2 ni.. Ntah bila blog aku ntah.. Takde kot..

Hizami Rahim berkata...

taiko:
hehe.
singgah singgah la.
;)

Hizami Rahim berkata...

taiko:
hehe.
singgah singgah la.
;)

Qarl berkata...

*blushing*

Hizami Rahim berkata...

qarl:
ahha.
tahniah.
;P

nawal berkata...

hahaha.. suke jdi silent reader dorg..

cik EPAL berkata...

cik epal tu popular ke??? tak lansung kot

BeaN MorENo berkata...

diorang tu terlalu femes dan bagus...kita yang biasa2 ni lepak baca blog diorang jelah nampaknya...hak3...

Hizami Rahim berkata...

nawal:
hehe.
kan kan kan?
;)

Hizami Rahim berkata...

cik epal:
hehe.
alololo.
bagos cik epal.
merendah diri.
;)

Hizami Rahim berkata...

bean:
hehe.
tahu takpe
kagom betol dgn gadis2 melayu skrg.
hohO.

Razman berkata...

aku suka blog2 gay. ko ada kenal spe2 x?

~ Ann ~ berkata...

hahahaha.. Razman.. cess!

Wah wah, banyak sesi terjah menerjah skrg.. Tiga dara pingitan tu, sapa tak kenal meh kita lepuk sama sama.. ekekekekek :))

Hizami Rahim berkata...

razman:
ahha.
sengal.
sila cari sendiri.
lol~

Hizami Rahim berkata...

ann:
kan kan?
hehe.
lepuk perlahan lahan ye.
;)

H@n$ Xy berkata...

hu3..terjah already...best woo~~thanks hizami

Hizami Rahim berkata...

hans:
hehe.
welcome.
;)

Darkbatman berkata...

3 dara fofuler.. ai loiikeeee..hehe.. susah nye nk jd cam mereka..hehe

Hizami Rahim berkata...

darkbatman:
ahha.
anda sedang menuju ke arah itu.
tak perlu risau.
;)

aizuddin.com berkata...

bila nama aku nak ade ni?hehe

EIPUL berkata...

haha
ko melawak ea? Kelaka je review ko buat blog aku ea. Blog ko lagi lawak kot.. LOL
Eqal ajak jalan2 kan nanti sebelum dia gi LI kat KLCC nanti? Haha, tak sabor nak karok bagai. Wehoo

~~!![m][[y][a]!!~~ berkata...

tlOng curah ciket ilmu blOg...sigadispink.blogspot.com

dAiEnG berkata...

hehe..besh2..

syaiful berkata...

masa zaman diorang aktif ni,aku menyepi dalam dunia blogging,sebab aku ada tanggungjawab lain yang aku perlu lakukan..

aku 4 tahun lebih berblogging pon x sepopular macam diorang

Copyright © Budak Lelaki Sebelah Pintu Designed by azhafizah.com